Πώς να κάνετε αναζήτηση στο Snapchat με αριθμό τηλεφώνου

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν γίνει ένας εύκολος τρόπος να παραμείνετε συνδεδεμένοι με τους φίλους, την οικογένεια, τους συγγενείς και τις αγαπημένες σας διασημότητες. Υπάρχουν πολλοί ιστότοποι μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Snapchat, το Facebook και το Instagram που διατίθενται σε αυτήν την ψηφιοποιημένη εποχή. Το Snapchat είναι μια εφαρμογή όπου οι άνθρωποι μπορούν να στέλνουν φωτογραφίες και κείμενο στα γνωστά τους. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτής της εφαρμογής είναι ότι οι φωτογραφίες που αναφέρονται ως snap εμφανίζονται για λίγα δευτερόλεπτα και αν κάποιος τραβήξει ένα στιγμιότυπο οθόνης θα λάβετε μια ειδοποίηση για αυτό. Το ειδικό χαρακτηριστικό που σχετίζεται με το κείμενο είναι ότι μπορείτε να ρυθμίσετε τη συνομιλία σας σε λειτουργία εξαφάνισης μόλις ένα μήνυμα γίνει ορατό από άλλους. Επιπλέον, έχει μια επιλογή μέσω της οποίας μπορείτε να προσθέσετε μια ιστορία που θα είναι ορατή στους φίλους σας. Καθώς αυτή η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για Android και iOS, χρησιμοποιείται ευρέως από τους ανθρώπους για να παραμένουν συνδεδεμένοι μεταξύ τους. Αυτή η εφαρμογή εκχωρεί ένα όνομα χρήστη για κάθε χρήστη και πολλές φορές δεν γνωρίζετε το όνομα χρήστη των φίλων σας, επομένως δεν μπορείτε να παραμείνετε σε επαφή με τους φίλους σας. Σε αυτό το άρθρο θα σας καθοδηγήσουμε πώς να κάνετε αναζήτηση στο Snapchat με αριθμό τηλεφώνου. Επομένως, συνεχίστε να διαβάζετε για να βρείτε το Snapchat με αριθμό τηλεφώνου.

Πώς να κάνετε αναζήτηση στο Snapchat με αριθμό τηλεφώνου

Σε αυτό το άρθρο θα σας πούμε τρόπους εύρεσης snapchat με αριθμό τηλεφώνου. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνετε αναζήτηση ονόματος χρήστη Snapchat με αριθμό τηλεφώνου. Ας ξεκινήσουμε από την πιο εύκολη μέθοδο για να μάθετε πώς να κάνετε αναζήτηση στο Snapchat με αριθμό τηλεφώνου.

  Πώς να αφαιρέσετε τη γρήγορη προσθήκη στο Snapchat

Μέθοδος 1: Μέσω αναζήτησης ονόματος χρήστη Snapchat κατά αριθμό τηλεφώνου

Για αυτό πρέπει να έχετε το Snapchat στο τηλέφωνό σας. Ακολουθούν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε-

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Snapchat στο κινητό σας τηλέφωνο.

2. Πατήστε στο εικονίδιο Προσθήκη φίλου που υπάρχει στην επάνω δεξιά πλευρά.

3. Πατήστε στην επιλογή Όλες οι επαφές.

4. Από τη λίστα που θα ανοίξει, αναζητήστε τον φίλο που θέλετε να προσθέσετε.

5. Πατήστε στην επιλογή Προσθήκη για να στείλετε αίτημα φιλίας στον φίλο σας στη λίστα επαφών.

Αλλά μόνο εκείνα τα άτομα από τη λίστα επαφών σας θα εμφανιστούν ποιοι βρίσκονται εκεί στο Snapchat.

Μέθοδος 2: Χρήση διαδικτυακών εφαρμογών τρίτων

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές που μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε το Snapchat με αριθμό τηλεφώνου. Θα συζητήσουμε εδώ μία από τις εφαρμογές και θα σας δώσουμε τη λίστα με τις άλλες εφαρμογές, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με την άνεσή σας.

