Πώς να εντοπίσετε έναν ψεύτικο Sugar Daddy στο Instagram

Παρά το πόσο περίεργο μπορεί να φαίνεται, οι σχέσεις των ζαχαρομπαμπά έχουν γίνει πιο δημοφιλείς πρόσφατα. Αυτή η ρύθμιση φαίνεται να εμπίπτει σε μια νομική γκρίζα ζώνη και δεν είναι εντελώς απαγορευμένη. Αλλά καθώς αυτές οι συνεργασίες γίνονται όλο και πιο κοινές, οι απατεώνες εμφανίζονται να ελπίζουν να γίνουν πλούσιοι γρήγορα. Αλλά οι ζαχαρομπαμπάς χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο το Instagram για να μπουν σε DM και γίνεται δύσκολο να γνωρίζουμε πώς να εντοπίσουμε έναν ψεύτικο ζαχαρομπαμπά στο Instagram. Σε αυτό το άρθρο, θα μάθουμε τι είναι η απάτη του sugar daddy και τι είναι το sugar daddy red flags. Διαβάστε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος για να μάθετε περισσότερα για αυτήν την απάτη.

Πώς να εντοπίσετε έναν ψεύτικο Sugar Daddy στο Instagram

Θα μάθετε πώς να εντοπίσετε έναν ψεύτικο ζαχαρομπαμπά στο Instagram και τι είναι μια απάτη ζάχαρης μπαμπά περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

Τι είναι η σχέση ζάχαρης;

Μια σχέση ζάχαρης περιλαμβάνει δύο άτομα που είναι διαφορετικών ηλικιών και κοινωνικοοικονομικών τάξεων. Ένα νεαρό κορίτσι που είναι γνωστό ως ζαχαρούχο μωρό είναι το αντικείμενο της προσοχής του sugar daddy σε αυτή τη σχέση. Μια φιλία που βασίζεται στην παροχή ο ένας στον άλλο με υλική ή οικονομική υποστήριξη είναι αμοιβαία επωφελής. Ο ηλικιωμένος συνήθως προέρχεται από μια πιο εύπορη πλευρά, ενώ ο νεότερος μπορεί να είναι φοιτητής ή να προέρχεται από ένα λιγότερο προνομιούχο νοικοκυριό. Η συνεργασία υποστηρίζεται από μια σειρά αξιόπιστων και αξιόπιστων ιστοσελίδων.

Η μόδα τελικά μεταφέρθηκε σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης εκτός από αυτήν. Στο Διαδίκτυο, μπορεί συχνά να είναι δύσκολο να διακρίνει κανείς τη διαφορά μεταξύ ενός πραγματικού ζαχαρομπαμπά και ενός δόλιου. Οι νέοι στοχοποιούνται συχνά και μπλοφάρονται στο Instagram από απατεώνες ζαχαρομπαμπά. Δημοσιεύουμε τις φωτογραφίες, τα βίντεο και τους τροχούς μας στο Instagram προς όφελος των οπαδών μας. Μας λείπουν οι ψεύτικοι μπαμπάδες στη διαδικασία. Είναι πολύ αργά για να ξεφύγουμε από τον ιστό μόλις καταλάβουμε ποιοι είναι. Τώρα ας ρίξουμε μια ματιά στο τι είναι η απάτη του ζαχαρομπαμπά.

Τι είναι η απάτη του Sugar Daddy;

Η εξεζητημένη απάτη του sugar daddy διαφέρει από τις άλλες απάτες. Συμβαίνει σταδιακά με την πάροδο του χρόνου. Εδώ, κάποιος προσποιείται ότι είναι φίλος σας και προσφέρεται να εξοφλήσει τα χρέη σας (έτσι η φράση ζάχαρη μπαμπά) με αντάλλαγμα μικρά δώρα. Ωστόσο, στο τέλος μαθαίνεις ότι όλα ήταν φάρσα και σου έμεινε το αρχικό χρέος εκτός από το χρέος από τις δωροκάρτες. Ένα τυχαίο DM σε ένα άτομο που ξεκινά μια συνομιλία είναι το πώς εμφανίζεται αρχικά η απάτη. Το θύμα πείθεται σταδιακά σε μια φιλία με τον απατεώνα αφού κερδίσει την εμπιστοσύνη του. Θα το αναφέρουν επανειλημμένα και θα αρχίσετε να τους πιστεύετε όταν λένε ότι έχουν πολλά χρήματα.

