Ένας ολοκληρωμένος οδηγός για το προηγμένο σύστημα σχεδίασης (ADS)

Το λογισμικό ADS είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για σχεδιαστές, μηχανικούς και επιχειρήσεις ώστε να σχεδιάζουν και να παράγουν γρήγορα εξαρτήματα και συστήματα υψηλής ποιότητας.

Αυτό το λογισμικό καθιστά εύκολη τη σχεδίαση και την προσομοίωση εξαρτημάτων, ανεξάρτητα από το πόσο περίπλοκο είναι. Επιπλέον, είναι εύκολο να το μάθεις και να το προσαρμόσεις λόγω της διαισθητικής διεπαφής του.

Η ADS έχει φέρει επανάσταση στον κόσμο του σχεδιασμού κυκλωμάτων και του σχεδιασμού συστημάτων για ηλεκτρονικές, αυτοκινητοβιομηχανίες και άλλες βιομηχανίες, οι οποίες υιοθετούν γρήγορα αυτήν τη μοναδική λύση με εξωγενή χαρακτηριστικά και λειτουργίες.

Λοιπόν, ας συζητήσουμε περισσότερο το λογισμικό ADS και ας μάθουμε πώς μπορεί να σας βοηθήσει.

Τι είναι το ADS;

Σύστημα προηγμένου σχεδιασμού (ADS) είναι το κορυφαίο λογισμικό σχεδιασμού, προσομοίωσης και αυτοματισμού ηλεκτρονικών κυκλωμάτων που αναπτύχθηκε από την PathWave Design, το οποίο ανήκει στην Keysight Technologies.

Το λογισμικό ADS προσφέρει ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον για το σχεδιασμό ηλεκτρονικών συστημάτων ραδιοσυχνοτήτων όπως ασύρματα δίκτυα, κινητά τηλέφωνα, δορυφορικές επικοινωνίες, τηλεειδοποιητές, συνδέσεις δεδομένων υψηλής ταχύτητας και συστήματα ραντάρ. Η αρχική του κυκλοφορία εμφανίστηκε το 1985 με το όνομα – Microwave Design System (MDS). Το ADS εισήχθη το 2016 με βελτιωμένη ταχύτητα, απόδοση και ευελιξία σχεδιασμού.

Οι σχεδιαστές μπορούν να χρησιμοποιήσουν το ADS σε κάθε βήμα της διαδικασίας σχεδιασμού τους, από τη σχηματική σύλληψη, τον έλεγχο κανόνων σχεδίασης και τη διάταξη έως την προσομοίωση ηλεκτρομαγνητικού πεδίου και την προσομοίωση κυκλώματος τομέα χρόνου και συχνότητας. Με αυτόν τον τρόπο, οι σχεδιαστές μπορούν εύκολα να χαρακτηρίσουν τα σχέδια RF και να τα βελτιστοποιήσουν χωρίς να αλλάξουν κανένα εργαλείο ή σύστημα.

Χαρακτηριστικά του ADS

Μερικά από τα χαρακτηριστικά του ADS είναι τα εξής:

  • Πρότυπα σχεδίασης: Το ADS σάς παρέχει ολοκληρωμένη υποστήριξη σχεδίασης μέσω χρήσιμων προτύπων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ξεκινήσετε γρήγορα, χωρίς να ξοδεύετε πολύ χρόνο σε κάθε κομμάτι σχεδίασης για τη δημιουργία του από την αρχή.
  • Βιβλιοθήκες στοιχείων: Θα λάβετε μια εκτενή βιβλιοθήκη στοιχείων όπου μπορείτε να βρείτε το απαραίτητο μέρος για να προσθέσετε στο σχέδιό σας. Αυτό θα εξοικονομήσει επίσης πολύ χρόνο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να περιηγηθείτε σε διάφορα εξαρτήματα και να επιλέξετε αυτά που χρειάζονται για το σχέδιό σας.
  • Αυτόματος συγχρονισμός: Το ADS σάς επιτρέπει να συγχρονίζετε αυτόματα τη διάταξη για να οπτικοποιήσετε την πραγματική διάταξη κατά το σχεδιασμό των σχηματικών.