Κοινωνικό Γατόψαρο

Αν και το Social Catfish προσφέρει μια διαδικτυακή υπηρεσία έρευνας γνωριμιών, μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα. Είναι ένα ισχυρό εργαλείο για να βρείτε κάποιον σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα, επειδή συγκεντρώνει δισεκατομμύρια δημόσια δεδομένα από ιστοσελίδες γνωριμιών και κοινωνικών μέσων. Μπορείτε να βρείτε γρήγορα όλα τα διαδικτυακά προφίλ και τις εικόνες ενός ατόμου πραγματοποιώντας αναζήτηση με τον αριθμό τηλεφώνου του.

1. Ανοίξτε Κοινωνικό Γατόψαρο κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο που επισυνάπτεται στο κοινωνικό γατόψαρο.

2. Πληκτρολογήστε τον αριθμό τηλεφώνου του φίλου σας που θέλετε να αναζητήσετε.

3. Κάντε κλικ στην επιλογή Αναζήτηση.

Άλλες εφαρμογές που μπορούν να σας βοηθήσουν αν αναρωτιέστε πώς να κάνετε αναζήτηση στο Snapchat με αριθμό τηλεφώνου είναι Spokeo και Ο Intelius

Μέθοδος 3: Συγχρονισμός επαφών

Πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν ένα πρόβλημα που είναι ότι έχουν αποθηκευμένο αριθμό φίλων στη λίστα επαφών τους, αλλά δεν μπορούν να τους βρουν στο Snapchat. Για όλους όσους αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα, μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω για να πραγματοποιήσετε αναζήτηση ονόματος χρήστη Snapchat με αριθμό τηλεφώνου.

  Η ειδοποίηση Snapchat δεν λειτουργεί; 9 καλύτεροι τρόποι για να διορθώσετε!

1. Στο τηλέφωνό σας Ανοίξτε την εφαρμογή Snapchat.

2. Στην επάνω αριστερή πλευρά, θα εμφανιστεί το εικονίδιο προφίλ. Κάντε κλικ σε αυτό το εικονίδιο Προφίλ.

3. Στην επάνω δεξιά πλευρά θα εμφανιστεί το εικονίδιο ρυθμίσεων. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Ρυθμίσεις.

4. Στην ενότητα Ο λογαριασμός μου κάντε κύλιση προς τα κάτω για να βρείτε τον συγχρονισμό επαφών.

5. Πατήστε Συγχρονισμός επαφών

6. Στην ενότητα διαχείριση συγχρονισμού επαφών, επιλέξτε το πλαίσιο με τίτλο Συγχρονισμός επαφών.

Ακολουθώντας αυτά τα βήματα, μπορείτε να συγχρονίσετε τη λίστα επαφών σας και να βρείτε τους φίλους σας που βρίσκονται στη λίστα επαφών σας.

Ποιοι άλλοι τρόποι για να βρείτε κάποιον στο Snapchat;

Υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να βρείτε κάποιον στο Snapchat. Τα έχουμε συζητήσει παρακάτω.

Μέθοδος 1: Χρησιμοποιήστε την επιλογή αναζήτησης στο Snapchat

1. Πατήστε στο εικονίδιο Snapchat στο κινητό σας τηλέφωνο για να ανοίξετε την εφαρμογή.

2. Πατήστε στο εικονίδιο Αναζήτηση που εμφανίζεται στην αριστερή πλευρά.

3. Πληκτρολογήστε το Όνομα του φίλου σας.

4. Θα εμφανιστεί λίστα ατόμων που έχουν το ίδιο όνομα. Επιλέξτε από τη λίστα τον φίλο σας κάνοντας κλικ στην επιλογή Προσθήκη φίλου.

Μέθοδος 2: Αναζήτηση σε άλλους λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Η πλειονότητα των χρηστών δημοσιεύουν τις ταυτότητες των Snapcodes και Snapchat στο bios τους στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram και στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.

1. Πρέπει να αντιγράψετε το όνομα χρήστη που παρουσιάζεται στο bio.

2. Πατήστε στο εικονίδιο Αναζήτηση.

