Πώς να εκτελέσετε την ανάκτηση ετικετών παιχνιδιών Xbox

Η Microsoft ίδρυσε και κατέχει την επωνυμία βιντεοπαιχνιδιών Xbox. Εάν παίζετε παιχνίδια Xbox, ίσως γνωρίζετε ήδη πόσο σημαντικό είναι να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Microsoft Live ώστε να μπορείτε να συνδέσετε τα δεδομένα σας. Σήμερα, τα πάντα διατηρούνται στο cloud, επομένως η απώλεια ενός λογαριασμού Xbox Live μπορεί να είναι εφιάλτης για κάθε παίκτη. Αλλά, δόξα τω Θεώ, καθώς η Microsoft καθιστά εύκολη την ανάκτηση email Xbox Gamertag και άλλες πληροφορίες. Αν είστε κάποιος που αναζητά συμβουλές για το ίδιο, σας φέρνουμε έναν οδηγό που θα σας διδάξει πώς να πραγματοποιείτε ανάκτηση Xbox Gamertag χωρίς email. Επίσης, θα μάθετε πώς να κάνετε είσοδο στο Xbox με το Gamertag και να βρείτε το Xbox Gamertag.

Πώς να εκτελέσετε την ανάκτηση ετικετών παιχνιδιών Xbox

Το διαδικτυακό σας ψευδώνυμο στο Xbox είναι γνωστό ως Gamertag. Αποτελείται από ένα ψευδώνυμο, μια φωτογραφία παίκτη, ένα avatar ή μια φωτογραφία και ορισμένες πληροφορίες που χρησιμεύουν ως ηλεκτρονική ταυτότητά σας. Ταυτόχρονα, μπορείτε να παίξετε παιχνίδια και να αλληλεπιδράσετε με άλλους χρήστες του Xbox. Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν πώς να εκτελέσετε την ανάκτηση Xbox Gamertag λεπτομερώς με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

Πώς βρίσκετε τον παλιό σας λογαριασμό Xbox;

Ευτυχώς, είναι δυνατό να ανακτήσετε τα χαμένα δεδομένα σας και να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το Xbox σας. Η μεταφορά των πληροφοριών σε ένα εναλλακτικό Xbox είναι μια άλλη δυνατότητα. Υπάρχει ένα εργαλείο ανάκτησης λογαριασμού ενσωματωμένο στο Xbox σας. Είναι η απλούστερη και πιο συχνά χρησιμοποιούμενη μέθοδος επαναφοράς του λογαριασμού σας. Η Microsoft σάς προσφέρει μια φόρμα ανάκτησης λογαριασμού εάν έχετε ξεχάσει τον προηγούμενο κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού Xbox και δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα στοιχεία ασφαλείας του λογαριασμού. Έχετε την επιλογή να προσθέσετε δεδομένα στο εργαλείο που μπορούν να σας βοηθήσουν να επιβεβαιώσετε την ταυτότητά σας. Εάν ενεργοποιήσατε την επαλήθευση σε δύο βήματα για τον προηγούμενο λογαριασμό σας, ενδέχεται να μην μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη φόρμα επαλήθευσης. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να βρείτε τον παλιό σας λογαριασμό Xbox λαμβάνοντας έναν κωδικό ανάκτησης:

  Τι είναι το HTC S-OFF;

Σημείωση: Πρέπει να έχετε ενεργό λογαριασμό email. Πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία, πρέπει να έχετε έγκυρη διεύθυνση email. Μέσω της παρεχόμενης διεύθυνσης email, θα μάθετε περισσότερα για το αίτημά σας. Τα στοιχεία ανάκτησής σας θα σταλούν στη διεύθυνση email που παρέχετε, γι’ αυτό έχετε υπόψη σας.

1. Επισκεφθείτε το Σελίδα ανάκτησης λογαριασμού Microsoft στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας και κάντε κλικ στο Επόμενο.

