Πώς να επισημάνετε ένα μήνυμα κειμένου ως μη αναγνωσμένο στο iPhone

Η αποστολή μηνυμάτων ή γραπτών μηνυμάτων έχει γίνει μάλλον πιο συνηθισμένη από την κλήση. Ο λόγος πίσω από αυτό είναι ότι είναι βολικό, λιγότερο χρονοβόρο και ένας εύχρηστος τρόπος απάντησης. Μπορεί να υπάρχουν φορές που μπορεί να διαβάσατε ένα συγκεκριμένο μήνυμα κατά λάθος και τώρα να θέλετε να το επαναφέρετε σε μη αναγνωσμένο. Και έχει οδηγήσει πολλούς από εμάς να αναρωτιόμαστε πώς να επισημάνουμε κείμενο ως μη αναγνωσμένο iPhone. Επίσης, η επισήμανση ενός μηνύματος ως μη αναγνωσμένου στη συσκευή iOS μπορεί να είναι δύσκολη. Λοιπόν, αφήστε μας να σας παρέχουμε τρόπους για να κάνετε το ίδιο χωρίς καμία ταλαιπωρία.

Δεν μπορείτε να ξεδιαβάσετε ένα μήνυμα στο iPhone σας αφού το διαβάσετε, αλλά μπορείτε να διαβάσετε τα μηνύματα χωρίς να το επισημάνετε ως εμφανισμένο ή αναγνωσμένο. Και μπορεί να γίνει και στην εφαρμογή Μηνύματα. Επομένως, συνεχίστε να διαβάζετε το άρθρο για να μάθετε τα βήματα για να επισημάνετε ένα μήνυμα ως μη αναγνωσμένο.

Μπορείτε να μη διαβάσετε ένα μήνυμα κειμένου στο iPhone;

Όχι, δεν υπάρχει τέτοιος τρόπος να μη διαβάσετε ένα μήνυμα κειμένου για χρήστες iPhone. Στην πιο πρόσφατη ενημερωμένη έκδοση του iOS, η επιλογή επισήμανσης κειμένου ως μη αναγνωσμένου iPhone δεν έχει ενεργοποιηθεί. Αν και, οι χρήστες iPhone μπορούν να επιλέξουν άλλη διέξοδο για να επισημάνουν ένα μήνυμα ως μη αναγνωσμένο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να το μάθετε.

  Πώς να βελτιώσετε τις ρυθμίσεις ποιότητας και εύρους ζώνης της κάμερας Nest

Υπάρχει τρόπος να επισημάνετε τα iMessages ως μη αναγνωσμένα;

Όχι. Ο μόνος τρόπος είναι να διαβάσετε το μήνυμα χωρίς να το επισημάνετε ως αναγνωσμένο. Οι χρήστες δεν θα βρουν έναν άμεσο τρόπο να επισημάνουν κείμενο ως μη αναγνωσμένο iPhone στο iMessage. Διαβάστε την απάντηση στην ακόλουθη ερώτηση για να μάθετε τη μέθοδο ανάγνωσης του μηνύματος χωρίς να το επισημάνετε ως φαίνεται.

Πώς μπορώ να διαβάσω ένα μήνυμα χωρίς να φαίνεται;

Εάν θέλετε να διαβάσετε ένα μήνυμα από τη συνομιλία, αλλά δεν θέλετε να επισημαίνεται ως φαίνεται, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να επισημάνετε το κείμενο ως μη αναγνωσμένο iPhone:

1. Ανοίξτε το Μηνύματα εφαρμογή.

2. Εντοπίστε το επιθυμητό μη αναγνωσμένο μήνυμα. Πατήστε το παρατεταμένα από τη λίστα συνομιλιών.

Η οθόνη συνομιλίας θα επεκταθεί, κάτι που θα σας βοηθήσει να διαβάσετε το μήνυμα χωρίς να το ανοίξετε.

Πώς μπορώ να διαβάσω ένα iMessage χωρίς να το ανοίξω;

Εάν βρίσκεστε σε δίλημμα για το αν θα ανοίξετε τη συνομιλία για να διαβάσετε το μήνυμα ή όχι, έχουμε μια διέξοδο για εσάς. Μπορείτε να διαβάσετε ένα iMessage χωρίς καν να χρειαστεί να το ανοίξετε.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Messages στο iPhone σας και βρείτε την επιθυμητή μη αναγνωσμένη συνομιλία.

2. Πατήστε παρατεταμένα τη συνομιλία που θέλετε να διαβάσετε.

