Τρόπος επανεγκατάστασης του Microsoft Visual C++ Redistributable

Το Microsoft Visual C++ Redistributable είναι ένα λογισμικό Visual Studio που διατίθεται σε δοκιμαστικές και δωρεάν μορφές λογισμικού. Το πακέτο αποτελείται από εργαλεία που χρειάζονται για την ανάπτυξη και τον εντοπισμό σφαλμάτων, συμπεριλαμβανομένου του κώδικα C++. Το πακέτο MSVC++ Redistributable είναι απαραίτητο για τη λειτουργία προγραμμάτων και εφαρμογών των Windows, καθώς περιέχει αρχεία DLL που χρειάζονται. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα κατά την εκκίνηση μιας εφαρμογής ή ενός παιχνιδιού, τότε είναι πιθανό να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το αναδιανεμόμενο πακέτο στον υπολογιστή σας. Ο οδηγός μας θα σας βοηθήσει να επανεγκαταστήσετε το Microsoft Visual C++ Redistributable, το οποίο είναι απαραίτητο σε τέτοιες περιπτώσεις. Επομένως, αφήστε μας να σας καθοδηγήσουμε στη σημασία του MSVC++ μαζί με τη μέθοδο επανεγκατάστασης του Visual Studio 2015, 2017, 2019 και 2022 για να αποφύγετε σφάλματα χρόνου εκτέλεσης του Microsoft Visual C.

Τρόπος επανεγκατάστασης του Microsoft Visual C++ Redistributable

Το Microsoft Visual C++ Redistributable είναι σημαντικό για την εκτέλεση πολλών προγραμμάτων, συμπεριλαμβανομένου του λειτουργικού συστήματος Windows. Περιέχει προ-γραμμένο λογισμικό που εξοικονομεί τους προγραμματιστές από το να ξαναγράψουν κοινές ακολουθίες κώδικα. Η διαγραφή ή η απεγκατάσταση του πακέτου MSVC μπορεί να σταματήσει τη λειτουργία των εφαρμογών στον υπολογιστή σας. Συνολικά, το Microsoft Visual C++ Redistributable είναι αρκετά εύχρηστο και είναι εξαιρετικά χρήσιμο για τις εφαρμογές.

  19 καλύτερες εφαρμογές αλλαγής προσώπου

Ανάγκη επανεγκατάστασης του Microsoft Visual C Runtime

  • Η ανάγκη για επανεγκατάσταση του Microsoft Visual C++ Redistributable προκύπτει λόγω κατεστραμμένης ή κατεστραμμένης εγκατάστασης πακέτου.
  • Επίσης, εάν αφαιρεθεί κάποιο από τα αρχεία του πακέτου, θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε ξανά το MSVC++ Redistributable.
  • Η διαγραφή ή η κατάργηση του Visual C++ θα διακόψει τη λειτουργία ορισμένων εφαρμογών και ως εκ τούτου, απαιτείται εύρεση και εγκατάσταση του λογισμικού ξανά.

Διαδικασία λήψης Microsoft Visual C 2013 Redistributable x86

Για να επανεγκαταστήσετε το πακέτο Microsoft Visual C Runtime, πρώτα απεγκαταστήστε το λογισμικό και στη συνέχεια, απαιτείται νέα εγκατάσταση.

Βήμα I: Απεγκαταστήστε το Microsoft Visual C++ χρησιμοποιώντας τον Πίνακα Ελέγχου

Είναι σημαντικό να απεγκαταστήσετε πρώτα όλα τα αρχεία χρόνου εκτέλεσης του Microsoft Visual C για να εγκαταστήσετε τα σωστά αρχεία αργότερα. Μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για να απεγκαταστήσετε τα αρχεία Visual C++:

1. Κλείστε όλα τα προγράμματα που είναι ανοιχτά στο σύστημά σας.

2. Τώρα, κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο Έναρξη και επιλέξτε Εκτέλεση από το μενού λειτουργίας των Windows.

3. Πληκτρολογήστε Πίνακας Ελέγχου στο πλαίσιο διαλόγου Εκτέλεση και πατήστε enter.

4. Ανοίξτε την επιλογή Προγράμματα και δυνατότητες από τη δεδομένη λίστα.

5. Κάντε δεξί κλικ στο Microsoft Visual C++ Redistributable για την έκδοση του QuickBooks που διαθέτετε και κάντε κλικ στο Uninstall.

Για παράδειγμα, το Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable x64, όπως απεικονίζεται παρακάτω.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι καταργούνται όλα τα στοιχεία του πακέτου Microsoft Visual C++.

6. Πληκτρολογήστε και αναζητήστε τη γραμμή εντολών στη γραμμή αναζήτησης των Windows και κάντε κλικ στο Εκτέλεση ως διαχειριστής όπως φαίνεται παρακάτω.

  Κάντε τη γραφή σας πιο εύκολη στην ανάγνωση χρησιμοποιώντας 1000 λέξεις που χρησιμοποιούνται συνήθως

7. Τώρα, πληκτρολογήστε τις ακόλουθες εντολές μία προς μία και πατήστε Enter μετά από κάθε μία:

Dism /online /Cleanup-Image /StartComponentCleanup

Dism /online /Cleanup-Image /restorehealth

8. Μόλις ολοκληρωθεί η απεγκατάσταση, επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας όπως φαίνεται.