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου για να λάβετε έναν κωδικό ανάκτησης στον αντίστοιχο αριθμό τηλεφώνου εκτός από το αναγνωριστικό email σας. Έχετε την επιλογή να λάβετε τον κωδικό ανάκτησης στο τηλέφωνό σας και να τον επαληθεύσετε περαιτέρω ενώ θα αποκτήσετε ξανά πρόσβαση στον λογαριασμό σας Xbox Live.

3. Επιλέξτε τη διεύθυνση email ανάκτησης, πληκτρολογήστε το email ανάκτησης και κάντε κλικ στο Λήψη κωδικού.

4. Εισαγάγετε τον κωδικό επαλήθευσης που στάλθηκε στο email ανάκτησης και κάντε κλικ στο Επόμενο.

5. Τώρα, πληκτρολογήστε και πληκτρολογήστε ξανά τον νέο κωδικό πρόσβασης και κάντε κλικ στο Επόμενο.

6. Κάντε κλικ στο Sign in. Τώρα, μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και να βρείτε τον παλιό σας λογαριασμό Xbox.

  Πώς λαμβάνουν πληροφορίες οι εταιρείες ελέγχου ιστορικού;

Εάν η παραπάνω μέθοδος δεν λειτούργησε για εσάς, μπορείτε να την ολοκληρώσετε έντυπο για ανάκτηση παρέχεται στην υποστήριξη Xbox. Καταβάλετε κάθε δυνατή προσπάθεια για να είστε ακριβείς. Συνεχίστε την ανάγνωση για να μάθετε πώς να πραγματοποιείτε ανάκτηση Xbox Gamertag.

Πώς μπορείτε να συνδεθείτε στο Xbox με το Gamertag;

Θα χρειαστείτε τη διεύθυνση email σας για να συνδεθείτε στο Xbox. Ευτυχώς, μπορείτε να λάβετε τη διεύθυνση email του λογαριασμού σας από την ετικέτα παίκτη σας. Δείτε πώς μπορείτε να πραγματοποιήσετε είσοδο στο Xbox με το Gamertag:

1. Πατήστε το κουμπί Xbox στο χειριστήριό σας.

2. Στη συνέχεια, επιλέξτε το προφίλ που θέλετε για να συνδεθείτε.

Η ετικέτα παίκτη και το avatar σας θα πρέπει να επισημαίνονται. Το email σας θα εμφανιστεί κάτω από την ετικέτα παίκτη σας στη λίστα σύνδεσης. Τώρα, μπορείτε να συνδεθείτε με τις συγκεκριμένες λεπτομέρειες.

Μπορείτε να χάσετε το Xbox Gamertag σας;

Όχι, δεν μπορείτε να χάσετε το Xbox Gamertag. Η διαδικτυακή σας ταυτότητα είναι να παίζετε παιχνίδια και να αλληλεπιδράτε με άλλους χρήστες του Xbox. Αλλά θα πρέπει να συνδέεστε τακτικά εάν δεν θέλετε να απενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας.

Πώς βρίσκετε την ετικέτα παιχνιδιών του Xbox;

Παρακάτω είναι οι πιθανοί τρόποι εύρεσης του Xbox Gamertag:

  • Η ετικέτα παίκτη σας θα είναι ορατή στην επάνω αριστερή περιοχή του προφίλ του λογαριασμού σας στην κονσόλα Xbox.
  • Όταν συνδέεστε στον ιστότοπο του Xbox με τον λογαριασμό σας Microsoft σε ένα πρόγραμμα περιήγησης, μπορείτε να εντοπίσετε την ετικέτα παίκτη σας στην επάνω δεξιά γωνία.

Μπορείτε να βρείτε τον λογαριασμό σας Xbox με την ετικέτα παίκτη σας;

Ναι, μπορείτε να βρείτε τον λογαριασμό σας Xbox με την ετικέτα παίκτη σας.

