Τα 12 καλύτερα ποντίκια παιχνιδιών για επαγγελματίες παίκτες

Ενώ υπάρχουν πολλά ευέλικτα ποντίκια εκεί έξω για να εκπληρώσουν περισσότερους από έναν σκοπούς, ένα ποντίκι gaming έχει σχεδιαστεί για έναν μόνο σκοπό. για να σας βοηθήσει στο παιχνίδι.

Ένα καλό ποντίκι παιχνιδιών μπορεί να διαμορφωθεί στον πυρήνα και είναι εξοπλισμένο με αισθητήρες ώστε να μπορεί να παρακολουθεί κάθε σας κίνηση με ακρίβεια.

Έτσι, μπορείτε να πείτε ότι είναι πιο ευαίσθητο, πιο ακριβές και αποκρίνεται από ένα κανονικό ποντίκι και έχει περισσότερα κουμπιά από το τελευταίο που μπορείτε να προγραμματίσετε ανάλογα με το παιχνίδι που σκοπεύετε να παίξετε. Ο εργονομικός σχεδιασμός του ποντικιού gaming το καθιστά άνετο στη χρήση για πολλές ώρες παιχνιδιού σε σύγκριση με ένα κανονικό ποντίκι που μπορεί να βλάψει τα χέρια σας, με αποτέλεσμα να χάσετε τη συγκέντρωση στο gaming.

Υπάρχουν τόνοι εναλλακτικών ποντικιών gaming στην αγορά. Ενώ ορισμένα μπορεί να είναι φθηνά και να μην έχουν πολλές δυνατότητες, άλλα είναι ακριβά, αλλά διαθέτουν προηγμένους αισθητήρες, φωτισμό RGB και αφαιρούμενα βάρη που μπορείτε να προσαρμόσετε στις προτιμήσεις σας. Για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το καλύτερο ποντίκι για να βελτιώσετε την εμπειρία παιχνιδιού, σε αυτό το άρθρο, έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα καλύτερα ποντίκια gaming, ενσύρματα και ασύρματα, για διαφορετικά μεγέθη χεριών και στυλ λαβής.

Παράγοντες βάσει των οποίων πρέπει να αξιολογήσετε ένα ποντίκι παιχνιδιού

Για εσάς, το καλύτερο ποντίκι gaming είναι αυτό που αισθάνεται πιο άνετα στο κράτημα σας και προσφέρει εντυπωσιακή απόδοση.

Αισθητήρες

Θα βρείτε δύο τύπους αισθητήρων στο ποντίκι παιχνιδιών, οπτικό και λέιζερ. Ενώ και τα δύο προσφέρουν εξαιρετική εμπειρία παιχνιδιού, αυτό με τον οπτικό αισθητήρα έχει καλύτερη ακρίβεια από αυτό με τον αισθητήρα λέιζερ.

Τύπος σύνδεσης

Τα ασύρματα ποντίκια κερδίζουν δημοτικότητα αυτές τις μέρες, αλλά έχουν το μερίδιό τους στους περιορισμούς, με κύριο χαρακτηριστικό την περιορισμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας τους, ειδικά με τον φωτισμό RGB. Αν λοιπόν θέλετε να πάτε ασύρματα, επιλέξτε αυτό με περισσότερες από 20 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας γενικά.

ΔΤΚ

Το CPI ή το Counts per inch είναι το μέτρο της ευαισθησίας του ποντικιού. Έτσι, ένα ποντίκι με υψηλότερο CPI θα είναι πιο ευαίσθητο στις κινήσεις σας.

DPI

Είναι ένας άλλος παράγοντας για τη μέτρηση της ευαισθησίας του ποντικιού. Μετρά τις κουκκίδες ανά γραμμική ίντσα που μπορεί να ανιχνεύσει ένα ποντίκι. Έτσι, όσο περισσότερος είναι ο αριθμός DPI, τόσο πιο ευαίσθητο είναι ένα ποντίκι.

