Πώς να ενεργοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης Trust Wallet DApp σε Android/iPhone

Το πρόγραμμα περιήγησης DApp στο Trust Wallet επιτρέπει στους χρήστες να συνδέονται εύκολα με διάφορες Αποκεντρωμένες Εφαρμογές (DApps). Ας ενεργοποιήσουμε λοιπόν το πρόγραμμα περιήγησης Trust Wallet ακολουθώντας μερικά σημαντικά βήματα.

Αντιμετωπίσατε δυσκολίες κατά τη σύνδεση του πορτοφολιού σας με DApps; Εάν ναι, ας βρούμε μια λύση που θα σας βοηθήσει να απλοποιήσετε τη διαδικασία σύνδεσης του πορτοφολιού σας.

Ας υποθέσουμε ότι χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Trust Wallet για να συνδεθείτε με πολλές εφαρμογές DA. Σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να γνωρίζετε πολύ καλά για την επίπονη διαδικασία. Αλλά μην ανησυχείτε. υπάρχει μια εύκολη μέθοδος αντιμετώπισης της τρέχουσας διαδικασίας.

Μόλις ρυθμιστεί το πρόγραμμα περιήγησης DApp στο Android ή το iPhone σας, όλα όσα σχετίζονται με τη σύνδεση με το πορτοφόλι γίνονται εξαιρετικά εύκολα.

Λοιπόν, ας βουτήξουμε στο θέμα κατανοώντας τη διαδικασία και τα βήματα που απαιτούνται για τη ρύθμιση του προγράμματος περιήγησης DApp Trust Wallet στη συσκευή σας.

Τι είναι το Trust Wallet;

Trust Wallet είναι ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης που επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν, να πουλούν, να αποθηκεύουν και να ανταλλάσσουν κρυπτογράφηση. Εκτός από αυτό, το πορτοφόλι θα επιτρέπει στους χρήστες να ποντάρουν περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης για να δημιουργήσουν ενδιαφέρον.

Το Trust Wallet κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2017 και η Binance απέκτησε το Trust Wallet μέσα Ιούλιος 2018.

Μαζί με τη συλλογή κρυπτογράφησης, οι χρήστες του Trust Wallet μπορούν να χρησιμοποιήσουν το πορτοφόλι για να συλλέξουν τα NFT τους. Ο χρήστης μπορεί επίσης να μεταφέρει τα NFT στο πορτοφόλι άλλου χρήστη με αντάλλαγμα άλλα κρυπτογραφικά.

Σημαντικά χαρακτηριστικά του Trust Wallet

Ας ρίξουμε μια ματιά στα εξέχοντα χαρακτηριστικά αυτού του δημοφιλούς πορτοφολιού:

#1. Φιλικό προς το χρήστη

Το πορτοφόλι έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί σε απλή μορφή. Ως αποτέλεσμα, όλες οι υπηρεσίες του Trust Wallet μπορούν να ολοκληρωθούν με ελάχιστα βήματα.

Το πορτοφόλι είναι επίσης οργανωμένο σε διαφορετικές κατηγορίες για εύκολη πρόσβαση. Τα δημοφιλή κρυπτονομίσματα παρατίθενται στο κύριο μενού για διευκόλυνση του χρήστη.

Όλα τα περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης παρακολουθούνται σε ένα μόνο παράθυρο. Η αξία του περιουσιακού στοιχείου του χρήστη ενημερώνεται επίσης σε πραγματικό χρόνο. Εκτός από αυτό, ο χρήστης μπορεί επίσης να ορίσει το μητρικό του νόμισμα.

#2. Ασφάλεια

Το Trust Wallet δίνει προτεραιότητα στην ασφάλεια των χρηστών. Ο χρήστης έχει τον έλεγχο του λογαριασμού του και των συναλλαγών του με το πορτοφόλι.

Το Trust Wallet χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση που πληροί τα κριτήρια του κλάδου για όλα τα χρήματα που κατατίθενται στο πορτοφόλι.

Εκτός από αυτό, παρέχεται στον χρήστη του πορτοφολιού μια φράση ανάκτησης. Μια φράση ανάκτησης αποτελείται από 12 λέξεις που επιτρέπουν στους χρήστες να ανακτήσουν τα πορτοφόλια τους. Αυτή η δυνατότητα είναι χρήσιμη όταν η συσκευή του χρήστη κλαπεί, χαθεί ή καταστραφεί.

