Πώς να κάνετε τις διασημότητες να σας ακολουθούν στο Instagram

Το Instagram είναι μια δωρεάν εφαρμογή κοινής χρήσης φωτογραφιών και βίντεο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε συσκευές Android όσο και σε iOS. Οι χρήστες μπορούν να ανεβάζουν και να μοιράζονται φωτογραφίες και βίντεο με τους φίλους και τους ακόλουθούς τους. Μπορούν επίσης να σχολιάσουν και να τους αρέσουν οι φωτογραφίες και τα βίντεο που ανέβηκαν. Εκατομμύρια διασημότητες μπορούν να βρεθούν στο Instagram είναι η πλατφόρμα όπου προωθούν τις επωνυμίες τους σε εκατομμύρια άλλους χρήστες ενώ εκθέτουν τον τρόπο ζωής τους. Είναι το λογισμικό που σας επιτρέπει, ως αφοσιωμένος οπαδός, να παρακολουθείτε τις καθημερινές δραστηριότητες και τα αξιοσημείωτα γεγονότα της διασημότητας, εκφράζοντας ταυτόχρονα την υποστήριξή σας στο διαδίκτυο. Φανταστείτε ότι λάβατε ένα αίτημα παρακολούθησης από την αγαπημένη σας διασημότητα στο Instagram μόλις ξυπνήσατε το πρωί. Είμαστε σίγουροι ότι θα εκστασιαστείτε, καθώς είναι πολύ απλό να το κατανοήσετε. Τι θα γινόταν αν σας λέγαμε ότι θα μπορούσατε να κάνετε περισσότερα από το να το οραματιστείτε; Θα μπορούσατε να κάνετε την αγαπημένη σας διασημότητα να σας ακολουθήσει ξανά στο Instagram. Σωστά διαβάσατε. Παρακάτω είναι μερικές μέθοδοι για το πώς να κάνετε τη διασημότητα να σας ακολουθεί στο Instagram. Αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει επίσης να κατανοήσετε πόσοι ακόλουθοι σας κάνουν διάσημο το Instagram και ποιο είναι το πιο δημοφιλές άτομο στο Instagram.

Πώς να κάνετε τις διασημότητες να σας ακολουθούν στο Instagram

Θα μάθετε πώς να κάνετε τις διασημότητες να σας ακολουθούν στο Instagram και πόσοι ακόλουθοι σας κάνουν διάσημο το Instagram σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

Πόσοι ακόλουθοι σας κάνουν διάσημο στο Instagram;

Πριν από μερικά χρόνια, όλοι θα σας συμβούλευαν να ακολουθήσετε μια καριέρα στην υποκριτική ή στο τραγούδι. Αλλά στον εικοστό πρώτο αιώνα, είναι δυνατό να κερδίσετε δημοτικότητα και θαυμαστές ακόμα κι αν δεν είστε διασημότητα. Οι άνθρωποι επιθυμούν τη φήμη στο Instagram γιατί θα τους επιτρέψει να γίνουν πλούσιοι influencers. Υπάρχουν χρήστες του Instagram που έχουν εισόδημα με μόλις 5.000 έως 10.000 ακόλουθους. Αλλά δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι διάσημοι στο Instagram.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με περίπου 509 εκατομμύρια ακόλουθους είναι το πιο δημοφιλές πρόσωπο στο Instagram. Μην στεναχωριέσαι! Δεν χρειάζεται να έχετε τόσους πολλούς ακόλουθους. Επειδή κατά τη γνώμη των περισσότερων έμπειρων influencers του Instagram, για να σας πάρουν στα σοβαρά ως αυθεντία στον τομέα σας, χρειάζεστε τουλάχιστον 30.000 ακόλουθους. Το να στοχεύσετε 100.000 ακόλουθους είναι μια καλή ιδέα αν θέλετε να γίνετε δημοφιλές άτομο στο Instagram. Τώρα ξέρετε πόσοι ακόλουθοι σας κάνουν διάσημο το Instagram.

Πώς να κάνετε τις διασημότητες να σας ακολουθούν στο Instagram;

Ας δούμε μερικούς τρόπους που μπορείτε να εφαρμόσετε για να κάνετε τις διασημότητες να σας ακολουθούν στο Instagram.

