Πώς να κάνετε αναζήτηση στο Pinterest χωρίς να συνδεθείτε

Στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται να συνδεθείτε για να χρησιμοποιήσετε το Pinterest. Αυτό αρκεί να γνωρίζετε πώς να χρησιμοποιήσετε μία από αυτές τις μεθόδους…

Το Pinterest σάς ζητά να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό και να συνδεθείτε στον ιστότοπο προτού σας επιτραπεί να περιηγηθείτε στα pin του. Αλλά υπάρχουν μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να το παρακάμψετε και να κάνετε αναζήτηση στην πλατφόρμα χωρίς να συνδεθείτε.

1. Μεταβείτε στη Σελίδα Εξερεύνησης του Pinterest

Το Pinterest θα αναγκάσει να συνδεθεί στη σελίδα προορισμού του. Ωστόσο, είναι ενδιαφέρον ότι μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη σελίδα “Εξερεύνηση” χωρίς να συνδεθείτε. Αυτή η σελίδα διαθέτει δημοφιλές περιεχόμενο και περιεχόμενο που αρέσει στις πολλές κατηγορίες του Pinterest.

Εδώ, μπορείτε ακόμη και να αποκτήσετε πρόσβαση στη γραμμή αναζήτησης και να αναζητήσετε καρφίτσες. Δείτε πώς μπορείτε να φτάσετε στη σελίδα Εξερεύνηση του Pinterest:

  Πώς να κάνετε έναν πίνακα ιδιωτικό στο Pinterest
  • Αναζητήστε το Pinterest στο πρόγραμμα περιήγησης που προτιμάτε.
  • Θα εμφανιστούν τα αποτελέσματα αναζήτησης Επίσημος ιστότοπος του Pinterest στην κορυφή. Κάντε κλικ στο Explore the best of Pinterest από τις παρακάτω επιλογές.
  • Θα ανακατευθυνθείτε στο Σελίδα εξερεύνησης του Pinterest όπου μπορείτε να αναζητήσετε μια συγκεκριμένη λέξη-κλειδί, να δείτε τις τάσεις και να περιηγηθείτε στις πινέζες ανά κατηγορίες και θέματα.
  • Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση στο Pinterest χωρίς λογαριασμό κάνοντας μια στοχευμένη αναζήτηση μέσω μιας μηχανής αναζήτησης. Αυτή η μέθοδος λειτουργεί σε οποιαδήποτε μηχανή αναζήτησης, όπως το Google ή το Bing, και θα σας επιτρέψει να έχετε πρόσβαση στις σχετικές καρφίτσες απευθείας μέσω των αποτελεσμάτων αναζήτησής σας. Δείτε πώς:

  • Μεταβείτε στη μηχανή αναζήτησης που έχετε επιλέξει.
  • Αφού εισαγάγετε τη λέξη-κλειδί σας στη γραμμή αναζήτησης, προσθέστε το “site:pinterest.com” μετά από αυτήν. Έτσι, για παράδειγμα, αν ψάχνετε για έμπνευση για νυφικά, δοκιμάστε να γκουγκλάρετε το “wedding dress site:pinterest.com”.
  • Τώρα, απλώς μεταβείτε στα αποτελέσματα αναζήτησης για να εντοπίσετε πίνακες και καρφίτσες που κεντρίζουν το ενδιαφέρον σας, χωρίς να ανησυχείτε για τη σύνδεση.
  •   16 καλύτερα προγράμματα συνεργατών για το Pinterest

    Όταν χρησιμοποιείτε τις παραπάνω δύο μεθόδους για αναζήτηση στο Pinterest χωρίς να συνδεθείτε, να θυμάστε ότι ο ιστότοπος μπορεί να σας ζητήσει να συνδέεστε κάθε λίγα λεπτά. Αλλά μπορείτε απλά να κάνετε κλικ στο κουμπί X σε αυτό το αναδυόμενο παράθυρο για να συνεχίσετε την κύλιση χωρίς να συνδεθείτε.

    3. Χρησιμοποιήστε μια επέκταση προγράμματος περιήγησης Pinterest

    Υπάρχουν πολλά χρήσιμα πρόσθετα Firefox για το Pinterest. Ένα από αυτά είναι η επέκταση Pinterest Guest που σας επιτρέπει να σερφάρετε στην πλατφόρμα χωρίς να εγγραφείτε.

    Για να χρησιμοποιήσετε την επέκταση για αναζήτηση στο Pinterest χωρίς να συνδεθείτε, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  • Ανοίξτε τον Firefox και επισκεφθείτε addons.mozilla.orgτο σπίτι των πρόσθετων Mozilla.
  • Τύπος Επισκέπτης του Pinterest στη γραμμή αναζήτησης στα αριστερά που λέει Εύρεση πρόσθετων και πατήστε Enter.
  • Κάντε κλικ στην Προσθήκη στον Firefox.
  • Αφού εγκατασταθεί η επέκταση, ένα κουμπί Pinterest θα εμφανιστεί στον φάκελο επεκτάσεων του προγράμματος περιήγησής σας.
  • Για να χρησιμοποιήσετε την επέκταση, μεταβείτε στο Pinterest και επιλέξτε αυτό το εικονίδιο από τη λίστα επεκτάσεων.
  • Θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο όπου μπορείτε να αναζητήσετε καρφίτσες ή να περιηγηθείτε σε όλους τους πίνακες, χωρίς να εγγραφείτε ή να συνδεθείτε. Η πλατφόρμα δεν θα εμφανίζει μηνύματα προτροπής εγγραφής ούτε κατά τη διάρκεια της περιόδου λειτουργίας περιήγησής σας.
  •   Πώς να χρησιμοποιήσετε το Pinterest για blogging και να αυξήσετε τη ροή επισκεψιμότητας

    Η περιήγηση στο Pinterest χωρίς λογαριασμό είναι δυνατή χρησιμοποιώντας αυτές τις μεθόδους. Ωστόσο, λειτουργίες όπως η αποθήκευση καρφιτσών και ο σχολιασμός τους δεν είναι διαθέσιμες χωρίς να συνδεθείτε. Αυτό είναι παρόμοιο με την προβολή αναρτήσεων στο Instagram χωρίς λογαριασμό. Αν και είναι δυνατό, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένες λειτουργίες χωρίς να συνδεθείτε.