Πώς να εγγραφείτε σε μια ομάδα στην εφαρμογή Line Chat

Σήμερα, οι περισσότερες κοινωνικές μας αλληλεπιδράσεις πραγματοποιούνται στο διαδίκτυο. Η απόσταση δεν είναι πλέον θέμα για τη διατήρηση μιας σχέσης με κάποιον.

Το Line είναι μια εξαιρετική εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης επειδή συνδυάζει μια πλατφόρμα κοινωνικών μέσων με μια εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων. Μπορείτε να επεκτείνετε τον κύκλο των φίλων σας και να συμμετάσχετε σε διάφορες ομάδες στην εφαρμογή συνομιλίας Line. Μπορείτε να συμμετάσχετε στις ομάδες σας με επικεφαλής τους φίλους σας, αλλά μπορείτε επίσης να βρείτε πολλές ομάδες στο Line που είναι ανοιχτές στο κοινό, πράγμα που σημαίνει ότι οποιοσδήποτε έχει τον σύνδεσμο μπορεί να γίνει μέλος.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να συμμετάσχετε σε μια ομάδα on Line. Σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τη συμμετοχή και τη δημιουργία ομάδων σε αυτήν τη δημοφιλή εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης.

Προτού προχωρήσετε και γίνετε μέλος στην ομάδα κάποιου άλλου, μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας ομάδα για να δείτε ποιες επιλογές προσφέρουν οι ομαδικές συνομιλίες Line. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να δημιουργήσετε μια ομάδα στο Line:

  • Κατεβάστε το Line δωρεάν στο Google Play Store ή App Store ανάλογα με τον τύπο της συσκευής που χρησιμοποιείτε. Το Line είναι επίσης διαθέσιμο για Windows, Mac OS και Chrome δικτυακός τόπος.
  • Αφού εγκαταστήσετε την εφαρμογή και την ανοίξετε, θα χρειαστεί να ολοκληρώσετε μια εύκολη διαδικασία εγγραφής.
  • Όταν το ολοκληρώσετε, το Line θα ξεκινήσει και θα προσγειωθείτε αμέσως στην καρτέλα Φίλοι.
  • Στη μέση της οθόνης, θα πρέπει να δείτε μια επιλογή με την ένδειξη “Δημιουργία ομάδας”. Πατήστε το.
  • Επιλέξτε όλους τους φίλους από τις επαφές σας που θέλετε να προσθέσετε. Όταν εγγραφείτε, θα έχετε την επιλογή να συγχρονίσετε τις επαφές του τηλεφώνου σας με το Line, ώστε να μην χρειάζεται να προσθέτετε φίλους με μη αυτόματο τρόπο.
  • Επιλέξτε Επόμενο στην επάνω δεξιά γωνία. Στη συνέχεια, μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα ομάδας και να ονομάσετε την ομάδα.
  • Πατήστε «Δημιουργία» στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας και μπορείτε να ξεκινήσετε τη συνομιλία αμέσως
  •   Πώς να μετακινήσετε αντικείμενα στο Photoshop σε μια συγκεκριμένη θέση

    Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ομάδα για να προσθέσετε φωτογραφίες, σημειώσεις, βίντεο και πολλά άλλα. Εκτός από την αποστολή γραπτών μηνυμάτων, μπορείτε επίσης να πραγματοποιείτε κλήσεις και βιντεοκλήσεις ποιότητας HD στα μέλη της ομάδας. Μπορείτε επίσης να στείλετε φωνητικά μηνύματα, να ηχογραφήσετε ζωντανά βίντεο και να πραγματοποιήσετε εκδηλώσεις – είτε είστε ο ιδιοκτήτης της ομάδας είτε απλώς μέλος της, κάτι που μας οδηγεί στο κύριο θέμα μας.

    Πώς να συμμετάσχετε σε μια ομάδα στο Line Chat

    Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορεί κανείς να συμμετάσχει σε μια ομαδική συνομιλία στο Line. Αξίζει να αναφέρουμε ότι νέα μέλη δεν θα προστεθούν στην ομάδα μέχρι να επιβεβαιώσουν ότι θέλουν να προστεθούν πατώντας Join στην πρόσκλησή τους. Μια μεμονωμένη ομάδα on Line μπορεί να έχει έως και 500 μέλη.

