Πώς να κάνετε μια ομαδική συνομιλία στο Snapchat και να παραμείνετε συνδεδεμένοι με φίλους

Υπήρχε μια εποχή που η σύνδεση με τους αγαπημένους μας δεν ήταν τόσο εύκολη. Τους γράφαμε γράμματα και χρειάστηκαν μέρες, ή σε ορισμένες περιπτώσεις, μήνες για να τους φτάσουμε. Όμως η ταχεία ανάπτυξη της τεχνολογίας έχει φέρει τον κόσμο στα χέρια μας.

Χρησιμοποιώντας τα smartphone μας, μπορούμε να συνδεθούμε γρήγορα με τους ανθρώπους που λατρεύουμε και να συζητήσουμε, ειδικά μετά την εφεύρεση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Μιλώντας για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μία από τις κορυφαίες πλατφόρμες σήμερα είναι το Snapchat. Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο κ.λπ., σε άλλους χρήστες. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Το Snapchat εξουσιοδοτεί τους χρήστες του να δημιουργούν ομάδες και να έχουν ομαδικές συνομιλίες με πολλά άτομα ταυτόχρονα.

Εάν είστε χρήστης του Snapchat αλλά δεν ξέρετε πώς να δημιουργήσετε μια ομάδα, βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Επειδή, παρακάτω, θα αναφέρω τα βήματα για να ξεκινήσετε μια Ομαδική συνομιλία στο Snapchat.

Τι είναι το Snapchat;

Snapchat είναι μια εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων που επιτρέπει στους χρήστες της να συνδέονται με τους κοντινούς τους. Ωστόσο, αυτή είναι μόνο η αρχή.

Είναι αρκετά πλούσιο σε χαρακτηριστικά και προσφέρει πολλές εγκαταστάσεις για τους χρήστες του. Αυτά περιλαμβάνουν Snapstreaks, Snap Map, Story, Snapcode, Snapstore, Discover, Geo-φίλτρα κ.λπ.

Έρχεται επίσης εξοπλισμένο με μια πληθώρα φακών προσώπου και κόσμου, ενισχύοντας την εμπειρία σας στο Snapchat.

Είναι ενδιαφέρον ότι οι παλαιότερες εκδόσεις του Snapchat είχαν τη δική του εφαρμογή πληρωμής, δηλαδή το Snapcash. Συνδέοντας τον τραπεζικό τους λογαριασμό ή την πιστωτική τους κάρτα, οι χρήστες μπορούσαν να μεταφέρουν ή να λάβουν χρήματα στην εφαρμογή Snapchat. Εξακολουθώ να με προβληματίζει ότι αφαίρεσαν αυτήν τη δυνατότητα.

Ωστόσο, το χαρακτηριστικό στο οποίο θα εστιάσουμε σε αυτό το άρθρο είναι οι Ομαδικές συνομιλίες.

Γιατί ομαδική συνομιλία;

Στον σημερινό ψηφιακό κόσμο, οι ομαδικές συνομιλίες έχουν αξιοσημείωτη σημασία. Απλώς σκεφτείτε τη δημοτικότητα των συνομιλιών στο Whatsapp.

Οι ομαδικές συνομιλίες αποπνέουν την αίσθηση του ανήκειν και της σύνδεσης μεταξύ των συμμετεχόντων. Ακόμη και όταν είναι φυσικά μακριά ο ένας από τον άλλο, οι ομαδικές συνομιλίες τους επιτρέπουν να συνδέονται εικονικά.

Επίσης, επιτρέπουν άμεσες απαντήσεις σε καταστάσεις που αφορούν πολλά άτομα. Το να στέλνεις μηνύματα σε όλους αυτούς τους ανθρώπους έναν προς έναν είναι χρονοβόρο και όπου κάθε δευτερόλεπτο έχει σημασία, αυτό είναι αδιανόητο. Οι ομαδικές συνομιλίες δίνουν σε όλα τα άτομα την ευκαιρία να λάβουν το μήνυμα αμέσως και να απαντήσουν γρήγορα.

Επιπλέον, οι ομαδικές συνομιλίες επιτρέπουν στους χρήστες να μοιράζονται αρχεία και διάφορους τύπους εγγράφων, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, βίντεο, ήχου κ.λπ. Μόλις κοινοποιηθούν, τα μέλη της ομάδας μπορούν εύκολα να αναζητήσουν τα αρχεία και να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτά, ανεξάρτητα από το πόσο παλιά είναι.

Βήματα για να κάνετε μια ομαδική συνομιλία στο Snapchat

Τώρα, θα απαριθμήσω όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να δημιουργήσετε μια ομάδα Snapchat και να συνομιλήσετε με έως και 200 ​​άτομα ταυτόχρονα:

  • Εκκινήστε την εφαρμογή Snapchat στο smartphone σας.

  • Στο κάτω μέρος της οθόνης σας, θα δείτε το κουμπί «Συζήτηση» με ένα εικονίδιο με φούσκα κειμένου. Κάντε κλικ σε αυτό.

