Πώς να επαναφέρετε την αρχική σελίδα του MSN

Το MSN είναι ένα ακρωνύμιο του Microsoft Network, το οποίο είναι μια πύλη web και μια συλλογή υπηρεσιών και εφαρμογών που προσφέρονται από τη Microsoft. Οι υπηρεσίες της Microsoft υπάγονται στο MSN και οποιοσδήποτε μπορεί να έχει πρόσβαση και να διαχειρίζεται αυτές τις υπηρεσίες χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Microsoft του. Ενώ η διαδικτυακή πύλη MSN είναι επίσης η αρχική σελίδα του προγράμματος περιήγησης Microsoft Edge, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν πράγματα στο Διαδίκτυο, τα αποτελέσματα της αναζήτησης εμφανίζονται από την Bing, μια επίσημη μηχανή αναζήτησης που ανήκει στη Microsoft. Στη διαδικτυακή πύλη του MSN, θα μπορείτε να βλέπετε νέα από τη χώρα σας και από όλο τον κόσμο. Οι περισσότεροι χρήστες σήμερα χρησιμοποιούν το google ως μηχανή αναζήτησής τους. Ωστόσο, εάν σας αρέσει να χρησιμοποιείτε προϊόντα και υπηρεσίες της Microsoft και θέλετε να χρησιμοποιήσετε το MSN και να το ρυθμίσετε στην αρχική σας σελίδα, αλλά δεν ξέρετε πώς να ρυθμίσετε το MSN ως αρχική σελίδα, αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει με αυτό. Θα σας καθοδηγήσει σε βήματα για το πώς να επαναφέρετε την αρχική σελίδα του MSN και πώς να δημιουργήσετε την αρχική σελίδα του MSN. Επίσης, θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τι είναι το MSN News και πού βρίσκονται οι ρυθμίσεις στην αρχική σελίδα του MSN.

Πώς να επαναφέρετε την αρχική σελίδα του MSN

Θα μάθετε πώς να επαναφέρετε την αρχική σελίδα του MSN περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

  Πώς να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη προεπιλογή καμβά στο Photoshop

Τι είναι το MSN News;

Το MSN News, γνωστό και ως Microsoft News, είναι μια υπηρεσία συγκέντρωσης ειδήσεων και υπηρεσία που περιλαμβάνει τίτλους ειδήσεων και άρθρα που επιλέγονται από συντάκτες. Οι ειδήσεις που εμφανίζονται στο MSN βασίζονται σε περιφερειακό επίπεδο, πράγμα που σημαίνει ότι οι χρήστες θα λαμβάνουν ειδήσεις με βάση τη χώρα τους και θα λαμβάνουν επίσης τις πιο δημοφιλείς ειδήσεις στον κόσμο. Οι ειδήσεις που εμφανίζονται στις ειδήσεις του MSN είναι καλά κατηγοριοποιημένες έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί να παρακολουθεί τις ειδήσεις με βάση το ενδιαφέρον του. Οι κατηγορίες ειδήσεων είναι αυτοκίνητα, ταξίδια, τρόφιμα, υγεία, τεχνολογία, επιστήμη, πολιτική, κόσμος και πολλά άλλα. Αυτή η είδηση ​​δεν περιέχει μόνο φωτογραφίες και τίτλους. αποτελούνται επίσης από σύντομα βίντεο κλιπ των ειδήσεων. Και επισκεπτόμενοι τις ειδήσεις, μπορείτε να μάθετε περισσότερα για αυτό. Αυτά είναι λοιπόν τα νέα του MSN.

Μπορείτε να συνδεθείτε ξανά στο MSN;

Ναι, μπορείτε να συνδεθείτε ξανά στο MSN. Δεν υπάρχει όριο σύνδεσης στο MSN. μπορείτε να συνδεθείτε και να αποσυνδεθείτε όσες φορές θέλετε. Για να συνδεθείτε στο MSN, θα χρειαστείτε έναν λογαριασμό Microsoft. Χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας Microsoft, μπορείτε να διαχειριστείτε το MSN και να συγχρονίσετε όλη τη δραστηριότητά σας στο MSN με τον λογαριασμό σας. Κάθε φορά που συνδέεστε στο MSN, πρέπει να εισάγετε τη διεύθυνση email της Microsoft και τον κωδικό πρόσβασής σας. Και για να αποσυνδεθείτε από το MSN, πρέπει να κάνετε κλικ στο εικονίδιο Προφίλ > Αποσύνδεση από την επάνω δεξιά γωνία της σελίδας.

Πώς να συνδεθείτε στο MSN;

Για να συνδεθείτε στο MSN, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

1. Επισκεφθείτε το Ιστοσελίδα MSN στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Κάντε κλικ στο Sign in από πάνω δεξιά στην οθόνη.

  Πώς να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Spotify Kids

3. Εισαγάγετε το email, το τηλέφωνο ή το Skype σας και κάντε κλικ στην επιλογή Επόμενο.

4. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας και κάντε κλικ στην επιλογή Είσοδος για να συνδεθείτε στο MSN.

Αυτός είναι ο τρόπος σύνδεσης στο MSN. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πώς να επαναφέρετε την αρχική σελίδα του MSN.

