Πώς να ενεργοποιήσετε και να χρησιμοποιήσετε την παρακολούθηση πακέτων στην εφαρμογή Gmail

Το Gmail συνοδεύεται από πολλά χρήσιμα εργαλεία και δυνατότητες. Για να διατηρείτε τα εισερχόμενά σας οργανωμένα, προσφέρει μια ποικιλία επιλογών για τη δημιουργία φακέλων, ετικετών και υποφακέλων στο Gmail. Επιπλέον, μπορείτε να προγραμματίσετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Gmail εγγενώς χωρίς να χρησιμοποιείτε πρόσθετα τρίτων. Και τώρα, η Google έχει καταλήξει σε ένα όμορφο νέο χαρακτηριστικό που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε πακέτα απευθείας στην εφαρμογή Gmail. Δεν χρειάζεται να αναζητήσετε τον αριθμό παρακολούθησης και να ελέγξετε χειροκίνητα την κατάσταση αποστολής. Το Gmail θα τα κάνει όλα αυτά για εσάς και θα εμφανίσει την ημερομηνία άφιξης με μια ματιά. Πόσο ωραίο είναι αυτό; Επομένως, για να ενεργοποιήσετε την παρακολούθηση πακέτων στο Gmail, ακολουθήστε τον παρακάτω οδηγό μας.

  Ένας οδηγός για την εφαρμογή MVP

Ενεργοποίηση παρακολούθησης πακέτων στο Gmail (2023)

Η παρακολούθηση πακέτων είναι πλέον διαθέσιμη στην εφαρμογή Gmail σε τηλέφωνα iPhone και Android, αλλά πρέπει να την ενεργοποιήσετε με μη αυτόματο τρόπο. Στο τηλέφωνό μας Android, η ρύθμιση για την παρακολούθηση πακέτων εμφανίστηκε στην έκδοση Gmail 2023.01.08.501398065.Release (24 Ιανουαρίου). Τούτου λεχθέντος, η διάθεση είναι γρήγορη και είναι πιθανό να έχετε ήδη τη δυνατότητα. Απλώς πρέπει να το ενεργοποιήσετε και δείτε πώς να το κάνετε αυτό:

Σημείωση: Λάβετε υπόψη ότι η παρακολούθηση πακέτων δεν είναι διαθέσιμη στην έκδοση για υπολογιστές του Gmail και πρέπει να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Gmail για κινητά για αυτήν τη λειτουργία

1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Gmail στο τηλέφωνό σας και μεταβείτε στις “Ρυθμίσεις” κάτω από το μενού χάμπουργκερ. Μετά από αυτό, επιλέξτε τον λογαριασμό email για τον οποίο θέλετε να ενεργοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα. Σε iPhone, ανοίξτε τις ρυθμίσεις του Gmail και μεταβείτε στο “Απόρρητο δεδομένων”.

  Ο Ιστός πριν από τον Ιστό: Μια ματιά πίσω στο Gopher

2. Στη συνέχεια, κάντε κύλιση προς τα κάτω, αναζητήστε την επιλογή “Παρακολούθηση πακέτου” και ενεργοποιήστε τη δυνατότητα. Λάβετε υπόψη ότι η Google θα κοινοποιήσει τους αριθμούς παρακολούθησης με τους μεταφορείς.

3. Από τώρα και στο εξής, θα λαμβάνετε μια εκτιμώμενη ημερομηνία άφιξης στην εφαρμογή Gmail. Οι πληροφορίες θα είναι διαθέσιμες και θα επισημαίνονται με την τρέχουσα κατάσταση της συσκευασίας. Στη συνέχεια, μπορείτε να ανοίξετε το email για να αποκτήσετε πρόσβαση στην κάρτα παρακολούθησης παραγγελίας στο επάνω μέρος, συμπεριλαμβανομένων των επιλογών “Παρακολούθηση πακέτου” και “Προβολή παραγγελίας”.

Εικόνα: Google

Παρακολουθήστε εύκολα τα πακέτα σας με την εφαρμογή Gmail

Έτσι, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την παρακολούθηση πακέτων και να λάβετε γρήγορες πληροφορίες για τις αποστολές σας. Θα μου άρεσε αν η Google ενσωματώσει αυτήν τη δυνατότητα με το γραφικό στοιχείο “Με μια ματιά” στην αρχική οθόνη. Εν πάση περιπτώσει, αν θέλετε να μάθετε περισσότερα τέτοια κομψά κόλπα για το Gmail, ακολουθήστε το συνδεδεμένο άρθρο μας. Και για να ενεργοποιήσετε το Gmail εκτός σύνδεσης, το οποίο θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία email χωρίς ενεργή σύνδεση στο Διαδίκτυο, διαβάστε τον λεπτομερή οδηγό μας. Τέλος, εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

  10 καλύτεροι σαρωτές θυρών και πούλια που είναι δωρεάν