  • Ευελιξία: Μπορείτε να επιτύχετε μεγαλύτερη επιτυχία σχεδιασμού με μια πλήρη ροή επιφάνειας εργασίας. Επιπλέον, ενσωματώστε κορυφαία σχέδια βιομηχανίας και χυτηρίων για να κάνετε τα σχέδιά σας σύμφωνα με τα τρέχοντα πρότυπα. Μπορείτε επίσης να μοντελοποιήσετε τη μη γραμμική σχεδίασή σας μέσω των παραμέτρων X. Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, το X-parameters είναι το σήμα κατατεθέν της Keysight στις ΗΠΑ, την JP, την ΕΕ και άλλα μέρη του πλανήτη. Οι παράμετροι X περιέχουν εξισώσεις και μορφή που βοηθούν στο σχεδιασμό.
  • Βελτιστοποίηση οθόνης: Μπορείτε να βελτιστοποιήσετε τα δεδομένα και την οθόνη του πιλοτηρίου για να αποκτήσετε αυτό που ονειρευόσασταν να φτιάξετε. Θα σας βοηθήσει επίσης να αυξήσετε την απόδοση καθώς μπορείτε να οπτικοποιήσετε σχέδια και να τα τροποποιήσετε εύκολα για να παράγετε σχέδια υψηλής ποιότητας χωρίς πολλές επαναλήψεις.
  • Ενσωμάτωση: Μπορείτε να ενσωματώσετε το λογισμικό ADS με τους ηλεκτρομαγνητικούς προσομοιωτές της PathWave. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να έχετε μια σαφή ιδέα για το σχέδιό σας από μια προβολή 360 μοιρών και μπορείτε επίσης να προσδιορίσετε εάν λειτουργεί σύμφωνα με τις προσδοκίες ή όχι. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να βρείτε τους τομείς για βελτίωση και να κάνετε τα σχέδιά σας πιο αποτελεσματικά.
  • Διαχείριση: Το λογισμικό ADS θα περιέχει όλα τα δεδομένα που σχετίζονται με το σχεδιασμό, τα στοιχεία και το πλήρες σύστημα που σκοπεύετε να φτιάξετε. Θα σας διευκολύνει επίσης να διαχειριστείτε τον χώρο εργασίας σας για να επιταχύνετε την παραγωγή. Μπορείτε ακόμη και να μοιραστείτε τον χώρο εργασίας σας και να τον διαχειριστείτε στις ομάδες σας.
  Πώς να προσαρμόσετε τις αυτόματες ενημερώσεις σε iPhone και iPad

Οφέλη του ADS

Ακολουθούν ορισμένα από τα πλεονεκτήματα της χρήσης του λογισμικού ADS:

Παρέχει εμπιστοσύνη στο σχεδιασμό

Με ακριβή δεδομένα από το ADS, οι ομάδες σας μπορούν να οπτικοποιήσουν και να καθορίσουν εάν τα σχέδιά τους πληρούν τις απαιτούμενες προδιαγραφές. Οι αναλύσεις δεδομένων και η οπτικοποίηση του λογισμικού ADS περιλαμβάνουν γραφήματα, διαγράμματα και γραφήματα για να σας βοηθήσουν να προβάλετε και να αναλύσετε τα δεδομένα με σαφήνεια και να κάνετε συμπεράσματα και τροποποιήσεις. Και όταν γνωρίζετε τα ελαττώματα στο σχέδιό σας, μπορείτε να τα διορθώσετε εύκολα, γεγονός που αυξάνει τη σχεδιαστική σας εμπιστοσύνη.

Ταχύτερη παραγωγή

Επιταχύνετε το σχέδιό σας και προχωρήστε γρήγορα στην παραγωγή με τη βοήθεια χρήσιμων προτύπων, οδηγών και οδηγών σχεδίασης. Ολόκληρη η ροή σχεδιασμού θα περιλαμβάνει σχηματικά, κύκλωμα, διάταξη, ηλεκτροθερμικές, ηλεκτρομαγνητικές προσομοιώσεις κ.λπ.

Ακόμα κι αν η ομάδα σας είναι νέα στο λογισμικό, δεν θα δυσκολευτεί να προσαρμοστεί σε αυτό το λογισμικό. Μπορούν εύκολα να σχεδιάσουν και να βελτιώσουν κάθε στοιχείο και να το οδηγήσουν στην παραγωγή πιο γρήγορα. Ως αποτέλεσμα, ο χρόνος σας στην αγορά αυξάνεται.

