Πώς να αλλάξετε τη πόζα σας Bitmoji στο Snapchat

Από τότε που παρουσιάστηκαν τα Bitmoji, ο χάρτης Snap του Snapchat έχει γίνει πολύ πιο διαδραστικός και διασκεδαστικός. Η λειτουργία χάρτη στο Snapchat επιτρέπει στους φίλους σας να βλέπουν πού βρίσκεστε και τι κάνετε όταν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή.

Ένα από τα πρώτα πράγματα που επηρεάζουν τις στάσεις του Bitmoji είναι η τρέχουσα τοποθεσία σας. Το πού βρίσκεστε έχει να κάνει πολύ με το πώς μοιάζει το avatar σας. Πάρτε για παράδειγμα τα αεροδρόμια. Το να βρίσκεστε κοντά ή στο αεροδρόμιο θα αλλάξει τον χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων σας και θα του δείξει να ταξιδεύει με αποσκευές ή ακόμα και να επιβιβάζεται σε αεροπλάνο.

Εάν οδηγείτε, το Bitmoji σας πιθανότατα οδηγεί και στο Snap Map. Αλλά δεν είναι μόνο οι ενέργειες και οι τοποθεσίες που αλλάζουν τη στάση του Bitmoji. Η ώρα της ημέρας έχει επίσης αντίκτυπο.

Θα παρατηρήσετε ότι μια περίοδος αδράνειας, ενώ η εφαρμογή είναι ακόμα ενεργοποιημένη, μπορεί να αλλάξει τη στάση του Bitmoji σε ένα άτομο που κοιμάται σε μια πολυθρόνα.

Κατανόηση του Bitmojis

Το Snapchat Avatar σας μπορεί εύκολα να δημιουργηθεί και να προσαρμοστεί κατεβάζοντας την εφαρμογή Bitmoji από το App Store ή το Google Play Store. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να αλλάξετε τα χτενίσματα, το χρώμα των ματιών, τον σωματότυπο, τα αξεσουάρ, τα ρούχα και όλα τα πράγματα που κάνουν τον χαρακτήρα σας μοναδικό.

Για να χρησιμοποιήσετε αυτά τα Avatar, πρέπει να κάνετε λήψη της εφαρμογής και να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήριά σας στο Snapchat. Η εφαρμογή θα σας καθοδηγήσει σε αυτήν τη διαδικασία. Εάν δεν έχετε δημιουργήσει ακόμα το Bitmoji σας, κάντε το στην εφαρμογή Bitmoji, πατήστε στην επιλογή προφίλ στο Snapchat και πατήστε «Προσθήκη Bitmoji».

  Πώς να επεξεργαστείτε το κείμενο του Snapchat μετά τη δημοσίευση

Μόλις ρυθμιστεί, το προφίλ σας στο Snapchat θα αντικατοπτρίζει την έκδοση κινουμένων σχεδίων σας!

Επιλέγοντας ποιος βλέπει την τοποθεσία σας

Το Snapchat σάς επιτρέπει να επιλέξετε εάν οι άλλοι μπορούν να δουν πού βρίσκεστε ή όχι. Κάνοντας την τοποθεσία σας ιδιωτική σε άλλους χρήστες, θα αλλάξετε επίσης την εμφάνιση του Bitmoji σας. Θα εμφανίζεται στον χάρτη κρατώντας ένα λευκό σήμα κυκλοφορίας που καλύπτει το πρόσωπο.

Αυτό ονομάζεται επίσης “Ghost Mode”.

  • Μεταβείτε στον Snap Map σας (τσιμπήστε την οθόνη της κάμερας)
  • Πατήστε το εικονίδιο ρυθμίσεων
  • Καταργήστε την επιλογή “Ghost Mode” για να το απενεργοποιήσετε.
  • Μπορείτε επίσης να το κάνετε, ώστε μόνο λίγα άτομα να βλέπουν πού βρίσκεστε και τι κάνετε στον snap χάρτη. Αντί να επιλέξετε “Ghost Mode”, πατήστε “Select Friends…” από την ίδια σελίδα ρυθμίσεων. Στη συνέχεια, μπορείτε να δώσετε πρόσβαση σε μερικούς από τους φίλους σας.

    Αν θέλετε οι άλλοι να βλέπουν το avatar σας και όλες τις προσεγμένες πόζες που θα επιλέξετε στο μέλλον, θα πρέπει να βγείτε από το “Ghost Mode”.

    Αλλαγή της πόζας σας Bitmoji

    Αν και δεν μπορείτε να μιμηθείτε ορισμένες δραστηριότητες, μπορείτε να αλλάξετε το avatar σας για να κάνετε διασκεδαστικά ή μοναδικά πράγματα στο Snapchat. Για παράδειγμα, μπορείτε να αλλάξετε το Bitmoji σας να πίνετε μια ολόκληρη καφετιέρα για διασκέδαση! Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τα ρούχα σας μέσα από το Snapchat.

    Για να προσαρμόσετε το Bitmoji σας στο Snapchat κάντε το εξής:

  • Ανοίξτε το Snapchat και πατήστε το Bitmoji σας στην επάνω αριστερή γωνία
  • Κάντε κύλιση προς τα κάτω στο Snap Maps και πατήστε το
  • Εάν είναι απαραίτητο, πατήστε «Να επιτρέπεται» στην παρακολούθηση τοποθεσίας – Λάβετε υπόψη ότι μπορείτε να επιλέξετε να μοιράζεστε την τοποθεσία σας μόνο με συγκεκριμένους φίλους και επαφές πατώντας το γρανάζι ρυθμίσεων στο αναδυόμενο παράθυρο.
  • Πατήστε το avatar σας στον χάρτη
  • Κάντε κύλιση στη λίστα των διαθέσιμων επιλογών – υπάρχουν πολλές επιλογές!
  • Πατήστε σε αυτό που σας ταιριάζει!
  •   Πώς να ομαδοποιήσετε τη συνομιλία βίντεο στο Snapchat

    Αν θέλετε να κάνετε κάτι περισσότερο από απλά ποζάρετε, μπορείτε! Εκτός από όλες τις επιλογές που έχουμε ήδη συζητήσει, ξέρατε ότι μπορείτε να αλλάξετε τη selfie του avatar σας; Τη στιγμή της σύνταξης αυτού του κειμένου, μπορείτε να προσθέσετε μια μάσκα προσώπου, αυτιά ζώων και άλλες χαριτωμένες ή αστείες προσθήκες στο πρόσωπο των χαρακτήρων κινουμένων σχεδίων σας.