    5 τρόποι για να εγγραφείτε σε μια ομάδα on-line

  • Γίνετε μέλος μιας ομάδας μέσω άμεσων προσκλήσεων φίλων μέσα από την εφαρμογή – Ο δημιουργός της ομάδας και άλλα μέλη της ομάδας μπορούν να προσκαλέσουν νέους φίλους από τη λίστα επαφών τους ανά πάσα στιγμή. Είναι επίσης η ευκολότερη μέθοδος συμμετοχής σε μια ομάδα, επειδή το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση.
  • Εγγραφείτε σε μια ομάδα με κωδικό QR – Ο κάτοχος της ομάδας μπορεί να επιλέξει να μοιραστεί τον κωδικό QR πρόσκλησης με άλλους. Αυτό είναι σαν ένας γραμμικός κώδικας που μπορείτε να σαρώσετε με την κάμερα του smartphone σας. Μπορούν είτε να σας στείλουν την εικόνα αυτού του κωδικού είτε να σας τον δείξουν αυτοπροσώπως και να σας αφήσουν να τον σαρώσετε.
  • Εγγραφείτε σε μια ομάδα χρησιμοποιώντας έναν σύνδεσμο πρόσκλησης – Οι σύνδεσμοι άμεσης πρόσκλησης είναι πιο εύκολο να ακολουθηθούν από τους κωδικούς QR. Μπορείτε να τα βρείτε αναρτημένα στο διαδίκτυο σε ορισμένα φόρουμ ή ιστότοπους. Κάντε κλικ στον σύνδεσμο και εγγραφείτε στην ομάδα. Εάν πρόκειται για ιδιωτική ομάδα, μπορείτε να ζητήσετε από ένα από τα μέλη ή τον κάτοχο της ομάδας να σας στείλει τον σύνδεσμο σε ιδιωτικό μήνυμα.
  • Λάβετε μέρος σε μια ομαδική συνομιλία μέσω email – Οι φίλοι σας μπορούν επίσης να σας προσκαλέσουν σε ομάδες Γραμμών μέσω email. Θα λάβετε το email πρόσκλησης με έναν άμεσο σύνδεσμο που σας ζητά να γίνετε μέλος της ομάδας τους.
  • Εγγραφείτε σε μια ομάδα στο Line μέσω μηνύματος κειμένου – Ένας άλλος καλός ιδιωτικός τρόπος για να προσκαλέσετε φίλους στο Line είναι μέσω μηνύματος κειμένου. Θα λάβετε ένα κείμενο που θα λέει ότι προσκληθήκατε σε μια ομάδα μαζί με το όνομα του αποστολέα και έναν υπερσύνδεσμο στον οποίο θα πρέπει να κάνετε κλικ για να συμμετάσχετε.
  •   50 πιο όμορφες εικόνες ταπετσαρίας

    Πώς να βρείτε ομάδες γραμμών

    Υπάρχουν ομάδες Line για πολλές θέσεις, για παράδειγμα, λάτρεις ενός συγκεκριμένου παιχνιδιού υπολογιστή ή anime. Αν και μια ευρεία αναζήτηση στο Διαδίκτυο δεν εμφανίζει κωδικούς πρόσκλησης όπως ορισμένες άλλες πλατφόρμες, μπορείτε να βρείτε ομάδες χρησιμοποιώντας το Reddit και το Facebook.

    Ανάλογα με τα Sub-Reddits ή τις ομάδες του Facebook στις οποίες συμμετέχετε αυτήν τη στιγμή, μπορείτε να ζητήσετε από χρήστες με παρόμοια ενδιαφέροντα εάν γνωρίζουν κάποια ομάδα Line να συμμετάσχουν. Αν υποθέσουμε ότι κάποιος στην ομάδα έχει ένα, σίγουρα θα λάβετε μια πρόσκληση.

    Συχνές Ερωτήσεις

    Ακολουθούν ορισμένες περισσότερες απαντήσεις στις ερωτήσεις σας σχετικά με τις ομάδες Line.

      Δημιουργήστε ένα καλύτερο πακέτο Apple One με εφαρμογές που χρησιμοποιείτε πραγματικά

    Υπάρχει όριο στο πόσα μέλη μπορούν να συμμετάσχουν σε μια ομάδα;

    Ναι, αλλά είναι ένα πραγματικά υψηλό όριο για τον μέσο χρήστη. Οι ομάδες γραμμών μπορούν να έχουν 499 μέλη χωρίς να συμπεριλαμβάνεται ο δημιουργός.

    Μπορώ να δω μηνύματα που ήταν σε μια ομάδα πριν γίνω μέλος;

    Όχι. Τυχόν προηγούμενα μηνύματα που έχουν σταλεί δεν θα εμφανίζονται για εσάς όταν γίνετε μέλος μιας ομάδας. Μπορείτε, ωστόσο, να προβάλετε τυχόν αναρτήσεις Σημείωσης ή Άλμπουμ που έγιναν μετά την αποστολή της πρόσκλησης αλλά πριν την αποδεχτείτε.

    Θα λάβει η ομάδα ειδοποίηση εάν απορρίψω μια ομαδική πρόσκληση;

    Όχι. Η πρόσκλησή σας θα εξακολουθεί να εμφανίζεται για τα μέλη της ομάδας και να σας εμφανίζεται ως πρόσκληση σε εκκρεμότητα. Η κατάσταση θα εμφανίζεται με αυτόν τον τρόπο μέχρι το άτομο που σας προσκάλεσε να διαγράψει την πρόσκλησή σας.

    Στόχοι ομάδας

    Το Line είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να κάνετε παρέα με τους φίλους σας, αλλά μπορείτε επίσης να γνωρίσετε πολλά νέα, ενδιαφέροντα άτομα. Υπάρχουν πολλές άλλες εφαρμογές και φόρουμ όπου μπορούν να συγκεντρωθούν φίλοι και κοινότητες, αλλά το Line σάς επιτρέπει να είστε πολύ πιο διαδραστικοί από άλλες πλατφόρμες.

    Είστε μέλος κάποιας ομάδας στο Line; Αν ναι, τι είδους ομάδες είναι και τι τις χρησιμοποιείτε περισσότερο; Πείτε μας περισσότερα στα σχόλια παρακάτω!