Πώς να διαγράψετε το ιστορικό κλήσεων Instagram

Αρχικά το Instagram δεν είχε ποτέ μια λειτουργία συνομιλίας σε αυτό. Ήταν απλώς μια πλατφόρμα όπου οι χρήστες μπορούσαν να μοιράζονται τις φωτογραφίες και τα βίντεό τους με τον κόσμο και άλλοι χρήστες μπορούσαν να μοιράζονται τις αναρτήσεις τους, όπως άλλοι. και αν θέλεις σχολίασε τα και εσύ. Αλλά καθώς το Instagram άρχισε να αναπτύσσεται, εισήχθη η λειτουργία συνομιλίας και σύντομα η λειτουργία κλήσης ενσωματώθηκε επίσης στην πλατφόρμα, συμπεριλαμβανομένων τόσο των βιντεοκλήσεων όσο και των φωνητικών κλήσεων. Και αυτές οι κλήσεις έγιναν μέσω Διαδικτύου. Αυτές οι αλλαγές έκαναν το Instagram μια εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων που είναι πλέον διαθέσιμη για όλες τις συσκευές σε όλο τον κόσμο. Χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα συνομιλίας και κλήσης Instagram, μπορείτε να συνδεθείτε με οποιονδήποτε χρήστη του Instagram. δεν έχει σημασία πού βρίσκονται σε ολόκληρο τον κόσμο. Χρειάζεστε μόνο πρόσβαση στο διαδίκτυο στη συσκευή σας για να λειτουργήσουν τέτοιες λειτουργίες. Εάν θέλετε ποτέ να διαγράψετε το ιστορικό συνομιλιών ή το ιστορικό κλήσεων στον λογαριασμό σας στο Instagram, μπορείτε να το διαγράψετε εύκολα. Αν όμως δυσκολεύεστε να το διαγράψετε και αναζητάτε λίγη βοήθεια, αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει. Θα σας καθοδηγήσει σε βήματα για το πώς να δείτε το ιστορικό κλήσεων Instagram και να διαγράψετε το ιστορικό κλήσεων Instagram. Επίσης, θα μάθετε πώς μπορείτε να διαγράψετε το ιστορικό κλήσεων βίντεο στη συνομιλία Instagram και να διαγράψετε κλήσεις στο IG χωρίς κόπο.

Πώς να διαγράψετε το ιστορικό κλήσεων Instagram

Τώρα έχετε πολλές περισσότερες δυνατότητες στο IG, όπως η λειτουργία εξαφάνισης, η οποία σας επιτρέπει να διαγράφετε συνομιλίες και ιστορικά κλήσεων και από τις δύο πλευρές, μόλις το δουν ή το διαβάσουν και οι δύο χρήστες στη συνομιλία. Η λειτουργία Vanish περιορίζεται μόνο σε συνομιλία από άτομο σε άτομο και δεν είναι διαθέσιμη σε ομαδικές συνομιλίες. Διαβάστε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος για να μάθετε τα βήματα που δείχνουν πώς να διαγράψετε το ιστορικό κλήσεων Instagram με λεπτομερή τρόπο χρησιμοποιώντας τις εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

  Μπορείτε να επιστρέψετε στην παλιά διάταξη του Instagram;

Μπορείτε να δείτε το ιστορικό κλήσεων Instagram;

Ναι, μπορείτε να δείτε το ιστορικό κλήσεων Instagram.

  • Μπορείτε να δείτε το ιστορικό κλήσεων IG που έγινε με έναν μεμονωμένο χρήστη και επίσης να δείτε το ιστορικό κλήσεων κάθε χρήστη με τον οποίο είχατε συνομιλίες.
  • Για να δείτε το προσωπικό ιστορικό κλήσεων, μεταβείτε στην ενότητα συνομιλίας στην εφαρμογή Instagram και επιλέξτε τη συνομιλία. Στη συνέχεια, πατήστε σε αυτό για να βρείτε όλο το ιστορικό κλήσεων, συμπεριλαμβανομένων των βιντεοκλήσεων και των φωνητικών κλήσεων και των συνομιλιών.
  • Για να δείτε όλο το ιστορικό κλήσεων, μεταβείτε στην ενότητα συνομιλίας. Από εκεί, μεταβείτε στην ενότητα κλήσεων για να δείτε το δικό σας ιστορικό κλήσεων Instagram με κάθε χρήστη.
  Πώς να αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό Instagram σε όλες τις συσκευές

Τα λεπτομερή βήματα για το πώς μπορείτε να δείτε το ιστορικό κλήσεων Instagram μπορείτε να βρείτε στην υποεπικεφαλίδα που παρατίθεται παρακάτω σε αυτό το άρθρο.

