Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα με την πρόσκληση στο Instagram που δεν εμφανίζεται

Το Instagram βελτιώνει συνεχώς την πλατφόρμα του για χρήστες, επωνυμίες και παράγοντες επιρροής.

Ένα από τα χαρακτηριστικά που αλλάζουν το παιχνίδι που έχουν εισαγάγει είναι η ενεργοποίηση συνεργασιών. Σας επιτρέπει να συντάσσετε το περιεχόμενό σας με έναν άλλο χρήστη του Instagram και να απολαμβάνετε μεγαλύτερη απήχηση και αυξημένη αφοσίωση.

Από την εισαγωγή της, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης έχει γεμίσει με συνεργασίες επωνυμιών, κοινούς τροχούς και πολλά άλλα.

Ωστόσο, πολλοί χρήστες έχουν αναφέρει ότι η επιλογή πρόσκλησης συνεργάτη δεν εμφανίζεται στην εφαρμογή τους. Είστε ένας από αυτούς που στερούνται αυτό το εκπληκτικό χαρακτηριστικό; Εάν είπατε ναι σε αυτό, θα θέλατε να διαβάσετε αυτήν την ανάρτηση.

Θα εξετάσουμε τους λόγους πίσω από αυτό το πρόβλημα και τις καλύτερες λύσεις του. Ας αρχίσουμε!

Τι είναι μια ανάρτηση συνεργασίας στο Instagram;

Οι αναρτήσεις συνεργασίας στο Instagram επιτρέπουν σε δύο λογαριασμούς να μοιράζονται τον ίδιο τροχό ή ανάρτηση ως συνεργάτες ή συν-συγγραφείς

Εάν έχετε δημιουργήσει έναν κύλινδρο με έναν φίλο, μπορείτε να τον προσκαλέσετε να συνεργαστούν, μετά τον οποίο ο τροχός που ανεβάσατε θα εμφανιστεί επίσης στο προφίλ του.

Δείτε τι συνεπάγεται η συνεργασία με άλλον λογαριασμό:

  • Η κεφαλίδα της ανάρτησης θα περιλαμβάνει τα ονόματα και των δύο λογαριασμών
  • Θα είναι ορατό στους ακόλουθους και των δύο λογαριασμών
  • Η ανάρτηση θα εμφανιστεί στα προφίλ και των δύο λογαριασμών
  • Και οι δύο χρήστες θα έχουν τις ίδιες προβολές, likes, σχόλια και κοινοποιήσεις στην ανάρτηση

Η συνεργασία με άλλον χρήστη είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να απολαύσετε τη μέγιστη έκθεση.

Οφέλη από τις συνεργασίες Instagram

Η πρόσκληση συνεργατών είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να ανταλλάξετε την προσέγγιση και τη δέσμευσή σας. Ακολουθούν τα κύρια οφέλη από τη χρήση της δυνατότητας για την ανάπτυξη του λογαριασμού σας στο Instagram:

#1. Αύξηση της ορατότητας και της δέσμευσης

Καθώς οι αναρτήσεις συνεργασίας εμφανίζονται στη ροή και των δύο χρηστών, αποκτάτε μεγαλύτερη προβολή και αφοσίωση. Και οι δύο λογαριασμοί μοιράζονται όλα τα “μου αρέσει”, τα σχόλια και άλλες μετρήσεις, έτσι η ανάρτησή σας θα προσεγγίσει ένα ευρύτερο κοινό μέσω της συνεργασίας.

  Πώς να στείλετε ηχητικά μηνύματα στο Instagram

#2. Αύξηση ακολούθων

Εάν συνεργάζεστε με έναν χρήστη που έχει τον ίδιο αριθμό ή περισσότερους ακόλουθους από εσάς, μπορείτε να επωφεληθείτε μαζικά από αυτό, επειδή οι ακόλουθοί του θα είναι πρόθυμοι να σας ακολουθήσουν επίσης.

Ως αποτέλεσμα, μπορεί να κάνει την επωνυμία σας ορατή σε περισσότερους ανθρώπους. Επίσης, εάν δημιουργείτε ποιοτικό περιεχόμενο, δεν θα είναι καθόλου δύσκολο να προσελκύσετε τους ακόλουθούς τους στον λογαριασμό σας.

