Πώς να καθαρίσετε τη βαθμολογία σας στο Snapchat

Το Snapchat όχι μόνο έχει νέα φίλτρα κάμερας κάθε εβδομάδα, αλλά συνεχίζει να έρχεται με νέα κόλπα για να τραβήξει την προσοχή του χρήστη του. Το ένα είναι οι ραβδώσεις του Snapchat, που σας βοηθούν να διατηρήσετε επαφή με τους φίλους σας στέλνοντάς τους μια φωτογραφία ή ένα βίντεο. Το σερί και το σκορ Snap είναι αρκετά δημοφιλή καθώς δίνουν στους χρήστες μια βαθμολογία. Σε μια τέτοια περίπτωση, μπορεί να αναρωτιέστε πότε ενημερώνεται η βαθμολογία Snapchat ή πώς να αποκτήσετε υψηλότερη βαθμολογία Snap. Ομοίως, η βαθμολογία Snap δεν ήταν εύκολη για όλους, καθώς τείνει να μπερδεύει τους χρήστες σχετικά με το πώς να δουν τη βαθμολογία Snapchat και πολλά άλλα. Σας προσφέρουμε έναν τέλειο οδηγό που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε μερικά ερωτήματα: πώς σκοράρετε στο Snapchat, γιατί η βαθμολογία μου στο Snap δεν ανεβαίνει και πώς να καθαρίσετε τη βαθμολογία σας στο Snapchat. Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε γνωρίζοντας περισσότερα για το Snap score και το πού βρίσκεται.

Πώς να καθαρίσετε τη βαθμολογία σας στο Snapchat

Η βαθμολογία Snapchat είναι μια δυνατότητα με την οποία οι χρήστες μπορούν να υπολογίσουν τη χρήση της εφαρμογής τους. Αυτή η χρήση ορίζεται από μια αριθμητική βαθμολογία. Όσο και αν στέλνετε σερί στους φίλους σας, τόσο η βαθμολογία σας θα αυξάνεται, όπως και η βαθμολογία σας στο Snap. Αυτό το μοναδικό χαρακτηριστικό έχει, μέχρι τώρα, κυκλοφορήσει μόνο από το Snapchat, καθιστώντας το έτσι μια δημοφιλή εφαρμογή μεταξύ της Gen Z.

Για να το πούμε με τις σωστές λέξεις, δεν υπάρχει τρόπος να διαγράψετε τη βαθμολογία σας στο Snapchat. Το Snapchat δεν παρέχει επιλογή εκκαθάρισης της βαθμολογίας, αλλά ορισμένοι τρόποι μπορούν να σας βοηθήσουν με κάτι παρόμοιο με το πώς να διαγράψετε τη βαθμολογία σας στο Snapchat. Ας δούμε τις παρακάτω μεθόδους για να μάθουμε περισσότερα σχετικά με το πώς λειτουργεί η βαθμολογία Snap:

Μέθοδος 1: Κατάργηση φίλου

Ο πρώτος και ο ευκολότερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα της βαθμολογίας Snap είναι να αφαιρέσετε τον χρήστη που έχει προστεθεί στο Snapchat ως φίλο σας τον οποίο θέλετε να αποκρύψετε τη βαθμολογία. Αυτό θα τους εμποδίσει να δουν τη βαθμολογία σας στο μέλλον. Για να κάνετε το ίδιο στο Snapchat σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το AR Bitmoji στο Snapchat

1. Πατήστε στην εφαρμογή Snapchat στο τηλέφωνό σας για να την ανοίξετε.

2. Στη συνέχεια, πατήστε στο εικονίδιο Bitmoji.

3. Στη συνέχεια, πατήστε στην επιλογή Οι φίλοι μου για να ανοίξετε τη λίστα.

4. Πατήστε το φίλο για λίγα δευτερόλεπτα που θέλετε να αφαιρέσετε και επιλέξτε Διαχείριση φιλίας.

5. Επιλέξτε Κατάργηση φίλου.

6. Τέλος, πατήστε Κατάργηση στο αναδυόμενο παράθυρο.

Τώρα που καταργήσατε τον φίλο, δεν θα μπορεί πλέον να δει τη βαθμολογία σας στο Snapchat.

Μέθοδος 2: Αποκλεισμός χρήστη

Ένας άλλος τρόπος με τον οποίο μπορείτε να επιλέξετε να αποκρύψετε τη βαθμολογία σας στο Snapchat από έναν χρήστη είναι να αποκλείσετε το άτομο. Ο αποκλεισμός μπορεί να γίνει ανοίγοντας το προφίλ του χρήστη. Μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για το ίδιο:

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Snapchat στο smartphone σας.

