Τι είναι η νέα ενημέρωση Snapchat;

332 εκατομμύρια άνθρωποι καθημερινά χρησιμοποιούν το Snapchat σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι χρήστες μπορούν να εκφραστούν, να παραμείνουν στη στιγμή, να ανακαλύψουν τον κόσμο και να διασκεδάσουν μεταξύ τους, χάρη στις εφαρμογές Snapchat και τις εκδόσεις Web. Χωρίς να αισθάνεστε υπό πίεση να είστε δημοφιλείς, ελκυστικός ή άψογος, είναι η πιο απλή και γρήγορη μέθοδος για να εκφράσετε όλο το φάσμα των ανθρώπινων συναισθημάτων με τους φίλους σας. Και για να παραμείνετε συνδεδεμένοι με τους φίλους σας μέσω αυτής της πλατφόρμας χωρίς κανένα βάρος, το Snapchat κυκλοφορεί τακτικά νέες και συναρπαστικές ενημερώσεις. Οι χρήστες μπορούν να βιώσουν αυτές τις ενημερώσεις στα τηλέφωνά τους ενημερώνοντας τις εγκατεστημένες εφαρμογές από το Play Store ή το App Store. Διαβάστε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος για να μάθετε ποια είναι η νέα ενημέρωση Snapchat και πώς να ενημερώσετε την εφαρμογή Snapchat στο τηλέφωνό σας. Παρέχονται επίσης επεξηγήσεις για τις συνήθεις ερωτήσεις, όπως εάν το μισό κτύπημα Snapchat είναι αληθινό ή όχι και ποιο είναι το μωβ δαχτυλίδι στο Snapchat Story. Ας αρχίσουμε!

Τι είναι η νέα ενημέρωση Snapchat;

Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να μάθετε ποια είναι η νέα ενημέρωση του Snapchat λεπτομερώς.

Τι είναι η νέα ενημέρωση Snapchat;

Οι νέες ενημερώσεις Snapchat περιλαμβάνουν:

  • Για την εφαρμογή Android: Η πιο πρόσφατη Εφαρμογή Android Snapchat Η ενημέρωση διορθώνει τα σφάλματα και βελτιώνει τη λειτουργικότητα της εφαρμογής. Αυτή η ενημερωμένη έκδοση είναι διαθέσιμη στην έκδοση 12.03.0.22, που κυκλοφόρησε στις 14 Οκτωβρίου 2022.

  • Για την εφαρμογή iOS: Η πρόσφατη ενημέρωση για το Εφαρμογή Snapchat για iOS έρχεται με την έκδοση 12.4.0.30, που κυκλοφόρησε στις 17 Οκτωβρίου 2022. Αυτή η ενημέρωση παρέχεται για τη διόρθωση των σφαλμάτων που εντοπίστηκαν στην εφαρμογή.

  • Για Web: Το Snapchat κυκλοφόρησε το Snapchat Web τον Ιούλιο του 2022 για τους χρήστες Snapchat + και επέκτεινε τη διαθεσιμότητα σε όλους τους χρήστες τον Σεπτέμβριο του 2022. Στο Snapchat Web, οι χρήστες μπορούν να στέλνουν μηνύματα κειμένου και επίσης να συνομιλούν με τους φίλους τους μέσω φωνητικής κλήσης ή βιντεοκλήσης. Έτσι, με αυτή τη μεγάλη ενημέρωση, οι χρήστες του Snapchat μπορούν να αποφύγουν την εφαρμογή Snapchat για κινητά και να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν την αγαπημένη τους πλατφόρμα απρόσκοπτα μέσω του προγράμματος περιήγησης του υπολογιστή ή του φορητού υπολογιστή τους. Επίσης, το Snapchat σχεδιάζει να κυκλοφορήσει σύντομα τις δυνατότητες αγορών AR.

Πώς ενημερώνετε το Snapchat;

Η χρήση μιας παλαιότερης έκδοσης της εφαρμογής Snapchat μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα εφαρμογής στο τηλέφωνό σας. Επομένως, είναι καλύτερο να ενημερώνετε τακτικά την εφαρμογή Snapchat. Για να ενημερώσετε την εφαρμογή Snapchat, εφαρμόστε τα παρακάτω βήματα:

1. Ανοίξτε το Play Store στο κινητό τηλέφωνο και αναζητήστε το Snapchat.

Σημείωση: Οι χρήστες iPhone θα πρέπει να χρησιμοποιούν το App Store.

2Α. Εάν είναι διαθέσιμη μια νέα ενημέρωση, πατήστε Ενημέρωση.

2Β. Εάν η εφαρμογή είναι ήδη ενημερωμένη, τότε θα εμφανιστεί η επιλογή Άνοιγμα.

Συγχαρητήρια! Έχετε πλέον την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής Snapchat.