#3. Αύξηση Πωλήσεων

Εκτός από το γεγονός ότι η αυξημένη έκθεση μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερες πωλήσεις, μπορείτε να το αυξήσετε περαιτέρω συνδυάζοντας τις συνεργασίες με τη λειτουργία αγορών Instagram για να μετατρέψετε απλούς θεατές σε αγοραστές.

Από την ενίσχυση της απήχησης έως την αύξηση των πωλήσεων, οι συνεργασίες έχουν πολλά οφέλη να προσφέρουν εάν παίζετε σωστά τα χαρτιά σας. Αλλά αν η επιλογή δεν εμφανίζεται στο Instagram σας, έχετε ένα πρόβλημα να διορθώσετε.

Αιτίες και επιδιορθώσεις για το Instagram Invite Collaborator που δεν εμφανίζει πρόβλημα

Εάν η επιλογή πρόσκλησης συνεργάτη δεν εμφανίζεται στο Instagram σας, ακολουθούν ορισμένες πιθανές αιτίες και λύσεις.

Ο λογαριασμός σας είναι Ιδιωτικός

Εάν έχετε ιδιωτικό λογαριασμό, υπάρχουν πιθανότητες να μην έχετε την επιλογή να αποδεχτείτε συνεργασίες ή να προσθέσετε συνεργάτες. Εάν θέλετε η επιλογή συνεργασίας να είναι ορατή, μπορείτε να κάνετε τον λογαριασμό σας δημόσιο για να δείτε αν διορθώνει το πρόβλημα.

Λύση:

Βήμα 1: Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και πατήστε το εικονίδιο του Προφίλ σας στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.

Βήμα 2: Αναζητήστε τις τρεις οριζόντιες γραμμές στην επάνω δεξιά γωνία και αγγίξτε τις.

Βήμα 3: Πατήστε εκεί που λέει Ρυθμίσεις και Απόρρητο στο αναδυόμενο μενού.

Βήμα 4: Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην επιλογή που λέει Απόρρητο λογαριασμού και πατήστε σε αυτήν.

Βήμα 5: Βεβαιωθείτε ότι έχετε απενεργοποιήσει την επιλογή Ιδιωτικός λογαριασμός.

Και αυτό είναι όλο. ο λογαριασμός σας είναι πλέον δημόσιος. Επανεκκινήστε την εφαρμογή για να δείτε εάν η επιλογή πρόσκλησης συνεργάτη είναι ορατή σε εσάς.

Η εφαρμογή Instagram δεν έχει ενημερωθεί

Η επιλογή συνεργασίας είναι διαθέσιμη στις πρόσφατες εκδόσεις του Instagram. Εάν δεν μπορείτε να συνεργαστείτε με άλλους λογαριασμούς, παρά το γεγονός ότι ο λογαριασμός σας είναι δημόσιος, πιθανότατα χρησιμοποιείτε μια παλαιότερη έκδοση της εφαρμογής.

Λύση:

Βήμα 1: Μεταβείτε στο App Store ή στο Play Store, ανάλογα με το λειτουργικό σύστημα του τηλεφώνου σας.

Βήμα 2: Αναζήτηση για Instagram.

Βήμα 3: Εάν η εφαρμογή Instagram δεν ενημερωθεί, θα δείτε το κουμπί Ενημέρωση δίπλα στο όνομα της εφαρμογής. Οι ενημερωμένες εφαρμογές εμφανίζουν ένα κουμπί Άνοιγμα, έτσι ώστε να γνωρίζετε εάν η εφαρμογή έχει ενημερωθεί στην πιο πρόσφατη έκδοση ή όχι.

  Πώς να δείτε ποιος είδε τις αναρτήσεις σας στο Instagram

Μόλις ενημερωθεί η εφαρμογή, μπορείτε να επανεκκινήσετε την εφαρμογή και να ελέγξετε εάν η επιλογή συνεργάτης είναι ορατή στον λογαριασμό σας.

Έχετε Προσωπικό Λογαριασμό

Μερικές φορές η επιλογή συνεργασίας δεν εμφανίζεται σε προσωπικό λογαριασμό, επομένως μπορείτε να δοκιμάσετε να μεταβείτε σε έναν επαγγελματικό ή επαγγελματικό λογαριασμό για να διορθώσετε το πρόβλημα.

Λύση:

Βήμα 1: Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και πατήστε το εικονίδιο του Προφίλ σας στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.