  Πώς να κεντράρετε ή να επανατοποθετήσετε το βιογραφικό σας στο Instagram

Μέθοδος 1: Προσθέστε τους με ετικέτα στη δημοσίευση

Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε είναι να φτιάξετε κάτι και να το προσθέσετε με ετικέτα Ίνσταγκραμ. Είτε πρόκειται για τέχνη θαυμαστών είτε για μια ανάρτηση για αυτούς, οτιδήποτε εκφράζει το κίνητρό σας για αυτούς, ενώ τους προσθέτετε επίσης ετικέτα στη δημοσίευση, θα μπορούσε ενδεχομένως να προκαλέσει μια απάντησή τους. Ξέρω τι σκέφτεστε ότι πρέπει να επισημαίνονται σε χιλιάδες πράγματα κάθε μέρα. Τι θα πετύχαινε μια μικρή ετικέτα σας σε αντίθεση με όλες τις άλλες; Τουλάχιστον βρήκατε την ευκαιρία να είστε καινοτόμοι εκεί. Επιπλέον, οι άνθρωποι τείνουν να θυμούνται την εφευρετικότητα σε ένα γενικό μήνυμα.

Μέθοδος 2: Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει

Λοιπόν, εδώ είναι μερικές πρόσθετες στρατηγικές που μπορεί να σας βοηθήσουν να τραβήξετε το ενδιαφέρον τους και να τους ακολουθήσετε. Πρέπει να εκμεταλλευτείτε το γεγονός ότι οι άνθρωποι ενδιαφέρονται για τις αντιλήψεις των άλλων για αυτούς. Επομένως, εάν φτάσετε πρώτος στα σχόλιά τους, οι πιθανότητές σας να λάβετε απάντηση είναι καλύτερες. Μπορείτε πάντα να ενεργοποιείτε τις ειδοποιήσεις για αυτήν τη διασημότητα, ώστε να είστε πάντα ενήμεροι για το πότε δημοσιεύουν. Ένας άλλος γενικός κανόνας είναι να αποφεύγετε τη χρήση φράσεων όπως η πρώτη στα σχόλια. Ουάου, ή κάποιες άλλες φράσεις δεν προκαλούν απάντηση.

Μέθοδος 3: Να είστε σημαντικοί στα σχόλια

Αντ’ αυτού, γράψτε κάτι σημαντικό γιατί, εάν κάνετε μια ερώτηση ή κάνετε ένα σχόλιο με πραγματικό βάρος, το πιθανότερο είναι ότι η διασημότητα θα συγκινηθεί από το μήνυμά σας, θα σας απαντήσει και, ενδεχομένως, θα σας ακολουθήσει. Επειδή στους περισσότερους ανθρώπους αρέσει πραγματικά η αλληλεπίδραση με τους θαυμαστές της δουλειάς τους και είναι έτοιμοι να αφιερώσουν λίγο χρόνο από τη μέρα τους για να δημοσιεύσουν σχόλια και να τους απαντήσουν.

Μέθοδος 4: Κάντε tag τους φίλους τους

Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να τραβήξετε την προσοχή τους, αλλά μια που θα σας συμβούλευα να δοκιμάσετε είναι να επισημάνετε τη διασημότητα και τον φίλο τους σε μια ανάρτηση με την ελπίδα ότι ο φίλος θα απαντήσει τελικά σε εσάς, επειδή αυτό ανεβάζει το μήνυμά σας στο το θέαμα της διασημότητας. Λόγω της ειδοποίησης που έρχεται από τον φίλο σου και όχι μόνο εσύ, υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να το δει. Εκτός από το γεγονός ότι θα φαίνεται ως ανεπιθύμητο, δεν συμβουλεύω να προσθέσετε ετικέτα σε όλους με τους οποίους συνομιλεί συχνά. Ωστόσο, προσπαθήστε να προσθέσετε κάποιο πλαίσιο. Συνεχίστε να διαβάζετε για μια άλλη μέθοδο για να μάθετε πώς να κάνετε τη διασημότητα να σας ακολουθεί στο Instagram.

Μέθοδος 5: Αποστολή απευθείας μηνυμάτων (DM)

Η αποστολή ενός άμεσου μηνύματος είναι μια άλλη επιλογή. Σε αυτήν την περίπτωση, θα μπορούσατε να είστε αφοσιωμένος ακόλουθος, ενώ ταυτόχρονα να είστε τρομακτικοί ή σαν stalker. Όσο κι αν τα αστέρια θέλουν να αλληλεπιδράσουν με τους οπαδούς τους, έχουν επίσης όρια που πρέπει να τηρούνται και ένας οπαδός που είναι υπερβολικά πρόθυμος να ακολουθήσει μπορεί να πάει πολύ μακριά. Το μήνυμα θα πρέπει να εξεταστεί προσεκτικά για τη διασημότητα που προτιμάτε.