Στυλ λαβής

Σημαίνει απλά πώς σας αρέσει γενικά να κρατάτε ένα ποντίκι με τα χέρια σας. Υπάρχουν τρία στυλ λαβής γενικά. Ο τύπος λαβής σας είναι αυτός στον οποίο νιώθετε πιο άνετα:

  • Λαβή παλάμης: Σε αυτό το στυλ λαβής, η παλάμη στηρίζεται στο πίσω μέρος του ποντικιού και τα δάχτυλα έρχονται σε επαφή με το μπροστινό μέρος του ποντικιού
  • Λαβή με νύχια: Ενώ ο καρπός σας ακουμπάει στο ποντίκι, η παλάμη δεν αγγίζει καθόλου το ποντίκι. Τέλος, τα δάχτυλά σας κρατούν το ποντίκι από τις άκρες και τα πάνω κουμπιά.
  • Λαβή με το δάχτυλο: Εδώ, ο καρπός και η παλάμη είναι στον αέρα και δεν αγγίζουν το ποντίκι ή το χαλάκι. Κυλάτε τον τροχό, κρατάτε πατημένο το ποντίκι και κάνετε κλικ στα κουμπιά του ποντικιού με τα δάχτυλά σας.

Razer Naga X

Razer Naga X είναι ένα ενσύρματο ποντίκι και ελαφριά εναλλακτική λύση σε άλλα ποντίκια MOO. Το Razer Naga X είναι κατάλληλο για παίκτες που έχουν μεσαίες έως μεγάλες παλάμες. Το USP αυτού του ποντικιού MMO είναι τα 16 προγραμματιζόμενα κουμπιά του που προσθέτουν στον εργονομικό σχεδιασμό του. Στα πλαϊνά του, δώδεκα κουμπιά μιμούνται τα πλήκτρα λειτουργιών του πληκτρολογίου. Εκτός από αυτό, έχετε δύο πίνακες με δυνατότητα κλικ, έναν τροχό κύλισης για μεγέθυνση/σμίκρυνση και ένα κουμπί στη μέση για προσαρμογή του DPI.

Χαρακτηριστικά

  • Περιλαμβάνει φωτισμό Razer Chroma RGB για κουμπιά
  • Ελαφρύ και άνετο για σκοπούς gaming, ειδικά σε ανταγωνιστικές συνθήκες
  • Προηγμένος οπτικός αισθητήρας Razer 5G που προσφέρει έως και 99,4% ακρίβεια στην παρακολούθηση
  • Διακόπτες οπτικού ποντικιού 2ης γενιάς που λειτουργούν χωρίς φυσική επαφή

Εξοπλισμένο με προηγμένο οπτικό αισθητήρα Razer 5G, αυτό το βασικό gaming προσφέρει εξαιρετικό επίπεδο ακρίβειας και ακρίβειας. Επιπλέον, αυτό το δεξιόχειρο ποντίκι gaming διαθέτει επίσης διακόπτες οπτικού ποντικιού Razer 2ης γενιάς που χρησιμοποιούν την υπέρυθρη δέσμη για να προσφέρουν εντυπωσιακό χρόνο απόκρισης 0,2 ms.

  12 καλύτερες εφαρμογές σαρωτών για κινητά που χρησιμοποιούν τεχνολογία AI

Razer Basilisk Ultimate

Αν ασχολείστε σοβαρά με το gaming, θα πρέπει να ελέγξετε το dashing Razer Basilisk Ultimate. Είναι μια αναβάθμιση του φθηνότερου ομολόγου του, Basilisk Essential και, έχει μερικά αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά. Το Razer Basilisk Ultimate είναι ένα ασύρματο ποντίκι και μαζί του θα έχετε και μια βάση ασύρματης φόρτισης.