3. Εισαγάγετε το όνομα χρήστη στην αναζήτηση χρήστη του Snapchat για να βρείτε τον φίλο σας. Το κύριο μενού σας θα εμφανίσει το προφίλ Snapchat.

  Πώς να ανακτήσετε τον διαγραμμένο λογαριασμό Snapchat μετά από 30 ημέρες

4. Μπορείτε να προσθέσετε το άτομο ως φίλο εκεί κάνοντας κλικ στο εικονίδιο Προσθήκη φίλου.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Πώς φαίνεται όταν κάποιος σας αποκλείει στο Snapchat;

Απ. Δεν θα λάβετε ειδοποίηση εάν έχετε αποκλειστεί στο Snapchat, αλλά υπάρχουν τρόποι να το μάθετε. Εάν πιστεύετε ότι κάποιος σας έχει αποκλείσει, δοκιμάστε να βρείτε το όνομα χρήστη του, να κοιτάξετε τις συνομιλίες σας ή να του στείλετε ένα μήνυμα Snapchat. Εάν όλα τα άλλα αποτύχουν, μπορείτε να μάθετε εάν έχετε αποκλειστεί αναζητώντας το όνομά τους σε άλλο λογαριασμό.

Ε2. Μπορείτε να αναζητήσετε χρήστες Snapchat;

Απ. Ναι, είναι δυνατή η αναζήτηση χρηστών snapchat ζητώντας κωδικό Snap από τους φίλους σας, προσθέτοντας φίλους μέσω URL, συγχρονίζοντας τη λίστα επαφών σας και ζητώντας το όνομα χρήστη των φίλων σας.

Ε3. Πώς βρίσκετε κάποιον στο Snapchat μόνο με τους αριθμούς του;

Απ. Η αναζήτηση ονόματος χρήστη Snapchat με αριθμό τηλεφώνου είναι δυνατή με πολλούς τρόπους. Αυτοί οι τρόποι είναι ο συγχρονισμός της λίστας επαφών, η χρήση ιστοσελίδων που είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο, όπως το κοινωνικό γατόψαρο, η ερώτηση του ονόματος χρήστη του φίλου σας μέσω απλού κειμένου στο κινητό τηλέφωνο και η αναζήτηση στο Snapchat πληκτρολογώντας όνομα φίλου.

Q4. Μπορείτε ακόμα να τραβήξετε κάποιον που σας απομάκρυνε;

Απ. Όταν κάποιος σας αφαιρεί από φίλους στο Snapchat, δεν μπορείτε να του στείλετε ένα snap. Αλλά το Snapchat σάς επιτρέπει να στέλνετε απλά μηνύματα κειμένου σε αυτούς.

Q5. Γιατί τα κορίτσια χρησιμοποιούν το snapchat;

Απ. Snapchat είναι ένα φανταστικό εργαλείο για ανύπαντρη γυναίκα. Επιτρέπει στα άτομα να αλληλεπιδρούν με πιθανούς συντρόφους γνωριμιών με ήπιο, ενδιαφέρον στυλ ή να περιηγούνται στους λογαριασμούς Snapchat άλλων ανύπαντρων. Το Snapchat σάς επιτρέπει επίσης να επικοινωνείτε «κρυφά» με άτομα που ο σύντροφός σας δεν γνωρίζει.

Ε6. Μπορείτε να δείτε κάποιον Snapchat χωρίς να τον προσθέσετε;

Απ. Μπορείτε να δείτε ιστορίες ατόμων που το έχουν μοιραστεί σε δημόσια λειτουργία, αλλά δεν μπορείτε να προβάλετε ιστορίες όσων το έχουν μοιραστεί σε ιδιωτική λειτουργία.

***

Ελπίζουμε ότι με τη βοήθεια αυτού του οδηγού μπορέσατε να μάθετε πώς να κάνετε αναζήτηση στο snapchat με αριθμό τηλεφώνου. Εάν έχετε απορίες ή προτάσεις, μην διστάσετε να τις αφήσετε στην παρακάτω ενότητα σχολίων.