Πώς να διορθώσετε το σφάλμα GPS Signal Not Found στο Pokémon GO

Το Pokémon GO σάς επιτρέπει να βλέπετε Pokémon και γυμναστήρια γύρω σας σε πραγματικό χρόνο, ώστε να μπορείτε να τα νικήσετε ή να τα πιάσετε για να ολοκληρώσετε το Pokédex σας. Αλλά η εφαρμογή βασίζεται πλήρως στην τοποθεσία σας GPS για να λειτουργήσει. Εάν η εφαρμογή Pokémon GO εμφανίζει το σφάλμα GPS Signal Not Found (11), το παιχνίδι σας καθίσταται εντελώς αδύναμο.

Αλλά μην βιαστείτε να πάρετε ένα νέο τηλέφωνο για να συνεχίσετε την περιπέτεια Pokémon σας! Η ίδια η κινητή συσκευή σας πιθανότατα δεν προκαλεί αυτό το σφάλμα. Εάν η εφαρμογή Pokémon GO εμφανίζει το σφάλμα GPS Signal Not Found (11), δείτε πώς μπορείτε να το διορθώσετε.

Γιατί δεν μπορεί το Pokémon GO να βρει την τοποθεσία μου;

Το Pokémon GO είναι μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές όλων των συνοδευτικών εφαρμογών Pokémon εκεί έξω. Και όπως οτιδήποτε άλλο, μπορεί να είναι απογοητευτικό όταν δεν λειτουργεί σωστά. Ευτυχώς, υπάρχουν μερικά κόλπα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ενεργοποιήσετε ξανά την εφαρμογή.

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους το τηλέφωνό σας μπορεί να μην μπορεί να βρει την τοποθεσία σας. Εδώ είναι οι πιο συνηθισμένοι λόγοι:

  • Οι υπηρεσίες τοποθεσίας σας ενδέχεται να είναι απενεργοποιημένες.
  • Η εφαρμογή ενδέχεται να μην έχει άδεια χρήσης των υπηρεσιών τοποθεσίας σας.
  • Μπορεί να μην είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο.
  • Μπορεί να βρίσκεστε σε μια τοποθεσία που είναι δύσκολο να εντοπιστεί.
  • Ίσως χρειαστεί να επανεκκινήσετε τις ρυθμίσεις τοποθεσίας σας.
  Καλύτερη εναλλακτική λύση στο Google Translate;

Υπάρχει πιθανότητα το GPS της κινητής συσκευής σας να είναι ελαττωματικό, αλλά εννέα φορές στις 10, το πρόβλημα θα βρίσκεται στις ρυθμίσεις της κινητής σας συσκευής.

Πώς μπορώ να διορθώσω το σφάλμα Pokémon GO GPS Signal Not Found;

Εάν έχετε ήδη δοκιμάσει τον χρυσό κανόνα της αντιμετώπισης προβλημάτων χωρίς αποτέλεσμα, ο οποίος είναι, φυσικά, η απενεργοποίηση και επανενεργοποίηση της συσκευής σας και είστε βέβαιοι ότι η συσκευή σας είναι συνδεδεμένη στο διαδίκτυο, μπορείτε να δοκιμάσετε οποιοδήποτε από τα παρακάτω μεθόδους για να διορθώσετε τα προβλήματα GPS σας.

Βεβαιωθείτε ότι οι Υπηρεσίες τοποθεσίας σας είναι ενεργοποιημένες

Ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να ελέγξετε όταν προσπαθείτε να διορθώσετε το σφάλμα GPS Signal Not Found (11) είναι ότι οι υπηρεσίες τοποθεσίας σας είναι ενεργοποιημένες. Η συσκευή σας μπορεί να διαθέτει GPS, αλλά το απόρρητό σας εξακολουθεί να είναι σημαντικό για τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας σας.

Οι υπηρεσίες τοποθεσίας σας μπορούν να ενεργοποιηθούν ή να απενεργοποιηθούν ανά πάσα στιγμή. Εάν αυτές οι ρυθμίσεις δεν είναι ενεργοποιημένες, η εφαρμογή Pokémon GO δεν θα μπορεί να παρακολουθεί την τοποθεσία σας για να ανακαλύψει τι είδους Pokémon μπορεί να κρύβεται στο ψηλό γρασίδι γύρω σας.

  Πώς να μοιραστείτε το Ημερολόγιο Google

Για να ελέγξετε ότι οι υπηρεσίες τοποθεσίας είναι ενεργοποιημένες, μεταβείτε στις ρυθμίσεις της συσκευής σας. Αναζητήστε απόρρητο και ασφάλεια σε iOS ή τοποθεσία στο Android. Βεβαιωθείτε ότι οι υπηρεσίες τοποθεσίας σας είναι ενεργοποιημένες και κλείστε και ανανεώστε την εφαρμογή.