Ακριβώς όπως οι πρόγονοί του, είναι ένα δεξιόχειρο ποντίκι MMO και ταιριάζει στο στυλ σκοποβολής πρώτου προσώπου (FPS). Μιμείται την φθηνότερη παραλλαγή του σε εμφάνιση και αίσθηση. Θα βρείτε ένα κουμπί κάτω από την άκρη του δεξιού αντίχειρά σας, ώστε να είναι άνετο στη χρήση. Αν και τεχνικά, υπάρχουν 11 προγραμματιζόμενα κουμπιά, μόνο εννέα είναι προσαρμόσιμα.

Μερικά από τα κυριότερα σημεία του είναι τα εξής:

  • 11 προγραμματιζόμενα κουμπιά με εξαιρετική υποστήριξη αντίχειρα
  • Προσαρμόσιμη ευαισθησία του τροχού κύλισης
  • 14 Προσαρμόσιμος φωτισμός Razer Chroma
  • Ισχυρότεροι Αισθητήρες
  • Διάρκεια ζωής μπαταρίας με δυνατότητα επέκτασης έως και 100 ώρες

Υπάρχουν δύο αριστερό-δεξιό κλικ, ένας τροχός κύλισης με δυνατότητα κλικ και δύο κουμπιά για αλλαγή αναλύσεων. Εκτός από αυτά, θα βρείτε δύο κουμπιά συντόμευσης στο πλάι και ένα κουπί ελεύθερου σκοπευτή FPS που προσαρμόζουν την ευαισθησία για να προσφέρουν ακριβή κλικ.

Logitech G502 Hero

Logitech G502 HERO είναι κατάλληλο για άτομα με μεγάλα χέρια και, τα άτομα με μικρά χέρια θα πρέπει να ανησυχούν για το καλό κράτημα σε αυτό. Αν και αυτό το ποντίκι είναι λίγο βαρύ, μπορείτε να προσαρμόσετε τη μάζα του αφαιρώντας τα βάρη που είναι προσαρτημένα σε αυτό.

Αυτό το εργονομικό ποντίκι είναι κατάλληλο για το στυλ παιχνιδιού FPS και προσφέρει χαμηλό λανθάνοντα χρόνο κλικ, μεγάλο εύρος CPI και μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε το ποσοστό ψηφοφορίας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Άλλα χαρακτηριστικά είναι τα εξής:

  • Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και δίνει μια αίσθηση κορυφαίας ποιότητας
  • Εξοπλισμένο με κορυφαίο αισθητήρα και προσφέρει καθυστέρηση χαμηλού κλικ
  • Ρυθμιζόμενο βάρος
  • Συμβατό τόσο με Windows όσο και με macOS
  • Χρησιμοποιήστε την τεχνολογία LIGHTSYNC για να επιδείξετε την καθηλωτική εμπειρία RGB

Αυτό το ποντίκι έχει 11 προσεκτικά σχεδιασμένα και τοποθετημένα προγραμματιζόμενα κουμπιά, διακόπτες, πλευρικές λαβές, μαγνητικές πόρτες και άλλα εξαρτήματα για να αναβαθμίσουν την εμπειρία παιχνιδιού σας.

Logitech G604 Lightspeed

Το G604 Lightspeed είναι άλλο ένα εξαιρετικό ποντίκι της Logitech. Παρόλο που το σχήμα του είναι πιο κατάλληλο για χώρους γραφείου, μπορεί να χρησιμεύσει και ως ποντίκι gaming λόγω των εντυπωσιακών χαρακτηριστικών του. Αυτό το ποντίκι παιχνιδιών MMO σας παρέχει καθυστέρηση χαμηλού κλικ όταν το χρησιμοποιείτε σε συνδυασμό με τον δέκτη ή το Bluetooth. Αυτό το ασύρματο ποντίκι διαθέτει πολλά προγραμματιζόμενα κουμπιά στα οποία είναι άνετα η πρόσβαση ενώ θα εστιάσετε στα παιχνίδια.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά του είναι τα εξής:

