Πώς να εξαγάγετε το ιστορικό συνομιλίας σας στο Telegram

Το Telegram αποθηκεύει αυτόματα το ιστορικό συνομιλιών σας στους διακομιστές cloud του και το κάνει εύκολα προσβάσιμο όταν συνδέεστε από μια νέα συσκευή. Αυτός είναι ο λόγος που δεν χρειάζεται ποτέ να το κατεβάσετε για να διατηρήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας. Ωστόσο, εάν θέλετε ένα αντίγραφο εκτός σύνδεσης του ιστορικού συνομιλίας σας για να το μοιραστείτε με κάποιον άλλο ή να το διατηρήσετε για μελλοντική χρήση, το Telegram σάς επιτρέπει να το εξαγάγετε.

Παρακάτω, θα εξηγήσουμε πώς να εξαγάγετε το ιστορικό συνομιλιών σας στο Telegram. Υπάρχει μια προειδοποίηση, όμως. μπορείτε να κατεβάσετε το ιστορικό συνομιλιών μόνο χρησιμοποιώντας την εφαρμογή για υπολογιστές Telegram και όχι την εφαρμογή για κινητά.

Πώς να εξαγάγετε το ιστορικό συνομιλίας σας στο Telegram με μια μόνο επαφή

Για να εξαγάγετε το ιστορικό συνομιλιών σας στο Telegram με μία μόνο επαφή, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ Telegram και Telegram X;
  • Εκκινήστε την εφαρμογή επιφάνειας εργασίας Telegram. Εάν δεν το έχετε ήδη, κατεβάστε το από το επίσημη ιστοσελίδα του Telegramεγκαταστήστε την εφαρμογή και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Telegram.
  • Ανοίξτε τη συνομιλία που σκοπεύετε να κατεβάσετε.
  • Κάντε κλικ στις τρεις κάθετες κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε Εξαγωγή ιστορικού συνομιλίας.
  • Στο παράθυρο ρυθμίσεων εξαγωγής συνομιλίας, επιλέξτε ποια στοιχεία θέλετε να λάβετε (εκτός από μηνύματα κειμένου). Επιλέξτε τα πλαίσια δίπλα στα στοιχεία που θέλετε να εξαγάγετε.
  • Εάν θέλετε να κάνετε λήψη φωνητικών μηνυμάτων, GIF ή βίντεο, συχνά μεγάλου μεγέθους, μην ξεχάσετε να αυξήσετε το όριο λήψης σύροντας το ρυθμιστικό ορίου μεγέθους προς τα δεξιά.
  • Κάτω από το ρυθμιστικό, αλλάξτε τη μορφή των ληφθέντων δεδομένων, τη διαδρομή λήψης και το εύρος ημερομηνιών για το οποίο θέλετε τα δεδομένα.
  • Τέλος, κάντε κλικ στο Εξαγωγή για να ξεκινήσετε την εξαγωγή του ιστορικού συνομιλίας.
  • Ανάλογα με το μέγεθος της συνομιλίας, η διαδικασία εξαγωγής μπορεί να διαρκέσει κάποιο χρόνο. Επομένως, αφήστε το να ολοκληρώσει την επεξεργασία του.
  •   Πώς να βρείτε ένα αναγνωριστικό συνομιλίας στο Telegram

    Τα παραπάνω βήματα θα εξαγάγουν το ιστορικό συνομιλιών στην επιθυμητή τοποθεσία. Ενώ οι υπόλοιποι τύποι αρχείων, όπως οι φωτογραφίες, θα εξαχθούν στην αρχική τους μορφή, όπως JPEG, PNG κ.λπ., τα μηνύματα κειμένου θα είναι σε HTML ή JSON, ανάλογα με τη μορφή που επιλέξατε κατά τη λήψη.

    Ομοίως, μπορείτε να κάνετε λήψη του ιστορικού συνομιλίας για ένα κανάλι ή ομάδα. Αν δεν είστε εξοικειωμένοι, δείτε πώς διαφέρουν τα κανάλια Telegram από τις ομάδες Telegram.

    Πώς να εξαγάγετε το ιστορικό συνομιλιών σας στο Telegram με όλες τις επαφές

    Δεν υπάρχει επιλογή για επιλεκτική λήψη του ιστορικού συνομιλιών σας με μερικές επαφές ταυτόχρονα στο Telegram. Θα χρειαστεί να εξαγάγετε το ιστορικό συνομιλιών κάθε επαφής ξεχωριστά χρησιμοποιώντας την παραπάνω μέθοδο. Ωστόσο, είναι δυνατό να πραγματοποιήσετε λήψη του ιστορικού συνομιλιών για κάθε μία από τις επαφές σας χωρίς να τις κατεβάσετε μία προς μία.

    Για να εξαγάγετε το ιστορικό συνομιλιών σας με όλες τις επαφές σας στο Telegram, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

      Πώς να δημιουργήσετε μια υπερομάδα στο Telegram
  • Εκκινήστε την εφαρμογή Telegram.
  • Κάντε κλικ στις τρεις οριζόντιες γραμμές που στοιβάζονται η μία πάνω στην άλλη στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης.
  • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Για προχωρημένους.
  • Κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στην Εξαγωγή δεδομένων Telegram.
  • Ακολουθώντας τα βήματα που εξηγήθηκαν στην προηγούμενη ενότητα, επιλέξτε τον τύπο δεδομένων που θέλετε να εξαγάγετε, αυξήστε το όριο μεγέθους, αλλάξτε τη μορφή και επιλέξτε μια διαδρομή λήψης.
  • Κάντε κλικ στην Εξαγωγή για να εξαγάγετε το ιστορικό συνομιλιών σας.
  • Τα μηνύματα κειμένου λαμβάνονται κυρίως σε μορφή HTML, επομένως συνιστούμε να τα μετατρέψετε σε PDF χρησιμοποιώντας έναν διαδικτυακό μετατροπέα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε στη συνέχεια να ανοίξετε συνομιλίες στο πρόγραμμα ανάγνωσης PDF της επιλογής σας.

    Εξάγετε το ιστορικό συνομιλιών σας στο Telegram με ευκολία

    Αν και δεν είναι απαραίτητο, μπορείτε να εξαγάγετε το ιστορικό συνομιλιών σας στο Telegram εάν χρειάζεται. Ας ελπίσουμε ότι τώρα καταλαβαίνετε καλύτερα πώς να κάνετε λήψη συνομιλιών είτε με μία επαφή είτε με όλες τις επαφές σας. Θα πρέπει να αποθηκεύσετε το ιστορικό συνομιλιών σε μια τοποθεσία που θυμάστε και να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας κάπου αλλού, εάν δεν θέλετε να το χάσετε. Ειδικά αν σκοπεύετε να κλείσετε οριστικά τον λογαριασμό σας.