  • Μετά από αυτό, κάντε κλικ στο κουμπί «Νέα συνομιλία» κάτω δεξιά στην οθόνη σας.

  • Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο «Νέα ομάδα» και επιλέξτε τους συμμετέχοντες της ομάδας. Σε αυτό το στάδιο, μπορείτε επίσης να ονομάσετε την ομάδα σας πατώντας την επιλογή «Νέα ομάδα».

  • Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί «Συζήτηση με την ομάδα».

Αυτό είναι! Έχετε πλέον δημιουργήσει με επιτυχία μια ομάδα Snapchat όπου μπορείτε να διασκεδάζετε ομαδικές συνομιλίες.

Εδώ είναι ένα μικρό μυστικό🤫: αν στείλετε ένα Bitmoji, μόνο ο συμμετέχων που έστειλε για τελευταία φορά ένα μήνυμα, Snap ή κάτι άλλο στην ομάδα θα έχει Friendmoji.

Επίσης, σημειώστε ότι όλα τα Snaps ή τα μηνύματα που στέλνετε σε μια Ομαδική συνομιλία διαγράφονται αυτόματα μετά από 24 ώρες (αποτελεσματικά, αλλά όχι τόσο φιλικά όσο η λειτουργία Vanish Mode του Instagram). Αν και αυτή η δυνατότητα αυξάνει το απόρρητο, σας συνιστώ να είστε προσεκτικοί σχετικά με το τι στέλνετε, καθώς το Snapchat δεν εμποδίζει τη λήψη στιγμιότυπων οθόνης.

Πώς να προσαρμόσετε ή να διαχειριστείτε την Ομαδική συνομιλία;

Το Snapchat σας διευκολύνει όχι μόνο να δημιουργείτε Ομαδικές συνομιλίες αλλά και να τις προσαρμόζετε ή να τις διαχειρίζεστε. Επιτρέψτε μου να εξηγήσω αυτές τις αποτελεσματικές επιλογές διαχείρισης ομαδικής συνομιλίας:

#1. Προσθήκη μελών

Εάν θέλετε να προσθέσετε ένα μέλος ή μέλη στην ομάδα σας στο Snapchat, μπορείτε να το κάνετε με δύο τρόπους: ο πρώτος είναι από τη λίστα επαφών σας και ο δεύτερος μέσω ενός συνδέσμου πρόσκλησης.

  • Για να προσθέσετε μέλη στη λίστα επαφών σας, απλώς κάντε τα εξής:
  • Πατήστε το εικονίδιο του προφίλ της ομάδας σας και ανοίξτε τις ρυθμίσεις της ομάδας σας.

  • Επιλέξτε τις επαφές από την επόμενη λίστα και πατήστε “Τέλος” για να προσθέσετε αυτά τα νέα μέλη στην ομάδα.

Για να προσθέσετε μέλη μέσω συνδέσμου πρόσκλησης, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  • Πατήστε το εικονίδιο του προφίλ της ομάδας σας και ανοίξτε τις ρυθμίσεις της ομάδας σας.
  • Πατήστε «Πρόσκληση μέσω συνδέσμου».

  • Από το αναδυόμενο παράθυρο που εμφανίζεται στη συνέχεια, πατήστε “Πρόσκληση”.
  • Τέλος, μοιραστείτε τον σύνδεσμο πρόσκλησης με τους φίλους σας στην προτιμώμενη πλατφόρμα σας, όπως WhatsApp, Messenger κ.λπ.

#2. Κατάργηση μελών

Εάν θέλετε να αφαιρέσετε μέλη από την ομάδα σας στο Snapchat, δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε:

  • Σύρετε προς τα δεξιά στην οθόνη της κάμερας για να εισέλθετε στην ενότητα «Συζήτηση».
  • Τώρα, πατήστε στο εικονίδιο της ομάδας στο οποίο θέλετε να κάνετε αλλαγές.

  • Κάντε κύλιση προς τα κάτω και βρείτε το όνομα χρήστη του μέλους που θέλετε να αφαιρέσετε από την ομάδα.
  • Στη συνέχεια, πατήστε παρατεταμένα το όνομα χρήστη για να δείτε τις σχετικές επιλογές.
  • Επιλέξτε «Κατάργηση από την ομάδα» και πατήστε επιβεβαίωση.

#3. Σίγαση μελών

Το Snapchat σάς επιτρέπει να κάνετε σίγαση των ειδοποιήσεων από μια ομάδα για να εξαλείψετε την ενόχλησή σας. Είναι αρκετά εύκολο να το κάνετε:

  • Ξεκινήστε με πρόσβαση στις ρυθμίσεις της ομάδας.
  • Πατήστε στις τρεις κάθετες κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας.

  • Πατήστε «Ειδοποιήσεις μηνυμάτων».
  • Στο επόμενο αναδυόμενο παράθυρο, έχετε τρεις επιλογές: «Όλα τα μηνύματα» (για όλα τα μηνύματα), «Μόνο αναφορές» (για μηνύματα με ετικέτα) και «Αθόρυβο» (για όλες τις ειδοποιήσεις). Πατήστε στην πιο κατάλληλη επιλογή.