  • Άνετη και ομαλή εμπειρία
  • Καλή υποστήριξη λογισμικού με πολλές προσαρμογές
  • 15 Πλήρως προγραμματιζόμενα κουμπιά
  • Με την υποστήριξη της Logitech Wireless Technology
  • Χρησιμοποιεί τον Advanced HERO 25K SENSOR

Ένα κουμπί G-shift είναι ένα άλλο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό αυτού του ποντικιού gaming. Όταν το πατάτε παρατεταμένα, ένα νέο σύνολο εντολών εμφανίζεται στη διάθεσή σας, δίνοντάς σας περισσότερες επιλογές. Ωστόσο, δεν είναι καλή επιλογή για μικρά χέρια καθώς το μέγεθός του είναι λίγο μεγαλύτερο από το συνηθισμένο. Συνολικά, το Logitech G604 Lightspeed έχει αρκετά βελτιωμένα χαρακτηριστικά από τον προκάτοχό του Logitech G602.

Razer Atheris

Razer Atheris είναι ένα τυπικό ποντίκι MMO, πολύ συμπαγές από άλλες επιλογές που έχουμε παραθέσει εδώ. Είναι ένα από τα μικροκαμωμένα ποντίκια gaming εκεί έξω. Λόγω του μικρού μεγέθους του, είναι η τέλεια επιλογή για εσάς αν ταξιδεύετε συχνά. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ασύρματα χρησιμοποιώντας τεχνολογία Bluetooth ή να συνδέσετε τον δέκτη που υπάρχει στο σώμα του ποντικιού. Ενώ το εύρος του Count per Inch (CPI) είναι αρκετά ικανοποιητικό, είναι λιγότερο προσαρμόσιμο από άλλα ποντίκια της οικογένειας Razer.

Μερικά από τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά είναι τα εξής:

  • Συμπαγής και φιλική προς το ταξίδι σχεδιασμό
  • Οπτικός αισθητήρας Brisk
  • Προσαρμόσιμα προφίλ ειδικά για το παιχνίδι
  • Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας
  • Διαχωρίστε τις τιμές DPI για τους άξονες X και Y

Ενώ το ποντίκι είναι προσανατολισμένο στα παιχνίδια, είναι τόσο συμπαγές που ένα χέρι μεσαίου μεγέθους μπορεί να το χειριστεί χρησιμοποιώντας τη λαβή με το δάχτυλο. Τα άτομα με μικρά χέρια μπορούν να έχουν μια άνετη λαβή με νύχια σε αυτό και τα άτομα με μεγάλα χέρια θα πρέπει να κοιτάξουν άλλες εναλλακτικές λύσεις. Μπορεί να αποδειχθεί ένα καλό ποντίκι ταξιδιού όταν χρειάζεται να επιδοθείτε σε παιχνίδια σε περιορισμένα μέρη.

Razer DeathAdder V2 Mini

Όπως υποδηλώνει το όνομα, Razer DeathAdder V2 Mini είναι μια μικρότερη παραλλαγή του Razer DeathAdder V2 που διατίθεται για 44,99 $ ΗΠΑ. Είναι ένα εξαιρετικό ποντίκι, που εκπληρώνει τέλεια τον σκοπό, το gaming. Είναι ένα ποντίκι και ένα από τα ελαφρύτερα ποντίκια που θα συναντήσετε. Αυτό είναι που το κάνει τέλειο για shooter πρώτου προσώπου (FPS) και εξαιρετικά ελαφριά σενάρια gaming.