Η οθόνη συνομιλίας θα επεκταθεί, παρέχοντας μια σωστή προβολή της συνομιλίας. Μπορείτε να διαβάσετε το μήνυμα από εδώ χωρίς να ανοίξετε τη συνομιλία.

Μπορείτε να επισημάνετε ένα iMessage ως μη αναγνωσμένο στο iPhone;

Ναι, μπορείτε να επισημάνετε ένα iMessage ως μη αναγνωσμένο στο iPhone σας απενεργοποιώντας την επιλογή Αποστολή αποδείξεων ανάγνωσης.

Πώς να μη διαβάσετε ένα μήνυμα στο iPhone iOS 14/15;

Για να επισημάνετε κείμενο ως μη αναγνωσμένο iPhone, πρέπει να ακολουθήσετε ορισμένες βασικές οδηγίες, καθώς οι συσκευές iOS δεν έχουν άμεσο τρόπο να επισημάνουν ένα μήνυμα ως μη αναγνωσμένο. Διαβάστε και ακολουθήστε τα επερχόμενα βήματα για να απενεργοποιήσετε την Αποστολή αποδείξεων ανάγνωσης σε μη αναγνωσμένα μηνύματα.

  Πώς να αλλάξετε τον κάτοχο ενός αρχείου στο Google Drive

Σημείωση: Αυτή η μέθοδος ισχύει μόνο σε iOS 13 και νεότερη έκδοση για μη αναγνωσμένο μήνυμα. Τα παρακάτω βήματα εκτελούνται στο iPhone 13.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στο iPhone σας.

2. Σύρετε προς τα κάτω και πατήστε Μηνύματα.

3. Απενεργοποιήστε το διακόπτη για την επιλογή Αποστολή αποδείξεων ανάγνωσης.

Η απενεργοποίηση των αποδείξεων ανάγνωσης δεν θα ειδοποιήσει τα άτομα ότι έχετε διαβάσει τα μηνύματά τους.

Υπάρχει τρόπος επισήμανσης μηνυμάτων;

Όχι, δεν υπάρχει τρόπος επισήμανσης μηνυμάτων. Μόνο τα μηνύματα email μπορούν να επισημανθούν στην εφαρμογή Gmail.

Πώς επισημαίνετε ένα μήνυμα κειμένου στο iPhone;

Η επιλογή για την επισήμανση ενός μηνύματος κειμένου στο iPhone δεν είναι διαθέσιμη στις πρόσφατες ενημερώσεις iOS 14/15.

Πώς δεν βλέπετε ένα μήνυμα στο Messenger;

Μπορείτε να μη δείτε/να μην διαβάσετε ένα μήνυμα στο Messenger με τη βοήθεια των παρακάτω βημάτων:

1. Ανοίξτε το Αγγελιαφόρος εφαρμογή.

2. Σύρετε προς τα αριστερά από τη συνομιλία που θέλετε.

3. Τώρα, πατήστε στην επιλογή Επισήμανση ως μη αναγνωσμένης.

Το μήνυμα θα εμφανιστεί ως μη αναγνωσμένο αφού πατήσετε αυτήν την επιλογή.

Πώς διαγράφετε μη αναγνωσμένα μηνύματα κειμένου στο iPhone;

Εάν έχετε μη αναγνωσμένα μηνύματα στο iPhone σας και θέλετε να τα διαγράψετε, εκτελέστε τα παρακάτω βήματα στο iPhone σας:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Μηνύματα.

2. Σύρετε προς τα αριστερά το επιθυμητό μη αναγνωσμένο μήνυμα το οποίο επισημαίνεται με μια μπλε κουκκίδα, όπως φαίνεται παρακάτω.

3. Πατήστε στο εικονίδιο Διαγραφή.

10 Συμβουλές και κόλπα iMessage

Αυτοί ήταν οι τρόποι επισήμανσης κειμένου ως μη αναγνωσμένου iPhone. Τώρα, ας δούμε μερικές ενδιαφέρουσες συμβουλές και κόλπα για το iMessage. Αυτές οι συμβουλές και κόλπα μπορούν να εκτελεστούν στις εφαρμογές Ρυθμίσεις και Μηνύματα στο iPhone σας.

1. Ήχος κειμένου

Η ρύθμιση προσαρμοσμένων ήχων κλήσης είναι κάτι που μπορεί να έχουν κάνει όλοι. Γνωρίζατε όμως ότι μπορείτε πλέον να προσθέσετε προσαρμοσμένους τόνους σε μηνύματα κειμένου με το iMessage; Για να το κάνετε αυτό, επιλέξτε έναν τόνο κειμένου στις ρυθμίσεις σύμφωνα με την επιλογή σας.

