Πώς να ενεργοποιήσετε την ιδιωτική λειτουργία στο LinkedIn για να προβάλετε προφίλ ανώνυμα

Μάθετε να ενεργοποιείτε την ιδιωτική λειτουργία στο Linkedin και να προβάλλετε προφίλ ανώνυμα.

Το Linkedin είναι μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης ειδικά σχεδιασμένη για επαγγελματίες. Βοηθά να συνδεθείτε με πολλούς επαγγελματίες από όλο τον κόσμο.

Σας επιτρέπει να εγγραφείτε σε αυτήν την πλατφόρμα και να παρουσιάσετε τα επαγγελματικά σας επιτεύγματα, τις εμπειρίες, τα προσόντα και περισσότερες λεπτομέρειες.

Το Linkedin βοηθά τους επαγγελματίες να μάθουν για διάφορες νέες ευκαιρίες σε μεγάλους οργανισμούς σε όλο τον κόσμο. Βοηθά επίσης τους υπευθύνους προσλήψεων να βρουν τα καλύτερα αποτελέσματα για τις κενές θέσεις τους.

Σας επιτρέπει επίσης να προβάλλετε προφίλ άλλων επαγγελματιών μελών του Linkedin. Προβάλλοντας τα προφίλ των άλλων επαγγελματιών, μπορείτε να εξερευνήσετε τις εργασιακές τους εμπειρίες, τον τομέα του επαγγέλματός τους και πολλά άλλα.

Ωστόσο, καθώς κοιτάτε τα προφίλ άλλων μελών, το Linkedin παρέχει πληροφορίες για εσάς σε αυτά τα μέλη. Ωστόσο, μπορεί να υπάρξουν περιπτώσεις που δεν θέλετε να γνωρίζουν οι άλλοι όταν βλέπετε το προφίλ τους.

Λοιπόν, υπάρχει κάποια λύση σε αυτό; Ευτυχώς, ναι. Μπορείτε να το κάνετε αυτό προβάλλοντας το προφίλ σε ιδιωτική λειτουργία. Το Linkedin προσφέρει μια ειδική επιλογή για να ενεργοποιήσετε την ιδιωτική λειτουργία, η οποία σας βοηθά να προβάλλετε προφίλ ανώνυμα.

  Υποστηρίξτε εξ αποστάσεως τις συσκευές των εργαζομένων και των πελατών σας με το Zoho Assist

Θα κοινοποιήσουμε λεπτομερή βήματα για την ενεργοποίηση αυτής της ιδιωτικής λειτουργίας στο Linkedin. Αλλά ας καταλάβουμε πρώτα γιατί πρέπει να το κάνετε αυτό και ποιες άλλες επιλογές ορατότητας προφίλ προσφέρει το LinkedIn.

Γιατί να ενεργοποιήσετε την ιδιωτική λειτουργία στο Linkedin;

  • Για να πάρετε μια ιδέα για το πώς κάποιος έχει παρουσιάσει την εμπειρία του, ειδικά κάποιος με επαγγελματικό υπόβαθρο όπως το δικό σας.
  • Για να μάθετε λεπτομέρειες σχετικά με τα άτομα που ενδέχεται να σας κάνουν συνέντευξη.
  • Για να δείτε τι κάνουν άλλοι με εμπειρίες, προσόντα και δεξιότητες σαν τις δικές σας.
  • Για να μάθετε ποιος συνεργάζεται με μια συγκεκριμένη εταιρεία ή οργανισμό.
  • Για να μάθετε για πρώην συμμαθητές ή συναδέλφους.
  Τι είναι οι κωδικοί Google Meet;

Διαφορετικές επιλογές ορατότητας προφίλ στο LinkedIn

Μπορείτε να επιλέξετε από τρεις διαφορετικές επιλογές ορατότητας προφίλ στο LinkedIn. Από προεπιλογή, το προφίλ σας είναι ανοιχτό. Επομένως, όλοι μπορούν να δουν το όνομά σας, την επικεφαλίδα και άλλες σχετικές πληροφορίες.

Η δεύτερη επιλογή έχει χαρακτηριστικά ημι-ιδιωτικού προφίλ. Εάν κάνετε αυτήν την επιλογή, θα εμφανίζονται μόνο τα σχετικά χαρακτηριστικά του προφίλ. Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι έχετε ένα προφίλ LinkedIn με το όνομα ABC και έναν τίτλο εργασίας ως Ανώτερος Διευθυντής στο XYZ. Στη συνέχεια, το άλλο άτομο μπορεί να δει τα στοιχεία σας όπως “κάποιος ως Ανώτερος Διευθυντής στο XYZ”. Σημαίνει ότι δεν θα μπορούν να δουν τα στοιχεία σας, όπως το όνομα κ.λπ.

Η τρίτη επιλογή είναι η Ιδιωτική λειτουργία που εμφανίζει στο άλλο άτομο “Αυτό το άτομο βλέπει το προφίλ σε ιδιωτική λειτουργία”. Αυτό ιδιωτικοποιεί πλήρως την ταυτότητά σας από το άτομο του οποίου το προφίλ βλέπετε.

Βήματα για να ενεργοποιήσετε την ιδιωτική λειτουργία στο LinkedIn

Βήμα 1: Συνδεθείτε στο προφίλ σας στο LinkedIn.

Βήμα 2: Στον πίνακα ελέγχου του LinkedIn, θα δείτε ένα εικονίδιο “Εγώ” στο επάνω μέρος της σελίδας. Αυτό το εικονίδιο θα εμφανίσει την εικόνα προφίλ του τίτλου σας. Κάντε κλικ σε αυτό.

  Πώς να παίξετε μια λίστα αναπαραγωγής Spotify με την Alexa

Βήμα 3: Θα εμφανιστεί ένα αναπτυσσόμενο μενού καθώς κάνετε κλικ σε αυτό το εικονίδιο. Επιλέξτε την επιλογή «Ρύθμιση & Απόρρητο».

Βήμα 4: Στη νέα σελίδα, πολλές επιλογές θα είναι διαθέσιμες στην αριστερή πλευρά του παραθύρου κάτω από την επικεφαλίδα Ρυθμίσεις. Πρέπει να κάνετε κλικ στο «Ορατότητα».

Βήμα 5: Κάντε κλικ στο βέλος δίπλα στην επιλογή «Επιλογές προβολής προφίλ».

Βήμα 6: Επιλέξτε την «ιδιωτική λειτουργία» μεταξύ των τριών λειτουργιών ορατότητας. Και αυτό είναι όλο.

Τώρα το προφίλ σας είναι σε ιδιωτική λειτουργία. Έτσι, μπορείτε να δείτε με σιγουριά τα προφίλ των άλλων μελών του LinkedIn ως Ανώνυμα.

συμπέρασμα

Αυτή είναι η ιδανική λύση εάν θέλετε να εξερευνήσετε διαφορετικά προφίλ LinkedIn χωρίς να σας αναγνωρίζουν οι κάτοχοι προφίλ. Ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω, καθώς χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά για να θέσετε το προφίλ σας σε ιδιωτική λειτουργία.

Μπορεί επίσης να θέλετε να εξερευνήσετε τα καλύτερα εργαλεία για να βρείτε αμέσως τη διεύθυνση email οποιουδήποτε.

Σας άρεσε να διαβάζετε το άρθρο; Τι θα λέγατε να μοιράζεστε με τον κόσμο;