Βήμα 2: Αναζητήστε τις τρεις οριζόντιες γραμμές στην επάνω δεξιά γωνία και αγγίξτε τις.

Βήμα 3: Πατήστε εκεί που λέει Ρυθμίσεις και Απόρρητο στο αναδυόμενο μενού.

Βήμα 4: Στην ενότητα Για επαγγελματίες, πατήστε Τύπος λογαριασμού και εργαλεία.

Βήμα 5: Στη συνέχεια, πατήστε Μετάβαση σε επαγγελματικό λογαριασμό.

Βήμα 6: Αφού διαβάσετε τα οφέλη στην οθόνη σας, πατήστε Συνέχεια.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, η διαδικασία είναι άμεση. Εάν όχι, θα πρέπει να περιμένετε περίπου 48 ώρες για να εμφανιστούν οι αλλαγές στον λογαριασμό σας και να αρχίσετε να δημοσιεύετε ξανά. Αφού τελειώσει η αναμονή, η επιλογή συνεργασίας θα πρέπει να εμφανιστεί στο προφίλ.

Έχετε απενεργοποιήσει την προσθήκη ετικετών

Αν και αυτό μπορεί να μην ισχύει απαραίτητα, υπάρχει πιθανότητα να παρεμβαίνει στη λειτουργία συνεργασίας. Εάν έχετε απενεργοποιήσει την προσθήκη ετικετών στον λογαριασμό σας, ίσως θελήσετε να την αλλάξετε.

Λύση:

Βήμα 1: Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και πατήστε το εικονίδιο του Προφίλ σας στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.

Βήμα 2: Αναζητήστε τις τρεις οριζόντιες γραμμές στην επάνω δεξιά γωνία και αγγίξτε τις.

Βήμα 3: Πατήστε εκεί που λέει Ρυθμίσεις και Απόρρητο στο αναδυόμενο μενού.

Βήμα 4: Κάντε κύλιση προς τα κάτω μέχρι να δείτε Ετικέτες και αναφορές. Πατήστε πάνω του.

Βήμα 5: Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει τις ετικέτες Επιτρέπονται από όλους. Επιπλέον, διατηρήστε ενεργοποιημένες τις αναφορές να επιτρέπονται από όλους.

Μόλις τελειώσετε, επανεκκινήστε την εφαρμογή και ελέγξτε εάν το πρόβλημα έχει διορθωθεί.

Υπάρχει διακοπή του Instagram

Εάν έχετε δοκιμάσει τις περισσότερες από τις μεθόδους και εξακολουθείτε να βλέπετε το πρόβλημα, το Instagram είναι πιθανό να αντιμετωπίζει διακοπή λειτουργίας. Δείτε πώς μπορείτε να το επιβεβαιώσετε.

Λύση:

Βήμα 1: Επισκεφτείτε έναν ιστότοπο ελέγχου κατάστασης όπως το Downdetector ή το Is It Down or Just Me.

Βήμα 2: Πληκτρολογήστε Instagram στο πλαίσιο αναζήτησης.

Βήμα 3: Κάντε κύλιση προς τα κάτω στο γράφημα για να δείτε πότε σημειώθηκε αύξηση στις διακοπές λειτουργίας του Instagram. Θα σας πει επίσης ξεκάθαρα εάν το Instagram αντιμετωπίζει διακοπή αυτή τη στιγμή ή αν έχει βιώσει μια διακοπή τις τελευταίες 24 ώρες.

  Πώς να αποκτήσετε πλήρες TikTok στο Instagram Story

Επιπλέον, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε άλλες μεθόδους για να βεβαιωθείτε ότι η επιλογή συνεργάτης είναι ορατή σε εσάς, όπως η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης της εφαρμογής Instagram ή ο έλεγχος ταυτότητας του λογαριασμού σας Instagram, εάν έχετε κάνει πρόσφατα αλλαγές στα στοιχεία σύνδεσής σας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την Επιλογή Πρόσκλησης Συνεργασίας στο Instagram

Χάνετε πολλή έκθεση εάν δεν χρησιμοποιείτε τη συνεργασία στο Instagram. Δείτε πώς μπορείτε να ξεκινήσετε με αυτό:

Βήμα 1: Από το προφίλ σας στο Instagram, πατήστε το εικονίδιο +.

Βήμα 2: Πατήστε είτε στο Reel είτε στο Post.

