Πώς να κάνετε σίγαση σε κάποιον στο Instagram

Μπορεί να είναι αγενές να μην ακολουθείτε έναν νέο συνάδελφο στο Instagram. Εάν δεν θέλετε να βλέπετε τις Ιστορίες και τις αναρτήσεις κάποιου, αλλά θέλετε να συνεχίσετε να στέλνετε μηνύματα, δοκιμάστε να τους θέσετε σε σίγαση. Δείτε πώς μπορείτε να κάνετε σίγαση σε κάποιον στο Instagram.

Όταν κάνετε σίγαση ενός προφίλ, το Instagram δεν το ειδοποιεί για την ενέργειά σας. Υπάρχουν μερικοί τρόποι για να κάνετε σίγαση των αναρτήσεων ή των Ιστοριών (ή και των δύο). Εδώ είναι το πρώτο.

Πώς να κάνετε σίγαση σε κάποιον στο Instagram

Από την εφαρμογή Instagram για iPhone ή Android, μεταβείτε στο προφίλ του ατόμου ή της σελίδας που θέλετε να κάνετε σίγαση.

  Πώς να αποκτήσετε έναν επαληθευμένο λογαριασμό Instagram

Εδώ, πατήστε το κουμπί “Ακολουθώ” που βρίσκεται κοντά στην κορυφή του προφίλ.

Από το μενού που εμφανίζεται, πατήστε το κουμπί “Σίγαση”.

Τώρα, πατήστε στην εναλλαγή δίπλα στις “Αναρτήσεις” και τις “Ιστορίες”. Δεν θα βλέπετε τις αναρτήσεις τους στη ροή σας και οι ιστορίες τους στο Instagram θα είναι κρυφές από προεπιλογή.

Εάν θέλετε μόνο να κάνετε σίγαση των Ιστοριών κάποιου, μπορείτε να πατήσετε παρατεταμένα το εικονίδιο του προφίλ του από τη σειρά Ιστορίες Instagram στο επάνω μέρος της εφαρμογής για κινητά για να ανοίξετε ένα μενού.

Από εδώ, πατήστε το κουμπί “Σίγαση”. Οι Ιστορίες τους θα απενεργοποιηθούν και θα κρυφτούν αμέσως.

  Πώς να αλλάξετε το εικονίδιο της εφαρμογής Instagram σε iPhone και Android

Εάν θέλετε να κάνετε σίγαση σε κάποιον όταν συναντήσετε την ανάρτησή του στη ροή σας, πατήστε το κουμπί Μενού με τις τρεις κουκκίδες που βρίσκεται κοντά στο επάνω μέρος της εικόνας.

Εδώ, μπορείτε να επιλέξετε την επιλογή “Σίγαση” από το μενού.

Τώρα, εάν θέλετε μόνο να κάνετε σίγαση των αναρτήσεών τους, επιλέξτε την επιλογή “Σίγαση αναρτήσεων”. Εάν θέλετε να κάνετε σίγαση τόσο των αναρτήσεων όσο και των ιστοριών τους, επιλέξτε “Σίγαση αναρτήσεων και ιστορίας”.

Πώς να καταργήσετε τη σίγαση κάποιου στο Instagram

Ακόμη και όταν έχετε θέσει σε σίγαση κάποιον, μπορείτε πάντα να μεταβείτε στο προφίλ του για να δείτε τις αναρτήσεις και τις ιστορίες του. Εάν θέλετε να τους καταργήσετε τη σίγαση, πατήστε ξανά το κουμπί «Ακολουθώ» από το προφίλ τους και, στη συνέχεια, από το μενού, επιλέξτε την επιλογή «Σίγαση».

  Πώς να δημιουργήσετε μια δημοσκόπηση στο Instagram

Τώρα, πατήστε στους διακόπτες δίπλα στις “Αναρτήσεις” και τις “Ιστορίες” για να καταργήσετε τη σίγαση του προφίλ Instagram.

Η σίγαση του προφίλ δεν βοηθά; Αντ’ αυτού, μπορείτε να τους αποκλείσετε στο Instagram.