  Πώς να δημιουργήσετε και να καρφιτσώσετε λίστες Twitter στο Χρονολόγιό σας σε iPhone και Android

#3. Πολύπλευρος

Το Trust Wallet υποστηρίζει την αποθήκευση και τη συναλλαγή περισσότερων από 4,5 εκατομμύρια περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης. Επιπλέον, το πορτοφόλι λειτουργεί με μάρκες ERC20, ERC721 και BEP2. Επίσης, η ομάδα ανάπτυξης συνεχίζει να εργάζεται για την προσθήκη περισσότερων κρυπτονομισμάτων για τα εκατομμύρια των χρηστών του Trust Wallet.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να αγοράσουν κρυπτονομίσματα εκτός του Πορτοφολιού Trust. Το πορτοφόλι Trust υποστηρίζει πλατφόρμες τρίτων όπως MoonPay, Mercuryo, Simplex, Transak, Wyre και Ramp Network.

#4. Μυστικότητα

Το Trust Wallet σέβεται το απόρρητο των χρηστών του. Η αποκεντρωμένη φύση του πορτοφολιού βοηθά τους χρήστες να παραμείνουν ανώνυμοι κατά τη συναλλαγή των κρυπτογραφικών τους στοιχείων. Όλες οι συναλλαγές των χρηστών καταγράφονται στο αντίστοιχο blockchain τους χωρίς να αποκαλύπτεται η ταυτότητά τους.

Ο χρήστης δεν χρειάζεται να παρέχει προσωπικά στοιχεία για να συμμετάσχει σε υπηρεσίες που παρέχει το πορτοφόλι. Χάρη στην αποκέντρωση.

#5. Ευχρηστία

Οι δυνατότητες που παρέχονται από το Trust Wallet είναι συμβατές με διάφορες συσκευές. Αν και το κρυπτογραφικό πορτοφόλι εστιάζει σε κινητές συσκευές, οι χρήστες επιτραπέζιων υπολογιστών και φορητών υπολογιστών Apple Mac μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση στο πορτοφόλι χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα περιήγησης.

Οι χρήστες επιτραπέζιων υπολογιστών και φορητών υπολογιστών Apple με τσιπ M1 μπορούν να εγκαταστήσουν το Trust Wallet από το App Store. Ωστόσο, το πορτοφόλι δεν είναι διαθέσιμο για παλαιότερες συσκευές Mac και υπολογιστές με Windows.

Τι είναι οι Αποκεντρωμένες Εφαρμογές (DApps);

Οι Αποκεντρωμένες Εφαρμογές (DApps) αποτελούνται από ψηφιακά προγράμματα ή εφαρμογές που λειτουργούν χρησιμοποιώντας έξυπνα συμβόλαια. Αυτό το έξυπνο συμβόλαιο εκτελείται σε blockchain ή σύστημα κατανεμημένου καθολικού.

Καθώς οι Εφαρμογές είναι αποκεντρωμένες, καμία αρχή ή οργανισμός δεν ελέγχει και διαχειρίζεται τις δραστηριότητες των χρηστών. Εκτός από αυτό, οι χρήστες της εφαρμογής απολαμβάνουν διάφορα πλεονεκτήματα, όπως απόρρητο δεδομένων, ασφάλεια, ευελιξία χρήσης και πολλά άλλα.

Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι τα DApps παρέχουν υπηρεσίες σε χρήστες σε μεγάλες κατηγορίες όπως χρηματοοικονομικά, τυχερά παιχνίδια, ανταλλαγές, τζόγος, αποθήκευση, ανάπτυξη, διακυβέρνηση, πορτοφόλι, ιδιοκτησία, μέσα ενημέρωσης, ασφάλεια, ασφάλιση, υγεία και κοινωνική.

Τι είναι το πρόγραμμα περιήγησης DApp;

Το πρόγραμμα περιήγησης DApp είναι ένα πρόγραμμα περιήγησης Web3 που διευκολύνει τους χρήστες να αλληλεπιδρούν με διάφορες εφαρμογές DApp. Το πρόγραμμα περιήγησης DApp απλοποιεί επίσης τη διαδικασία περιορίζοντας πολλά επαναλαμβανόμενα βήματα.

