Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα στο χώρο αποθήκευσης iCloud

Η κατάσταση με τον χώρο αποθήκευσης iCloud θα ήταν αστεία αν δεν ήταν τόσο γελοίο και έχουμε ήδη ξεκαθαρίσει τα συναισθήματά μας σχετικά με το αν η Apple θα έπρεπε να προσφέρει περισσότερο χώρο αποθήκευσης δωρεάν. Αλλά αν πρέπει πραγματικά να πληρώσετε, γιατί να μην εξοικονομήσετε χρήματα;

Παρόλο που η τιμολόγηση του χώρου αποθήκευσης iCloud από την Apple έχει βελτιωθεί, αυτό δεν δικαιολογεί το γεγονός ότι θα έπρεπε να προσφέρει περισσότερα από αυτά δωρεάν και υπάρχει μια σχολή σκέψης ότι θα έπρεπε να προσφέρει αρκετά για να δημιουργήσει πλήρως αντίγραφα ασφαλείας οποιουδήποτε iPhone ή iPad πουλάει. . Αυτό είναι προβληματικό από πολλές απόψεις, κυρίως το γεγονός ότι με την επιβράδυνση των πωλήσεων iPhone, η Apple βασίζεται περισσότερο από ποτέ στις υπηρεσίες της ως τρόπο να κερδίσει χρήματα.

Είναι αλήθεια ότι η τιμολόγηση του χώρου αποθήκευσης iCloud της Apple είναι πιο ανταγωνιστική από ορισμένους, αλλά αυτό δεν την δικαιολογεί από το να προσφέρει ασήμαντα 5 GB αποθηκευτικού χώρου όταν πληροί τα επίπεδα μετρητών του Scrooge McDuck. Γι’ αυτόν τον λόγο δεν έχουμε κανέναν ενδοιασμό να μοιραστούμε μερικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα, εάν χρειάζεστε οπωσδήποτε περισσότερο χώρο αποθήκευσης για τις φωτογραφίες σας κ.λπ.

  Πώς να αντικαταστήσετε μια λέξη σε πολλά αρχεία κειμένου στα Windows 10

Με αυτό λοιπόν, ας ξεκινήσουμε.

Αγοράστε δωροκάρτες με έκπτωση

Η Apple έχει πουλήσει δωροκάρτες App Store και iTunes εδώ και πολλά χρόνια, και παρά τα ονόματα, είναι φαινομενικά ίδιες. Ανεξάρτητα από το πώς λέγεται, το υπόλοιπο της κάρτας προστίθεται τελικά στο Apple ID σας, το οποίο με τη σειρά του σημαίνει ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για την αγορά οποιασδήποτε από τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα λογισμικού της Apple. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αγοράσετε εφαρμογές, μουσική ή ακόμα και να πληρώσετε για μια συνδρομή εντός εφαρμογής, αν θέλετε. Και μπορείτε ακόμη και να πληρώσετε για περισσότερο χώρο αποθήκευσης iCloud.

Αυτό από μόνο του δεν πρόκειται να σας εξοικονομήσει χρήματα, αλλά τα μεγάλα καταστήματα πωλούν μερικές φορές δωροκάρτες iTunes για έκπτωση, οπότε μπορεί να υπάρχει η ευκαιρία να εξοικονομήσετε μερικά δολάρια εδώ και εκεί. Θυμηθείτε, κάθε λίγο βοηθάει.

  Πώς να λάβετε ειδοποιήσεις Android σε υπολογιστή με Windows 10

Πόσο χώρο αποθήκευσης χρειάζεστε πραγματικά;

Μερικές φορές είμαστε όλοι ένοχοι για την αγορά πανικού. Ο χώρος αποθήκευσης είναι ένας τομέας όπου μπορεί να αυξηθεί, ειδικά αν δεν είστε πραγματικά σίγουροι πόσο χώρο χρειάζεστε. Μερικές φορές μπορεί να είναι πιο εύκολο να πληρώσετε απλώς για την υψηλότερη βαθμίδα αποθήκευσης απλώς και μόνο για να μην χρειαστεί να ανησυχείτε ποτέ ξανά για την αποθήκευση, αλλά αν δεν χρειάζεστε τόσα πολλά, μπορείτε να εξοικονομήσετε μερικά δολάρια το μήνα, βεβαιώνοντας ότι είστε στο δεξιά βαθμίδα.

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και στη συνέχεια πατήστε το όνομά σας στο επάνω μέρος της οθόνης.

Στη συνέχεια, αγγίξτε «iCloud» και θαυμάστε την οπτική αναπαράσταση του χώρου αποθήκευσης iCloud που χρησιμοποιείτε, καθώς και του πόση είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμη.

Εάν χρησιμοποιείτε ένα μικρό μέρος των διαθέσιμων, ίσως είναι καιρός να κάνετε υποβάθμιση.

Χρησιμοποιήστε την Οικογενειακή κοινή χρήση για κοινή χρήση αποθηκευτικού χώρου

Το Family Sharing είναι μια δυνατότητα που συχνά παραβλέπεται που προσφέρει η Apple. Επιτρέπει σε άτομα από την ίδια οικογένεια να μοιράζονται πόρους, όπως εφαρμογές και υπηρεσίες. Ευτυχώς, ο χώρος αποθήκευσης iCloud είναι ένα από εκείνα τα πράγματα που μπορείτε να μοιραστείτε, επομένως, αντί να έχετε πολλά άτομα να χρησιμοποιούν μεμονωμένους κάδους δεδομένων, το να βυθίζονται όλα στον ίδιο κάδο μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα.

  Πώς να μετακινήσετε ένα παράθυρο σε άλλη οθόνη στα Windows 10

Για να ενεργοποιήσετε την κοινή χρήση χώρου αποθήκευσης iCloud, ανοίξτε τις Ρυθμίσεις και πατήστε το όνομά σας στο επάνω μέρος της οθόνης,

Στη συνέχεια, πατήστε στο Family Sharing.

Πατήστε το iCloud Storage.

Τώρα απλώς ακολουθήστε τα βήματα για να μοιραστείτε τον υπάρχοντα χώρο αποθήκευσης ή, εάν χρειάζεται, να αναβαθμίσετε το επίπεδο 200 GB ή 2 TB.

Πώς να εξοικονομήσετε χώρο στο iCloud

Εάν όλα τα άλλα αποτύχουν, υπάρχουν ορισμένοι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να μειώσετε τον αποθηκευτικό χώρο iCloud που χρησιμοποιείτε. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google Photos για να αποθηκεύσετε απεριόριστο αριθμό φωτογραφιών δωρεάν και να αποφύγετε τη βιβλιοθήκη φωτογραφιών iCloud. Ορισμένα από αυτά μπορεί να απαιτούν κάποια δημιουργική διαχείριση αποθηκευτικού χώρου, αλλά μπορεί απλώς να είναι αρκετή για να εξοικονομήσετε χρήματα, αν δεν χρειάζεται.