  Πώς να αποκτήσετε τον αριθμό τηλεφώνου κάποιου από το Instagram

Οι απατεώνες που παρουσιάζονται ως μπαμπάδες ζάχαρης προσπαθούν να μάθουν όσο περισσότερα μπορούν για τα θύματά τους, ειδικά για την οικονομική τους κατάσταση. Στη συνέχεια, ως τελική πράξη καλοσύνης, σας προσφέρουν να διακανονίσουν το χρέος της πιστωτικής σας κάρτας. Φυσικά, για να στείλουν τα χρήματα, απαιτούν τα στοιχεία της τράπεζας σας. Μόλις το αποκτήσουν, μεταφέρουν χρήματα στον λογαριασμό σας μέσω ενός πλαστού λογαριασμού για να τακτοποιήσουν το χρέος σας. Στη συνέχεια συνεχίζουν να σας λένε ότι πρέπει πρώτα να τους στείλετε ένα μικρό χρηματικό ποσό για να ενημερώσετε την τράπεζα ότι η συναλλαγή είναι νόμιμη. Και μετά εξαφανίζονται. Λοιπόν, πώς να εντοπίσετε έναν ψεύτικο ζαχαρομπαμπά, ας μάθουμε.

Πώς να εντοπίσετε το Fake Sugar Daddy στο Instagram;

Οι ψεύτικοι ζαχαρομπαμπάδες έρχονται σε διάφορα σχήματα και μεγέθη και σας προσεγγίζουν με διαφορετικούς τρόπους. Ας μάθουμε πώς να εντοπίσουμε έναν ψεύτικο ζαχαρομπαμπά στο Instagram.

  • Όνομα: Τι σημαίνει ένα όνομα; Υπάρχουν πολλά σε ένα όνομα όταν μιλάμε για ψεύτικους μπαμπάδες. Θα πρέπει να σταματήσετε αν σας πλησιάσουν οι απατεώνες με περίεργα ονόματα που ακούγονται ύποπτα. Ο πρώτος δείκτης είναι ότι.

  • Εικόνες: Το Ίνσταγκραμ Οι μεταφορτώσεις και οι εικόνες εμφάνισης πρέπει να είναι αυθεντικές. Μην ξεχνάτε ότι τα πραγματικά άτομα έχουν πραγματικές εικόνες. Η πιθανότητα να ανακαλυφθεί ο ψεύτικος μπαμπάς ζάχαρης αυξάνεται εάν οι μεταφορτώσεις είναι σκοτεινές και αναξιόπιστες.

  • Μορφή συνομιλίας: Πάρτε το ως σημαντικό δείκτη εάν κάποιος ξεκινήσει μια συζήτηση χρησιμοποιώντας περίεργο λεξιλόγιο και εθιμοτυπία αποστολής μηνυμάτων. Οι απατεώνες θα προσπαθούσαν κατάφωρα να εισβάλουν στον προσωπικό σας χώρο, κάτι που είναι ανησυχητικό. Θα πρέπει να ελέγξετε για να δείτε εάν ένας ψεύτικος μπαμπάς σας βλέπει αυτή τη στιγμή.

  • Ζητώντας προσωπικά στοιχεία: Επιτρέψτε μου να σας συμβουλέψω: εάν κάποιος άγνωστος σας πλησιάσει και σας ζητήσει προσωπικά στοιχεία, όπως τον αριθμό τηλεφώνου σας ή στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού, θα πρέπει να απορρίψετε αμέσως το μήνυμα, να αποκλείσετε τον αποστολέα και να προχωρήσετε.

