Πώς να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Disney Plus+ για υπολογιστή (Windows 10)

Το Disney+ είναι μια υπηρεσία ροής που ανήκει στην Walt Disney Entertainment και διαθέτει μια βιβλιοθήκη ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών που ανήκουν αποκλειστικά στην Disney.

Αυτό περιλαμβάνει τα παραδοσιακά κινούμενα σχέδια και τηλεοπτικές εκπομπές της Walt Disney (Aladdin, The Little Mermaid, κ.λπ.), καθώς και ταινίες blockbuster που ανήκουν απλώς στα στούντιο της Disney (X-Men, The Avengers franchise, κ.λπ.).

Εγκαταστήστε την εφαρμογή Disney Plus για υπολογιστή

Για τους χρήστες των Windows ήταν αρχικά διαθέσιμη αποκλειστικά ως εφαρμογή Ιστού στην οποία ήταν δυνατή η πρόσβαση μέσω του προγράμματος περιήγησης ιστού και εξακολουθεί να μην υπάρχει ειδική εφαρμογή για πρόσβαση σε αυτήν, εκτός αν μετρήσετε αυτή για το Xbox.

Λοιπόν, αν θέλετε έναν πολύ πιο απλό τρόπο πρόσβασης στο Disney+, όπως θα κάνατε με το Netflix ή το HBO GO, θα σας δείξουμε πώς μπορείτε να φτιάξετε τη δική σας εφαρμογή Disney+ για Windows 10.

  Πώς να παρακάμψετε το TPM 2.0 και να εγκαταστήσετε τους ελέγχους απαιτήσεων για τα Windows 11

Σημείωση: Για να λειτουργήσει αυτό, πρέπει να έχετε Εγκαταστάθηκε ο Microsoft Edge στον υπολογιστή σας.

Πώς να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή Disney+ στα Windows 10;

Ακριβώς όπως κάθε άλλος ιστότοπος που δεν διαθέτει αποκλειστική εφαρμογή Windows 10, υπάρχει πάντα η επιλογή δημιουργίας μιας Προοδευτικής εφαρμογής Ιστού μέσω του Microsoft Edge.

Δείτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας Disney+ Progressive Web App:

μεταβείτε στο Ιστοσελίδα Disney+ μέσω του προγράμματος περιήγησης Microsoft Edge
Μόλις φορτωθεί ο ιστότοπος, αποκτήστε πρόσβαση στο μενού ρυθμίσεων μέσω των τριών κουκκίδων στην επάνω δεξιά γωνία της διεπαφής χρήστη του Edge
Επιλέξτε Εφαρμογές και, στη συνέχεια, επιλέξτε Εγκατάσταση αυτού του ιστότοπου ως εφαρμογής
Δώστε στην εφαρμογή ένα όνομα και μια περιγραφή και πατήστε Εγκατάσταση

  Πώς να εγκαταστήσετε εφαρμογές απευθείας στο Apple Watch σας

Ο ιστότοπος της Disney+ θα εγκατασταθεί πλέον στον υπολογιστή σας με Windows 10 ως εφαρμογή με κέλυφος XAML και θα έχετε δημιουργήσει τη δική σας εφαρμογή Disney+ που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πρόσβαση στην υπηρεσία ροής με ένα μόνο κλικ.

Επιπλέον, θα είναι διαθέσιμη στη λίστα Όλες οι εφαρμογές, όπως και κάθε άλλη εφαρμογή UWP που μπορείτε να εγκαταστήσετε μέσω του Microsoft Store.

Επιπλέον, η συντόμευση μπορεί να προσαρμοστεί, να καρφιτσωθεί στο μενού Έναρξη ή ακόμα και να σταλεί για να είναι διαθέσιμη στην επιφάνεια εργασίας σας.Εφαρμογή Disney Plus για υπολογιστή

Σημείωση: Τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω είναι η τυπική διαδικασία που θα μπορούσε κανείς να χρησιμοποιήσει για τη δημιουργία μιας αποκλειστικής εφαρμογής για οποιονδήποτε ιστότοπο, όχι μόνο για το Disney+, επομένως βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε αυτήν τη μέθοδο για να δημιουργήσετε ακόμη περισσότερες εφαρμογές για ιστότοπο που επισκέπτεστε συχνά.

  Διδάξτε στην Cortana να γνωρίζει ποια εφαρμογή αναζητάτε στα Windows 10

Disney+ στα Windows 10

Αυτό ολοκληρώνει τα άρθρα μας σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης μιας εφαρμογής Disney+ στα Windows 10 και ελπίζουμε ότι τώρα μπορείτε να απολαύσετε το περιεχόμενο υψηλής ποιότητας της Disney με πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Εάν θέλετε να μάθετε ακόμα περισσότερες συμβουλές και κόλπα για το πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητες των Windows 10, προχωρήστε και αφήστε μας τις προτάσεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.