Διαβάστε επίσης: Πώς να διορθώσετε το σφάλμα χρόνου εκτέλεσης C++ στα Windows 10

Βήμα II: Εγκαταστήστε το Microsoft Visual C++

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία απεγκατάστασης, ήρθε η ώρα να επανεγκαταστήσετε το Microsoft Visual C++ Redistributable. Η επανεγκατάσταση του λογισμικού βοηθά στην εγκατάσταση της σωστής έκδοσης και των άθικτων αρχείων του Visual C++ που επιτρέπει στις εφαρμογές να εκτελούνται σωστά. Έτσι, για να το κάνετε αυτό, συνεχίστε με τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω:

1. Εκκινήστε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης στον υπολογιστή σας και ανοίξτε Microsoft Visual C++ με δυνατότητα αναδιανομής σελίδα.

2. Πραγματοποιήστε λήψη του πιο πρόσφατου διαθέσιμου πακέτου Visual C++, π.χ. πακέτα Microsoft Visual C++ με δυνατότητα αναδιανομής για το Visual Studio 2015, 2017 και 2019.

3. Τώρα, κάντε διπλό κλικ στο αρχείο που κατεβάσατε και εγκαταστήστε το πακέτο ακολουθώντας τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη.

4. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία εγκατάστασης, επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας.

Τώρα που έχετε πρόσφατα εγκαταστήσει το πακέτο Visual C++ στο σύστημά σας, μπορείτε να εκτελέσετε τις εφαρμογές ή τα προγράμματα που ήταν δύσκολο να λειτουργήσουν νωρίτερα, χωρίς παρεμβολές ή προβλήματα.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Τι μπορώ να κάνω για να διορθώσω τη μη εγκατάσταση του Visual C++;

  9 πλατφόρμες για να κάνετε την κάθετη κηπουρική σε εσωτερικούς χώρους έξυπνη και εύκολη

Απ. Το ζήτημα της μη εγκατάστασης του Visual C++ μπορεί να διορθωθεί επιβάλλοντας βήματα όπως η επιδιόρθωση της ήδη εγκατεστημένης έκδοσης του Microsoft Visual C++. Επίσης, η επανεγκατάσταση των αρχείων πακέτου θα βοηθούσε επίσης σε τέτοια ζητήματα.

Ε2. Πού μπορώ να βρω εγκατεστημένο το Microsoft Visual C++ στον υπολογιστή μου;

Απ. Το Microsoft Visual C++ μπορεί να βρεθεί αποθηκευμένο στο HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWARE[Wow6432Node]Κλειδί MicrosoftVisualStudio14.0VCRuntimes{x86|x64|ARM} στον Επεξεργαστή Μητρώου.

Ε3. Τι συμβαίνει όταν απεγκαθιστάτε το Microsoft Visual C++;

Απ. Εάν τυχαίνει να απεγκαταστήσετε το Microsoft Visual C++ από τον υπολογιστή σας, τότε η πιθανότητα να μην λειτουργούν ορισμένες εφαρμογές και προγράμματα μπορεί να αυξηθεί. Καθώς ένας αριθμός προγραμμάτων εξαρτώνται από αυτά τα αρχεία πακέτων, η διαγραφή τους από το σύστημά σας θα επηρεάσει τον τρόπο λειτουργίας των εφαρμογών και τις βασικές λειτουργίες τους.

Ε4. Πώς μπορώ να ελέγξω την έκδοση του Microsoft Visual C++;

Απ. Μπορείτε να ελέγξετε την έκδοση του Microsoft Visual C++ από τον Πίνακα Ελέγχου του υπολογιστή σας. Εκκινήστε τον Πίνακα Ελέγχου και ανοίξτε το Programs and Features σε αυτόν, εκεί θα βρείτε τις εκδόσεις του MSVC++ Redistributable που είναι διαθέσιμες στη λίστα των εγκατεστημένων προγραμμάτων.

Q5. Τι προκαλεί σφάλματα χρόνου εκτέλεσης στο Microsoft Visual C++;

Απ. Τα σφάλματα χρόνου εκτέλεσης στο Microsoft Visual C++ προκαλούνται συνήθως από τα στοιχεία χρόνου εκτέλεσης των βιβλιοθηκών Visual C++ που λείπουν ή επίσης εάν υπάρχουν προβλήματα λογισμικού στο σύστημα. Αυτά τα σφάλματα συνήθως επιλύονται με τη βοήθεια μιας απλής επανεκκίνησης του συστήματος.

***

Ελπίζουμε ότι αυτό το έγγραφο θα μπορούσε να σας καθοδηγήσει σχετικά με τις καλύτερες δυνατές μεθόδους για την επανεγκατάσταση του πακέτου Microsoft Visual C++ Redistributable. Αφήστε τα ερωτήματά σας ή τις πολύτιμες προτάσεις σας στο παρακάτω πλαίσιο σχολίων.