Πώς να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος DirecTV 775

Η επανάσταση κοπής καλωδίων δεν πήγε όπως είχε προγραμματιστεί. Υπάρχουν πλέον αρκετές δημοφιλείς υπηρεσίες διαδικτυακής ροής, η καθεμία με τον δικό της αποκλειστικό κατάλογο τίτλων, που απαιτούν μεμονωμένες συνδρομές για χρήση. Για πολλούς χρήστες, μια καλωδιακή συνδρομή τους προσφέρει περισσότερο περιεχόμενο με λιγότερο κόστος.

directv

DirectTV

Η DirecTV είναι θυγατρική της At&T και είναι ένας δημοφιλής πάροχος καλωδίων που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα καναλιών και επιλογών ροής. Λειτουργεί μέσω αποκωδικοποιητή και απαιτεί συνδρομή για χρήση. Οι συνδρομές δεν είναι φθηνές με το μικρότερο να κοστίζει 65 $ και το μεγαλύτερο πακέτο κοστίζει 85 $, αλλά σας δίνει πρόσβαση σε περιεχόμενο που δεν θα έχετε με τα εργαλεία διαδικτυακής ροής.

  Πώς να αποκτήσετε την εφαρμογή iOS Notes στα Windows 10

Διορθώστε τον κωδικό σφάλματος 775 του DirecTV

Το DirecTV λειτουργεί μέσω ενός κουτιού δέκτη. Το κουτί πρέπει να είναι ρυθμισμένο για να λειτουργεί με την τηλεόρασή σας και συχνά απαιτεί έναν επαγγελματία να το διαμορφώσει την πρώτη φορά που συνδέεστε.

Ο δέκτης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και μπορεί να δείτε τον κωδικό σφάλματος 775 της διόρθωσης του DirecTV κατά καιρούς. Αυτός ο κωδικός συνήθως συνοδεύεται από μια παγωμένη εικόνα ή μια σκισμένη ή με εικονοστοιχεία εικόνα/αναπαραγωγή. Το σφάλμα είναι ουσιαστικά αποτέλεσμα παρεμβολής στο σήμα που προέρχεται από το καλώδιο. Δείτε πώς μπορείτε να το διορθώσετε.

Ελέγξτε το υλικό

Βεβαιωθείτε ότι τα καλώδια που εισέρχονται στο κουτί/δέκτη σας δεν είναι χαλαρά. Σφίξτε ό,τι μπορείτε. Κλείστε το τροφοδοτικό στο κουτί και, στη συνέχεια, επαναλάβετε το για να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι ασφαλή. Κάντε το ίδιο για τα καλώδια που πηγαίνουν από τον δέκτη στην τηλεόραση. Ελέγξτε επίσης την τηλεόραση για χαλαρά καλώδια.

  Τρόπος αντιμετώπισης προβλημάτων κατά την εκκίνηση του Word

Ελέγξτε τη μονάδα SWM. Θα πρέπει να δείχνει πράσινο φως. Το φως δεν είναι αναμμένο, σημαίνει ότι δεν παρέχεται ρεύμα στη μονάδα. Αποσυνδέστε το και συνδέστε το σε διαφορετική πηγή ρεύματος. Εάν το φως δεν ανάβει, η μονάδα μπορεί να υποστεί ζημιά. Επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών για αντικατάσταση.

Σημείωση: Πριν αφαιρέσετε, αποσυνδέσετε και επανασυνδέσετε τυχόν καλώδια, τραβήξτε μια φωτογραφία από το πίσω μέρος του κουτιού, ώστε να μπορείτε να το αναφέρετε ξανά όταν συνδέετε τα πάντα.

Επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών

Αν και σπάνια, οι καλωδιακές υπηρεσίες μπορεί να παρουσιάσουν διακοπή της υπηρεσίας. Επικοινωνήστε με την υποστήριξη πελατών και ρωτήστε τους εάν υπάρχει πρόβλημα με το δίκτυο. Εάν υπάρχει, θα πρέπει να περιμένετε να λυθεί.

  Πώς να βγείτε από το πρόγραμμα επεξεργασίας Vi ή Vim

Εάν δεν υπάρχει πρόβλημα με την υπηρεσία, ενημερώστε τους ότι βλέπετε το σφάλμα 775 και θα το επιλύσουν για εσάς. Εάν χρησιμοποιείτε VPN για DirecTV, βεβαιωθείτε ότι η υπηρεσία VPN λειτουργεί.

συμπέρασμα

Ο κωδικός σφάλματος DirecTV 775 είναι ένα συνηθισμένο σφάλμα που μπορούν να δουν οι χρήστες. Εάν το υλικό σας λειτουργεί όπως θα έπρεπε και δεν έχει καταστραφεί, αυτό το πρόβλημα επιλύεται καλύτερα από το DirecTV. Εάν το υλικό σας είναι κατεστραμμένο, θα πρέπει να το αντικαταστήσετε και να βεβαιωθείτε ότι θα το χειρίζεστε καλύτερα στο μέλλον.