Βήμα 3: Αφού προσθέσετε το βίντεο ή τη φωτογραφία, πατήστε εκεί που λέει Επόμενο.

Βήμα 4: Πατήστε Ετικέτες ατόμων.

Βήμα 5: Πατήστε Πρόσκληση Συνεργάτη και επιλέξτε τον λογαριασμό με τον οποίο θέλετε να συνεργαστείτε. Ο επιλεγμένος λογαριασμός θα λάβει ένα αίτημα συνεργασίας, το οποίο μπορεί να αποδεχτεί ή να απορρίψει. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε πολλούς λογαριασμούς σε μία ανάρτηση.

Τέλος, προχωρήστε στην κοινή χρήση του περιεχομένου. Μόλις ο προσκεκλημένος λογαριασμός αποδεχτεί το αίτημά σας, η ανάρτηση θα γίνει ορατή και στα δύο προφίλ.

Διαβάστε επίσης: Πώς να φτιάξετε καρούλια Instagram και να ενισχύσετε την αφοσίωση για μια καλύτερη παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Πώς να αποτρέψετε την εμφάνιση του ζητήματος πρόσκλησης συνεργάτη στο μέλλον

Η διόρθωση του προβλήματος “πρόσκληση συνεργάτη δεν εμφανίζεται” μπορεί πράγματι να είναι μια μακρά και κουραστική εργασία. Καταλαβαίνω γιατί θα θέλατε να βεβαιωθείτε ότι δεν θα χρειαστεί να κάνετε ξανά την ταλαιπωρία να κάνετε όλα αυτά τα βήματα ξανά.

Εδώ είναι μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα το αντιμετωπίσετε ξανά:

#1. Διατηρήστε το λογαριασμό σας δημόσιο

Το Instagram επιτρέπει στους ιδιωτικούς λογαριασμούς να δέχονται αιτήματα συνεργασίας από χρήστες. μπορεί να είναι επιρρεπής στο να αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα σε τακτά χρονικά διαστήματα. Είναι καλύτερο να διατηρείτε τον λογαριασμό σας δημόσιο για να στέλνετε και να λαμβάνετε προσκλήσεις για συνεργασία χωρίς προβλήματα.

#2. Διατηρήστε την προσωρινή μνήμη καθαρή

Τα αποτελέσματα της κρυφής μνήμης μπορεί να είναι διπλής όψης. Εφόσον η εφαρμογή Instagram αποθηκεύει τα δεδομένα σας ως προσωρινή μνήμη για να βελτιώσει την εμπειρία και την απόδοση του χρήστη, μπορεί επίσης να προκαλέσει προβλήματα εάν τα δεδομένα είναι κατεστραμμένα.

Ένα από τα ζητήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε ως αποτέλεσμα είναι η μη εμφάνιση της επιλογής πρόσκλησης συνεργάτη στο προφίλ σας. Η τακτική εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης μπορεί να αποτρέψει την εμφάνιση αυτού του ζητήματος.

#3. Πάντα να ενημερώνεστε στην πιο πρόσφατη έκδοση

Βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή Instagram σας είναι πάντα ενημερωμένη. Αυτό όχι μόνο θα αποτρέψει την εμφάνιση τέτοιων ζητημάτων αλλά και θα διατηρήσει τα δεδομένα σας ασφαλή. Για να μην αναφέρουμε, με κάθε νέα ενημέρωση, έχετε πρόσβαση σε νέες λειτουργίες για να παραμένετε στην κορυφή των τάσεων.

Κλείσιμο Σκέψεις

Οι συνεργασίες αλλάζουν το παιχνίδι για τους χρήστες του Instagram, ειδικά για τις επωνυμίες και τους παράγοντες επιρροής που δραστηριοποιούνται στην πλατφόρμα. Υπάρχει κάθε λόγος για να χρησιμοποιήσετε και να επωφεληθείτε από αυτήν τη δυνατότητα για να αποκομίσετε τα αναρίθμητα οφέλη της.

Μία από τις μεθόδους σε αυτήν την ανάρτηση λειτούργησε για την επίλυση του προβλήματος “δεν εμφανίζεται η πρόσκληση συνεργάτη”.

Στη συνέχεια, θα θέλατε να μάθετε πώς να κερδίζετε χρήματα στο Instagram.