Πώς να ακυρώσετε την κάρτα Green Dot

Τα MoneyPaks μπορούν να αγοραστούν με μετρητά σε έναν συμμετέχοντα έμπορο και να χρησιμοποιηθούν για τη φόρτωση εκ νέου άλλων προπληρωμένων καρτών, τη φόρτιση ενός λογαριασμού PayPal χωρίς τραπεζικό λογαριασμό ή την αποστολή πληρωμών σε μεγάλες επιχειρήσεις την ίδια ημέρα. Οι προπληρωμένες κάρτες από την Green Dot είναι μια εξαιρετική επιλογή για πελάτες που επιθυμούν να έχουν περισσότερο έλεγχο στις δαπάνες τους χωρίς να χρειάζεται να συναλλάσσονται με μια συμβατική τράπεζα. Εάν είστε χρήστης της κάρτας Green Dot και αναρωτιέστε πώς να ακυρώσετε την κάρτα Green Dot Visa ή να κλείσετε την προπληρωμένη κάρτα Green Dot; Σας προσφέρουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα λύσει όλες τις αμφιβολίες σας σχετικά με το πώς να ακυρώσετε την κάρτα Green Dot. Θα μάθετε εάν οι κάρτες Green Dot επιστρέφονται ή όχι. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει αυτήν την ανάρτηση μέχρι το τέλος για να μην χάσετε καμία σημαντική πληροφορία. Ας ξεκινήσουμε!

Πώς να ακυρώσετε την κάρτα Green Dot

Μπορείτε να ακυρώσετε την κάρτα Green Dot από το μενού ρυθμίσεων Διαχείριση καρτών από την εφαρμογή Green Dot. Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν το ίδιο λεπτομερώς με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τη μέθοδο split() στην Python

Είναι ασφαλείς οι κάρτες Green Dot;

Ναί. Οι κάρτες Green Dot είναι ασφαλείς κάρτες. Όταν χρησιμοποιούνται σωστά, οι κάρτες Green Dot είναι ένα αξιόπιστο προϊόν. Η Green Dot Card είναι μια προπληρωμένη χρεωστική κάρτα. Παρόμοια με μια πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μια προπληρωμένη κάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αγορά προϊόντων και υπηρεσιών. Οι προπληρωμένες κάρτες και οι πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες διαφέρουν κυρίως στο ότι οι πρώτες δεν απαιτούν σύνδεση με λογαριασμό ταμιευτηρίου, επιταγής ή πιστωτικού λογαριασμού με ένα χρηματοπιστωτικό ίδρυμα όπως μια τράπεζα. Οι κάρτες Green Dot γίνονται δεκτές στα περισσότερα μέρη επειδή είναι κάρτες Visa.

Μπορείτε να ακυρώσετε την Green Dot Card;

Ναι, μπορείτε να ακυρώσετε την Green Dot Card σας. Το Green Dot σάς επιτρέπει να ακυρώσετε εύκολα την Green Dot κάρτα σας, αν θέλετε να το κάνετε.

Πώς μπορείτε να ακυρώσετε την Green Dot Visa Card;

Ακολουθούν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να ακυρώσετε την κάρτα Green Dot Visa:

Επιλογή I: Μέσω της εφαρμογής Green Dot Mobile

1. Ανοίξτε Πράσινη κουκκίδα εφαρμογή στη συσκευή σας.

2. Πατήστε στην επιλογή Ρυθμίσεις στην κάτω δεξιά γωνία.

3. Πατήστε Διαχείριση κάρτας.

4. Κάτω από το μενού Διαχείριση κάρτας, πατήστε στην επιλογή Κλείσιμο του λογαριασμού σας.

5. Επιλέξτε την επιθυμητή επιλογή για να λάβετε επιστροφή χρημάτων για τα διαθέσιμα χρήματα στον λογαριασμό σας Green Dot πριν τον κλείσετε.

Σημείωση: Εάν επιλέξετε την επιλογή Χρήση του υπολοίπου μου, μπορείτε να ξοδέψετε όλα τα διαθέσιμα χρήματα. Αφού ο λογαριασμός σας έχει μηδενικό υπόλοιπο, θα κλείσει αυτόματα. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε την επιλογή Λήψη μετρητών τώρα και να παραλάβετε μετρητά από οποιονδήποτε λογαριασμό Walmart μόνο εάν το υπόλοιπο της κάρτας Green Dot υπερβαίνει τα 22,25 $. Η άλλη επιλογή είναι Λήψη επιταγής επιστροφής χρημάτων.

  Πώς φαίνεται το Nginx Plus;

Επιλογή II: Μέσω του ιστότοπου Green Dot

1. Επισκεφθείτε τον επίσημο Τραπεζική Green Dot Card δικτυακός τόπος.

2. Κάντε κλικ στο Log In από την επάνω δεξιά γωνία.

3. Εισαγάγετε το User ID και τον κωδικό πρόσβασής σας και κάντε κλικ στο LOGIN.

4. Κάντε κλικ στο Security.

5. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Κλείσιμο του λογαριασμού σας.

