Πώς να διορθώσετε την τιμή που δεν είναι διαθέσιμη για επεκτάσεις στο Chrome Web Store

Το Chrome Web Store φιλοξενεί εφαρμογές και επεκτάσεις για το Google Chrome. Είναι ένα αρκετά μεγάλο κατάστημα, αλλά συχνά θα βρείτε διπλότυπες/πλαστές εφαρμογές και επεκτάσεις. Επιπλέον, μερικές δημοφιλείς επεκτάσεις του Chrome έχουν κριθεί ένοχοι για ένεση διαφημίσεων κ.λπ., ενώ ορισμένες έχουν ακόμη και χακαριστεί. Είναι μια κατάσταση αγοραστή-προσοχή μερικές φορές. Ως μέρος αυτών των περιστασιακών λόξυγκα, συνήθως δεν αντιμετωπίζετε προβλήματα όταν κάνετε λήψη μιας επέκτασης. Πραγματικά απλώς κάνετε κλικ στο κουμπί “Προσθήκη στο Chrome”. Μερικές φορές, ωστόσο, το κουμπί “Προσθήκη στο Chrome” αντικαθίσταται με ένα κουμπί “Η τιμή δεν είναι διαθέσιμη”. Αυτό σας εμποδίζει να εγκαταστήσετε την επέκταση. Δείτε πώς να το ξεπεράσετε.

  Σημειώστε και αποθηκεύστε τις αλλαγές που έγιναν σε PDF εκτός σύνδεσης [Chrome]

Διορθώστε την τιμή που δεν είναι διαθέσιμη για επεκτάσεις

Υπάρχουν δύο λόγοι για τους οποίους βλέπετε το κουμπί “Η τιμή δεν είναι διαθέσιμη” όταν προσπαθείτε να κάνετε λήψη μιας επέκτασης από το Chrome Web Store. περιφερειακοί περιορισμοί, περιορισμοί αγοράς. Και τα δύο έχουν να κάνουν πραγματικά με τη χώρα στην οποία βρίσκεστε. Ένας περιφερειακός περιορισμός τίθεται από προγραμματιστές που εμποδίζουν τους χρήστες εκτός καθορισμένης περιοχής να εγκαταστήσουν την εφαρμογή/επέκταση. Ο περιορισμός αγοράς έχει να κάνει με το αν είναι δυνατή ή όχι η πραγματοποίηση αγορών από το Chrome Web Store στη χώρα σας.

Ο απλός τρόπος αντιμετώπισης του προβλήματος δεν είναι διαθέσιμη τιμή είναι να χρησιμοποιήσετε ένα VPN. Εγκαταστήστε ένα VPN και, στη συνέχεια, επισκεφτείτε τη σελίδα της επέκτασης στο Chrome Web Store. Θα πρέπει να δείτε το κουμπί “Προσθήκη στο Chrome”. Κάντε κλικ σε αυτό και η επέκταση θα εγκατασταθεί.

  Πώς να αλλάξετε τα δικαιώματα κάμερας και μικροφώνου ενός ιστότοπου στο Chrome

Περιορισμοί

Αυτό θα σας βοηθήσει να παρακάμψετε τους περιφερειακούς περιορισμούς. Εάν η επέκταση λειτουργεί μόνο σε ορισμένες περιοχές, είναι πιθανό να χρειαστείτε και το VPN για να χρησιμοποιήσετε την επέκταση. Δεν υπάρχει τρόπος να πούμε σε ποια χώρα είναι διαθέσιμη η επέκταση, επομένως θα υπάρξει μια μικρή δοκιμή και σφάλμα. Εάν ο περιορισμός οφείλεται στο ότι δεν μπορείτε να αγοράσετε αντικείμενα από το Chrome Web Store στη χώρα σας, τότε ενδέχεται να συναντήσετε οδόφραγμα.

Θα χρειαστείτε έναν τρόπο πληρωμής που λειτουργεί στη χώρα όπου είναι διαθέσιμη η επέκταση και πάλι, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN που μπορεί να εγγυηθεί ότι οι πληροφορίες σας θα είναι ασφαλείς. Ένα VPN θα απαλλαγεί από το κουμπί Η τιμή δεν είναι διαθέσιμη και εάν η επέκταση είναι δωρεάν, θα μπορείτε να την εγκαταστήσετε χωρίς κανένα πρόβλημα.

  Πώς να μεταδώσετε ένα βίντεο από το Facebook στο Chromecast

Θα πρέπει επίσης να σας προειδοποιήσουμε ότι εάν πρόκειται να αγοράσετε μια επέκταση και χρειάζεστε ένα VPN απλώς για να το κατεβάσετε, βεβαιωθείτε ότι θα λειτουργήσει στη χώρα σας. Οι επεκτάσεις είναι συνήθως δωρεάν και οι σπάνιες που πληρώνονται έχουν δοκιμαστική έκδοση, οπότε πάρτε το για μια περιστροφή.