  • Απαιτητικές φωτογραφίες και βίντεο: Πείτε ΟΧΙ σε τυχόν αιτήματα για τις εικόνες, τις ταινίες ή άλλο πορνογραφικό σας περιεχόμενο με αντάλλαγμα χρήματα από έναν επιτηδευμένο ζαχαρόμπαμπα που μπαίνει στη λίστα επαφών σας. Αποφύγετε προβλήματα και απώλειες στο μέλλον. Εάν δεν είστε προσεκτικοί κατά την αναγνώριση του ψεύτικου ζαχαρομπαμπά, μπορεί να χρησιμοποιήσουν τα υλικά σας εναντίον σας.

Αυτοί είναι μερικοί τρόποι για να εντοπίσετε έναν ψεύτικο ζαχαρομπαμπά στο Instagram.

Πώς ενεργεί το Fake Sugar Daddy’s;

Ο νεαρός χρήστης υφίσταται τεράστια οικονομική ζημιά ως αποτέλεσμα της αποφασιστικότητας των απατεώνων του ζαχαρομπαμπά να πάρουν στα χέρια τους τα χρήματά τους. Θα μπορούσαν να σας στείλουν ένα μήνυμα στο Instagram και να κάνουν μια αυθαίρετη προσφορά μετρητών. Μόλις αρχίσουν να αλληλογραφούν, καταφέρνουν να αποκτήσουν το WhatsApp ή τον προσωπικό σας αριθμό. Το άτομο θα κάνει μια προσπάθεια να κερδίσει την εμπιστοσύνη σας ενεργώντας με ειλικρίνεια όταν αλληλεπιδρά μαζί σας. Ο ψεύτικος ζαχαρομπαμπάς θα συστηθεί με ένα μακροσκελές προφίλ κατά τη διάρκεια της συνομιλίας.

Ο ψεύτικος ζαχαρομπαμπάς θα αφηγηθεί τις τραγικές ιστορίες της ζωής του. Θα συζητήσει τους αγώνες που έπρεπε να ξεπεράσουν οι προηγούμενοι φτωχοί για να ευημερήσουν. Θα ισχυριζόταν ότι γνωρίζει τις δυσκολίες που συνδέονται με τη φτώχεια και το χρέος. Μπορεί να είναι δύσκολο να προσδιοριστεί το φύλο του απατεώνα που υποδύεται τον ζαχαρομπαμπά. Τα εισερχόμενά σας θα συνεχίσουν να ξεχειλίζουν από μηνύματα από αυτούς. Λόγω του πλούτου και του πολυάσχολου προγράμματός του, ο sugar daddy δεν έχει χρόνο να σας στέλνει συχνά μηνύματα.

Θα πρέπει τώρα να είναι πιο απλό να αξιολογήσετε πώς να εντοπίσετε τους ψεύτικους ζαχαρομπαμπάδες γενικά αφού καταλάβετε πώς συμπεριφέρονται.

Τι είναι το Sugar Daddy Red Flags;

Η εύρεση ενός Sugar Daddy είναι αρκετά δύσκολη από μόνη της, αλλά τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα όταν οι ίδιοι οι Sugar Daddies αρχίζουν να προκαλούν προβλήματα. Στη συνέχεια, τα Sugar Babies βρίσκονται απροσδόκητα παγιδευμένα. Θα συζητήσουμε περαιτέρω τέσσερις κύριες κόκκινες σημαίες ζάχαρης που πρέπει να αποφύγετε.

