Πώς να διορθώσετε το “Το προφίλ περιαγωγής δεν ήταν πλήρως συγχρονισμένο” στα Windows 10

Τα Windows 10 1803 έχουν ένα σφάλμα που εμφανίζεται εάν χρησιμοποιείτε προφίλ περιαγωγής. Το προφίλ περιαγωγής δεν συγχρονίζεται και χρειάζεται πολύς χρόνος για να συνδεθείτε και να αποσυνδεθείτε. Εάν αντιμετωπίζετε αυτό το σφάλμα, πιθανότατα έχετε δει το μήνυμα σφάλματος “Το προφίλ περιαγωγής δεν ήταν πλήρως συγχρονισμένο”. Η Microsoft γνωρίζει το πρόβλημα και υπάρχει μια διόρθωση για αυτό. Απαιτεί να επεξεργαστείτε το μητρώο των Windows, αλλά αυτό δεν είναι τόσο απλό όσο η δημιουργία ενός νέου κλειδιού ή τιμής. Χρειάζεστε πρόσβαση σε άλλο σύστημα Windows 10 με 1803. Δείτε πώς μπορείτε να διορθώσετε το σφάλμα “Το προφίλ περιαγωγής δεν ήταν πλήρως συγχρονισμένο”.

Το προφίλ περιαγωγής δεν συγχρονίστηκε πλήρως

Εάν έχετε πρόσβαση σε ένα σύστημα Windows 10 που εκτελεί το build 1803, πρέπει να ανοίξετε το μητρώο των Windows σε αυτό το σύστημα και να μεταβείτε στην ακόλουθη τοποθεσία.

HComputerHKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindows NTCurrentVersionWinlogon

Επιλέξτε την τιμή ExcludeProfileDirs και μεταβείτε στο File>Export. Αποθηκεύστε την τιμή σε μια εύκολα προσβάσιμη τοποθεσία και, στη συνέχεια, μετακινήστε την στο σύστημα Windows 10 όπου εμφανίζεται το σφάλμα Roaming Profile Was Completely Synchronized. Κάντε δεξί κλικ σε αυτό και επιλέξτε Συγχώνευση από το μενού περιβάλλοντος. Θα χρειαστείτε δικαιώματα διαχειριστή για να τροποποιήσετε το μητρώο.

  Πώς να εκκινήσετε πάντα τον Microsoft Edge σε λειτουργία περιήγησης InPrivate στα Windows 10

Υποθέτοντας ότι δεν έχετε πρόσβαση σε άλλο σύστημα με Windows 10 1803, μπορείτε να δημιουργήσετε την τιμή στο σύστημά σας.

Ανοίξτε ένα αρχείο Σημειωματάριο και επικολλήστε τα παρακάτω σε αυτό. Αποθηκεύστε το ως ExcludeProfileDirs με την επέκταση αρχείου REG. Αφού το αποθηκεύσετε, κάντε δεξί κλικ στο αρχείο και επιλέξτε Συγχώνευση από το μενού περιβάλλοντος. Θα χρειαστείτε δικαιώματα διαχειριστή για να προσθέσετε την τιμή στο μητρώο.

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindows NTCurrentVersionWinlogon]
"ExcludeProfileDirs"="AppDataLocal;AppDataLocalLow;$Recycle.Bin;OneDrive;Work Folders"

Αφού προσθέσετε την τιμή μητρώου, επανεκκινήστε το σύστημά σας και το σφάλμα θα πρέπει να διορθωθεί. Χρειάζεται να το κάνετε μόνο σε συστήματα που εκτελούν Windows 10 1803, καθώς αυτό το σφάλμα είναι αποκλειστικά σε αυτήν την έκδοση. Το δύσκολο μέρος της λύσης που έχει δώσει η Microsoft είναι η εύρεση ενός συστήματος που είναι στην πιο πρόσφατη έκδοση αλλά δεν έχει αυτό το πρόβλημα.

  Hands On: Πώς να παίξετε παιχνίδια PS4 στο iPhone ή το iPad σας

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η τιμή μητρώου είναι διαθέσιμη σε οποιοδήποτε σύστημα που εκτελεί το 1803. Δεν χρειάζεται να είναι συνδεδεμένο με έναν τομέα ή κάτι άλλο. Ωστόσο, αυτό διευκολύνει την εύρεση της τιμής, μπορείτε πάντα να ακολουθήσετε την απλούστερη διαδρομή και να τη δημιουργήσετε μόνοι σας από τις οδηγίες που δίνονται παραπάνω.

Δεν αποτελεί πλέον έκπληξη το γεγονός ότι μικρά σφάλματα όπως αυτό φτάνουν σε σταθερές εκδόσεις. Τα καλά νέα είναι ότι η Microsoft σάς δίνει μια επιδιόρθωση όποτε μπορεί. Η εταιρεία δεν γνωρίζει ακόμα ποια είναι η αιτία αυτού του σφάλματος, κάτι που δεν είναι ενθαρρυντικό, αλλά διερευνά.

  Τρόπος εισαγωγής δεδομένων από άλλο φύλλο Google