#4. Αποχωρήστε από την Ομαδική συνομιλία

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε πλέον να είστε μέλος μιας συγκεκριμένης ομάδας, είστε ελεύθεροι να την αποχωρήσετε. Η έξοδος από μια ομάδα απαιτεί να εκτελέσετε τα ακόλουθα βήματα:

  • Ανοίξτε τις ρυθμίσεις της ομάδας σας.
  • Πατήστε στις τρεις κάθετες κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας.
  • Πατήστε “Αποχώρηση από την ομάδα”.

#5. Μετονομάστε την ομάδα

Η μετονομασία μιας ομάδας Snapchat είναι μια αβίαστη υπόθεση. Δείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε το όνομα μιας ομάδας:

  • Πατήστε στην προβλεπόμενη ομάδα.
  • Στη συνέχεια, πατήστε στο όνομα της ομάδας και μετονομάστε την σε ό,τι θέλετε.

  • Πατήστε “Τέλος” αφού γράψετε ένα νέο όνομα.

#6. Αποθήκευση ομαδικών κειμένων

Εάν θέλετε να αποθηκεύσετε ορισμένα μηνύματα στην ομάδα σας Snapchat, απλώς κάντε τα εξής:

  • Ανοίξτε την Ομαδική συνομιλία και βρείτε το μήνυμα που θέλετε να αποθηκεύσετε.

  • Απλώς κρατήστε αυτό το μήνυμα και πατήστε “Αποθήκευση”.

Η δυνατότητα αποθήκευσης κειμένου του Snapchat λειτουργεί λίγο διαφορετικά σε σύγκριση με άλλες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων. Σε αντίθεση με αυτούς, το Snapchat επισημαίνει την αποθήκευσή σας και ενημερώνει όλους τους συμμετέχοντες στην ομάδα ότι έχετε αποθηκεύσει αυτό το μήνυμα. Λάβετε αυτό υπόψη για να αποφύγετε να μπείτε σε ενοχλητικές καταστάσεις.

Πλεονεκτήματα των ομαδικών συνομιλιών στο Snapchat

Υπάρχουν πολλά προνόμια των ομαδικών συνομιλιών Snapchat:

  • Οι ομαδικές συνομιλίες Snapchat βοηθούν τους χρήστες να παραμένουν σε επαφή με πολλούς φίλους ταυτόχρονα. Αντί να τους στέλνετε μηνύματα μεμονωμένα, αρκεί μόνο ένα μήνυμα στην ομάδα. Αυτό εξοικονομεί χρόνο και βελτιώνει την άνεση του χρήστη.
  • Για τις επιχειρήσεις, οι ομαδικές συνομιλίες στο Snapchat επιφέρουν καλύτερη αφοσίωση με το κοινό τους. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις ομάδες ως αποτελεσματικό μέσο για να μοιράζονται τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις, προσφορές, διαφημιστικό περιεχόμενο κ.λπ. Εκτός από την ευκολότερη προσέγγιση των πιθανών πελατών, μπορεί να συμβάλει στην ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας. Όλα αυτά είναι βέβαιο ότι θα συμβάλουν σε περισσότερες πωλήσεις και έσοδα.
  • Οι οργανισμοί μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν τις ομαδικές συνομιλίες Snapchat για να διευκολύνουν την καλύτερη επικοινωνία και συνεργασία μεταξύ των μελών της ομάδας. Οι ομαδικές συνομιλίες μπορούν να χρησιμεύσουν ως μια πλατφόρμα όπου όλα τα μέλη μπορούν να έχουν συζητήσεις σε πραγματικό χρόνο και να καταλήξουν σε μια απόφαση πολύ πιο γρήγορα.

συμπέρασμα

Οι ομαδικές συνομιλίες Snapchat μπορούν να επιτρέψουν στους χρήστες να συνδεθούν με όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα ταυτόχρονα και να μοιραστούν τα Snaps τους. Επιπλέον, φέρνει καλύτερη αφοσίωση και αυξημένες πωλήσεις για τις επιχειρήσεις. Επιπλέον, μπορεί να προωθήσει την καλύτερη συνεργασία μεταξύ των συμπαικτών σε μια εταιρεία.

Ελπίζω ότι αυτός ο οδηγός βήμα προς βήμα για τη δημιουργία μιας τέτοιας Ομαδικής συνομιλίας θα σας βοηθήσει πολύ στην αναβάθμιση της εικονικής σας αλληλεπίδρασης. Επίσης, δείτε τα βήματα για να διαχειριστείτε την ομάδα σας για να κυριαρχήσετε στο παιχνίδι Ομαδικής συνομιλίας Snapchat.

Έτσι, οι ομάδες σίγουρα δεν είναι κλισέ όταν πρόκειται για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στη συνέχεια, μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τις Ομάδες LinkedIn για να μεταβείτε από αρχάριους σε νίντζα ​​δικτύωσης.

  Πώς να αλλάξετε τη πόζα σας Bitmoji στο Snapchat