Κόκκινη Σημαία #1: Τα όριά σας δεν γίνονται σεβαστά από αυτούς

Η παροιμία «ομιλούν χρήματα» είναι γνωστή και ουσιαστικά υποδηλώνει ότι αν έχετε χρήματα, πιθανότατα θα μπορέσετε να αποκτήσετε αυτό που θέλετε με λίγη πειθώ και κίνητρο. Ωστόσο, η κοινότητα των Sugar Babies δεν πρέπει να υπόκειται σε αυτόν τον περιορισμό. Όταν ένα Sugar Baby και ο Sugar Daddy συζητούν για πρώτη φορά και λύνουν τα πράγματα, θα πρέπει πρώτα να συζητήσουν τα όρια και το τι είναι αποδεκτό και τι είναι ένα απόλυτο όχι. Με αυτόν τον τρόπο, μπορεί να γνωρίσετε καλύτερα ο ένας τον άλλον και να προσδιορίσετε αμέσως αν ο ζαχαρομπαμπάς σας και εσείς είστε στην ίδια σελίδα.

Μια σύσταση στα ζαχαρούχα μωρά θα ήταν να ενημερώσουν αμέσως τους πιθανούς Sugar Daddies ότι ξεπερνούν τα όρια και να κάνουν πίσω όποτε το κάνουν, ακόμα και στο πρώτο ραντεβού.

Red Flag #2: Οι πάροχοι ρωτούν μόνο τι μπορείτε να κάνετε για αυτούς

Δυστυχώς, συμβαίνει συχνά στην ομάδα οι Sugar daddies να βλέπουν τα ζαχαρωτά μωρά ως αντικείμενα ή κάποιον που μπορούν να χειραγωγήσουν ή να παίξουν μαζί του. Ακόμα και ακόμα, κατά τη γνώμη μου, τα Sugar babies έχουν το δικαίωμα να συμμετάσχουν σε αυτό το παιχνίδι, αν κάποιοι από αυτά το επιθυμούν. Ορισμένοι από αυτούς τους παρόχους υπηρεσιών, όπως μπορείτε να δείτε, θα σας ρωτήσουν αμέσως ποιες υπηρεσίες μπορείτε να προσφέρετε και τι μπορείτε να κάνετε για αυτούς. Δεν λειτουργεί έτσι σε αυτόν τον τομέα της σεξουαλικής απασχόλησης. Πληρώνονται ως μωρά ζάχαρης μέχρι σήμερα, είναι μαζί και παρέχουν αξία στη ζωή ενός παρόχου ζάχαρης, όχι απαραίτητα για να θεωρούνται αντικείμενο.

Κόκκινη Σημαία #3: Κρατούν τα πράγματα ήσυχα

Υπάρχουν πολλοί πλούσιοι και ισχυροί μπαμπάδες στον κόσμο της ζάχαρης. Εξαιτίας αυτού, μπορεί να υπάρχουν και Sugar Daddies που είναι γνωστοί στην κοινωνία τους και έχουν υψηλό προφίλ. Αυτοί οι πατέρες μπορεί να επιθυμούν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους. Ακόμα κι αν αυτή η κατάσταση είναι λογική, εσείς ως Sugar Baby πρέπει να κατανοήσετε τη διαφορά μεταξύ τους κρύβοντας τα ονόματά τους από εσάς και κρύβοντας τη Sugar life τους από το κοινό. Πριν γνωρίσετε έναν μπαμπά, πρέπει πρώτα να αποδείξουν την ταυτότητά τους. Η ασφάλειά σας διακυβεύεται εάν δεν το κάνουν.

Κόκκινη Σημαία #4: Προσπαθούν να σας κάνουν να νιώσετε άσχημα ή να μην εκτιμάτε αυτό που έχουν κάνει για εσάς