Ξεπεράστε τις προκλήσεις σχεδιασμού υψηλής ταχύτητας

Όταν η ταχύτητα και η συχνότητα αυξάνονται, η ισχύς και η ακεραιότητα του σήματος γίνονται πιο σημαντικά στις πλακέτες τυπωμένων κυκλωμάτων (PCB), επομένως, εάν προκύψουν απώλειες στη γραμμή μετάδοσης, μπορεί να οδηγήσει σε βλάβες της ηλεκτρονικής συσκευής.

Επομένως, η μοντελοποίηση των διασυνδέσεων, των ιχνών και των διαδρομών είναι ζωτικής σημασίας για την ακριβή προσομοίωση του PCB. Για αυτό, το Keysight συμβάλλει στη βελτίωση της απόδοσης σύνδεσης υψηλής ταχύτητας στα σχέδια PCB σας μέσω ηλεκτρομαγνητικών προσομοιωτών και σχεδίων ολοκληρωμένων κυκλωμάτων που είναι προσαρμοσμένα για ανάλυση ακεραιότητας σήματος και ισχύος.

Ως αποτέλεσμα, έχετε έναν άψογο σχεδιασμό κάθε στοιχείου για το σύστημά σας και τα παράγετε χωρίς να το σκεφτείτε δύο φορές.

Ενισχύει την αξιοπιστία του σχεδιασμού

Η αξιοπιστία και η αποτελεσματικότητα είναι δύο βασικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά το σχεδιασμό και την παραγωγή των εξαρτημάτων και των μηχανών σας.

Συστήματα όπως ηλιακοί μετατροπείς, ηλεκτρικά οχήματα και τροφοδοτικά χρειάζονται αποτελεσματικά σχέδια. Ως εκ τούτου, οι εταιρείες αναζητούν τρόπους για να βελτιώσουν την αποδοτικότητα και την αξιοπιστία των συσκευών ισχύος ακόμη και κατά το στάδιο του σχεδιασμού. Υλικά όπως το νιτρίδιο του γαλλίου, το καρβίδιο του πυριτίου κ.λπ., μπορούν να σας βοηθήσουν να το κάνετε αυτό. Με το ADS της Keysight, μπορείτε να μοντελοποιήσετε τροφοδοτικά λειτουργίας διακόπτη και σύγχρονα υλικά για να βελτιστοποιήσετε τα σχέδιά σας και να έχετε τη μέγιστη απόδοση.

Εφαρμογές ADS

Παρακάτω συζητούνται οι τομείς όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό ADS.

Προσομοίωση κυκλώματος

Το ADS 2016 είναι ισχυρό λογισμικό που μπορεί να βελτιώσει το Harmonic Balance Engine και να βελτιώσει την ακρίβεια, τη σύγκλιση και την ταχύτητα των προσομοιωτών κυκλώματος. Προσφέρει επίσης καλύτερο σχολιασμό DC που βοηθά στην επιτάχυνση της παραγωγής ακόμη και πολύπλοκων σχεδίων.

Επιπλέον, η υποστήριξή του για Linux και Windows για ηλεκτροθερμική προσομοίωση αυξάνει την προσβασιμότητα αυτού του συστήματος για σχεδόν κάθε σχεδιαστή. Μπορείτε επίσης να εκτελέσετε προσομοιώσεις σε πολλούς διακομιστές που βασίζονται σε σύννεφο και να αξιοποιήσετε βελτιωμένη ταχύτητα και επεκτασιμότητα.

Πυριτίου RFIC

Το ADS της Keysight συμβάλλει στη μείωση της αστοχίας υλικού και του σχετικού κόστους ενσωματώνοντας έξυπνα δομοστοιχεία που διασυνδέουν συστήματα σχεδιασμού κυκλωμάτων όπως ολοκληρωμένα κυκλώματα ραδιοσυχνότητας (RFIC), laminate, κεραίες και μονολιθικά ολοκληρωμένα κυκλώματα μικροκυμάτων (MMIC), συσκευασία σε επίπεδο πλακών και PCB σε πυκνά 3-διάστατες κατασκευές.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τα εικονίδια προσαρμοσμένων εφαρμογών στο iPhone και το iPad σας

Το ADS σάς βοηθά επίσης να προσομοιώσετε το EVM για βελτιστοποίηση και συντονισμό, για να σας βοηθήσει να επαληθεύσετε πρότυπα ασύρματης σύνδεσης σε επίπεδο βιομηχανίας, όπως ραντάρ αυτοκινήτου, 5G, WiFi, κ.λπ. γραμμικές και γραμμικές συνθήκες.