Μπορείτε να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας Xbox Live με την ετικέτα παίκτη σας;

Όχι, η ανάκτηση του Xbox Gamertag ή η ανάκτηση του ζωντανού λογαριασμού σας δεν είναι δυνατή με την ετικέτα παίκτη σας. Θα χρειαστείτε μια διεύθυνση email ή πρόσβαση στα στοιχεία σας για να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας Xbox Live.

  Πώς να συνδέσετε τα AirPods σε ένα iPhone

Πώς ανακτάτε την παλιά σας ετικέτα παιχνιδιού Xbox;

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για την ανάκτηση του παλιού Xbox Gamertag:

1. Πατήστε το κουμπί Xbox στο χειριστήριό σας.

2. Στην περιοχή Προφίλ & σύστημα, επιλέξτε Το προφίλ μου > Προσαρμογή προφίλ.

3. Εισαγάγετε τη νέα σας ετικέτα παίκτη κάτω από την επιλογή Επιλέξτε τη νέα ετικέτα παίκτη και επιλέξτε Έλεγχος διαθεσιμότητας.

Σημείωση: Εάν η ετικέτα παίκτη δεν είναι διαθέσιμη, συνεχίστε να την αλλάζετε μέχρι να λάβετε μία.

4. Ελέγξτε την ετικέτα παίκτη στο επόμενο παράθυρο και επιλέξτε CHANGE GAMERTAG.

Πώς ανακτάτε την ετικέτα παίκτη σας εάν ξεχάσατε το email σας;

Δεν μπορείτε να ανακτήσετε την ετικέτα παίκτη σας εάν ξεχάσατε το email σας. Κάθε ετικέτα παιχνιδιού Xbox συνδέεται με έναν λογαριασμό Microsoft, ο οποίος μπορεί να δημιουργηθεί μόνο με μια διεύθυνση email. Μπορείτε να δοκιμάσετε να αλλάξετε το αναγνωριστικό email στο λογαριασμό σας μέσω άλλων διαπιστευτηρίων και στη συνέχεια να ανακτήσετε την ετικέτα παίκτη σας. Δεν είναι δυνατή η ανάκτηση ετικετών παιχνιδιών Xbox χωρίς email. Έτσι, τώρα γνωρίζετε ότι η ανάκτηση του Xbox Gamertag χωρίς email δεν είναι δυνατή.

Πώς να ανακτήσετε το Gamertag Xbox Series X;

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για την ανάκτηση του Xbox Gamertag στο Xbox Series X:

1. Πατήστε το κουμπί Xbox στο χειριστήριό σας.

2. Στην περιοχή Προφίλ & σύστημα, επιλέξτε Το προφίλ μου.

3. Στη συνέχεια, επιλέξτε Προσαρμογή προφίλ.

4. Εισαγάγετε τη νέα σας ετικέτα παίκτη στην ενότητα Επιλογή της νέας ετικέτας παίκτη.

5. Επιλέξτε Έλεγχος διαθεσιμότητας.

Σημείωση: Εάν η ετικέτα παίκτη δεν είναι διαθέσιμη, συνεχίστε να την αλλάζετε μέχρι να λάβετε μία.

6. Επιλέξτε CHANGE GAMERTAG.

Πώς συνδέεστε στον λογαριασμό σας Xbox Live με μια νέα ετικέτα παίκτη;

Εάν έχετε αποθηκεύσει περισσότερα από ένα προφίλ στην κονσόλα σας, μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ τους από την Αρχική οθόνη ή να εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό. Δείτε πώς μπορείτε να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας μια νέα ετικέτα παίκτη:

1. Για πρόσβαση στο εγχειρίδιο, πατήστε το κουμπί Xbox στο χειριστήριό σας.

2. Επιλέξτε Προφίλ & σύστημα > Προσθήκη ή εναλλαγή.

3. Εισαγάγετε τα διαπιστευτήρια του νέου λογαριασμού.

Θα συνδεθείτε με τη νέα σας ετικέτα παίκτη.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και μπορέσατε να μάθετε πώς να κάνετε ανάκτηση Xbox Gamertag. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.