Μπορεί το Snapchat να βλέπει μόνο τα μάτια σας;

Όχι, το Snapchat δεν μπορεί να δει το My Eyes Only. Η λειτουργία My Eyes Only προστατεύεται με χρήση κωδικού πρόσβασης και είναι προσβάσιμη μόνο από τους χρήστες που έχουν αυτόν τον κωδικό πρόσβασης. Το My Eyes Only μπορεί να κρύψει όλα τα στιγμιότυπα που έχετε επισημάνει ως Κρυφά.

Μπορούν οι άνθρωποι να δουν όταν κοιτάτε το προφίλ τους στο Snap;

Όχι, δεν υπάρχει τέτοιο χαρακτηριστικό στο Snapchat που να ειδοποιεί τον χρήστη για κάποιον που κοιτάζει το προφίλ του.

Είναι πραγματικό το Snapchat Half Swipe;

Η λειτουργία μισού σάρωσης της εφαρμογής Snapchat επιτρέπει στους χρήστες να διαβάζουν μηνύματα Snap από φίλους χωρίς να τους ενημερώνουν. Αυτή η λειτουργία δεν ήταν διαθέσιμη το 2021 για σύντομο χρονικό διάστημα. Αλλά όπως έχουν τα πράγματα τώρα, είναι και πάλι στην εφαρμογή Snapchat. Διαβάστε αυτό το άρθρο από την αρχή για να καταλάβετε ποια είναι η τελευταία ενημέρωση του Snapchat.

Πώς δημιουργείτε ένα στιγμιότυπο οθόνης ενός Snapchat χωρίς να το γνωρίζουν;

Ακολουθεί ένας οδηγός για το πώς φτιάχνετε κρυφά στιγμιότυπα οθόνης Snapchat χωρίς να το γνωρίζει ο άλλος με μερικά εύκολα βήματα.

Επιλογή I: Εγγραφή από άλλο τηλέφωνο

Πρέπει να κάνετε κλικ ή να καταγράψετε το περιεχόμενο στο Snapchat σας χρησιμοποιώντας άλλο κινητό. Σημαίνει απλώς να στρέφετε μια κάμερα στην οθόνη του smartphone σας και να καταγράφετε οτιδήποτε είναι ορατό. Αν και δεν θα έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα, αυτή είναι μια λογική προσέγγιση, εάν το μόνο που θέλετε είναι να καταγράψετε τις απαντήσεις που λάβατε γρήγορα και να έχετε πρόσβαση σε άλλο τηλέφωνο. Ωστόσο, εάν θέλετε καθαρά στιγμιότυπα οθόνης με μεγαλύτερη ορατότητα, μπορείτε να δοκιμάσετε οποιαδήποτε από τις μεθόδους που αναφέρονται παρακάτω.

Επιλογή II: Ενεργοποιήστε τη λειτουργία πτήσης

Ας δούμε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία πτήσης και να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης χωρίς να ειδοποιήσετε αυτό το άτομο.

Σημείωση: Θα πρέπει να είστε ήδη συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας στο Snapchat για να εκτελέσετε τα παρακάτω βήματα.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Snapchat στο smartphone σας.

2. Μεταβείτε στο επιθυμητό στιγμιότυπο από το οποίο θέλετε να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης.

3. Ανοίξτε το επιθυμητό κούμπωμα και αφήστε το να φορτώσει εντελώς.

4. Τώρα, κατεβάστε τον πίνακα γρήγορων ρυθμίσεων και πατήστε στη λειτουργία πτήσης για να την ενεργοποιήσετε.

5. Πλοηγηθείτε στην επιθυμητή χρονική σήμανση και τραβήξτε ένα στιγμιότυπο οθόνης.

6. Μετά από 30 ή 60 δευτερόλεπτα, απενεργοποιήστε τη λειτουργία πτήσης και συνδέστε το τηλέφωνό σας σε μια σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Κανείς δεν θα μάθει ποτέ για το στιγμιότυπο οθόνης που τραβήξατε από αυτό το στιγμιότυπο. Διαβάστε αυτό το άρθρο από την αρχή για να μάθετε ποια είναι η πιο πρόσφατη ενημέρωση του Snapchat.

Επιλογή III: Στιγμιότυπα εγγραφής οθόνης

Μπορείτε να εγγράψετε την οθόνη του τηλεφώνου σας χωρίς να τραβήξετε το στιγμιότυπο οθόνης.

1. Αποκτήστε πρόσβαση στον πίνακα γρήγορων ρυθμίσεων του κινητού σας σύροντας προς τα κάτω με δύο δάχτυλα στην οθόνη του τηλεφώνου σας.

2. Τώρα, πατήστε στην καρτέλα Screen Recorder για να ξεκινήσει η εγγραφή.

3. Τώρα, εκκινήστε το Snapchat εφαρμογή στο smartphone σας.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί στον λογαριασμό σας προτού εκτελέσετε τα παρακάτω βήματα.

4. Πατήστε στην καρτέλα Chats από την κάτω γραμμή.

5. Πατήστε στο επιθυμητό στιγμιότυπο και αφήστε το να ηχογραφήσει.

6. Τώρα, μεταβείτε στο βίντεο που έχει εγγραφεί στην οθόνη και παίξτε το.