Επαλήθευση διάταξης

Οι νέες δυνατότητες και βελτιώσεις που εισάγονται στο λογισμικό ADS κάνουν τις διατάξεις πιο γρήγορες, στιβαρές και πιο εύχρηστες. Έχουν γίνει βελτιώσεις όσον αφορά τον έλεγχο και τον έλεγχο του δικτύου κατασκευής, τα δίκτυα εδάφους, την προβολή 3D, τη συνδεσιμότητα και την επισήμανση, την αντιστοίχιση διάταξης σε σχηματικά ονόματα δικτύων και την εισαγωγή αρχείων .brd για προσομοίωση EM.

Προσφέρει αληθινά τόξα για την ακριβή σχεδίαση ή επεξεργασία σπιράλ και καμπύλων ιχνών, αυτοματοποιημένη εξαγωγή/εισαγωγή GDSII για την αποφυγή σφαλμάτων χρήστη και μαζική επεξεργασία διαφορετικών δομών όπως σχήματα, ίχνη, επιθέματα, vias κ.λπ., στο ίδιο δίκτυο. Μπορείτε ακόμη να ελέγξετε την τοπική πυκνότητα χρησιμοποιώντας τον Έλεγχο κανόνων σχεδίασης (DRC).

Ηλεκτροθερμικό

Η ADS προσφέρει ακριβή σχεδιασμό φίλτρου SAW καθώς και μοντελοποίηση γραφενίου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα θερμικό μοντέλο σε διαφορετικά εισαγόμενα σχέδια για να βελτιώσετε τη διαλειτουργική ροή.

Ακεραιότητα ισχύος

Το ADS παρέχει μια προσομοίωση EM εστιασμένη στην ακεραιότητα του σήματος για να προσφέρει εφαρμογές PCB υψηλής πολυπλοκότητας και ακρίβειας μαζί με PIPro – προσομοιωτές EM εστιασμένους στην ακεραιότητα ισχύος για την ανάλυση δικτύων παροχής ισχύος.

Προσφέρει επίσης:

  • Νέος Sparse Direct Solver για ενεργοποίηση 40% πιο γρήγορων προσομοιώσεων ακόμα και για πολύπλοκες δομές
  • Mesh caching για μειωμένους χρόνους προσομοίωσης
  • Αποθηκευμένα GUI για μοντέλα στοιχείων για εύκολη διαγραφή ή επιλογή
  • Πολλαπλά VRM σε μια προσομοίωση DC IR Drop Simulation

Πώς να δημιουργήσετε σχέδια χρησιμοποιώντας ADS;

Η δημιουργία του πρώτου σας σχεδίου χρησιμοποιώντας το λογισμικό ADS μπορεί να φαίνεται τρομακτικό. Αλλά αν γνωρίζετε τα βασικά, θα γίνει πιο εύκολο, και μετά μπορείτε να συνεχίσετε την εξάσκηση για να φτάσετε στο προχωρημένο στάδιο.

Ας μπούμε γρήγορα στις λεπτομέρειες για το πώς μπορείτε να δημιουργήσετε το πρώτο σας σχέδιο στο ADS και, στη συνέχεια, να προσομοιώσετε και να σχεδιάσετε τα αποτελέσματά σας.

Δημιουργία Σχημάτων

Ξεκινήστε δημιουργώντας ένα σχηματικό σχέδιο του εξαρτήματος ή του στοιχείου που θέλετε. Για παράδειγμα, θέλετε να δημιουργήσετε ένα χαμηλοπερατό φίλτρο. Για αυτό, θα χρειαστεί πρώτα να προσθέσετε ένα στοιχείο, όπως μια αντίσταση.

Στο ADS, θα βρείτε μια βιβλιοθήκη στοιχείων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βρείτε το προκατασκευασμένο στοιχείο και να το προσθέσετε στο σχέδιό σας. Θα σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο αντί να το δημιουργήσετε από την αρχή. Υπάρχουν διάφορα εξαρτήματα διαθέσιμα για να κάνουν τον σχεδιασμό σας ταχύτερο και ευκολότερο, όπως αντιστάσεις, πυκνωτές, καλώδια, συνδέσμους, στοιχεία δεδομένων, πηγές μέτρησης, ελεγκτές προσομοίωσης κ.λπ.