Ο κύριος στόχος πίσω από την εισαγωγή του προγράμματος περιήγησης DApp είναι να παρέχει μια γρήγορη και απρόσκοπτη πλατφόρμα για διάφορες δραστηριότητες κρυπτογράφησης. Επιπλέον, αυτά τα προγράμματα περιήγησης παρέχουν επίσης εξόδους υψηλής απόκρισης.

Οι συσκευές με δυνατότητα προγράμματος περιήγησης DApp δεν χρειάζεται να εξαρτώνται από την εγκατεστημένη εφαρμογή για κάθε αλληλεπίδραση με DApps. Επιπλέον, ο χρήστης μπορεί να συνδέσει το πορτοφόλι του με πολλαπλές καταχωρημένες DApps με λίγα απλά βήματα.

Εδώ θα συζητήσουμε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης Trust Wallet DApp στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε με συσκευές Android.

Βήματα για την ενεργοποίηση του προγράμματος περιήγησης Trust Wallet DApp στο Android

Εάν είστε χρήστης Android, τότε η διαδικασία ενεργοποίησης του προγράμματος περιήγησης DApp για το Trust Wallet είναι απλή. Πρώτα λοιπόν, κατεβάστε Εμπιστευτείτε το Πορτοφόλι στη συσκευή σας Android από το Google Play Store. Εκτός από αυτό, ο επίσημος ιστότοπος του Trust Wallet παρέχει επίσης έναν άμεσο σύνδεσμο για τη λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης Android του πορτοφολιού.

  Πώς να βρείτε τον σειριακό αριθμό της συσκευής σας Android

Βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει την πιο πρόσφατη έκδοση του πορτοφολιού για να βελτιώσετε την υπηρεσία πορτοφολιού. Οι παλιοί χρήστες μπορούν να ενημερώσουν την εφαρμογή από το Play Store. Η πιο πρόσφατη έκδοση του Trust Wallet τη στιγμή της σύνταξης είναι η έκδοση 6.13. Αυτή η εφαρμογή υποστηρίζεται σε συσκευές με Android 6.0 και νεότερες εκδόσεις.

Αφού εγκαταστήσετε την ενημερωμένη έκδοση του Trust Wallet, ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να ενεργοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης DApp:

#1. Ανοίξτε την εφαρμογή Trust Wallet και περιμένετε να ξεκινήσει η εφαρμογή. Εάν έχετε ήδη λογαριασμό με το Trust Wallet, συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήρια χρήστη. Οι νέοι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό Trust Wallet δωρεάν.

#2. Επιλέξτε το εικονίδιο Ρυθμίσεις. Αρχικά, ενώ ανοίγετε την εφαρμογή Trust Wallet, το μενού του πορτοφολιού εμφανίζεται από προεπιλογή. Μια μπλε απόχρωση υποδεικνύει την επιλεγμένη επιλογή.

Μόλις εκκινηθεί πλήρως η εφαρμογή, οι χρήστες πρέπει να επιλέξουν το κουμπί “Ρυθμίσεις” στην κάτω δεξιά γωνία της εφαρμογής.

#3. Το επόμενο βήμα περιλαμβάνει την επιλογή της επιλογής “Προτιμήσεις”.

#4. Η επιλογή της επιλογής «Προτιμήσεις» οδηγεί σε δύο άλλες επιλογές «Νόμισμα» και «Πρόγραμμα περιήγησης DApp». Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “DApp Browser”.

Μόλις κάνετε κλικ στο «Πρόγραμμα περιήγησης DApp», παρέχεται ένα κουμπί εναλλαγής.

Τέλος, ενεργοποιήστε το κουμπί εναλλαγής για να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης DApp στη συσκευή σας Android.

Όπως έχουμε αναφέρει σχετικά με τα βήματα για τους χρήστες Android, ας δούμε τη διαδικασία για τους χρήστες iOS.

Βήματα για την ενεργοποίηση του προγράμματος περιήγησης Trust Wallet DApp σε συσκευές iOS

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η ενεργοποίηση του προγράμματος περιήγησης Trust Wallet DApp σε μια συσκευή Android είναι εύκολη. Αντίθετα, οι χρήστες iOS πρέπει να ακολουθήσουν πολλά περισσότερα βήματα για να ενεργοποιήσουν το ίδιο.