  Πώς να ανοίξετε έγγραφα Word χωρίς Word

2. Ανακινήστε για αναίρεση

Δεν υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να αναιρέσετε το δακτυλογραφημένο κείμενο σε μια συνομιλία. Πιθανότατα το κάνετε με backspace ολόκληρο το γραπτό κείμενο. Αλλά υπάρχει ακόμα πιο εύκολος τρόπος να το κάνεις. Μπορείτε να το κάνετε ανακινώντας το iPhone σας, το οποίο θα σας δώσει αυτόματα την επιλογή Αναίρεσης πληκτρολόγησης. Cool, έτσι δεν είναι;

3. Αναγνώριση κειμένου

Εάν είστε πολύ απασχολημένοι με την εργασία σας ή την οδήγηση, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την αναγνώριση κειμένου σε ρυθμίσεις που βοηθούν στην ακρόαση της περιγραφής του ληφθέντος κειμένου.

4. Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας iCloud

Εάν τα δεδομένα σας διαγραφούν από το iPhone σας, μπορείτε εύκολα να τα επαναφέρετε από το iCloud. Το ίδιο συμβαίνει και με τα iMessages. Μπορείτε πάντα να αποκτήσετε τα iMessages σας από το αντίγραφο ασφαλείας iCloud του τηλεφώνου σας.

5. Υπαγόρευση

Η επιλογή υπαγόρευσης στο iMessages σάς επιτρέπει να υπαγορεύετε το μήνυμα που θέλετε να επεξεργαστείτε, καθιστώντας το εξαιρετικά εύκολο κατά τη διάρκεια των δίσκων ή όταν καθυστερείτε.

6. Πληκτρολόγιο με ένα χέρι

Το multitasking είναι αυτό που κάνει ο καθένας. Εάν σας αρέσει επίσης να στέλνετε μηνύματα χρησιμοποιώντας κάποιο από τα χέρια, τότε ένα πληκτρολόγιο με το ένα χέρι μπορεί να σας φανεί πολύ χρήσιμο. Αυτή η επιλογή σάς επιτρέπει να έχετε γρήγορη πρόσβαση στο πληκτρολόγιο σε οποιαδήποτε από τις πλευρές της επιλογής σας για να σας βοηθήσει να γράφετε άνετα.

7. Προσθήκη νέου πληκτρολογίου

Οι πολύγλωσσοι μπορούν να επωφεληθούν πολύ από αυτό το κόλπο. Εάν τυγχάνει να μιλάτε πολλές γλώσσες, τότε η επιλογή του νέου πληκτρολογίου σάς επιτρέπει να προσθέσετε τη γλώσσα της προτίμησής σας στη λίστα του, διευκολύνοντας την εναλλαγή μεταξύ γλωσσών ενώ στέλνετε εύκολα μηνύματα.

8. Μη αναγνωσμένα μηνύματα

Με το iMessage, μπορείτε να ελέγξετε ποιος μπορεί να δει τις αποδείξεις ανάγνωσης. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε την εναλλαγή για την επιλογή Αποστολή αποδείξεων ανάγνωσης και να επισημάνετε κείμενο ως μη αναγνωσμένο iPhone.

9. Αντικατάσταση κειμένου

Η αντικατάσταση κειμένου είναι μια άλλη συμβουλή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε συντομεύσεις κειμένου. Προσαρμόστε τις συντομεύσεις μόνοι σας για να αντικαταστήσετε μεγάλες λέξεις, διευκολύνοντάς σας να στέλνετε μηνύματα γρηγορότερα και καλύτερα.

10. Αυτοκόλλητα, Emoji και πολλά άλλα

Για να εμπλουτίσετε τα πράγματα και να δημιουργήσετε την ψυχαγωγία, το iMessages έχει μια ειδική λειτουργία που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε διαφορετικά αυτοκόλλητα και emoji αναγνώρισης προσώπου για να συνεχίσετε τη διασκέδαση.

***

Έτσι, αυτές είναι οι απαντήσεις στις ερωτήσεις σχετικά με την επισήμανση κειμένου ως μη αναγνωσμένου iPhone πολλοί από εσάς. Ελπίζουμε να λάβατε τις απαντήσεις στις ερωτήσεις σας από αυτό το άρθρο. Αναφέρετε τυχόν απορίες ή προτάσεις σχετικά με αυτό ή οποιοδήποτε άλλο θέμα στην παρακάτω ενότητα σχολίων.