Πώς να επαναφέρετε μια διαγραμμένη μικρογραφία από τη σελίδα της νέας καρτέλας του Chrome


Η σελίδα νέας καρτέλας του Chrome διαθέτει γρήγορη κλήση. έχει μικρογραφίες των τοποθεσιών που επισκέπτεστε συχνά και μπορείτε να κάνετε κλικ σε μια μικρογραφία για να ανοίξετε αμέσως τον ιστότοπο. Με βάση το ιστορικό περιήγησής σας, μπορείτε να αποθηκεύσετε έως και οκτώ διαφορετικούς ιστότοπους όπως αυτός. Είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη δυνατότητα και τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης διαθέτουν λειτουργία ταχείας κλήσης. Τόσο για το Chrome όσο και για τον Firefox, υπάρχουν επεκτάσεις και πρόσθετα που σας επιτρέπουν να αυξήσετε τον αριθμό των μικρογραφιών ιστότοπου που εμφανίζονται στη σελίδα της νέας καρτέλας. Τώρα φανταστείτε για λίγο να διαγράψετε κατά λάθος μια μικρογραφία; Οι περισσότεροι από εμάς θα πιστεύαμε ότι θα επιστρέψει επειδή θα συνεχίσουμε να επισκεπτόμαστε τον ιστότοπο, αλλά δυστυχώς αυτό δεν συμβαίνει στον Chrome. Δείτε τι πρέπει να κάνετε όταν κατά λάθος διαγράψετε μια μικρογραφία από τη σελίδα “Νέα καρτέλα” και θέλετε να την επαναφέρετε.

  Πώς να αποκτήσετε ζωντανό πλήθος λέξεων στα Έγγραφα Google στο Chrome

Μπορεί να βρίσκεστε σε μία από τις δύο καταστάσεις. μόλις διαγράψατε τη μικρογραφία αλλά δεν κάνατε τίποτα άλλο. Η σελίδα της νέας καρτέλας είναι ακόμα ανοιχτή. Σε αυτήν την περίπτωση, κάντε κύλιση προς τα κάτω μόνο λίγο και κάντε κλικ στην επιλογή «Αναίρεση».

Στη δεύτερη, λίγο πιο περίπλοκη κατάσταση. έχετε διαγράψει μια μικρογραφία και έχετε κάνει κατά λάθος κλικ σε μια άλλη ή έχετε κάνει κάτι (οτιδήποτε) που ανάγκασε τη σελίδα να κλείσει ή να πλοηγηθείτε σε διαφορετική σελίδα. Σε αυτήν την περίπτωση, η επιλογή αναίρεσης χάνεται. Για να επαναφέρετε τη μικρογραφία, διαγράψτε μια άλλη και μετακινηθείτε προς τα κάτω. Αντί να κάνετε κλικ στην επιλογή “Αναίρεση”, κάντε κλικ στην επιλογή “Επαναφορά όλων”.

  Πώς να εγκαταστήσετε το Linux σε ένα Chromebook με το Crouton

Μια σύντομη εξήγηση του τι συμβαίνει. Φαίνεται ότι όταν διαγράφετε μια μικρογραφία από την ταχεία κλήση, το Chrome τη βάζει σε μαύρη λίστα. Παρά το γεγονός ότι ο ιστότοπος εμφανίζεται επανειλημμένα στο ιστορικό περιήγησής σας, η μικρογραφία δεν επιστρέφει. Κάνοντας κλικ στην επιλογή “Επαναφορά όλων” διαγράφεται αυτή η μαύρη λίστα και το Chrome συμπληρώνει ξανά τη μικρογραφία με βάση το ιστορικό περιήγησής σας.