  Διορθώστε το αίτημα που απέτυχε λόγω ανεπανόρθωτου σφάλματος υλικού συσκευής

Μερικά από τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του είναι:

  • Έρχεται με απορροφητικό ιδρώτα και αντιολισθητικές λαβές
  • Ο οπτικός αισθητήρας 8500 DPI παρακολουθεί με ακρίβεια τις κινήσεις σας με απόλυτη ακρίβεια pixel
  • Εκπληκτική απόδοση και γρήγορος χρόνος απόκρισης
  • 6 προγραμματιζόμενα κουμπιά
  • Πόδια ποντικιού 100% PTFE για ομαλή εμπειρία
  • Εξοπλισμένο με προφίλ Razer Synapse 3 που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις DPI και τις διαμορφώσεις κουμπιών

Μπορείτε να προσαρμόσετε το εύρος του CPI σε μεγάλο βαθμό και έχει έναν από τους χαμηλότερους χρόνους απόκρισης χάρη στη χαμηλή καθυστέρηση κλικ. Δεδομένου ότι είναι μικρού μεγέθους, είναι ένα τέλειο ποντίκι MMO για παίκτες μικρού και μέσου μεγέθους χεριού που μπορούν να το χρησιμοποιήσουν με οποιοδήποτε κράτημα. Από την άλλη πλευρά, οι χρήστες με μεγάλα χέρια θα αισθάνονται άνετα μόνο με τη λαβή με το δάχτυλο.

Roccat Kone Pro

ο ROCCAT Kone Pro είναι ένα εργονομικό ποντίκι gaming ιδανικό για ανταγωνιστικά παιχνίδια. Κατασκευάστηκε μετά από 14 χρόνια αφοσίωσης και είναι ένα από τα πιο προηγμένα ποντίκια MMO εκεί έξω. Αυτό το ενσύρματο και εξαιρετικά ελαφρύ ποντίκι είναι τέλειο για όλα τα μεγέθη χεριών και τα στυλ λαβής. Το σχήμα του είναι υποδειγματικό και εξαιρετικά άνετο, ωστόσο δεν χρειάζεται να κάνετε συμβιβασμούς στην απόδοση.

Τα κυριότερα σημεία του είναι τα εξής:

  • Τέλεια εκλεπτυσμένο εργονομικό σχήμα για αναβάθμιση της εμπειρίας παιχνιδιού
  • Εξαιρετικά ελαφρύ εξωτερικό κέλυφος με συνολικό βάρος 66 γραμμάρια
  • Εξοπλισμένο με Titan Switch Optical που προσφέρει απόκριση κλικ και απτική ακρίβεια
  • Το Titan Scroll Wheel Pro μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα στις θερμοκρασίες των δακτύλων
  • Ενσωματωμένος οπτικός αισθητήρας Owl-Eye 19K DPI που παρακολουθεί με ακρίβεια τις κινήσεις για να προσφέρει μια ομαλή εμπειρία

Αυτό το ποντίκι MMO ταιριάζει σαν γάντι και οι ελάχιστοι περισπασμοί σας κρατούν συγκεντρωμένους στο παιχνίδι.

Ο διακόπτης κύλισης Titan Optical παρέχει ένα ανταποκρινόμενο κλικ κάνοντας το ποντίκι σας αξιόπιστο και ανθεκτικό. Στην εξωτερική εμφάνιση, ο έγχρωμος φωτισμός AIMO 16,8 εκατομμυρίων στο σώμα του δίνει μια πολύ εμβληματική εμφάνιση σε αυτό το ποντίκι gaming.

Corsair Scimitar RGB Elite

Εάν είστε παίκτης MMO ή MOBA, τότε Corsair SCIMITAR RGB ELITE είναι ένα εξαιρετικό ποντίκι για εσάς. Παρόλο που το σώμα του ποντικιού είναι πλαστικό μαλακής αφής, είναι στιβαρό και σας δίνει μια εξαιρετική αίσθηση. Αυτό το ενσύρματο ποντίκι παιχνιδιού διαθέτει 12 προγραμματιζόμενα κουμπιά στο πλαϊνό πλαίσιο που μπορείτε να μετακινήσετε για πιο άνετο χειρολαβή. Αυτό το χαρακτηριστικό καθιστά το Corsair SCIMITAR RGB ELITE προσαρμόσιμο σε όλα τα μεγέθη λαβής. Για μεγάλα μεγέθη χεριών, η λαβή στην παλάμη είναι πιο βολική. Τα μικρά χέρια μπορούν να χειριστούν άνετα το ποντίκι με μια λαβή με το δάχτυλο.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά του είναι τα εξής:

