Πώς να ελέγξετε εάν κάποιος σας έχει αφαιρέσει φίλους στο Snapchat

Όπως και άλλες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, το Snapchat δεν ανακοινώνει πότε κάποιος σας αφαιρεί φίλους στην εφαρμογή. Λοιπόν, πώς μπορείτε να καταλάβετε εάν κάποιος σας έχει αφαιρέσει πραγματικά το φίλο ή απλώς διέγραψε τον λογαριασμό του; Ας ανακαλύψουμε.

Πώς να επιβεβαιώσετε εάν κάποιος σας απομάκρυνε φίλους στο Snapchat

Δεν υπάρχει σίγουρος τρόπος για να μάθετε αν κάποιος σας απομάκρυνε το φίλο σας στο Snapchat. Ωστόσο, ορισμένοι δείκτες μπορούν να επιβεβαιώσουν τις υποψίες σας.

  Πώς να κρύψετε την ιστορία σας στο Snapchat

1. Ελέγξτε τη λίστα των φίλων σας

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ελέγξετε τη λίστα επαφών σας για να δείτε αν εξακολουθείτε να βλέπετε τον φίλο σας στη λίστα. Για αυτό, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

  • Ανοίξτε το Snapchat και πατήστε το εικονίδιο του προφίλ σας επάνω αριστερά.
  • Στην ενότητα Φίλοι, επιλέξτε Οι φίλοι μου.
  • Κάντε κύλιση προς τα κάτω και δείτε αν είναι στη λίστα. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε το όνομα χρήστη τους στην επάνω γραμμή αναζήτησης.
  • Εάν το όνομά τους δεν εμφανίζεται στη λίστα φίλων σας, μπορεί να σας έχουν αφαιρέσει φίλους.

    2. Ελέγξτε τις συνομιλίες σας

    Μια άλλη προσέγγιση είναι να ελέγχετε τις συνομιλίες σας. Εάν έχετε μια συνεχή συνομιλία με το άτομο, τα μηνύματά του θα πρέπει να είναι ακόμα προσβάσιμα.

      Τι είναι η νέα ενημέρωση Snapchat;

    Ωστόσο, εάν πατήσετε στη συνομιλία και δεν συμβεί τίποτα αντί να εμφανιστεί η συνομιλία ως Αποθηκευμένη ή Μη αποθηκευμένη, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι σας έχουν αφαιρέσει φίλους.

    Πώς να ξεχωρίσετε τη διαφορά μεταξύ του να μην είστε φίλοι στο Snapchat και σε άλλες αιτίες

    Μέχρι στιγμής, μάθαμε: Εάν δεν μπορείτε να εντοπίσετε έναν φίλο στις επαφές σας, μπορεί να σας έχουν αφαιρέσει φίλους. Αλλά περιμένετε, μπορεί επίσης να σημαίνει ότι σας έχουν αποκλείσει ή διέγραψαν τον λογαριασμό τους. Λοιπόν, πώς διακρίνουμε αυτά τα σενάρια;

    Όταν κάποιος σας έχει αποκλείσει στο Snapchat, κανένα από τα προφίλ σας δεν είναι ορατό στο άλλο. Δεν θα μπορείτε πλέον να στέλνετε ή να λαμβάνετε snaps. Εάν προσπαθήσετε να τα προσθέσετε, μπορεί να λάβετε ένα μήνυμα που θα λέει: «Συγγνώμη! Δεν ήταν δυνατή η εύρεση αυτού του ονόματος χρήστη».

      [Explained] Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Snapchat

    Από την άλλη πλευρά, αν κάποιος σας αφαιρέσει φίλους, μπορείτε να δείτε το προφίλ του και να του στείλετε στιγμιότυπα. Ωστόσο, δεν θα εμφανίζονται πλέον στη λίστα επαφών σας, εκτός εάν σας προσθέσουν ξανά.

    Τέλος, αν κάποιος διαγράψει τον λογαριασμό του στο Snapchat, δεν μπορείτε να δείτε παλιές συνομιλίες ή να στείλετε νέα μηνύματα. Θα εξακολουθούν να εμφανίζονται στη λίστα φίλων σας, αλλά δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο προφίλ τους. Να τον έχετε λοιπόν, έναν οδηγό για το πώς να καταλάβετε εάν κάποιος σας αφαιρεί φίλους στο Snapchat. Σκεφτείτε αυτούς τους δείκτες προτού λάβετε πολύ σοβαρά υπόψη τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.