Επίσης, αυτά τα εξαρτήματα κατηγοριοποιούνται στην «Παλέτα». Είναι ακόμη πιο εύκολο να αλλάξετε παλέτες χρησιμοποιώντας το αναπτυσσόμενο μενού. Τα ονόματα των παλετών είναι αρκετά αυτονόητα, ώστε να μπορείτε εύκολα να τα εντοπίσετε και να τα τοποθετήσετε στο σχεδιαστικό σας περιβάλλον. Για παράδειγμα, αν ψάχνετε για αντίσταση, πυκνωτή ή επαγωγέα, μπορείτε να τα βρείτε στην ενότητα “συσσωρευμένα εξαρτήματα”. Σε περίπτωση που δυσκολεύεστε να βρείτε ένα στοιχείο, μπορείτε να ψάξετε με αλφαβητική σειρά στη λίστα στοιχείων.

Τοποθετήστε το στοιχείο

Αφού βρείτε το επιθυμητό στοιχείο, όπως μια αντίσταση, μπορείτε να το τοποθετήσετε στο σχηματικό σας. Με την επιλογή ενός στοιχείου, θα παραμείνει στον κέρσορα. Ως εκ τούτου, μπορείτε να πατήσετε το πλήκτρο ESC για να σταματήσετε να τοποθετείτε το ίδιο στοιχείο. Μετά από αυτό, πρέπει να αλλάξετε τις παραμέτρους του στοιχείου που ορίζονται αρχικά από προεπιλογή. Μπορείτε να το κάνετε αυτό κάνοντας κλικ στην προεπιλεγμένη τιμή και ξαναγράφοντας την τιμή με βάση την απαίτησή σας. Ωστόσο, μερικές φορές ενδέχεται να μην μπορείτε να δείτε την τιμή από προεπιλογή. Για αυτό, μπορείτε να κάνετε διπλό κλικ σε αυτό το στοιχείο και να προβάλετε περισσότερες ιδιότητες για αλλαγή.

  Πώς να εκτελέσετε σκληρή επαναφορά του PSP Vita

Στη συνέχεια, μπορείτε να επαναλάβετε τα ίδια βήματα όταν προσθέτετε ένα άλλο στοιχείο όπως πυκνωτή ή επαγωγέα από τη λίστα παλέτας. Είναι επίσης δυνατό να αλλάξετε τον προσανατολισμό του στοιχείου περιστρέφοντάς το κατά 90 μοίρες. Μπορείτε να το κάνετε αυτό βρίσκοντας την επιλογή από τη γραμμή εργαλείων. Επιπλέον, μπορείτε να αλλάξετε το πρόθεμα της μονάδας.

Το λογισμικό ADS της Keysight είναι ευέλικτο και εύκολο στη χρήση με την επιλογή μεταφοράς. Εάν θέλετε να κάνετε το σχηματικό πιο σαφές, μπορείτε να το σύρετε για να το μετακινήσετε. Αυτό δεν θα αλλάξει τις συνδέσεις σας.

Συγχρονίστε το σχέδιο

Για να έχει νόημα το σχηματικό σας σχέδιο, πρέπει να ορίσετε τις συνδέσεις μεταξύ των στοιχείων σας και τον τρόπο με τον οποίο τοποθετούνται στο σχέδιό σας. Θα σας βοηθήσει να συγχρονίσετε το σχέδιό σας.

Για παράδειγμα, μπορείτε να συνδέσετε τον πυκνωτή σας στη γείωση. Μπορείτε να το κάνετε επιλέγοντας «γείωση» από τη γραμμή εργαλείων σας. Επίσης, μπορείτε να εισάγετε ένα καλώδιο και να συνδέσετε διάφορα εξαρτήματα. Αυτό θα σας βοηθήσει να μετρήσετε την τάση εξόδου.

Προσομοίωση

Για την προσομοίωση, θα χρειαστείτε έναν ελεγκτή προσομοίωσης για να ορίσετε τον στόχο της προσομοίωσης. Μπορείτε να βρείτε διαφορετικούς τύπους ελεγκτών προσομοίωσης όπως παράμετρος S, DC-AC, έλξη φορτίου, αρμονική ισορροπία και πολλά άλλα. Η εκτέλεση μιας προσομοίωσης δεν είναι επίσης δύσκολη με το λογισμικό ADS.