  • Διαθέτει έναν προσαρμοσμένο οπτικό αισθητήρα PixArt PMW3391 εγγενής 18.000 DPI, τον οποίο μπορείτε να τροποποιήσετε έως και 1 βήμα ανάλυσης DPI.
  • Πλαϊνό πάνελ με 17 προγραμματιζόμενα κουμπιά που μπορείτε να προσαρμόσετε ανάλογα
  • Ένα πλεγμένο καλώδιο για ελαχιστοποίηση της φθοράς κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού
  • Εξοπλισμένο με δυναμικό έλεγχο φωτισμού RGB και συγχρονισμό φωτισμού πλήρους συστήματος σε συμβατά περιφερειακά CORSAIR

Το Corsair SCIMITAR RGB ELITE έχει χαμηλό λανθάνοντα χρόνο κλικ δίνοντάς του εντυπωσιακό χρόνο απόκρισης. Έχει αμελητέα απόσταση ανύψωσης και, το εύρος CPI είναι αρκετά ευρύ και μπορεί εύκολα να ρυθμιστεί. Αυτό το ποντίκι παιχνιδιών MMO διαθέτει προσαρμόσιμο λογισμικό για Windows PC και Mac, καθιστώντας το χρησιμοποιήσιμο και με τα δύο συστήματα. Λόγω των τεσσάρων ανεξάρτητων ζωνών φωτισμού RGB στο εξωτερικό του σώμα, είναι ευχάριστο στα μάτια.

SteelSeries RIVAL 650 Wireless

Το πρώτο ασύρματο ποντίκι της οικογένειας SteelSeries, Rival 650 Wireless, είναι ένα ακόμη αξιοπρεπές ποντίκι για επαγγελματίες παίκτες. Μοιάζει με το ενσύρματο αντίστοιχό του SteelSeries Rival 600 και είναι άνετο για σχεδόν όλους τους τύπους λαβής για μεγάλα και μεσαία χέρια. Ωστόσο, δεν είναι ιδανικό για μικρά χέρια γιατί είναι πιο μακρύ από ένα κανονικό ποντίκι.

Αυτό το ποντίκι gaming ποντικιού διαθέτει οκτώ βάρη των 4 γραμμαρίων, ώστε να μπορείτε πάντα να αυξάνετε τη μάζα του όποτε το χρειάζεστε. Ο αισθητήρας του είναι αρκετά γρήγορος λόγω της χαμηλής καθυστέρησης κλικ και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα CPI χωρίς σχεδόν κανένα σφάλμα. Ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό αυτού του ποντικιού είναι ο αισθητήρας βάθους που μπορεί να ρυθμίσει την απόσταση ανύψωσης έως και 0,5 mm.

Τα υψηλότερα σημεία αυτού του ασύρματου ποντικιού RIVAL 650 είναι τα εξής:

  • Quantum WirelessTM για gaming 1000Hz (1ms) χωρίς καθυστέρηση
  • Υποστηρίζει 15 λεπτά γρήγορης φόρτισης που μπορεί να διαρκέσει έως και 10+ ώρες εκτεταμένου παιχνιδιού
  • Εξοπλίζει έναν δευτερεύοντα αισθητήρα βάθους που είναι ικανός να ανιχνεύει τη στιγμιαία ανύψωση
  • 256 Διαμορφώσεις για τον συντονισμό του κέντρου βάρους
  Διορθώστε ένα σφάλμα που παρουσιάστηκε κατά τη φόρτωση μιας έκδοσης υψηλότερης ποιότητας αυτού του βίντεο στο iPhone

Θα βρείτε πολλά προγραμματιζόμενα κουμπιά σε αυτό, αλλά τα πλαϊνά κουμπιά περιορίζονται μόνο σε τρία. Το υψηλό ποσοστό μέτρησης και η μικρή απόσταση ανύψωσης σε συνδυασμό με άλλα χαρακτηριστικά, το καθιστούν εξαιρετικό ποντίκι για παιχνίδια MMO.