2. Σύρετε προς τα αριστερά στην Αρχική οθόνη.

3. Πατήστε παρατεταμένα το φίλο που θέλετε να αποκλείσετε και επιλέξτε Διαχείριση φιλίας.

4. Πατήστε Αποκλεισμός.

5. Επιβεβαιώστε πατώντας στο Block στο αναδυόμενο παράθυρο.

Μέθοδος 3: Κάντε τον λογαριασμό Ιδιωτικό

Αν αναρωτιέστε πώς να καθαρίσετε τη βαθμολογία σας στο Snapchat από αγνώστους, είναι εύκολο. Αυτό μπορεί να γίνει κάνοντας τον λογαριασμό σας ιδιωτικό. Αυτό βοηθάει τους ξένους να μην δουν τη βαθμολογία σας στο Snap, καθώς μόνο οι φίλοι στο Snapchat μπορούν να δουν τη βαθμολογία σας. Για να το κατανοήσετε καλύτερα, ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω:

1. Ανοίξτε το Snapchat και πατήστε το εικονίδιο Bitmoji στην επάνω αριστερή γωνία.

2. Πατήστε στο εικονίδιο με το γρανάζι για να ανοίξετε τις Ρυθμίσεις Snapchat.

3. Εντοπίστε τους ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ και πατήστε Επικοινωνήστε μαζί μου.

4. Επιλέξτε Οι φίλοι μου.

Η επιλογή των φίλων μου ως των ρυθμίσεων Επικοινωνήστε μαζί μου μπορεί να εμποδίσει τους ξένους να δουν το σκορ σας στο Snap.

Μέθοδος 4: Διαγραφή λογαριασμού Snapchat

Εάν θέλετε απεγνωσμένα να μηδενίσετε τη βαθμολογία σας στο Snap και να τον διαγράψετε από το προφίλ σας, τότε η διαγραφή του λογαριασμού σας είναι ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχετε. Αλλά να θυμάστε ότι η διαγραφή του λογαριασμού σας στο Snapchat θα αφαιρέσει όλα τα δεδομένα από το προφίλ σας και θα πρέπει να ξεκινήσετε εκ νέου. Εάν εξακολουθείτε να είστε διατεθειμένοι να το κάνετε, ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω:

  Το Friendmoji δεν λειτουργεί στο Snapchat – Τι να κάνετε

1. Μεταβείτε στη σελίδα λογαριασμού Snapchat.

2. Εδώ, συνδεθείτε στο Snapchat.

3. Τώρα, στη σελίδα Διαχείριση του λογαριασμού μου, κάντε κλικ στην επιλογή ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΜΟΥ.

4. Εισαγάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας και κάντε κλικ στο ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

5. Τέλος, ο λογαριασμός σας θα απενεργοποιηθεί.

Γιατί το Snap Score μου δεν ανεβαίνει;

Εάν παρατηρήσετε ότι η βαθμολογία Snap δεν ανεβαίνει, μπορεί να οφείλεται σε αργούς διακομιστές που έχουν σταματήσει. Επίσης, λόγω συντήρησης του συστήματος, το Snapchat ενδέχεται να σταματήσει να λειτουργεί για κάποιο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα η βαθμολογία να μην αυξάνεται. Επομένως, σε αυτήν την περίπτωση, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να περιμένετε να καλυφθεί η βαθμολογία Snap.

Πώς να δείτε το σκορ Snapchat;

Το Snap score είναι εύκολο να βρεθεί. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για να βρείτε τη βαθμολογία σας:

1. Ανοίξτε το Snapchat στη συσκευή σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο του προφίλ στην επάνω αριστερή γωνία.

3. Εντοπίστε το όνομά σας και αναζητήστε αριθμούς κάτω από αυτό.

Πώς σκοράρετε στο Snapchat;

Μπορείτε να σκοράρετε στο Snapchat στέλνοντας φωτογραφίες ή βίντεο στους φίλους σας στο Snapchat καθημερινά, γνωστό και ως σερί. Η διατήρηση του σερί θα αυξήσει το Snap score στο προφίλ σας. Μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για να σκοράρετε στο Snapchat:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Snapchat.

2. Κάντε κλικ σε μια εικόνα/κάντε ένα βίντεο χρησιμοποιώντας τον κύκλο στο κέντρο.

3. Πατήστε Αποστολή σε για να στείλετε την εικόνα/βίντεο που κάνατε κλικ ως σειρά στους φίλους σας.