Σε αντίθεση με τους χρήστες Android, οι χρήστες iOS δεν μπορούν να ενεργοποιήσουν το πρόγραμμα περιήγησης DApp χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις στην εφαρμογή Trust Wallet. Αντίθετα, οι χρήστες πρέπει να τους επιτρέψουν με μη αυτόματο τρόπο να χρησιμοποιούν DApps στις συσκευές τους iOS.

Μην ανησυχείς. Ως χρήστης iOS, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης Trust Wallet ακολουθώντας τις μεθόδους που αναφέρονται παρακάτω.

Μέθοδος 1

Η πρώτη μέθοδος για την ενεργοποίηση του προγράμματος περιήγησης Trust περιλαμβάνει τη χρήση ενός προγράμματος περιήγησης ιστού που είναι εγκατεστημένο στη συσκευή.

#1. Ανοίξτε ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Web.

Το πρόγραμμα περιήγησης Safari συνιστάται ιδιαίτερα, αλλά ο χρήστης μπορεί να δοκιμάσει και με το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome.

Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και βεβαιωθείτε ότι η συσκευή έχει σωστή συνδεσιμότητα δικτύου.

#2. Αντιγραφή και επικόλληση Ενεργοποιημένη διεύθυνση URL

Αντιγράψτε και επικολλήστε το “trust://browser_enable” στο πεδίο URL του προγράμματος περιήγησής σας. Στη συνέχεια, πατήστε “go”.

Εμφανίζεται ένα αναδυόμενο μήνυμα που ζητά άδεια για το άνοιγμα της εφαρμογής Trust Wallet.

Το αναδυόμενο μήνυμα εμφανίζει δύο επιλογές για να διαλέξετε, “Ακύρωση” και “Άνοιγμα”. Επιλέξτε «Άνοιγμα».

#3. Επιλέξτε το Απαιτούμενο DApp

Μόλις επιλέξετε “Άνοιγμα”, θα κατευθυνθείτε στην ιστοσελίδα του Πορτοφολιού Trust. Επιπλέον, αυτό το βήμα ενεργοποιεί το πρόγραμμα περιήγησης DApp στη συσκευή σας.

  Πώς να δείτε προηγούμενες ειδοποιήσεις στο Android

Το κάτω κουμπί πλοήγησης εμφανίζει το εικονίδιο “Browser” για να υποδείξει την ενεργοποίηση του προγράμματος περιήγησης DApp.

Εάν δεν βρείτε το εικονίδιο “Πρόγραμμα περιήγησης” στη γραμμή πλοήγησης Trust Wallet, επαναλάβετε όλα τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω.

Το πρόγραμμα περιήγησης DApp εμφανίζει όλα τα DApps που αναφέρονται σε διαφορετικές κατηγορίες. Οι κατηγορίες περιλαμβάνουν νέα, DeFi, δημοφιλή, έξυπνη αλυσίδα, καλλιέργεια απόδοσης, παιχνίδια, ανταλλαγές, αγορές, κοινωνικά, πονταρίσματα και βοηθητικές εφαρμογές DApp.

Μπορείτε να επιλέξετε τα δημοφιλή DApps από τη λίστα ή να αναζητήσετε άλλες καταχωρημένες εφαρμογές DA. Για παράδειγμα, επιλέξτε «PancakeSwap” από τη λίστα και ανταλλάξτε δύο κουπόνια κρυπτογράφησης. Μόλις ολοκληρωθεί η ανταλλαγή διακριτικών, το κουπόνι που ανταλλάχθηκε πιστώνεται στο Πορτοφόλι Trust σας.

Μέθοδος 2

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με την πρώτη μέθοδο; Δεν πειράζει. Ας δούμε μια άλλη μέθοδο που μπορείτε να δοκιμάσετε για να ενεργοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης Trust Wallet στη συσκευή σας iOS.

#1. Η δεύτερη μέθοδος εκτελείται με τη βοήθεια του PancakeSwap. Επομένως, πρώτα, πρέπει να επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο PancakeSwap χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης Safari ή Google Chrome.

#2. Αφού επισκεφτείτε τον ιστότοπο PancakeSwap, επιλέξτε «Σύνδεση» στην επάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης.

