Προσθέστε μια ένδειξη αριθμού εικονικής επιφάνειας εργασίας στη θήκη συστήματος στα Windows 10


Όταν κάνετε εναλλαγή μεταξύ εικονικών επιτραπέζιων υπολογιστών στα Windows 10, δεν υπάρχει τίποτα που να υποδεικνύει σε ποια επιφάνεια εργασίας βρίσκεστε εάν έχετε προσθέσει πολλές από αυτές. Ίσως μπορείτε να το καταλάβετε από τις εφαρμογές που έχετε ανοίξει σε μια συγκεκριμένη επιφάνεια εργασίας, αλλά ωστόσο βασίζεστε στη μνήμη σας για να αναγνωρίσετε μια επιφάνεια εργασίας. Οι εικονικές επιφάνειες εργασίας στα Windows 10 είναι μια δυνατότητα που φέρνει το λειτουργικό σύστημα στο ίδιο επίπεδο με το OS X, αλλά η ίδια η δυνατότητα δεν είναι εξαιρετική σε καμία περίπτωση. Όπως και οι εικονικοί επιτραπέζιοι υπολογιστές στο OS X, αφήνει πολλά να είναι επιθυμητά. Το VirtualDesktopManager είναι μια μικρή εφαρμογή των Windows που προσθέτει ένα εικονίδιο στο δίσκο συστήματος για να υποδείξει σε ποια επιφάνεια εργασίας βρίσκεστε. Οι επιτραπέζιοι υπολογιστές αναγνωρίζονται από τον αριθμό τους. Η εφαρμογή προορίζεται αποκλειστικά για χρήστες Windows 10 και υποστηρίζει έως και εννέα επιτραπέζιους υπολογιστές.

  Πώς να ελέγξετε την ανάλυση βίντεο και τον ρυθμό καρέ στα Windows 10

Κάντε λήψη και εγκατάσταση του VirtualDesktopManager. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τουλάχιστον δύο εικονικούς επιτραπέζιους υπολογιστές και, στη συνέχεια, μεταβείτε σε διαφορετική επιφάνεια εργασίας. Η εφαρμογή προσθέτει ένα εικονίδιο στο δίσκο συστήματος που διαθέτει έναν αριθμό που αντιστοιχεί στον αριθμό επιφάνειας εργασίας στον οποίο βρίσκεστε. Όταν αλλάζετε επιτραπέζιους υπολογιστές, ο αριθμός ενημερώνεται.

Η εφαρμογή διαρκεί λίγα δευτερόλεπτα για να ενημερωθεί και, σύμφωνα με τον προγραμματιστή, η εφαρμογή ενδέχεται να επηρεάσει την εικονική επιφάνεια εργασίας και την εναλλαγή εφαρμογών, εάν αλλάξετε επιτραπέζιους υπολογιστές πολύ γρήγορα. Εάν προσθέσετε επιπλέον εικονικούς επιτραπέζιους υπολογιστές, θα πρέπει να κλείσετε και να επανεκκινήσετε την εφαρμογή. Σίγουρα έχει τους περιορισμούς του αλλά εξακολουθεί να είναι χρήσιμο. Η πολύ γρήγορη εναλλαγή επιτραπέζιων υπολογιστών δεν θα πρέπει να είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα. Η εφαρμογή είναι χρήσιμη επειδή αναφέρει πληροφορίες που θα χρειαστεί απλώς να διαβάσετε όπως η ημερομηνία στο δίσκο συστήματος. Η ιδέα είναι φυσικά εξαιρετική και αν δημιουργούσαμε μια λίστα επιθυμιών χαρακτηριστικών, μια ένδειξη στην οθόνη του σε ποια επιφάνεια εργασίας βρίσκεστε όταν μεταβαίνετε σε επιτραπέζιο υπολογιστή θα ήταν εξαιρετική. Θα μπορούσε απλώς να αναβοσβήνει για ένα δευτερόλεπτο όταν μεταβείτε για πρώτη φορά σε διαφορετική εικονική επιφάνεια εργασίας πριν εξαφανιστεί. Προς τιμήν της εφαρμογής, το εικονίδιο στο δίσκο συστήματος συνδυάζεται με την εμφάνιση και την αίσθηση των Windows 10.

  Πώς να εγκαταστήσετε επεκτάσεις εκτός του Windows Store στο Microsoft Edge

Κάντε λήψη του VirtualDesktopManager