4. Επιλέξτε τους φίλους σας στους οποίους θέλετε να το στείλετε και πατήστε το εικονίδιο με το βέλος στο κάτω μέρος.

Μόλις πατήσετε αποστολή, ελέγξτε τη βαθμολογία σας στο Snapchat, θα αυξηθεί.

Πότε ενημερώνεται η βαθμολογία του Snapchat;

Οι ενημερώσεις βαθμολογίας Snapchat μπορεί να διαρκέσουν από μερικά λεπτά έως μερικές ώρες. Όλα εξαρτώνται από το εάν η εφαρμογή Snapchat αντιμετωπίζει σφάλματα ή είναι υπό συντήρηση. Μπορείτε να δείτε τη βαθμολογία Snap να ενημερώνεται αμέσως εάν λειτουργεί καλά.

  Πώς να προσθέσετε πληροφορίες τοποθεσίας ή φίλτρα σε μια ανάρτηση Snapchat

Πώς να αποκτήσετε υψηλότερο Snap Score;

Μπορείτε να επιτύχετε υψηλότερο σκορ Snap αυξάνοντας τον αριθμό των φωτογραφιών και των βίντεο που στέλνετε ως σειρά. Διατηρήστε το σερί τακτικά με τους φίλους σας. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε περισσότερους φίλους για να αυξήσετε τον αριθμό των σερί. Καθώς γνωρίζετε πώς να διαγράψετε τη βαθμολογία σας στο Snapchat από τις παραπάνω μεθόδους, μπορείτε να διαβάσετε τον οδηγό μας σχετικά με το Πώς να αυξήσετε τη βαθμολογία σας στο Snapchat.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Μπορώ να διαγράψω τη βαθμολογία μου στο Snapchat;

Απ. Όχι, δεν μπορείτε να διαγράψετε τη βαθμολογία σας στο Snapchat. Ωστόσο, μπορείτε να το κρύψετε από τα άτομα που θέλετε αφαιρώντας τους από φίλους ή αποκλείοντάς τους να δουν τη βαθμολογία σας.

Ε2. Μπορώ να επαναφέρω τη βαθμολογία μου στο Snapchat;

Απ. Όχι, δεν μπορείτε να επαναφέρετε τη βαθμολογία σας στο Snapchat. Εάν θέλετε να ξεκινήσετε από το μηδέν και να δημιουργήσετε μια νέα βαθμολογία, η μόνη σας επιλογή είναι να διαγράψετε τον λογαριασμό σας.

Ε3. Μπορώ να χάσω το σκορ μου στο Snap αν σταματήσω να στέλνω σερί;

Απ. Όχι, δεν μπορείτε να χάσετε τη βαθμολογία σας στο Snap ακόμα κι αν σταματήσετε να στέλνετε σερί στους φίλους σας. Μια βαθμολογία Snap μπορεί μόνο να αυξηθεί και να μην πέσει ποτέ.

Ε4. Πότε μπορώ να περιμένω την επαναφορά του Snap score μου;

Απ. Όχι, δεν μπορείτε να επαναφέρετε το Snap score. Αντίθετα, μπορείτε να περιμένετε μια ανανέωση στη βαθμολογία σας στο Snap κάθε φορά που στέλνετε ένα σερί ή απλώς μια φωτογραφία/βίντεο που έχει εγγραφεί στην κάμερα του Snapchat σε έναν φίλο. Αν το κάνετε αυτό, οδηγείτε αμέσως σε αύξηση της βαθμολογίας σας.

Q5. Πόσο διαρκεί ένα σερί;

Απ. Οι ραβδώσεις στο Snapchat διαρκούν περίπου 24 ώρες από την πρώτη στιγμή που στάλθηκε. Για να το διατηρήσετε, πρέπει να στέλνετε τακτικά στους συντρόφους σας μια φωτογραφία ή ένα βίντεο. Μόλις εμφανιστεί το εικονίδιο της κλεψύδρας μπροστά από το όνομα ενός φίλου, η σειρά σας διαρκεί 2–3 ώρες.

***

Ελπίζουμε ότι ο οδηγός μας σας βοήθησε να μάθετε πώς να διαγράψετε το σκορ σας στο Snapchat και επίσης να το διατηρήσετε. Ενημερώστε μας ποια από τις μεθόδους σας βοήθησε περισσότερο στο πρόβλημα της βαθμολογίας σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε προτάσεις ή απορίες να ρωτήσετε, αφήστε τις στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.