7. Παύση του βίντεο στην επιθυμητή χρονική σήμανση και τραβήξτε ένα στιγμιότυπο οθόνης.

Επιλογή IV: Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Private Screenshot

Είναι μια χρήσιμη μέθοδος εάν έχετε ένα παλιό τηλέφωνο που δεν διαθέτει ενσωματωμένη δυνατότητα εγγραφής οθόνης.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Play Store στο τηλέφωνό σας.

2. Αναζητήστε και εγκαταστήστε το Ιδιωτικά στιγμιότυπα οθόνης εφαρμογή στο τηλέφωνό σας.

3. Ανοίξτε την εφαρμογή Ιδιωτικά στιγμιότυπα οθόνης και πατήστε το εικονίδιο στιγμιότυπου οθόνης από το επάνω μέρος της οθόνης.

4. Τώρα, ανοίξτε την εφαρμογή Snapchat στο κινητό σας.

5. Πατήστε στην καρτέλα Συνομιλία> επιθυμητό κούμπωμα για να το ανοίξετε.

6. Πατήστε στο πορτοκαλί αιωρούμενο εικονίδιο στιγμιότυπου οθόνης της εφαρμογής Ιδιωτικά στιγμιότυπα οθόνης.

7. Ανοίξτε τα Ιδιωτικά στιγμιότυπα οθόνης και πατήστε στο εικονίδιο με τις τρεις τελείες > Μετακίνηση στη συλλογή για να το αποθηκεύσετε.

Διαβάστε αυτό το άρθρο από την αρχή για να μάθετε ποια είναι η πιο πρόσφατη ενημέρωση του Snapchat.

Τι μπορεί να κάνει το Snapchat ++;

Το Snapchat+ είναι μια premium συνδρομή που παρέχεται από το Snapchat σε όλους τους χρήστες που χρησιμοποιούν αυτήν την πλατφόρμα. Αυτή η συνδρομή επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στη συλλογή αποκλειστικών, πειραματικών και προέκδοσης λειτουργιών σε εφαρμογές Snapchat Android και iOS. Μερικά από τα καλύτερα και αποκλειστικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

  • Snapchat Web (Τώρα είναι διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες)
  • Καρφιτσώστε οποιονδήποτε φίλο ως το #1 BFF σας
  • Πλήθος επαναλήψεων της ιστορίας
  • Σήμα Snapchat+
  • Αποκλειστικά προσαρμοσμένα εικονίδια Snapchat
  • Μονοπάτια Ghose
  • Νέα συναρπαστικά υπόβαθρα Bitmoji και πολλά άλλα

Παρά όλες αυτές τις δυνατότητες, το Snapchat+ δεν αφαιρεί τις διαφημίσεις από την εφαρμογή, κάτι που θα μπορούσε να είναι λίγο απογοητευτικό για τους χρήστες.

Τι σημαίνει ένα μωβ δαχτυλίδι στο Snapchat;

Το μωβ δαχτυλίδι στο Snapchat Story υποδεικνύει ότι αυτή η ιστορία ανέβηκε πρόσφατα από αυτόν τον φίλο του Snapchat. Έτσι, αυτό το μωβ δαχτυλίδι δεν είναι τίποτα συγκεκριμένο, αλλά μόνο η επιλογή διεπαφής με συγκεκριμένο χρώμα που έγινε από το Snapchat για να ενημερώνει τους χρήστες σχετικά με τις νέες Ιστορίες που είναι διαθέσιμες στη σελίδα Ιστορίες των φίλων τους.

Γιατί το Snapchat δεν λειτουργεί;

Μερικοί από τους λόγους για τους οποίους η εφαρμογή Snapchat ενδέχεται να μην λειτουργεί είναι:

  • Ασταθής σύνδεση στο διαδίκτυο
  • Διακοπή στην πλευρά του διακομιστή Snapchat
  • Περιορισμοί εξοικονόμησης δεδομένων ή μπαταρίας για την εφαρμογή Snapchat
  • Ξεπερασμένη έκδοση της εφαρμογής Snapchat στη συσκευή σας
  • Απενεργοποιημένα δικαιώματα από το λειτουργικό σύστημα για την εφαρμογή Snapchat

Είναι απενεργοποιημένο το Snapchat αυτήν τη στιγμή;

Όχι. Επί του παρόντος, η εφαρμογή Snapchat και ο Ιστός λειτουργούν απολύτως κανονικά για τους περισσότερους χρήστες. Αλλά αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα, μπορείτε να το επιβεβαιώσετε κάνοντας hack out το Ιστότοπος Downdetector. Και σε περίπτωση διακοπής λειτουργίας, μπορείτε να ενημερώνεστε συνεχώς ακολουθώντας τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις που παρέχονται από Snapchat μέσω Twitter για την τελευταία διακοπή ή προβλήματα.

***

Ελπίζουμε να μάθατε για το τι είναι η νέα ενημέρωση Snapchat και το μωβ δαχτυλίδι στο Snapchat. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.

  Πώς να δημιουργήσετε ιστορίες Snapchat με φίλους