SteelSeries AEROX 3 Wireless

Aerox 3 Wireless είναι μια εξαιρετικά ελαφριά και εξαιρετική επιλογή για σενάρια παιχνιδιών MMO από τη SteelSeries. Το εντυπωσιακό σχέδιο κηρήθρας που εκτείνεται από την κορυφή του ποντικιού μέχρι το κάτω μέρος του μειώνει πολύ βάρος από το ποντίκι. Η αμφιδέξιη κατασκευή του το καθιστά εξαιρετική επιλογή όταν το gameplay εκτείνεται για μεγάλες διάρκειες. Είναι ένα ιδανικό ποντίκι gaming για δεξιόχειρες οποιουδήποτε μεγέθους χεριού. Η λαβή με τα νύχια και τα δάχτυλα είναι εφικτή σε αυτό το ποντίκι.

Μερικά χαρακτηριστικά του SteelSeries AEROX 3 Wireless είναι:

  • Εξαιρετικά ελαφρύ με βάρος μόλις 68 γραμμάρια που βοηθά στο γρήγορο παιχνίδι
  • Υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση USB-C με διάρκεια μπαταρίας έως και 200 ​​ώρες
  • Προσφέρει διπλή συνδεσιμότητα με gaming-grade 2,4 GHz και Bluetooth 5.0
  • Διαθέτει οπτικό αισθητήρα παιχνιδιών TrueMove Air για χρόνο απόκρισης με ακρίβεια pixel
  • Κατασκευασμένο με τεχνολογία AquaBarrier που το καθιστά ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη

Αυτό το ποντίκι είναι ιδανική επιλογή για πολλαπλές εργασίες, καθώς μπορείτε να το αντιστοιχίσετε με δύο συσκευές ταυτόχρονα χρησιμοποιώντας το καλώδιο USB και την τεχνολογία Bluetooth. Αποκτάτε μια ομαλή και χωρίς καθυστερήσεις εμπειρία παιχνιδιού χάρη στο υψηλό ποσοστό δημοσκοπήσεων και τη χαμηλή καθυστέρηση κλικ. Θα βρείτε πολλές επιλογές προσαρμογής αισθητήρα στο λογισμικό του που μπορούν να αυξήσουν το εύρος έως και 100 CPI, κάτι που μπορεί να είναι απογοήτευση για ορισμένους παίκτες.

FIRSTBLOOD AJ339 65G

Με βάρος μόλις 2,29 oz (65 g), το FIRSTBLOOD AJ339 65G είναι ένα από τα ελαφρύτερα ποντίκια gaming σε αυτήν τη συλλογή. Αυτό το εργονομικό ποντίκι με διάτρητο κέλυφος κηρήθρας μπορεί να προσαρμοστεί σε διαφορετικές θέσεις λαβής για οποιοδήποτε μέγεθος χεριού. Η αντιολισθητική πλαϊνή επιφάνεια το καθιστά άνετο στη χρήση για μεγάλο χρονικό διάστημα, είτε πρόκειται για γραφείο είτε για παιχνίδια.

Τα χαρακτηριστικά του είναι τα εξής:

  • Εξαιρετικά ελαφρύ με εργονομικό σχεδιασμό
  • Πλεκτό καλώδιο χωρίς σύρσιμο για αποφυγή φθοράς.
  • Προσαρμόσιμο 200 έως 12400 DPI με λογισμικό
  • Έξι προγραμματιζόμενα χειριστήρια
  • Πάνω από 16,8 εκατομμύρια χρώματα και λειτουργίες για καλύτερη οπτική εμπειρία

Το FIRSTBLOOD AJ339 65G σας δίνει έξι προγραμματιζόμενα κουμπιά που μπορείτε να διαμορφώσετε ανάλογα με τις ανάγκες του παιχνιδιού. Το λογισμικό του σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε το DPI μεταξύ 200 και 12400 και να επιλέξετε ένα χρώμα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας από πάνω από 16,8 εκατομμύρια χρώματα για να βελτιώσετε την οπτική εμπειρία κατά το παιχνίδι.