    Για να αλλάξετε τη selfie σας:

  • Πατήστε στο Bitmoji σας στην επάνω αριστερή γωνία του Snapchat
  • Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε «Επιλογή Selfie» κάτω από την κεφαλίδα Bitmoji
  • Πατήστε τη selfie που ταιριάζει στις επιθυμίες σας
  • Η νέα selfie θα μεταφορτωθεί αμέσως στους Snap Maps για να τη δουν όλοι οι φίλοι σας.

    Πώς παρακολουθεί η εφαρμογή τις δραστηριότητές σας;

    Χάρη στην περίπλοκη φύση των σημερινών smartphone, είναι πολύ εύκολο για τις εφαρμογές να σας παρακολουθούν.

    Πώς ξέρει το Snapchat ότι πετάτε; Εξετάζει τις ενδείξεις υψομέτρου. Εάν βρίσκεστε πάνω από ένα συγκεκριμένο υψόμετρο, αποφασίζει ότι πρέπει να πετάτε και θα αλλάξει τη στάση του Bitmoji για να το δείξει να πετάει σε αεροπλάνο.

    Η εφαρμογή μπορεί επίσης να καθορίσει πόσο γρήγορα ταξιδεύετε στο έδαφος. Εάν κινείστε συνεχώς και με υψηλές ταχύτητες, η εφαρμογή αντιλαμβάνεται ότι μπορεί να οδηγείτε, επομένως θα τοποθετήσει το avatar του Snap Map σας σε ένα αυτοκίνητο. Αυτό είναι κάπως αστείο, καθώς θα μπορούσατε να οδηγείτε ένα ποδήλατο με υψηλή ταχύτητα και η εφαρμογή μπορεί να εξακολουθεί να σας δείχνει ότι οδηγείτε.

    Υπάρχει μια συγκεκριμένη πόζα Bitmoji που μπερδεύει ορισμένους χρήστες, και αυτή είναι το Bitmoji που κοιμάται. Πώς μπορεί το Snapchat να προσδιορίσει ότι κοιμάστε; Δεν είναι ότι μπορεί να παρακολουθεί τους παλμούς ή τα εγκεφαλικά σας κύματα.

      Πώς να αποφύγετε την απαγόρευση του Snapchat

    Αυτό έχει να κάνει με το πόσο καιρό μείνατε σε αδράνεια. Εάν δεν υπάρχει δραστηριότητα στο Snap Map και στο Snapchat για πάνω από μία ώρα, η στάση του Bitmoji θα λάβει θέση ανάπαυσης και την ένδειξη “Zzz”.

    Ωστόσο, αυτό συμβαίνει μόνο εάν είστε σε αδράνεια στην εφαρμογή και στο χάρτη. Η στάση “Zzz” επίσης δεν θα εμφανίζεται εάν κλείσετε την εφαρμογή. Εάν δεν είστε στο Snapchat, τότε το Bitmoji θα εξαφανιστεί από το Snap Map μετά από λίγο.

    Πώς να προσαρμόσετε τα Bitmojis

    Υποθέτοντας ότι έχετε ήδη εγκαταστήσει το Bitmoji, εμφανίστε τη διεπαφή Snapchat.

  • Πατήστε «Επεξεργασία Bitmoji» στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης
  • Επιλέξτε μεταξύ “Change My Outfit” και “Change My Bitmoji Selfie” για να παραμείνετε στο Snapchat
  • Η επιλογή “Επεξεργασία Bitmoji μου” θα σας ανακατευθύνει στην εφαρμογή Bitmoji
  • Η αλλαγή της selfie του Bitmoji θα αλλάξει την εμφάνιση του Bitmoji στη διεπαφή Snapchat. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να εκφράσετε τη διάθεσή σας αφού όλες οι επιλογές selfie περιλαμβάνουν διάφορες εκφράσεις προσώπου.

    Το να κάνετε αλλαγές στο ντύσιμο του Bitmoji είναι αρκετά αυτονόητο. Το Snapchat σάς παρέχει μια λίστα με τουλάχιστον 100 διαφορετικά ρούχα και συνδυασμούς ρούχων.

    Bitmojis – Διασκεδαστικό και Τρομακτικό ταυτόχρονα

    Το απόρρητο είναι ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα για τους περισσότερους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σήμερα. Η προσθήκη των Χαρτών Snap δημιούργησε πολλές ανησυχίες σχετικά με το απόρρητο της τοποθεσίας και τους κινδύνους από την ενημέρωση των άλλων για την τοποθεσία σας. Αν και τα Bitmoji είναι διασκεδαστικά και θα θέλατε να τα εμφανίσετε για να τα δουν όλοι, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι δεν είναι όλοι φίλοι σας.

    Είτε έχετε ρυθμίσει το προφίλ σας στο Snapchat σε “Λειτουργία Ghost” είτε είστε ανοιχτοί στο να δείξετε σε όλους πού βρίσκεστε και τι κάνετε, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί.