Πώς να διορθώσετε την αποτυχία ελέγχου ταυτότητας της πύλης AT&T U-verse

Η σύνδεσή σας στο διαδίκτυο έρχεται σε εσάς μέσω ενός ISP. Ο ISP παραμένει συνήθως στο παρασκήνιο. το μόνο που γνωρίζετε είναι ότι οι συσκευές σας μπορούν να συνδεθούν στο δρομολογητή και όλα είναι καλά. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη σύνδεση σε έναν συγκεκριμένο ιστότοπο, τα προβλήματα συχνά σχετίζονται με τις ρυθμίσεις διαδικτύου ή τη διαμόρφωση του δρομολογητή. Συνήθως είναι εύκολο να επιλυθεί.

αποτυχία ελέγχου ταυτότητας πύλης

Διορθώστε την αποτυχία ελέγχου ταυτότητας πύλης U-verse AT&T

Η AT&T είναι ένας από τους μεγαλύτερους ISP στην Αμερική. Παρέχει τόσο γρήγορο internet όσο και καλωδιακές συνδέσεις υψηλής ταχύτητας, καθώς και άλλες υπηρεσίες και προϊόντα. Μπορείτε κανονικά να βασιστείτε στην αδιάλειπτη εξυπηρέτηση από την εταιρεία. Αυτό ισχύει τόσο για το Διαδίκτυο όσο και για την καλωδιακή του υπηρεσία.

  Πώς να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε το Mac σας

Από τις πολλές υπηρεσίες και προϊόντα που προσφέρει η AT&T, η υπηρεσία U-Verse TV. Είναι τηλεόραση που παρέχεται μέσω σύνδεσης δικτύου υψηλής ταχύτητας και όπως κάθε άλλη σύνδεση δικτύου, μπορεί να αντιμετωπίσει προβλήματα. Εάν βλέπετε το μήνυμα αποτυχίας ελέγχου ταυτότητας πύλης στην τηλεόρασή σας U-Verse, δοκιμάστε τις παρακάτω διορθώσεις.

1. Ελέγξτε την κατάσταση της υπηρεσίας AT&T

Προτού δοκιμάσετε οτιδήποτε για να διορθώσετε το σφάλμα αποτυχίας ελέγχου ταυτότητας πύλης, ελέγξτε αν είναι στο τέλος σας ή εάν η AT&T αντιμετωπίζει διακοπή της υπηρεσίας. Συμβαίνει και η εταιρεία πρέπει να το διορθώσει.

Για να ελέγξετε την κατάσταση της υπηρεσίας, επισκεφθείτε το σελίδα κατάστασης υπηρεσίας της εταιρείας. Εναλλακτικά, μπορείτε να έχετε όλη τη γραμμή υποστήριξης και θα σας πουν εάν υπάρχει πρόβλημα σε εξέλιξη.

  Πώς να παίξετε αρχεία OGG στα Windows 10

Εάν υπάρχει διακοπή της υπηρεσίας, εναπόκειται στην AT&T να το επιλύσει.

2. Μόντεμ κύκλου ισχύος

Δοκιμάστε να κάνετε επανεκκίνηση του μόντεμ, δηλαδή του δρομολογητή σας.

Εντοπίστε το κουμπί λειτουργίας στο δρομολογητή.
Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί για 15 δευτερόλεπτα.
Αφήστε το κουμπί.
Αποσυνδέστε το μόντεμ από την πρίζα.
Περιμένετε άλλα 15 δευτερόλεπτα.
Συνδέστε το βύσμα ρεύματος στο μόντεμ.
Πατήστε το κουμπί λειτουργίας για να το ενεργοποιήσετε.
Περιμένετε να σταθεροποιηθούν τα φώτα.

3. Ελέγξτε για χαλαρό καλώδιο

Εάν ένα καλώδιο δεν είναι συνδεδεμένο με ασφάλεια στο δρομολογητή, μπορεί να δείτε το σφάλμα αποτυχίας ελέγχου ταυτότητας πύλης. Εντοπίστε το δρομολογητή και βεβαιωθείτε ότι όλα είναι συνδεδεμένα με ασφάλεια. Προσπαθήστε να το αποσυνδέσετε και να το επανασυνδέσετε ξανά. Επιπλέον, βεβαιωθείτε ότι όλα είναι συνδεδεμένα στη σωστή θύρα/πρίζα.

4. Επαναφέρετε το δρομολογητή

Δοκιμάστε να επαναφέρετε το ρούτερ. Το σφάλμα αποτυχίας ελέγχου ταυτότητας πύλης υποδηλώνει πρόβλημα με τις διαμορφώσεις δικτύου και, εάν μπαίνετε στην τηλεόρασή σας, καθώς και σε άλλες συσκευές, οι ρυθμίσεις δικτύου στο δρομολογητή πρέπει να επαναφέρονται.

  Πώς να προσθέσετε αυτόματα μονάδες δίσκου στην επιφάνεια εργασίας στα Windows 10

Εντοπίστε το κουμπί επαναφοράς στο δρομολογητή (αυτό είναι διαφορετικό από το κουμπί λειτουργίας).
Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί επαναφοράς.
Όταν τα φώτα στο δρομολογητή αρχίσουν να αναβοσβήνουν, αφήστε το κουμπί.
Περιμένετε να σταθεροποιηθούν τα φώτα.
Η αποτυχία ελέγχου ταυτότητας πύλης θα πρέπει να φύγει.

συμπέρασμα

Το σφάλμα αποτυχίας ελέγχου ταυτότητας πύλης σε έναν υπολογιστή μπορεί να έχει να κάνει με όλα τα είδη των πραγμάτων. το πρόγραμμα περιήγησης, τις ρυθμίσεις δικτύου του υπολογιστή, τις ρυθμίσεις DNS ή τον ιστότοπο στον οποίο προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση. Ωστόσο, εάν δείτε το σφάλμα αποτυχίας ελέγχου ταυτότητας πύλης σε όλες τις συσκευές σας, ενδέχεται να φταίει ο δρομολογητής σας ή η σύνδεση. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με την επαναφορά ενός δρομολογητή, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την AT&T για βοήθεια.