Αυτό το ποντίκι παιχνιδιών MMO είναι συμβατό με Windows, Mac και Linux. Επίσης, λαμβάνετε 1 έτος εγγύηση κατασκευαστή.

Redragon M908

Το Redragon M908 είναι ένα πανίσχυρο gaming ποντίκι που μπορεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των επαγγελματιών παικτών. Λόγω των προγραμματιζόμενων κουμπιών και της εντυπωσιακής απόδοσης σε αγωνιστικά σενάρια, είναι ένα εξαιρετικό ποντίκι για παιχνίδια MMO. Παρόλο που πρόκειται για ενσύρματο ποντίκι, η καθυστέρηση είναι τόσο χαμηλή που δεν θα παρατηρήσετε καμία καθυστέρηση, ακόμα κι αν το παιχνίδι είναι γρήγορο.

Ας δούμε τα χαρακτηριστικά του:

  • Πέντε ρυθμιζόμενα επίπεδα DPI (500/1000/2000/3000/6200 DPI) για τις διαφορετικές ανάγκες σας
    16,8 εκατομμύρια επιλογές χρώματος LED RGB
  • 18 προγραμματιζόμενα κουμπιά
  • Σετ συντονισμού βάρους 8 τεμαχίων (2,4 g x8 για να ταιριάζει στις ανάγκες σας για παιχνίδια
  • Συμβατό με όλες τις εκδόσεις των Windows μαζί με υποστήριξη λογισμικού και με Mac OS για χρήση χωρίς λογισμικό

Η κατασκευή αυτού του ποντικιού είναι μεγάλο και ψηλό, επομένως, είναι κατάλληλο για λαβή στην παλάμη και στα νύχια για μέσο μέγεθος χεριού. Εάν έχετε ένα μικρό χέρι, θα είναι πολύ μεγάλο για εσάς και τα πολύ μεγάλα χέρια θα ξεπεράσουν τα κύρια κουμπιά. Το πλαϊνό πάνελ σάς παρέχει επαρκή προγραμματιζόμενα κουμπιά για να αυξήσετε τις ικανότητές σας και να πολλαπλασιάσετε τις δυνάμεις σας.

Συνοψίζοντας 🖱️

Εδώ ολοκληρώνουμε τη λίστα με τις καλύτερες εναλλακτικές ποντικιών gaming. Ένα ποντίκι gaming είναι η πανοπλία σας στον εικονικό κόσμο των παιχνιδιών, επομένως, είναι σημαντικό να επιλέξετε το καλύτερο που μπορεί να σας προσφέρει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών σας.

Ενώ το κόστος είναι ένας από τους καθοριστικούς παράγοντες, είναι επίσης σημαντικό να ελέγχετε διεξοδικά για το jitter, το CPI, την επιτάχυνση DPI και το πιο σημαντικό είναι το στυλ λαβής σας. Αρχικά, θα πρέπει να αποφασίσετε σε ποιον τύπο λαβής αισθάνεστε πιο άνετα και στη συνέχεια να αναζητήσετε ένα ποντίκι που να ταιριάζει στο μέγεθος του χεριού σας για αυτόν τον τύπο λαβής.

Τώρα που ρίξατε μια ματιά σε μερικά από τα καλύτερα ποντίκια gaming, μπορείτε επίσης να δείτε μερικά από τα καλύτερα πληκτρολόγια παιχνιδιών και τις καλύτερες οθόνες παιχνιδιών.