  Πώς να φτιάξετε και να χρησιμοποιήσετε ένα Avatar Instagram

Δοκιμάζετε όλες αυτές τις τεχνικές και συμβουλές, αλλά τίποτα δεν λειτουργεί. Το να είσαι εντάξει σε αυτήν την κατάσταση είναι ο καλύτερος τρόπος δράσης. Να γνωρίζετε ότι οι διασημότητες χρειάζονται ξεκούραση. Εκτιμήστε το γεγονός ότι απαντούν στους θαυμαστές θεωρώντας ότι έχουν μόνο μια σύντομη ευκαιρία να το κάνουν.

Πώς μπορείς να γίνεις διάσημος στο Instagram;

Έτσι, το Instagram είναι το καλύτερο μέρος αν θέλετε να γίνετε διάσημοι στο διαδίκτυο. Στην πραγματικότητα, η ανάλυση Quintly που αναφέρθηκε προηγουμένως ανακάλυψε ότι σε όλες τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ο ρυθμός αύξησης των οπαδών του καναλιού είναι ο υψηλότερος. Αν σας έλεγα ότι θα μπορούσατε να γίνετε διάσημοι στο Instagram, δεν θα έπρεπε μόνο να ακολουθείτε διάσημους ανθρώπους που χειρίζονται το Instagram. Τώρα μπορείτε επίσης να συμπεριληφθείτε μεταξύ των πιο δημοφιλών ατόμων στο Instagram, ακολουθώντας μερικές συμβουλές που αναφέρονται παρακάτω

Μέθοδος 1: Καθορίστε την εξειδίκευσή σας

Μπορεί να είστε αρκετά ταλαντούχοι και να έχετε ένα ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων, συμπεριλαμβανομένων εκείνων για τη λογοτεχνία, τη μόδα, τον τρόπο ζωής και τη φυσική κατάσταση. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Instagram για να παράγετε ταυτόχρονα περιεχόμενο για καθεμία από αυτές τις κατηγορίες. Ωστόσο, εάν θέλετε το περιεχόμενό σας να είναι αξιόπιστο και αναγνωρίσιμο, το θέμα είναι ότι δεν θα μοιράζονται όλα αυτά τα ενδιαφέροντα όλοι στο κοινό-στόχο σας. Και αν συνεχίσετε να παράγετε περιεχόμενο που δεν σχετίζεται με τα ενδιαφέροντά τους, κινδυνεύετε να χάσετε οπαδούς.

Μέθοδος 2: Δημιουργήστε τροχούς με μοντέρνα μουσική

Οι τροχοί είναι το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό όταν μιλάμε για δημοφιλία στο Instagram. Ένα από τα πράγματα που σας κάνουν διάσημους και σας βοηθούν να γίνετε viral με αυτόν τον τρόπο είναι οι τροχοί του Instagram. Ένα πράγμα που πρέπει να έχετε κατά νου είναι ότι αν φτιάχνετε μπομπίνα, σίγουρα θέλετε να επικεντρωθείτε στη μοντέρνα μουσική. Συνιστάται ανεπιφύλακτα ότι όποτε φτιάχνετε τροχούς, να χρησιμοποιείτε μουσική από τη μουσική συλλογή του Instagram και όχι τη δική σας μουσική, επειδή είναι ήδη δημοφιλή. Επομένως, εάν τα χρησιμοποιήσετε, αναμφίβολα θα αυξήσετε την πιθανότητα να εμφανιστεί το καρούλι σας.

Μέθοδος 3: Δημοσιεύστε καθημερινά

Μια άλλη πρόταση που θα ήθελα να κάνω είναι να δημοσιεύω κάθε μέρα αντί να μην δημοσιεύω καθόλου. Σκεφτείτε να δημοσιεύετε δύο έως τρεις φορές την ημέρα, δύο έως τρεις ημέρες την εβδομάδα, στο ιστολόγιό σας. Για τις υπόλοιπες ημέρες, μπορείτε να δημοσιεύετε μία φορά την ημέρα. Ό,τι κι αν αποφασίσετε, φροντίστε να ακολουθείτε συνεχώς το πρόγραμμά σας για να έχετε κίνητρα στους υπάρχοντες υποστηρικτές και να προσελκύετε νέους. Το γεγονός είναι ότι η συνεχής ανάρτηση θα αυξήσει την απήχηση του κοινού σας, τη συνολική προσέγγιση και την αύξηση των οπαδών σας. Διαβάστε αυτό το άρθρο από την αρχή για να μάθετε πώς να κάνετε τις διασημότητες να σας ακολουθούν στο Instagram.

