Πώς να κάνετε δώρο μουσική, ταινίες και άλλα από το iTunes Store

Αναμφίβολα έχετε αγοράσει μουσική, ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και ηχητικά βιβλία από το iTunes στο παρελθόν, αλλά ήταν πιθανό για εσάς. Αν θέλετε να αγοράσετε κάτι από το iTunes Store και να το χαρίσετε σε κάποιον άλλο, δείτε πώς να το κάνετε.

Η διαδικασία δώρου ψηφιακού περιεχομένου στο iTunes είναι εκπληκτικά περίπλοκη, κυρίως επειδή δεν είναι διαισθητικό πώς να φτάσετε εκεί.

Το πρώτο πράγμα που θα θέλετε να κάνετε είναι να ανοίξετε την εφαρμογή iTunes Store.

Από εκεί, είτε περιηγηθείτε και βρείτε το κομμάτι ψηφιακού περιεχομένου που αναζητάτε είτε πατήστε την καρτέλα “Αναζήτηση” στο κάτω μέρος της οθόνης.

  DisplayPort 2: Τι είναι διαφορετικό και γιατί έχει σημασία

Στο επάνω μέρος της οθόνης, πληκτρολογήστε τον τίτλο της ταινίας, του τραγουδιού, του άλμπουμ ή οτιδήποτε άλλο ψάχνετε. Στην περίπτωσή μου, ψάχνω ένα συγκεκριμένο ηχητικό βιβλίο από τον Dale Earnhardt Jr. για να το δώσω στη μαμά μου.

Αφού επιλέξετε το ψηφιακό περιεχόμενο, πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

Πατήστε «Δώρο» στο φύλλο κοινής χρήσης.

Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε τη διεύθυνση email του παραλήπτη σας στο πλαίσιο “Προς”. Εάν βρίσκονται ήδη στις επαφές σας, μπορείτε να τις επιλέξετε και με αυτόν τον τρόπο. Στο πλαίσιο “Από”, πληκτρολογήστε το όνομά σας. Κάτω από αυτό, μπορείτε να πληκτρολογήσετε ένα μήνυμα εάν θέλετε.

  Διορθώστε τις καρφιτσωμένες εφαρμογές που δεν ανοίγουν στη θέση τους στη γραμμή εργασιών στα Windows 10

Κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάτω από τη ρύθμιση “Αποστολή δώρου”, μπορείτε να επιλέξετε πότε θέλετε να αποσταλεί το δώρο στον παραλήπτη σας— εξαιρετικό αν θέλετε να το λάβει το πρωί των Χριστουγέννων, τα γενέθλιά του ή οτιδήποτε άλλο. Πατήστε “Επόμενο” επάνω στην επάνω δεξιά γωνία όταν τελειώσετε.

Στην επόμενη οθόνη, επιλέξτε ένα θέμα και πατήστε “Επόμενο” για να συνεχίσετε.

Επιβεβαιώστε ότι όλες οι πληροφορίες είναι σωστές και μετά πατήστε «Αγορά».

Επιβεβαιώστε ξανά και μετά πατήστε «Αγορά τώρα». Ίσως χρειαστεί να επαληθεύσετε το Apple ID σας για να ολοκληρώσετε την αγορά.

  Πώς να κάνετε αυτόματο μέγεθος εικόνων στο PowerPoint

Μόλις ολοκληρωθεί η αγορά, θα μεταβείτε σε μια οθόνη επιβεβαίωσης. Πατήστε “Τέλος” στην επάνω δεξιά γωνία για να ολοκληρώσετε. Ο παραλήπτης θα λάβει ένα email που θα του επιτρέπει να του χαρίσετε κάτι από το iTunes, με οδηγίες για το πώς να το εξαργυρώσετε.