Βεβαιωθείτε ότι το Pokémon GO έχει άδεια χρήσης της τοποθεσίας σας

Οι εφαρμογές απαιτούν ρητή άδεια για να μπορούν να παρακολουθούν την τοποθεσία σας. Εάν δεν δοθούν αυτές οι άδειες, η εφαρμογή δεν θα χρησιμοποιήσει αυτές τις υπηρεσίες. Για να βεβαιωθείτε ότι έχετε επιτρέψει στην εφαρμογή να παρακολουθεί την τοποθεσία σας, μεταβείτε ξανά στις ρυθμίσεις της συσκευής σας. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στη λίστα με τις εγκατεστημένες εφαρμογές σας και βρείτε το Pokémon GO.

Αφού ανοίξετε τις ρυθμίσεις της εφαρμογής Pokémon GO, κάντε κλικ στην τοποθεσία. Εδώ μπορείτε να επιλέξετε ποιο επίπεδο πρόσβασης θα θέλατε να έχει η εφαρμογή σας. Το να επιτρέπεται στην εφαρμογή να παρακολουθεί την τοποθεσία σας κατά τη χρήση της εφαρμογής είναι η καλύτερη επιλογή. Το να αφήνετε το Pokémon GO να ελέγχει συνεχώς την τοποθεσία σας ακόμα και όταν δεν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή είναι περιττό και μπορεί να μασήσει την μπαταρία της συσκευής σας.

Συνιστάται επίσης να ενεργοποιήσετε την Ακριβή Τοποθεσία, ώστε το Pokémon GO να λαμβάνει τα ακριβέστερα δυνατά αποτελέσματα ενώ χρησιμοποιείτε την εφαρμογή. Κλείστε και ανοίξτε ξανά την εφαρμογή για να βεβαιωθείτε ότι οι ρυθμίσεις έχουν ενημερωθεί.

Βήμα σε μια σαφή τοποθεσία

Ορισμένα μέρη είναι πιο δύσκολο να παρακολουθήσει το GPS σας, ιδιαίτερα αν είναι απομακρυσμένα. Ίσως βρίσκεστε μέσα σε ένα κτίριο ή καλύπτεστε από δέντρα, ίσως και τα δύο. Το να είσαι κρυφός μπορεί να είναι αρκετό για να διαταράξεις ένα αδύναμο σήμα GPS και το να βγεις έξω για λίγο μπορεί να βοηθήσει το GPS σου να σε εντοπίσει ξανά.

  13 Καλύτερο λογισμικό επεξεργασίας PDF και διαδικτυακές υπηρεσίες το 2022

Επανεκκινήστε τις ρυθμίσεις τοποθεσίας σας

Εάν τα δικαιώματά σας είναι όλα ενεργοποιημένα και η εφαρμογή Pokémon GO εξακολουθεί να μην ανιχνεύει το GPS σας, δοκιμάστε να μετακινήσετε το τηλέφωνό σας στη λειτουργία πτήσης για λίγα λεπτά και, στη συνέχεια, απενεργοποιήστε το ξανά. Μερικές φορές, εάν το GPS του τηλεφώνου σας αντιμετωπίζει δυσκολίες, αυτό μπορεί να είναι αρκετό για να το επανεκκινήσετε και να το επαναφέρετε στη δράση. Μπορείτε να το κάνετε αυτό από τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου σας ή τραβώντας προς τα κάτω τη γραμμή εργαλείων στο iPhone σας και επιλέγοντας το εικονίδιο του αεροπλάνου.

Θα πρέπει τώρα να είστε ελεύθεροι να συνεχίσετε να πιάνετε Pokémon για να γεμίσετε το Pokédex σας. Εάν το Pokédex σας χρειάζεται λίγη ώθηση, δοκιμάστε να μεταφέρετε το Pokémon σας από το Pokémon GO στο Pokémon HOME για να ολοκληρώσετε τη συλλογή σας και σε άλλα παιχνίδια.

Συνεχίστε την αναζήτησή σας για να τους πιάσετε όλους με αυτές τις συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων Pokémon GO

Το Pokémon GO είναι μια απίστευτα δημοφιλής εφαρμογή. Εάν έχετε δοκιμάσει όλες αυτές τις συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων και η εφαρμογή σας εξακολουθεί να δυσκολεύεται να βρει την τοποθεσία σας, είναι πιθανό οι διακομιστές να είναι υπερφορτωμένοι. Ελέγξτε ξανά αργότερα για να δείτε εάν το πρόβλημα έχει επιλυθεί μόνο του.

Αλλά το να βεβαιωθείτε ότι το τηλέφωνο και η εφαρμογή σας έχουν πρόσβαση στο GPS του κινητού σας θα πρέπει να είναι το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να επιτρέψετε στο Pokémon GO να βρει την τοποθεσία σας. Την επόμενη φορά που θα δείτε το μήνυμα GPS Signal Not Found (11), αυτός ο οδηγός θα σας οδηγήσει στο κυνήγι Pokémon το συντομότερο δυνατό.