Μπορείτε να διαγράψετε κλήσεις στο IG;

Ναι, μπορείτε να διαγράψετε κλήσεις στο IG. Όπως και τα μηνύματα, μπορείτε να καταργήσετε την αποστολή τους μέσω συνομιλίας, αλλά δεν υπάρχει τέτοια επιλογή για βιντεοκλήσεις ή φωνητικές κλήσεις. Εάν προσπαθήσετε να διαγράψετε τη συνομιλία σας, θα διαγράψει τις κλήσεις που έγιναν στον χρήστη, αλλά θα διαγράψει επίσης όλα τα μηνύματα, τις εικόνες και τα βίντεο που έχετε στείλει ή λάβει προς/από τον χρήστη. Στη συνέχεια, για να διαγράψετε κλήσεις στο Instagram, μπορείτε να μεταβείτε στην ενότητα κλήσεων και να διαγράψετε μεμονωμένα κάθε κλήση. ή μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία εξαφάνισης σε εκείνες τις συνομιλίες από τις οποίες θέλετε να διαγραφεί όλο το ιστορικό συνομιλιών και κλήσεων καθώς προβάλλονται και από τις δύο πλευρές. Τώρα ξέρετε αν μπορείτε να διαγράψετε κλήσεις στο IG ή όχι.

Πώς να δείτε το ιστορικό κλήσεων Instagram;

Για να δείτε το ιστορικό κλήσεων Instagram, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Instagram στο δικό σας Android και iOS συσκευές.

2. Πατήστε στο αγγελιαφόρος εικονίδιο από την επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

3. Πατήστε στο εικονίδιο βιντεοκλήσης από το επάνω μέρος της οθόνης για να δείτε το ιστορικό κλήσεων Instagram.

Έτσι μπορείτε να δείτε το ιστορικό κλήσεων IG.

Πώς να διαγράψετε το ιστορικό κλήσεων Instagram; Πώς διαγράφετε το ιστορικό κλήσεων στο Instagram;

Για να μάθετε πώς να διαγράψετε το ιστορικό κλήσεων Instagram, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

  Πώς να χακάρετε το Instagram

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο τηλέφωνό σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο του messenger > εικονίδιο βιντεοκλήσης από την επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

3. Πατήστε παρατεταμένα το ιστορικό κλήσεων που θέλετε να διαγράψετε.

4. Πατήστε Διαγραφή από το αναδυόμενο μενού για να διαγράψετε το ιστορικό κλήσεων.

Έτσι μπορείτε να διαγράψετε το ιστορικό κλήσεων IG.

Πώς να διαγράψετε το ιστορικό κλήσεων Instagram Android;

Για να διαγράψετε το ιστορικό κλήσεων Instagram σε μια συσκευή Android, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο τηλέφωνό σας και πατήστε το αγγελιαφόρος εικόνισμα.

2. Πατήστε στο εικονίδιο βιντεοκλήσης.

3. Πατήστε παρατεταμένα το επιθυμητό ιστορικό κλήσεων.

4. Τέλος, πατήστε Διαγραφή για να διαγράψετε το ιστορικό κλήσεων.

Έτσι μπορείτε να διαγράψετε το ιστορικό κλήσεων Insta στο Android.

Πώς να διαγράψετε το ιστορικό κλήσεων Instagram και από τις δύο πλευρές;

Για να διαγράψετε το ιστορικό κλήσεων Instagram και από τις δύο πλευρές, πρέπει να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία εξαφάνισης σε όλες αυτές τις συνομιλίες. Και για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία εξαφάνισης, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Instagram στο τηλέφωνό σας.

2. Πατήστε στο αγγελιαφόρος εικονίδιο στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

3Α. Επιλέξτε την επιθυμητή συνομιλία και σύρετε προς τα επάνω στη συνομιλία για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία εξαφάνισης.

3Β. Πατήστε στο όνομα χρήστη του χρήστη στο επάνω μέρος και ενεργοποιήστε το διακόπτη για την επιλογή λειτουργίας Vanish.

Έτσι μπορείτε να διαγράψετε το ιστορικό κλήσεων Instagram και από τις δύο πλευρές.

Πώς να διαγράψετε το ιστορικό κλήσεων βίντεο στο Instagram Chat;

Ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω για να διαγράψετε το ιστορικό βιντεοκλήσεων στη συνομιλία IG.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς να διαγράφετε το ιστορικό κλήσεων Instagram. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.