Πώς να καταγράψετε αυτόματα τα κυριότερα σημεία του παιχνιδιού με οποιαδήποτε GPU

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

Βασικά Takeaways

  • Τα περισσότερα λογισμικά επισήμανσης παιχνιδιών επισημαίνουν μόνο συμβάντα που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια μιας πλήρους εγγραφής ή απαιτούν να χρησιμοποιήσετε χειροκίνητα πλήκτρα πρόσβασης για να τα καταγράψετε μόνοι σας.
  • Το Outplayed είναι μια εφαρμογή καταγραφής επισημάνσεων βασισμένη σε εκδηλώσεις που καταγράφει αυτόματα συμβάντα εντός του παιχνιδιού, όπως θανάτους, knockdown και χτυπήματα κεφαλιού.
  • Σε αντίθεση με το GeForce Experience, δεν χρειάζεστε GPU Nvidia για να χρησιμοποιήσετε το Outplayed.

Ενώ πολλοί παίκτες υπολογιστών χρησιμοποιούν το GeForce Experience για να καταγράψουν τις καλύτερες στιγμές του παιχνιδιού, το λογισμικό απαιτεί GPU Nvidia. Ευτυχώς, το Outplayed μπορεί να καταγράψει αυτόματα τις καλύτερες στιγμές με οποιαδήποτε μάρκα κάρτας γραφικών.

Γιατί οι περισσότερες εφαρμογές λήψης επισήμανσης είναι κακές

Εάν έχετε ακούσει ποτέ για τον όρο “κλιπ”, θα ξέρετε ότι δεν υπάρχει πραγματικά μια εφαρμογή καταγραφής παιχνιδιών που να μπορεί να το κάνει αυτό για εσάς αυτόματα. Το GeForce Experience της Nvidia μπορεί να καταγράψει αυτόματα τα highlights, αλλά υπάρχουν δύο σημαντικά μειονεκτήματα: μόνο μερικά δημοφιλή παιχνίδια το υποστηρίζουν και χρειάζεστε μια GPU Nvidia.

Ενώ μπορείτε να κάνετε εγγραφή παιχνιδιού στα Windows, οι περισσότερες εναλλακτικές εφαρμογές επισήμανσης απαιτούν να πατήσετε ένα πλήκτρο πρόσβασης για να καταγράψετε τα τελευταία δευτερόλεπτα ή λεπτά. Αυτό μπορεί εύκολα να ξεχαστεί όταν είστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι.

  Τρόπος κοινής χρήσης φακέλων iCloud Drive σε iPhone, iPad και Mac

Ορισμένες επισημάνσεις επισημάνσεων ετικετών εφαρμογών, αλλά απαιτούν από εσάς να καταγράψετε ολόκληρη τη συνεδρία. Αυτό σας αφήνει με ένα τεράστιο αρχείο και πρέπει να ταξινομήσετε το υλικό για να βρείτε ποιο κλιπ είναι από ποιο αγώνα.

Τρόπος χρήσης του Outplayed για την εγγραφή με τις καλύτερες στιγμές του παιχνιδιού

Overwolf

Από τις πολλές σημαντικές εφαρμογές που έχω δοκιμάσει, το Outplayed το κάνει καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη. Χρησιμοποιεί καταγραφή βάσει συμβάντων. όπως η καταγραφή θανάτων, νοκ ντάουν και πυροβολισμών στο κεφάλι.

Έρχεται επίσης με μια διεπαφή χρήστη που ανοίγει μετά την περίοδο παιχνιδιού σας, ώστε να μπορείτε να επεξεργαστείτε, να αποθηκεύσετε και να ανεβάσετε τα πάντα από την εφαρμογή. Δεν υπάρχει σχεδόν κανένα χτύπημα απόδοσης, αν και τα συστήματα χαμηλότερης τεχνολογίας ενδέχεται να έχουν αντίκτυπο.

Η Nvidia απαιτεί από τους προγραμματιστές να εφαρμόσουν τη δυνατότητα επισήμανσης στο παιχνίδι τους, αλλά το λογισμικό του Outplayed μπορεί να αναγνωρίσει αυτά τα γεγονότα εντός του παιχνιδιού. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο το Outplayed υποστηρίζει πάνω από 2.000 παιχνίδια, με την κοινότητά του να ψηφίζει για το επόμενο παιχνίδι για να προσθέσει υποστήριξη.

1. Εγκαταστήστε το Outplayed

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Outplayed, αποκτήστε το από το Κατάστημα εφαρμογών Overwolf. Απλώς κατεβάστε και εκτελέστε το εκτελέσιμο αρχείο που εγκαθιστά το Outplayed.

Μπορεί επίσης να θέλετε να απενεργοποιήσετε την επικάλυψη GeForce για να αποφύγετε τυχόν επικαλυπτόμενα πλήκτρα πρόσβασης.

  Πώς να αλλάξετε αυτόματα το Apple Watch Face κατά τη διάρκεια της ημέρας

2. Βεβαιωθείτε ότι το παιχνίδι σας υποστηρίζεται

Το Outplayed υποστηρίζει τα περισσότερα διαδικτυακά παιχνίδια για πολλούς παίκτες που έχουν ανταγωνιστική πλευρά. Αυτό σημαίνει ότι εάν το παιχνίδι που παίζετε είναι δημοφιλές και έχει τα συνηθισμένα σας γεγονότα θανάτου, θανάτου και βοήθειας. μάλλον το υποστηρίζει.