Για παράδειγμα, εάν θέλετε να κάνετε την προσομοίωση ως AC, μεταβείτε στην παλέτα AC προσομοίωσης και εντοπίστε τον ελεγκτή προσομοίωσης AC.

Ανεξάρτητα από τον ελεγκτή προσομοίωσης που θα επιλέξετε, θα έχει ένα εικονίδιο με το γρανάζι. Επομένως, επιλέξτε τον ελεγκτή προσομοίωσης της επιλογής σας και αλλάξτε τις ρυθμίσεις με βάση τις απαιτήσεις προσομοίωσης.

Στη φάση της προσομοίωσης, χρειάζεστε διάφορα στοιχεία, όπως ένα στοιχείο πηγής ή μια ετικέτα. Αφού επιλέξετε ένα στοιχείο προέλευσης, πρέπει να το τοποθετήσετε στο περιβάλλον προσομοίωσής σας. Όπως και πριν, αλλάξτε τις τιμές του επιλεγμένου στοιχείου που έχετε ορίσει από προεπιλογή.

Ωστόσο, μπορείτε να επιλέξετε μια «ετικέτα» εάν θέλετε να υπολογίσετε εύκολα την τάση χωρίς να χρησιμοποιήσετε ένα εξάρτημα ανιχνευτή. Για τη χρήση μιας ετικέτας, όπως μια ετικέτα καλωδίου, ορίστε το όνομα δικτύου και, στη συνέχεια, προσθέστε το στο σημείο όπου θέλετε να υπολογίσετε την τάση.

Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πλήρως λειτουργικό κύκλωμα που είναι έτοιμο για προσομοίωση. Ξεκινήστε λοιπόν την προσομοίωση χρησιμοποιώντας το πλήκτρο πρόσβασης F7 από το πληκτρολόγιό σας ή τη γραμμή εργαλείων. Τώρα μπορείτε να δείτε πώς θα συμπεριφέρεται το κύκλωμά σας με όλα τα εξαρτήματά του να αλληλεπιδρούν.

Κατασκευή διαγράμματος

Μόλις κάνετε προσομοίωση, μπορείτε να δείτε μια σελίδα όπου μπορείτε να προσθέσετε τις εξισώσεις και τις γραφικές παραστάσεις σας.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι γραφημάτων και διαγραμμάτων που μπορείτε να επιλέξετε, όπως διαγράμματα Smith, πολικά οικόπεδα και ορθογώνια γραφήματα. Υπάρχει ένα στοιχείο που ονομάζεται μεταβλητή “vout” (που γράφεται ως “v out”), μια μέτρηση από την τοποθετημένη ετικέτα.

Παράδειγμα: Έχετε επιλέξει το ορθογώνιο οικόπεδο.

Τώρα, πρέπει να ξεκινήσετε τη γραφική παράσταση ορίζοντας τον άξονα x και τον άξονα y.

Εδώ, το “vout” θα είναι ο άξονας y αυτής της γραφικής παράστασης και ο ελεγκτής προσομοίωσης, όπως ο ελεγκτής προσομοίωσης εναλλασσόμενου ρεύματος, ορίζει τη συχνότητα ως τον άξονα x της γραφικής παράστασης. Τώρα μπορείτε να εμφανίσετε τα δεδομένα με τη βοήθεια αυτού του σχεδίου στο ADS.

συμπέρασμα

Η χρήση του λογισμικού ADS σας διευκολύνει να σχεδιάσετε τα μέρη και τα συστήματά σας, είτε είναι απλά είτε πολύπλοκα. Όχι μόνο προσφέρει μοναδικές λειτουργίες και χαρακτηριστικά, αλλά είναι επίσης εύκολο να το χρησιμοποιήσετε για εσάς τους μηχανικούς και τους σχεδιαστές.

Έτσι, αν ψάχνετε για μια καλή λύση λογισμικού για να σχεδιάσετε PCB, κυκλώματα και άλλα, μπορείτε να το δοκιμάσετε. Προσφέρει επίσης μια δωρεάν δοκιμή που μπορείτε να ακολουθήσετε για να μάθετε εάν μπορεί να σας βοηθήσει να λύσετε τις προκλήσεις σχεδιασμού και προσομοίωσης.