Πώς να ελέγξετε τη δραστηριότητα σύνδεσης στο PayPal

Το PayPal είναι ένας από τους τεράστιους παρόχους ψηφιακών πληρωμών που κυριαρχεί στον κλάδο των διαδικτυακών πληρωμών από το 1998. Είναι μια από τις κορυφαίες επιλογές που σας προσφέρουν τις πιο εύκολες και ασφαλείς συναλλαγές. Όταν δημιουργείτε έναν λογαριασμό που περιλαμβάνει τη διαχείριση της πιστωτικής σας κάρτας, της χρεωστικής κάρτας ή των χρημάτων σας, θα θέλατε να είναι πιο ασφαλής από ποτέ. Το Paypal εισάγει συνδέσεις TSL 1.2 για σύνδεση για την προστασία των συναλλαγών PayPal, διασφαλίζοντάς σας τις ασφαλέστερες μεθόδους για ηλεκτρονικές συναλλαγές. Για να ελέγξετε τις δραστηριότητες σύνδεσης στο PayPal, σας επιτρέπει να δείτε τη λίστα με το πού και πότε έχει συνδεθεί ο λογαριασμός σας. Πώς ελέγχετε όμως τη δραστηριότητα σύνδεσης στο PayPal; Σε αυτό το άρθρο, θα ακολουθήσουμε τα βήματα που θα σας βοηθήσουν να ελέγξετε τη δραστηριότητα σύνδεσης στο PayPal και να καταλάβετε πώς μπορείτε να δείτε τη δραστηριότητα στο PayPal. Επίσης, θα μάθετε πώς να αποκρύπτω τη σύνδεσή μου στη δραστηριότητά μου στο PayPal και να βλέπετε τις δραστηριότητες σύνδεσης στο PayPal.

Πώς να ελέγξετε τη δραστηριότητα σύνδεσης στο PayPal

Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν πώς μπορείτε να ελέγξετε τη δραστηριότητα σύνδεσης στο PayPal και να δείτε τη δραστηριότητα στο PayPal λεπτομερώς με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

Πώς λειτουργεί το PayPal;

Το PayPay λειτουργεί ως μεσάζων μεταξύ εσάς και της τράπεζάς σας. Πρέπει να προσθέσετε τα στοιχεία του τραπεζικού σας λογαριασμού μόνο μία φορά στο σύστημα Paypal και αφού προσθέσετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας, όλες οι συναλλαγές σας υποβάλλονται σε επεξεργασία μέσω PayPal αντί της τράπεζάς σας.

  • Τυχόν συναλλαγές που λαμβάνονται θα προστεθούν στον λογαριασμό σας στο PayPal και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε σημεία πώλησης ή να μεταφερθούν στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Οι μεταφορές μπορεί να διαρκέσουν από λίγα λεπτά έως μερικές ημέρες.
  • Για προσωπικές χρήσεις, το PayPal προσφέρει απλές μεταφορές χρημάτων, εξαργύρωση επιταγών, χρεωστικές/πιστωτικές κάρτες και υπηρεσίες ηλεκτρονικής επιταγής.
  • Για επαγγελματικούς σκοπούς, σας προσφέρει μια ποικιλία υπηρεσιών σε ανταγωνιστικές τιμές χωρίς μακροχρόνιες συμβάσεις.
  • Η δημιουργία λογαριασμού PayPal είναι δωρεάν. Προσφέρει ανάλυση αγοράς πωλητή, προστασία και μία από τις καλύτερες ψηφιακές ασφάλεια στον κλάδο.
  Προσπαθείτε να βρείτε έναν παλιό φίλο; Εδώ είναι 5 συμβουλές για να το κάνετε πραγματικότητα

Βασικά, για να το συνοψίσω,

  • Παρέχει α τρόπος αποστολής και λήψης χρημάτων διεθνώς
  • Εξασφαλίζει ασφάλεια και προστασία πληρωμών
  • Επιτρέπει ηλεκτρονικές καθώς και αυτοπροσώπως πληρωμές για αγαθά και υπηρεσίες
  • Προσφέρει ποικιλία υπηρεσιών ανάλογα με τις προσωπικές ή επιχειρηματικές ανάγκες

Είναι το PayPal ασφαλές;

Ναι, το PayPal είναι εξαιρετικά ασφαλές και ασφαλές στη χρήση.

Είναι δωρεάν ο λογαριασμός PayPal;

Ναι, ένας λογαριασμός PayPal μπορεί να δημιουργήσει δωρεάν λογαριασμό PayPal.

Πώς να ρυθμίσετε το PayPal;

Η εγγραφή για λογαριασμό στο PayPal είναι ίσως μια από τις πιο απλές εργασίες που θα αντιμετωπίσετε ποτέ. Το μόνο που χρειάζεστε είναι οι σωστές πληροφορίες για τη ρύθμιση του λογαριασμού σας. Ακολουθούν μερικά απλά βήματα που πρέπει να γνωρίζετε για τη δημιουργία ενός λογαριασμού για να δείτε τις δραστηριότητες σύνδεσης στο PayPal.

1. Επισκεφθείτε το Ιστοσελίδα PayPal στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Εγγραφείτε δωρεάν.

3. Κάντε κλικ στο Individual Account ή Business Account, ανάλογα με τις ανάγκες σας και κάντε κλικ στο Next.

  Πώς να αλλάξετε το μέγεθος μιας εικόνας [from Any Device]

Σημείωση: Έχουμε επιλέξει την επιλογή Individual Account για λόγους επίδειξης.

4. Εισαγάγετε τον αριθμό του κινητού σας και κάντε κλικ στο Επόμενο.

5. Εισαγάγετε τον κωδικό επαλήθευσης που λάβατε στον αριθμό του κινητού σας για να τον επαληθεύσετε.