Κατά την εκκίνηση ενός παιχνιδιού για πρώτη φορά, θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο που θα σας ζητά να επιλέξετε εάν θέλετε να καταγράψετε ολόκληρη τη συνεδρία, να το εγγράψετε με μη αυτόματο τρόπο ή να χρησιμοποιήσετε αυτόματη εγγραφή εάν το υποστηρίζει. Αυτό μπορεί να γίνει ενοχλητικό, αλλά μπορείτε να το απενεργοποιήσετε στην καρτέλα Ειδοποιήσεις επάνω αριστερά στις ρυθμίσεις.

Μπορείτε να ελέγξετε τις ρυθμίσεις και να κάνετε κλικ στο κουμπί + και να αναζητήσετε το παιχνίδι σας εάν το Outplayed δεν το έχει ήδη εντοπίσει. Εάν κάνετε κλικ στο παιχνίδι σας στη λίστα Τα παιχνίδια μου, θα πρέπει να έχει μια ενότητα συμβάντων που έχουν καταγραφεί αυτόματα, εάν το Outplayed το υποστηρίζει για το παιχνίδι.

Για παράδειγμα, το Apex Legends έχει οκτώ συμβάντα που μπορούν να ενεργοποιήσουν την αυτόματη καταγραφή.

Ενώ βρίσκεστε στις ρυθμίσεις, ίσως θέλετε να απενεργοποιήσετε το Open Outplayed όταν τελειώσει το παιχνίδι σε περίπτωση που αυτή η δυνατότητα σας ενοχλήσει. Ωστόσο, το βρίσκω βολικό για να μην ξεχάσω να αποθηκεύσω καλά κλιπ.

3. Προσαρμόστε τα Highlight Events σας

Σε περίπτωση που δεν θέλετε να χάσετε στιγμές που συσσωρεύονται ή συμβαίνουν μετά το συμβάν, μπορείτε να προσαρμόσετε τη διάρκεια πριν και μετά τη διάρκεια αυτών των συμβάντων.

Για να προσαρμόσετε τα συμβάντα, μεταβείτε στις ρυθμίσεις μέσω του εικονιδίου με το γρανάζι κάτω αριστερά και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο παιχνίδι που θέλετε να προσαρμόσετε. Στις ρυθμίσεις του παιχνιδιού, κάντε κλικ στις Προηγμένες επιλογές για να ανοίξετε τα ρυθμιστικά συμβάντων και να επιλέξετε πόσο καιρό θέλετε να είναι η διάρκεια πριν και μετά. Αν και, τις περισσότερες φορές, οι προεπιλεγμένες ρυθμίσεις είναι αρκετά καλές.

  Πώς να ελέγξετε εάν κάποιος κατασκοπεύει το τηλέφωνό σας

Εάν ανησυχείτε για τον αποθηκευτικό χώρο με όλη την αυτόματη εγγραφή, μπορείτε να ορίσετε ένα όριο αποθήκευσης. Θα διαγράψει το παλαιότερο κλιπ μόλις περάσει το όριο. Μην ανησυχείτε, μπορείτε να αγαπήσετε ένα κλιπ κάνοντας κλικ στο εικονίδιο με το αστέρι για να μην διαγραφεί.

4. Ελέγξτε, αποθηκεύστε ή επεξεργαστείτε τις καλύτερες στιγμές σας

Όταν τελειώσετε το παιχνίδι, το Outplayed θα ανοίξει αυτόματα μετά το κλείσιμο του παιχνιδιού, ώστε να μην ξεχάσετε να ελέγξετε και να αγαπήσετε τα κλιπ σας.

Το Outplayed γνωρίζει εάν έχετε ξεκινήσει έναν νέο αγώνα. Αυτό σημαίνει ότι τα κλιπ σας δεν μπερδεύονται. Μπορείτε επίσης να ταξινομήσετε με βάση το παιχνίδι και την ημερομηνία σε περίπτωση που ψάχνετε για παλαιότερο κλιπ.

Εάν ένα κλιπ είναι πολύ μεγάλο, μπορείτε να το ανοίξετε στο πρόγραμμα επεξεργασίας ή να κάνετε κλικ στο κουμπί Γρήγορη επεξεργασία για να το αποθηκεύσετε γρήγορα ως νέο κλιπ.

Αυτό δεν θα διαγράψει το αρχικό κλιπ, αλλά θα δημιουργήσει ένα νέο κλιπ στο μήκος που το επεξεργαστήκατε.

Μπορείτε επίσης να μετονομάσετε το κλιπ για να το βρείτε εύκολα στην εξερεύνηση αρχείων, εάν θέλετε να το ανεβάσετε με μη αυτόματο τρόπο. Για να μεταβείτε στη θέση του κλιπ στην Εξερεύνηση αρχείων, μπορείτε να κάνετε κλικ στο εικονίδιο του φακέλου επάνω αριστερά δίπλα στο εικονίδιο με το αστέρι.

Τώρα μπορείτε να ανεβάσετε με μη αυτόματο τρόπο το παιχνίδι σας στο YouTube, το Twitter, το Facebook ή οπουδήποτε θέλετε να μοιραστείτε τα κλιπ σας. Ελπίζουμε να απολαύσετε τη χρήση του Outplayed και να μην χάσετε ποτέ τις καλύτερες στιγμές σας στα παιχνίδια σας.