Πώς να εισαγάγετε σημειώσεις και σημειωματάρια από το Evernote στο OneNote


Η τιμή στα προγράμματα Evernote Plus και Premium μόλις ανέβηκε. Το Evernote είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές λήψης σημειώσεων που είναι διαθέσιμες σήμερα και κυκλοφορεί εδώ και αρκετό καιρό με μια αρκετά μεγάλη βάση χρηστών. Όχι μόνο η υπηρεσία μόλις αύξησε την τιμή των πληρωμένων προγραμμάτων της, αλλά περιόρισε επίσης τον αριθμό των συσκευών που μπορούν να κοινοποιηθούν σε έναν μόνο λογαριασμό στο δωρεάν πρόγραμμα. Αν θέλετε να μεταβείτε σε μια διαφορετική, πιο προσιτή υπηρεσία όπως το OneNote, το κύριο μέλημά σας θα είναι να διατηρήσετε όλες τις τρέχουσες σημειώσεις σας και να βεβαιωθείτε ότι δεν χρειάζεται να τις οργανώσετε ξανά από την αρχή. Ευτυχώς, η Microsoft έχει ένα απλό εργαλείο που σας επιτρέπει να τα κάνετε όλα αυτά. Το εργαλείο εισαγωγής Evernote σε OneNote κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους και είναι ακόμα σε έκδοση Beta, αλλά λειτουργεί σαν γούρι.

  Πώς να προσθέσετε βίντεο στις Παρουσιάσεις Google

Για να εισαγάγετε τις σημειώσεις και τα σημειωματάρια σας από το Evernote στο OneNote, θα χρειαστεί να έχετε εγκατεστημένο το Evernote στην επιφάνεια εργασίας σας. Κατεβάστε το εργαλείο εισαγωγής Evernote στο OneNote και εκτελέστε το. Θα σας ζητήσει να αποδεχτείτε μια EULA και, στη συνέχεια, να αναζητήσετε τα αρχεία του Evernote στο σύστημά σας. Μπορείτε να επιλέξετε να επιτρέψετε στο εργαλείο να τα αναζητήσει ή εάν έχετε εξαγάγει τα δεδομένα σας από την ίδια την εφαρμογή Evernote, μπορείτε να επιλέξετε το αρχείο κάνοντας κλικ στην επιλογή «Εισαγωγή αρχείου». Εάν εισάγετε ένα αρχείο, δεν θα χρειαστείτε την εφαρμογή Evernote εγκατεστημένη στο σύστημά σας.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Hand Panning του Microsoft Office αντί για τη γραμμή κύλισης

Το εργαλείο θα σας ζητήσει να συνδεθείτε στον λογαριασμό Microsoft που χρησιμοποιείτε με το OneNote. Θα έχετε την επιλογή να διατηρήσετε τις ετικέτες που εφαρμόσατε στις σημειώσεις και τα σημειωματάρια σας ή να τις αποβάλλετε κατά την εισαγωγή των δεδομένων.

Η εισαγωγή διαρκεί λίγο, ανάλογα με το πόσες σημειώσεις έχετε και αν περιλαμβάνουν ή όχι εικόνες. Αφού εισαχθούν τα δεδομένα, θα συγχρονιστούν με το OneNote. Εάν έχετε εγκατεστημένη την εφαρμογή OneNote στο σύστημά σας, ενδέχεται να τη δείτε νωρίτερα από ό,τι στην εφαρμογή Ιστού.

Το OneNote είναι ενσωματωμένο στα Windows 10 και πιθανότατα θα είναι η εφαρμογή και η υπηρεσία λήψης σημειώσεων για κάθε χρήστη του Evernote που θέλει να μεταβεί μετά την αύξηση της τιμής.

  Πώς να ελέγξετε πότε ένας τίτλος φεύγει από το Netflix

Κάντε λήψη του Evernote στο Εργαλείο εισαγωγής OneNote