Πώς να μεταδώσετε ένα βίντεο από το Facebook στο Chromecast


Το YouTube είναι το μέρος όπου ζουν μερικά από τα καλύτερα βίντεο, αλλά το Facebook είναι όπου ανεβαίνουν χαμηλότερης ποιότητας εκδόσεις τους. Εκτός από τα αστεία και την παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, το Facebook έχει πολύ περιεχόμενο βίντεο. Μπορεί να είναι χλωμό σε σύγκριση με το YouTube, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείτε να το αποκλείσετε ως μέρος για να παρακολουθήσετε βίντεο. Πολλές σελίδες λειτουργούν αποκλειστικά με κοινή χρήση βίντεο και ορισμένες σελίδες όπως το Mental Floss είναι πραγματικά διασκεδαστικό να παρακολουθείτε. Εάν έχετε συνδέσει ένα Chromecast στο σπίτι, μπορείτε ακόμη και να μεταδώσετε ένα βίντεο Facebook στο Chromecast σας. Να πώς.

  Πώς να προσθέσετε μη αυτόματα διευθύνσεις οδών στην επιλογή αυτόματης συμπλήρωσης του Chrome

Μετάδοση από τον Ιστό του Facebook

Πρέπει να εκτελείτε την πιο πρόσφατη έκδοση του Chrome. Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε την επίσημη επέκταση Chromecast, ωστόσο, πρέπει να έχετε ήδη ρυθμίσει τη συσκευή Chromecast και να είναι έτοιμη για λήψη ροής.

Βρείτε ένα βίντεο που θα θέλατε να παρακολουθήσετε και παίξτε το. Εάν τα βίντεο αναπαράγονται αυτόματα στο χρονολόγιό σας, κοιτάξτε στην κάτω δεξιά γωνία του προγράμματος αναπαραγωγής και θα δείτε ένα κουμπί Cast ανάμεσα στις ρυθμίσεις και τα κουμπιά πλήρους οθόνης. Πατήστε το και το Chrome θα σας ζητήσει να επιλέξετε τη συσκευή σας Chromecast. Μόλις επιλεγεί η συσκευή, το βίντεο θα μεταδοθεί στην τηλεόραση/οθόνη σας.

  Παράβλεψη δικαιωμάτων και επιτρέψτε στα προγράμματα αναπαραγωγής βίντεο σε οποιονδήποτε ιστότοπο να εμφανίζονται σε πλήρη οθόνη [Chrome]

Σε εφαρμογές Facebook για iOS και Android

Οι εφαρμογές του Facebook υποστηρίζουν τόσο το Chromecast όσο και το AirPlay (μόνο για iOS). Αναζητήστε ένα βίντεο που θέλετε να παρακολουθήσετε και πατήστε το. Δεν μπορείτε να μεταδώσετε το βίντεο από την προβολή χρονολογίου. Πρέπει να μεταβεί στη δική του λειτουργία προβολής. Μέσα σε αυτήν τη λειτουργία προβολής, θα δείτε ένα κουμπί μετάδοσης δίπλα στο κουμπί πλήρους οθόνης. Πατήστε το. Στο iOS θα έχετε δύο επιλογές μετάδοσης. Chromecast και AirPlay. Στο Android, θα βλέπετε μόνο το Chromecast.

Πατήστε το κουμπί «Chromecast» και επιλέξτε τη συσκευή σας για να ξεκινήσει η μετάδοση του βίντεο.

  Πώς να διορθώσετε την τιμή που δεν είναι διαθέσιμη για επεκτάσεις στο Chrome Web Store

Το Facebook πειραματίζεται με την υποστήριξη Chromecast εδώ και αρκετό καιρό. Ποτέ δεν βγήκε στην πραγματικότητα και έκανε επίσημο το χαρακτηριστικό και οι εφαρμογές του για smartphone ενημερώνονται πάντα σιωπηλά με ένα αρχείο καταγραφής αλλαγών λέβητα. Πότε προστέθηκε επίσημα η υποστήριξη είναι δύσκολο να πει κανείς, αλλά είναι εκεί τώρα και λειτουργεί καλά.