Μόλις επιλέξετε “Σύνδεση”, εμφανίζεται στην οθόνη ένα αναδυόμενο παράθυρο με μια λίστα με διάφορα πορτοφόλια κρυπτογράφησης. Το TrustWallet είναι ένα από τα πορτοφόλια που εμφανίζονται, αλλά πρέπει να επιλέξετε “WalletConnect”. Εάν κάνετε πρώτα κλικ στο “TrustWallet”, εμφανίζεται ένα σφάλμα παρόχου.

#3. Η επιλογή “WalletConnect” έχει ως αποτέλεσμα ένα άλλο αναδυόμενο παράθυρο με μια λίστα με ένα άλλο σύνολο πορτοφολιών κρυπτογράφησης.

Για να συνδεθείτε στο Trust Wallet, επιλέξτε “Trust” με το επίσημο λογότυπο του Trust Wallet. Επιλέξτε «Άνοιγμα» στο επόμενο αναδυόμενο μήνυμα.

#4. Αφού επιλέξετε “Άνοιγμα”, ανοίγει το Trust Wallet του χρήστη.

Στη συνέχεια, επιλέξτε το κουμπί “Σύνδεση” για να συνδέσετε το Trust Wallet σας με την πλατφόρμα PancakeSwap.

Τέλος, αφού ολοκληρώσετε όλα αυτά τα βήματα, το Trust Wallet σας συνδέεται με το PancakeSwap. Στη συνέχεια, μπορείτε να ανταλλάξετε μάρκες χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα PancakeSwap στο συνδεδεμένο πορτοφόλι σας.

Δεν συνδεθήκατε στο PancakeSwap; Κλείστε το πρόγραμμα περιήγησης, ανοίξτε το ξανά και δοκιμάστε ξανά τη δεύτερη μέθοδο.

Γιατί το Trust Wallet αφαίρεσε το πρόγραμμα περιήγησης DApp από τις συσκευές iOS;

Το Trust Wallet αφαίρεσε το πρόγραμμα περιήγησης DApp από την εφαρμογή iOS μετά την Οδηγίες App Store. Το πρόγραμμα περιήγησης DApp καταργήθηκε πλήρως από τις συσκευές iOS τον Ιούνιο του 2021.

Η κατάργηση των DApps δεν επηρεάζει τα κεφάλαια κρυπτογράφησης, τα NFT και άλλα κατατεθέντα περιουσιακά στοιχεία. Επιπλέον, οι χρήστες iOS μπορούν να χρησιμοποιήσουν όλες τις άλλες λειτουργίες που παρέχονται από το Trust Wallet χρησιμοποιώντας την εφαρμογή iOS.

Η αφαίρεση περιορίζεται μόνο σε χρήστες iOS, ενώ οι χρήστες Android δεν επηρεάζονται από τη διαδικασία αφαίρεσης. Δυστυχώς, οι χρήστες iOS πρέπει να περάσουν από τα ελαφρώς περίπλοκα βήματα που αναφέρονται παραπάνω για να συνδεθούν με DApps.

Οι χρήστες που έχουν ενεργοποιήσει το πρόγραμμα περιήγησης DApp στις συσκευές τους iOS πριν από την κατάργηση μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτό χρησιμοποιώντας την ενότητα “Ιστορικό”.

Περίληψη

Το πρόγραμμα περιήγησης Trust Wallet DApp κέρδισε τεράστια δημοτικότητα λόγω της ευκολίας και της εύχρηστης διεπαφής του. Οι χρήστες Android μπορούν να επωφεληθούν από τα πλεονεκτήματα του προγράμματος περιήγησης DApp χωρίς κανέναν περιορισμό. Αλλά όταν πρόκειται για χρήστες iOS, πρέπει να περάσουν από μερικές δύσκολες διαδικασίες για να ενεργοποιήσουν το πρόγραμμα περιήγησης DApp.

Είτε είστε χρήστης Android είτε χρήστης iOS, οι μέθοδοι που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο σάς βοηθούν να επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα του προγράμματος περιήγησης Trust Wallet DApp.

Αν ψάχνετε για κρυπτογραφικά πορτοφόλια εκτός από το Trust Wallet, δείτε τη λίστα με τα κρυπτογραφικά πορτοφόλια.