Πώς να κάνετε ζουμ και περιστροφή του Netflix στο Chrome

Υπάρχουν πολλές επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης που σας επιτρέπουν να ξεκλειδώνετε τις κρυφές κατηγορίες Netflix, να λαμβάνετε αξιολογήσεις στο IMDb και ακόμη και να φορτώνετε εξωτερικούς υπότιτλους, αν χρειάζεται. Πολλοί δεν επικεντρώνονται στο να βελτιώσουν την οπτική του πτυχή. Μπορεί να οφείλεται στο ότι, όσον αφορά το Netflix, δεν υπάρχει πολύς χώρος για μεταβλητότητα, αλλά αν θέλετε ποτέ να κάνετε ζουμ ή να περιστρέψετε το Netflix, μπορείτε στο Chrome με μια επέκταση που ονομάζεται Netflix Flip.

Ζουμάρετε και περιστρέψτε το Netflix

Εγκαταστήστε το Netflix Flip από το Chrome Web Store και επισκεφτείτε το Netflix στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Η επέκταση προσθέτει ένα κόκκινο κουμπί που μοιάζει με το κουμπί ανανέωσης στο Chrome δίπλα στη γραμμή URL. Μόλις είστε στο Netflix και έχετε επιλέξει έναν τίτλο για αναπαραγωγή, κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί.

  Πώς να κατεβάσετε όλα τα SVG από οποιαδήποτε ιστοσελίδα στο Chrome

Θα ανοίξει ένα μενού με τρία κουμπιά. Σμίκρυνση, Μεγέθυνση και Περιστροφή. Είναι αυτονόητα.

Δεν υπάρχει κουμπί επαναφοράς, επομένως, εάν κάνατε υπερβολική μεγέθυνση ή σμίκρυνση υπερβολικά, είτε θα πρέπει να ανανεώσετε τη σελίδα είτε να μαντέψετε το μέγεθος για να την επαναφέρετε στο κανονικό. Με τη λειτουργία περιστροφής μπορείτε να καταλάβετε πολύ πιο εύκολα πότε επιστρέφετε στην αρχική θέση.

Είναι πιθανό να σκέφτεστε, γιατί στο κόσμο θα χρειαστεί να περιστρέψετε την οθόνη σας όταν παρακολουθείτε Netflix. Μπορεί να το χρειαστείτε για να καλύψετε ορισμένες ανάγκες προσανατολισμού της οθόνης. Η λειτουργία μεγέθυνσης/σμίκρυνσης είναι χρήσιμη εάν το Netflix αφήνει κενό χώρο όταν παρακολουθείτε σε λειτουργία πλήρους οθόνης ή απλά θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε κάτι στην οθόνη σας πιο προσεκτικά.

  Πώς να βρείτε μια καρτέλα με υψηλή χρήση CPU σε Chrome και Firefox

Δεν υπάρχει καθορισμένο σενάριο χρήσης για αυτό εκτός από το να σας δώσουμε αυτά τα εργαλεία για το Netflix. Αυτά τα εργαλεία δεν είναι ξένα για τα προγράμματα αναπαραγωγής πολυμέσων, αλλά το Netflix διαθέτει ένα διαβόητα απλό πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων, γι’ αυτό οι προγραμματιστές συχνά δημιουργούν μικρά χρήσιμα εργαλεία για να καλύψουν τις ελλείψεις του. Αυτή η επέκταση είναι απλώς μια άλλη από αυτές.

Το Netflix έχει προσθέσει μια εγγενή επιλογή που επιτρέπει στους χρήστες να παραλείπουν την εισαγωγή σε μια σειρά, αν και δεν λειτουργεί πάντα, ειδικά αν παρακολουθείτε μια σειρά anime. Οι χρήστες αρχικά παρέλειψαν την εισαγωγή μιας εκπομπής μέσω μιας επέκτασης, ωστόσο το Netflix έσπευσε να το πιάσει και πρόσθεσε μια επιλογή που επιτρέπει στους χρήστες να παραλείψουν τόσο την εισαγωγή όσο και την ανακεφαλαίωση μιας εκπομπής.

  Πώς να απαλλαγείτε από κακόβουλες διαφημίσεις στο Chrome για iOS

Όσον αφορά το media player που διαθέτει το Netflix, υπάρχουν λειτουργίες που λείπουν. Για παράδειγμα, οι χρήστες μπορούν να μεταπηδήσουν μόνο κατά δέκα δευτερόλεπτα και αυτό μόνο στην εφαρμογή Windows 10. Το πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων στην έκδοση web έχει ακόμη λιγότερες δυνατότητες, γι’ αυτό αναπτύσσονται επεκτάσεις όπως αυτή.