Πώς να εκτελέσετε παιχνίδια NES στα Windows

Το Nintendo Entertainment System ήταν η καλύτερη κονσόλα παιχνιδιών της εποχής του. Οι πλατφόρμες τυχερών παιχνιδιών έχουν από τότε εξελιχθεί. Τα ίδια τα παιχνίδια έχουν εξελιχθεί, αλλά υπάρχει ακόμα μια σταθερή βάση θαυμαστών για αυτά τα παιχνίδια 8-bit. Τα σύγχρονα παιχνίδια για κινητά χρησιμοποιούν συχνά το στυλ τέχνης 8-bit, ωστόσο, λόγω της βελτιωμένης τεχνολογίας, φαίνονται εκθετικά καλύτερα. Το NES έχει εκλείψει ως επί το πλείστον, εκτός αν έχετε ένα ξαπλωμένο στη σοφίτα σας. Όσοι εξακολουθούν να θέλουν να παίξουν ένα παιχνίδι NES, μπορούν να το κάνουν στην επιφάνεια εργασίας τους. Για να εκτελέσετε παιχνίδια NES στα Windows, χρειάζεστε έναν εξομοιωτή. Υπάρχουν αρκετοί εξομοιωτές NES διαθέσιμοι, οπότε δεν μπορείτε να επιλέξετε. Αν ψάχνετε για κάτι εύκολο στη ρύθμιση και χρήση, δοκιμάστε τη Nintaco. Δεν περιλαμβάνονται παιχνίδια.

  Πώς να δημιουργήσετε ένα σύνθετο γράφημα στο Excel

Για να εκτελέσετε παιχνίδια NES στα Windows, χρειάζεστε έναν εξομοιωτή, αλλά πρέπει επίσης να κάνετε λήψη ενός παιχνιδιού που έχει σχεδιαστεί για το NES. Αυτά είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο, αλλά πρέπει να σας προειδοποιήσουμε εδώ. Μην κάνετε λήψη αυτών των παιχνιδιών από ιστότοπους που ωθούν άλλο περιεχόμενο, όπως επεκτάσεις ή EXE σε εσάς. Το παιχνίδι σας υποτίθεται ότι γίνεται λήψη ως συμπιεσμένο αρχείο. Δεν χρειάζεστε επιπλέον λογισμικό για τη λήψη αυτών των αρχείων.

Το Nintaco είναι ένα εργαλείο που βασίζεται σε Java. Χρειάζεστε την πιο πρόσφατη έκδοση Java εγκατεστημένη στο σύστημά σας για να εκτελέσετε το αρχείο Nintaco JAR. Κατεβάστε το και ανοίξτε το με Java.

  Πώς να ελέγξετε ποιες εφαρμογές μπορούν να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα υγείας του iPhone σας

Ο εξομοιωτής είναι έτοιμος για χρήση αμέσως. Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε τίποτα.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε κατεβάσει ένα παιχνίδι. Δεν χρειάζεται να εξαγάγετε το παιχνίδι εάν είναι σε συμπιεσμένο αρχείο. Η Nintaco μπορεί να διαβάσει αρχεία από ένα αρχείο.

Για να εκτελέσετε ένα παιχνίδι, μεταβείτε στο Αρχείο>Άνοιγμα και επιλέξτε το συμπιεσμένο αρχείο του παιχνιδιού.

Εάν η Nintac σας ζητήσει να επιλέξετε ένα αρχείο από το αρχείο, επιλέξτε το αρχείο με την επέκταση NES. Αυτό είναι το κύριο αρχείο του παιχνιδιού. Το παιχνίδι φορτώνεται σε δευτερόλεπτα, αλλά θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να καταλάβετε όλα τα χειριστήρια. Πιθανότατα θα πεθάνετε μερικές φορές κατά τη διάρκεια της έρευνάς σας.

Η Nintaco υποστηρίζει αρκετές συσκευές εισόδου. Για να επιλέξετε διαφορετική συσκευή εισόδου, μεταβείτε στις Επιλογές> Αντιστοίχιση κουμπιών. Μπορείτε να επιλέξετε μια διαφορετική συσκευή και μπορείτε να αντιστοιχίσετε ξανά κουμπιά.

  Τρόπος χρήσης της συνάρτησης XLOOKUP στο Microsoft Excel

Το Nintac σάς επιτρέπει επίσης να συνδεθείτε σε έναν διακομιστή Netplayer, να συνδέσετε πρόσθετες συσκευές, να επιλέξετε το μέγεθος οθόνης του παιχνιδιού και ακόμη και να παίξετε σε λειτουργία πλήρους οθόνης και να χρησιμοποιήσετε cheat.

Η Nintaco έχει ένα μειονέκτημα. ενημερώσεις. Εάν ενημερώσετε την εφαρμογή αντί να κάνετε καθαρή εγκατάσταση, δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι τα παιχνίδια σας θα είναι ασφαλή. Είναι πιθανό να χάσετε τα αποθηκευμένα παιχνίδια σας.

Τούτου λεχθέντος, μπορείτε πλέον να τρέχετε παιχνίδια NES στα Windows. Απολαύστε τα 8-bit μικρά θαύματα που μάγεψαν μια γενιά.

Κατεβάστε το Nintaco