6. Ορίστε μια επιθυμητή επιλογή από τις ακόλουθες επιλογές:

  • Χρησιμοποιήστε το υπόλοιπό μου
  • Λάβετε μετρητά τώρα
  • Λάβετε επιταγή επιστροφής χρημάτων

Πώς μπορείτε να ακυρώσετε την προπληρωμένη κάρτα Visa;

Ο απλούστερος τρόπος για να ακυρώσετε την προπληρωμένη κάρτα Visa είναι να καλέσετε απευθείας την Εξυπηρέτηση Πελατών του εκδότη απευθείας σε αυτόν τον αριθμό χωρίς χρέωση (866) 795-7597 και να τους ζητήσετε να ακυρώσουν την προπληρωμένη κάρτα Visa. Αλλά αν θέλετε να το κάνετε online, ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω.

Πώς μπορείτε να ακυρώσετε τον λογαριασμό σας Green Dot Online;

Εάν έχετε λογαριασμό και κάρτες Green Dot αλλά δεν τις χρησιμοποιείτε πια, δεν χρησιμοποιούνται και ενδέχεται να αφαιρούν μηνιαίες χρεώσεις από τον λογαριασμό σας χωρίς τη συγκατάθεσή σας. Επομένως, είναι καιρός να κλείσετε τον λογαριασμό εάν δεν τον χρειάζεστε πλέον. Ακολουθούν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να ακυρώσετε τον λογαριασμό σας Green Dot online:

1. Επισκεφθείτε το Ιστοσελίδα Gmail και κάντε κλικ στο Compose για να συντάξετε ένα νέο email.

2. Στην ενότητα Θέμα, πληκτρολογήστε Αίτημα για διαγραφή του λογαριασμού μου.

3. Προσθέστε [email protected] ως παραλήπτης.

4. Γράψτε το κύριο μέρος του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και εξηγήστε γιατί θέλετε να κλείσετε τον λογαριασμό σας.

Σημείωση: Εάν μπορούν να το κάνουν, ζητήστε τους να αφαιρέσουν τα στοιχεία επικοινωνίας σας από το σύστημά τους.

Πώς μπορείτε να ακυρώσετε μια εκκρεμή Green Dot Card;

Εάν θέλετε να ακυρώσετε οποιαδήποτε εκκρεμή συναλλαγή ή να ακυρώσετε μια εκκρεμή κάρτα Green Dot, μπορείτε να το κάνετε με απλά βήματα. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ακυρώσετε την κάρτα Green Dot:

  Πώς να εκτελέσετε μια αναφορά ελέγχου όπλων

1. Συνδεθείτε στο δικό σας Green Dot Card λογαριασμό σε ένα πρόγραμμα περιήγησης.

2. Κάντε κλικ στην επιλογή Ιστορικό συναλλαγών στο μενού Λογαριασμοί σας.

3. Επιλέξτε την επιθυμητή εκκρεμή συναλλαγή που θέλετε να ακυρώσετε και κάντε κλικ στο Άκυρο.

4. Τώρα, κάντε κλικ στο Επιβεβαίωση για να κλείσετε επιτέλους μια εκκρεμή συναλλαγή.

Πώς μπορείτε να ακυρώσετε την κάρτα Walmart Green Dot;

Μια προπληρωμένη χρεωστική κάρτα που ονομάζεται Walmart Money Card κυκλοφόρησε από την Green Dot Corp. και διανέμεται σε τοποθεσίες Walmart σε όλη τη χώρα. Ως εκ τούτου, αυτή η κάρτα είναι επίσης γνωστή ως Walmart Green Card. Αλλά αν θέλετε να ακυρώσετε την κάρτα Walmart Green Dot, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

1. Εκκινήστε το Walmart MoneyCard εφαρμογή στη συσκευή σας.

2. Σύρετε προς τα κάτω και πατήστε Ρυθμίσεις.

3. Πατήστε Διαχείριση κάρτας.

4. Πατήστε Κλείσιμο του λογαριασμού σας.

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών στο 877-937-4098 για να ακυρώσετε την Walmart MoneyCard.

Πώς να κλείσετε την προπληρωμένη κάρτα Green Dot;

Ακολουθήστε την παρακάτω μέθοδο για να κλείσετε την προπληρωμένη κάρτα Green Dot:

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Green Dot στη συσκευή σας.

2. Επιλέξτε Ρυθμίσεις > Διαχείριση κάρτας > Κλείσιμο του λογαριασμού σας.

3. Επιλέξτε την επιθυμητή επιλογή για να λάβετε επιστροφή χρημάτων.

Επιστρέφονται οι κάρτες Green Dot;

Ναι, οι κάρτες Green Dot επιστρέφονται.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να λάβετε επιστροφή χρημάτων στην Green Dot Card;

Εάν έχετε ζητήσει επιστροφή χρημάτων, ελέγξτε από την κάρτα Green Dot γιατί θέλετε να κλείσετε τον λογαριασμό σας Green Dot για οποιονδήποτε λόγο. Στη συνέχεια, χρειάζονται λιγότερο από 7 εργάσιμες ημέρες για να λάβετε επιστροφή χρημάτων στην κάρτα Green Dot.

Πώς μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Green Dot;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Green Dot επικοινωνώντας με την Υποστήριξη Πελατών στο (866) 795-7597 ή μέσω email στο [email protected] Επίσης, μπορείτε να κάνετε κλικ στην επιλογή του εικονιδίου Βοήθεια στο επίσημο Ιστοσελίδα Green Dot για να συνομιλήσετε με ένα στέλεχος πελατών από την Green Dot.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς μπορείτε να ακυρώσετε την κάρτα Green Dot. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.