Πώς να εγκαταστήσετε το Backtrack στο Android – 2023

Υπάρχουν δύο τύποι λογισμικού που διατίθενται σε συσκευές, τα συστήματα ανοιχτού κώδικα και τα συστήματα κλειστού κώδικα. Τα συστήματα κλειστού κώδικα ελέγχονται αυστηρά από τον δημιουργό και έχουν περιορισμένη λειτουργικότητα, π.χ. για Mac OS.

Αλλά από την άλλη πλευρά, υπάρχουν λογισμικά όπως διανομές Android και Linux που είναι ανοιχτού κώδικα, δωρεάν στη χρήση και συχνά έχουν εξαιρετικές λειτουργίες.

Το Android έχει μια τεράστια βάση χρηστών επειδή είναι ευέλικτο και επιτρέπει έναν τόνο προσαρμογής. Ένα κόλπο που μπορείτε να κάνετε με τη συσκευή σας Android είναι να εγκαταστήσετε το Backtrack 5 στη συσκευή σας Android.

Το Backtrack είναι μια διανομή Linux τρίτου μέρους που προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία εργαλείων δοκιμών διείσδυσης για επαγγελματίες για να αξιολογήσουν προγράμματα κατά του hacking.

  Πώς να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη εφαρμογών για μια εφαρμογή στο Android

Ως εκ τούτου, το backtrack είναι ένα αποκλειστικό περιβάλλον αφιερωμένο στο hacking. Έτσι, αν ψάχνετε έναν τρόπο να εγκαταστήσετε και να εκτελέσετε το backtrack five στο smartphone Android σας, τότε είναι το σωστό σημείο.

Εδώ έχουμε έναν απλό οδηγό βήμα προς βήμα για να εγκαταστήσετε το Backtrack 5 στο Android smartphone σας. Ακολουθήστε κάθε βήμα προσεκτικά για να εκτελέσετε και να εγκαταστήσετε το Backtrack 5 στο Android.

Πώς να εγκαταστήσετε το Backtrack στο Android.

Δώσαμε έναν απλό αναλυτικό οδηγό βήμα προς βήμα σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης του Backtrack 5 στο smartphone Android.

Απαιτήσεις :

Βήματα για την εγκατάσταση του Backtrack στο Android σας

Ακολουθεί ο πλήρης οδηγός για την εγκατάσταση και την εκτέλεση του backtrack Five στη συσκευή σας Android:

  Το Metal Slug Defense κυκλοφόρησε για Android και iOS [Review]

Βήμα 1. Εξαγάγετε τα περιεχόμενα του αρχείου zip backtrack «BT5-GNOME-ARM.7z» που λάβατε και τοποθετήστε το φάκελο «BT5» στον χώρο αποθήκευσης της συσκευής σας.

Βήμα 2. Ανοίξτε την εφαρμογή Terminal. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή:

su cd /sdcard/BT5
sh εκκίνηση από

Σημείωση: Επιτρέψτε την πρόσβαση του υπερχρήστη όταν σας ζητηθεί.

Βήμα 3. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή:

εξαγωγή USER=root
vncpasswd

Εδώ, ορίστε έναν κωδικό πρόσβασης που θέλετε να διατηρήσετε. Φροντίστε να μην το ξεχάσετε.

Βήμα 4. Στη συνέχεια, επιτέλους, πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή:

tightvncserver -γεωμετρία 1280×720

Βήμα 5. Ο εξομοιωτής τερματικού θα δημιουργήσει τον τοπικό κεντρικό υπολογιστή για να τον συνδέσει με τον διακομιστή VNC. Τώρα σημειώστε τη θύρα localhost με κόκκινο χρώμα παρακάτω. Ελαχιστοποιήστε πολύ τον εξομοιωτή τερματικού.

  Το Persist Βελτιώνει τον έλεγχο έντασης στο Android μέσω προσαρμοσμένων προφίλ

Βήμα 6. Ανοίξτε το Android VNC και πληκτρολογήστε τις ακόλουθες ρυθμίσεις.
Ψευδώνυμο: BT5
Κωδικός πρόσβασης: ο κωδικός πρόσβασής σας εδώ που εισαγάγατε στο τερματικό (βήμα αρ. 3)
Διεύθυνση: localhost
Θύρα: 5906 (ή αυτή που σημειώσατε στο Βήμα 5)

Τώρα μπορείτε να εκτελέσετε το Backtrack 5 στο Android Smartphone σας.

Συμπερασματικά, αυτός είναι ο καλύτερος και πιο απλός οδηγός για τον τρόπο εγκατάστασης και εκτέλεσης του Backtrack 5 στη συσκευή σας Android. Για οποιαδήποτε απορία και βοήθεια, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να αφήσετε ένα σχόλιο παρακάτω. Μοιραστείτε το με τους οικείους σας, αν σας φανεί χρήσιμος αυτός ο οδηγός.