6. Εισαγάγετε το email σας και τον επιθυμητό κωδικό πρόσβασης και κάντε κλικ στο Επόμενο.

7. Προσθέστε τη διεύθυνση, το όνομα, την ημερομηνία γέννησης, τις γραμμές διεύθυνσης και τον κωδικό PIN στα αντίστοιχα πεδία.

8. Στη συνέχεια, επισημάνετε τα πλαίσια ελέγχου και κάντε κλικ στο Agree and Create Account.

9. Εισαγάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας και κάντε κλικ στο Link Card.

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να συνδέσετε την τράπεζά σας απευθείας με τον λογαριασμό σας στο PayPal από αυτήν τη σελίδα.

10. Αφού δημιουργήσετε με επιτυχία τον λογαριασμό σας, κάντε κλικ στο Μετάβαση στον λογαριασμό σας για να πλοηγηθείτε στον πίνακα ελέγχου του λογαριασμού Paypal που μόλις δημιουργήσατε.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ρυθμίσετε τον λογαριασμό σας στο PayPal από τον επίσημο ιστότοπο.

Πώς να ελέγξετε τη δραστηριότητα σύνδεσης στο PayPal;

Εάν θέλετε να δείτε δραστηριότητα στο PayPal ή να ελέγξετε τη δραστηριότητα σύνδεσης στο PayPal, τότε πρέπει να ακολουθήσετε τα βήματα.

1. Ανοίξτε το Σελίδα εισόδου στο PayPal στο πρόγραμμα περιήγησης της επιφάνειας εργασίας σας και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο PayPal με το email και τον κωδικό πρόσβασής σας.

2. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι Ρυθμίσεις από την επάνω δεξιά γωνία.

3. Κάντε κλικ στην καρτέλα ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

4. Κάντε κλικ στο Ενημέρωση δίπλα στην επιλογή Αυτόματη σύνδεση.

5. Κάντε κλικ στο Ενεργοποίηση για να ενεργοποιήσετε την αυτόματη σύνδεση για όλες τις συσκευές σας.

6. Κάντε κλικ στο Turn On PayPal One Touch για να επιβεβαιώσετε την ενέργεια.

7. Πάλι, κάντε κλικ στην επιλογή Ενημέρωση από την καρτέλα Ασφάλεια.

  Mad City Music Codes: Redeem Now

8. Σε αυτήν την ενότητα, μπορείτε να δείτε τις συνδεδεμένες συσκευές του PayPal.

Πώς μπορώ να κρύψω τη σύνδεση της δραστηριότητάς μου;

Η απόκρυψη της σύνδεσης της δραστηριότητάς σας στο Paypal δεν είναι δυνατή, αλλά σίγουρα είναι δυνατή η απενεργοποίησή της.

Μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω για να μεταβείτε στο μενού Αυτόματη σύνδεση και να κάνετε κλικ στο Απενεργοποίηση δίπλα στην επιθυμητή συσκευή για να αποκρύψετε αυτήν τη δραστηριότητα σύνδεσης.

Πώς μπορώ να σταματήσω το PayPal από την αυτόματη σύνδεση μου;

Απενεργοποιώντας τη συσκευή από την αυτόματη σύνδεση, μπορείτε να το επιτύχετε με επιτυχία. Μπορείτε να ακολουθήσετε τη μέθοδο που αναφέρεται παραπάνω για να σταματήσετε την αυτόματη σύνδεση του PayPal.

Πώς να διαγράψετε έναν επαγγελματικό λογαριασμό Paypal;

Η κατοχή λογαριασμού PayPal είναι εύκολη και η χρήση ενός λογαριασμού για πολλά άτομα μπορεί να ακούγεται ευκολότερη, αλλά μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα. Για παράδειγμα, εάν εσείς και οι συνάδελφοί σας μοιράζεστε τον ίδιο λογαριασμό, μπορεί να προκληθεί πολλαπλή σύγχυση και σίγουρα δεν θα υπάρχει κανένα απόρρητο.

Εάν διαθέτετε επαγγελματικό λογαριασμό και μοιράζεστε τον ίδιο λογαριασμό με κάποιον άλλον, ίσως θέλετε να αλλάξετε τον επαγγελματικό λογαριασμό σας σε προσωπικό λογαριασμό. Αλλά αν θέλετε να διαγράψετε τον επαγγελματικό σας λογαριασμό ή θέλετε να μεταβείτε σε έναν προσωπικό λογαριασμό, διαβάστε τον οδηγό μας Πώς να διαγράψετε έναν επαγγελματικό λογαριασμό PayPal για να λάβετε την ακριβή διαδικασία για να απαλλαγείτε από τον επιχειρηματικό λογαριασμό σας στο PayPal και να απαντήσετε σε όλα τα άλλα ερωτήματα στο PayPal.

Μπορούν δύο άτομα να συνδεθούν στο PayPal;

Όχι. Εάν δύο άτομα συνδεθούν στον ίδιο λογαριασμό, το ένα θα αποσυνδεθεί αυτόματα. Διαβάστε αυτό το άρθρο από την αρχή για να μάθετε πώς να βλέπετε τη δραστηριότητα στο PayPal.

Μπορείτε να δείτε το ιστορικό σύνδεσης στο PayPal;

Ναί. Στο μενού Ρυθμίσεις, μεταβείτε στην καρτέλα ΑΣΦΑΛΕΙΑ και κάντε κλικ στην Αυτόματη σύνδεση για να ελέγξετε τη δραστηριότητα σύνδεσής σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να δείτε το πρόσφατο ιστορικό σύνδεσής σας.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς να ελέγχετε τη δραστηριότητα σύνδεσης στο PayPal και να βλέπετε τις δραστηριότητες σύνδεσης στο PayPal. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.