  Πώς να κατεβάσετε όλες τις φωτογραφίες σας από το Instagram

Μέθοδος 4: Χρησιμοποιήστε Hashtags

Ένα εκπληκτικό χαρακτηριστικό του Instagram είναι ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε hashtags για να προσεγγίσετε το μέγιστο κοινό και επίσης να προσθέσετε ετικέτες στα προφίλ διάσημων ανθρώπων στο Instagram για αναγνώριση από την αγαπημένη τους διασημότητα. Παίξτε με hashtags. μπορεί να έχετε ακούσει διάφορες απόψεις σχετικά με τη βέλτιστη στρατηγική hashtag για ορατότητα. Άλλοι συμβουλεύουν να χρησιμοποιήσετε όσα περισσότερα hashtags μπορείτε, ενώ άλλοι μπορεί να συμβουλεύσουν τη χρήση λιγότερων hashtag για να αποτρέψετε την εμφάνιση ανεπιθύμητων. Προσπαθήστε να συμπεριλάβετε ταυτόχρονα όσα περισσότερα σχετικά hashtags μπορείτε σε ορισμένες από τις αναρτήσεις σας. Διαβάστε αυτό το άρθρο από την αρχή για να μάθετε πόσοι ακόλουθοι σας κάνουν διάσημο στο Instagram.

Μέθοδος 5: Διατηρήστε την επικοινωνία με το κοινό σας

Μπορεί να ακολουθήσετε ορισμένους λογαριασμούς που δεν απαντούν ποτέ στις παρατηρήσεις σας. Ίσως να μην διστάσετε να τους σταματήσετε κάποια στιγμή, παρόλο που δεν έχετε καμία εχθρότητα μαζί τους. Αν δεν μπουν καν στον κόπο να αλληλεπιδράσουν μαζί σας, δεν θα νιώσετε πραγματικά μια σχέση. Είναι σημαντικό για τους influencers να δημιουργήσουν διαρκείς δεσμούς με τους οπαδούς τους εξαιτίας αυτού. Ο στόχος είναι να κερδίσετε την πίστη τους για να μην τους χάσετε ως υποστηρικτές. Για να δείξετε ότι προσέχετε τις παρατηρήσεις των οπαδών σας, αφιερώστε λίγο χρόνο απαντώντας τους.

Μέθοδος 6: Να είστε προσεκτικοί κατά τη συμπερίληψη της παρότρυνσης για δράση

Λάβετε υπόψη ότι το Instagram είναι μια πλατφόρμα συνομιλίας και όχι μια πλατφόρμα μετάδοσης όταν συμπεριλάβετε την κλήση για δράση. Αφού διαβάσετε το κομμάτι, τι θέλετε να κάνουν οι ακόλουθοί σας; Ενθαρρύνει τη συμμετοχή και καθιστά σαφές τι θέλετε να κάνουν τα μέλη της ομάδας σας. Το κάλεσμα για δράση είναι μια έξυπνη κίνηση που μπορεί να ενθαρρύνει τους αναγνώστες να αλληλεπιδρούν και να μοιράζονται το υλικό σας, αυξάνοντας έτσι το δυναμικό του.

Τελικά, είναι μια διαδικασία. Δεν είναι πιθανό να δημοσιεύσετε ένα περιεχόμενο που γίνεται viral και σας κάνει διάσημο στο Instagram. Ωστόσο, εάν αναλαμβάνετε με συνέπεια δράση και δημοσιεύετε εξαιρετικό περιεχόμενο, ειδικά τροχούς, θα δείτε ανταμοιβές μακροπρόθεσμα, ανεξάρτητα από το τι. Αλλά προσέξτε να μην υπερβείτε τη θάλασσα για να μην φανείτε ανατριχιαστικό με το αγαπημένο σας αστέρι.

Ποτέ μην καταχραστείτε τις προσεγγίσεις σας μόνο και μόνο επειδή τώρα έχετε μια ιδέα για το πώς να κάνετε τη διασημότητα να σας ακολουθεί στο Instagram. Η διατήρηση μιας υγιούς φήμης είναι σημαντική γιατί μπορεί επίσης να οδηγήσει σε μήνυση της αγαπημένης σας διασημότητας. Προφανώς, για να γίνεις δημοφιλής στο Instagram, πρέπει να έχεις συγκεκριμένο αριθμό ακολούθων. Αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το πόσοι ακόλουθοι θα σας κάνουν διάσημους στο Instagram αν το υλικό σας αρέσει στο κοινό σας. Απλώς απολαύστε τη διαδικασία και συνεχίστε να δημιουργείτε.

***

Ελπίζουμε να μάθατε πώς να κάνετε τις διασημότητες να σας ακολουθούν στο Instagram και πόσοι ακόλουθοι σας κάνουν διάσημο το Instagram. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.