Ποια είναι η διεύθυνση URL για την αρχική σελίδα του MSN;

Η διεύθυνση URL για την αρχική σελίδα του MSN είναι https://www.msn.com/. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον σύνδεσμο, μπορείτε να επισκεφτείτε το MSN.com και επίσης να το ορίσετε ως την αρχική σελίδα στο πρόγραμμα περιήγησης της επιλογής σας. Εάν το πρόγραμμα περιήγησης της επιλογής σας είναι το Microsoft Edge ή το Google Chrome, τότε μπορείτε να βρείτε τα βήματα στις παρακάτω επικεφαλίδες για να ορίσετε το MSN ως αρχική σελίδα σε αυτά τα προγράμματα περιήγησης. Το MSN είναι απλώς μια αρχική σελίδα και ό,τι και αν κάνετε αναζήτηση στην αναζήτηση MSN, θα λάβετε αποτελέσματα από το Bing επειδή το Bing είναι η μηχανή αναζήτησης.

Πού βρίσκονται οι Ρυθμίσεις στην αρχική σελίδα του MSN;

Οι ρυθμίσεις στην αρχική σελίδα του MSN βρίσκονται στην επάνω δεξιά γωνία της αρχικής σελίδας του MSN. Χρησιμοποιώντας αυτές τις Ρυθμίσεις, μπορείτε να αλλάξετε τη γλώσσα του ιστότοπου και να παρέχετε σχόλια στους προγραμματιστές του MSN, που είναι η Microsoft. Καθώς το MSN είναι προϊόν της Microsoft, δεν χρειάζεται να έχετε άλλο λογαριασμό. Ο λογαριασμός σας Microsoft απαιτείται μόνο για είσοδο. Καθώς το MSN είναι απλώς μια αρχική σελίδα, δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα να αλλάξει με αυτό και το Bing είναι η μηχανή αναζήτησης. Έτσι, συνδέοντας τον λογαριασμό σας Microsoft, μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του Bing. Τώρα, ξέρετε πού βρίσκονται οι ρυθμίσεις στην αρχική σελίδα του MSN.

Πώς να δημιουργήσετε την αρχική σελίδα του MSN;

Για να μάθετε πώς να δημιουργήσετε αρχική σελίδα MSN στο πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  Πώς να κάνετε μη αυτόματη εναλλαγή AirPods μεταξύ Mac, iPhone και iPad

1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge στη συσκευή σας και επισκεφτείτε το Ιστοσελίδα MSN.

2. Αντιγράψτε τη διεύθυνση URL του ιστότοπου του MSN από τη γραμμή αναζήτησης.

3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο με τις τρεις τελείες από την επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

4. Κάντε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις από το μενού.

5. Από το αριστερό τμήμα του παραθύρου, κάντε κλικ στις καρτέλες Έναρξη, αρχική σελίδα και νέες καρτέλες.

6. Κάντε κλικ στο Άνοιγμα αυτών των σελίδων: > Προσθήκη νέας σελίδας.

7. Επικολλήστε την αντιγραμμένη διεύθυνση URL του MSN στο πεδίο και κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη για να ορίσετε το MSN ως την κύρια σελίδα σας.

Αυτός είναι ο τρόπος δημιουργίας αρχικής σελίδας MSN στο πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge ή επαναφοράς αρχικής σελίδας MSN.

Πώς να κάνετε το MSN ως αρχική σελίδα και το Bing ως μηχανή αναζήτησης;

Για να κάνετε το MSN ως αρχική σελίδα και το Bing ως μηχανή αναζήτησης στο Google Chrome, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome στη συσκευή σας και επισκεφτείτε το Ιστοσελίδα MSN.

2. Αντιγράψτε τη διεύθυνση URL του ιστότοπου του MSN από τη γραμμή αναζήτησης.

3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο με τις τρεις τελείες > Ρυθμίσεις.

4. Κάντε κλικ στην επιλογή Κατά την εκκίνηση από το αριστερό παράθυρο.

5. Κάντε κλικ στο Άνοιγμα μιας συγκεκριμένης σελίδας ή ενός συνόλου σελίδων.

6. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Προσθήκη νέας σελίδας.

7. Επικολλήστε την αντιγραμμένη διεύθυνση URL του MSN στο μπλοκ και κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη για να προσθέσετε το MSN ως την αρχική σας σελίδα.

8. Τώρα, από το αριστερό παράθυρο, κάντε κλικ στη Μηχανή αναζήτησης.

9. Κάντε κλικ στην επιλογή του αναπτυσσόμενου δίσκου δίπλα στη μηχανή αναζήτησης που χρησιμοποιείται στη γραμμή διευθύνσεων.

10. Επιλέξτε Bing από τις επιλογές για να το ρυθμίσετε ως προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης.

Πώς μπορώ να επαναφέρω την αρχική σελίδα μου στο MSN; Πώς να επαναφέρετε την αρχική σελίδα του MSN;

Για να επαναφέρετε ή να ανοίξετε τη σελίδα MSN κατά την εκκίνηση στο Chrome, ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς να επαναφέρετε την αρχική σελίδα του MSN. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.