Αν και είναι αλήθεια ότι οι μπαμπάδες ζάχαρης σου παρέχουν ό,τι χρειάζεσαι και, ενδεχομένως, ακόμη περισσότερο, δεν πρέπει ποτέ να σου το βάλουν στα μούτρα ή να σου φέρονται άδικα ως αποτέλεσμα. Φανταστείτε, για παράδειγμα, ότι χρειάζεστε μια νέα μπαταρία επειδή το αυτοκίνητό σας χάλασε. Πρόσφατα πλήρωσες τους λογαριασμούς σου και έφαγες ό,τι σου πρόσφερε ο ζαχαρομπαμπάς σου. Παρά τη λύπη σας, ρωτάτε αν θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν στη χρηματοδότηση των επισκευών. Ο μπαμπάς σου ανατινάζει το τηλέφωνό σου από το μπλε και αρχίζει να παραπονιέται για το πόσο κακομαθημένος και αχάριστος είσαι και πώς σου έδωσαν χρήματα για την εβδομάδα. Αυτό δείχνει επίσης πόσο γρήγορα εξοργισμένοι και ανυποχώρητοι στη λογική είναι. Έτσι, αυτό μπορεί να εκδηλωθεί και σε άλλους τομείς της ζωής τους.

Πριν δεχτείτε ένα DM από έναν από τους Sugar daddies, φροντίστε να γνωρίζετε όλες τις κόκκινες σημαίες του sugar daddy.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

1. Πού μπορείτε να βρείτε Sugar daddy;

Απ. Ένας μπαμπάς ζάχαρης μπορεί να βρεθεί σε ορισμένες επιλεγμένες εφαρμογές. Ανάμεσά τους είναι SugarDaddyMeet, Αναζήτηση διευθέτησης, RichMeetBeautifulκαι SugarDaddy.

2. Τι ψάχνει ένας Sugar daddy;

Απ. Θέλουν έναν σύντροφο που μπορεί να ανέχεται να μην βλέπει συνεχώς έναν πολυάσχολο άντρα και να έχει επίγνωση των απαιτήσεων που συνεπάγεται αυτό. Αυτός είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την είσοδο των Sugar Daddies στη σφαίρα του Sugar dating. Χωρίς τον σχετικό χρόνο και τις συναισθηματικές ευθύνες, αναζητούν μόνο τα πλεονεκτήματα μιας απλής σχέσης.

3. Είναι ασφαλές το ραντεβού με τον ζαχαρομπαμπά;

Απ. Όχι. Το ραντεβού με ζάχαρη μπορεί να οδηγήσει σε περιπτώσεις παρενόχλησης, σεξουαλικής επίθεσης και εξαναγκασμού που μοιάζει με βιασμό για ανεπιθύμητη σεξουαλική δραστηριότητα μέσω της χειραγώγησης οικονομικών συμφωνιών. Το εγγενώς εκμεταλλευτικό «sugar dating» δεν είναι ούτε ασφαλές ούτε ενδυναμωτικό σύστημα.

4. Τι είναι η εφαρμογή sugar daddy;

Απ. Οι εφαρμογές Sugar Daddy περιλαμβάνουν συχνά μεγαλύτερους, πλούσιους άνδρες που βγαίνουν με νεότερα άτομα, ενώ ξοδεύουν χρήματα σε αντάλλαγμα για σεξουαλικές χάρες ή παρέα.

5. Είναι αξιόπιστοι οι μπαμπάδες του Instagram;

Απ. Δεν είναι πάντα. Αν και οι «sugar daddies» είναι τεχνικά γνήσια άτομα, σύμφωνα με τον Δρ Shaanan Cohney, ειδικό στον κυβερνοχώρο στο Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης, είναι συνήθως κακοπληρωμένοι υπάλληλοι γραφείου που εξαπατούν τους οπαδούς του Instagram στο πλάι.

***

Αναπτύξτε ένα στοχαστικό δίκτυο, συμμετάσχετε σε στοχαστικό διάλογο και αποφύγετε να αποκαλύψετε εκ των προτέρων ευαίσθητες πληροφορίες. Τα γλυκά μωρά εκεί έξω θα πρέπει τώρα να μπορούν να μάθουν πώς να εντοπίσουν έναν ψεύτικο ζαχαρομπαμπά στο Instagram και τι είναι η απάτη του ζαχαρομπαμπά. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.