Πώς να διορθώσετε τη συνέχιση της αναπαραγωγής στο VLC Player μετά την ενημέρωση των δημιουργών

Η συσκευή αναπαραγωγής VLC έχει μια τακτοποιημένη μικρή δυνατότητα αναπαραγωγής βιογραφικού. Εντοπίζει πότε αναπαράγετε ένα αρχείο πολυμέσων που έχει αναπαραχθεί πρόσφατα σε VLC. Ξέρει πού σταματήσατε όταν κλείσατε ένα αρχείο. Όταν το ανοίξετε ξανά, το VLC player σας προσφέρει να συνεχίσετε από εκεί που σταματήσατε. Δεν υπάρχει τίποτα παρόμοιο στην εφαρμογή Βίντεο και τηλεόραση που συνοδεύει τα Windows 10. Μιλώντας για τα Windows 10, το Creators Update έσπασε τη δυνατότητα αναπαραγωγής βιογραφικού στο πρόγραμμα αναπαραγωγής VLC. Από όλα τα προβλήματα που θα μπορούσε να έχει μια ενημέρωση των Windows, αυτό είναι το πιο απρόβλεπτο. Είναι πιθανό, αν και όχι πολύ, το VLC να παρουσιάσει μια διόρθωση για αυτό. Εάν δεν θέλετε να περιμένετε, υπάρχει ένας πολύ απλούστερος τρόπος για να διορθώσετε την αναπαραγωγή συνέχισης στο πρόγραμμα αναπαραγωγής VLC.

  Πώς να μετακινήσετε ένα παράθυρο εκτός οθόνης στην κύρια οθόνη σας

Η λύση είναι απλή, αλλά θα τη μισήσεις. Απεγκαταστήστε και επανεγκαταστήστε το VLC player. Για οποιονδήποτε λόγο, το Creators Update έσπασε αυτήν τη δυνατότητα. Όπως και με τα περισσότερα άλλα σφάλματα, αυτό συμβαίνει μόνο εάν πραγματοποιήσατε αναβάθμιση από την Ενημέρωση Επετείου. Εάν κάνετε καθαρή εγκατάσταση, δεν θα λάβετε αυτό το σφάλμα.

Για να απεγκαταστήσετε το VLC player, ανοίξτε τον Πίνακα Ελέγχου και μεταβείτε στο Πρόγραμμα. Επιλέξτε το πρόγραμμα αναπαραγωγής VLC από τη λίστα των εγκατεστημένων προγραμμάτων και κάντε κλικ στο «Κατάργηση εγκατάστασης». Θα χρειαστείτε δικαιώματα διαχειριστή για να το κάνετε αυτό.

Μόλις απεγκατασταθεί η εφαρμογή, κάντε λήψη και εγκαταστήστε την ξανά. Η λειτουργία θα λειτουργήσει αυτή τη φορά.

  Τι είναι η επίθεση Man-in-the-Middle;

Το Windows 10 Update Assistant επαναφέρει τις προεπιλογές της εφαρμογής όταν αναβαθμίζει τα Windows σε νεότερη έκδοση. Αυτό από μόνο του είναι ενοχλητικό γιατί πρέπει να ρυθμίσετε ξανά τις προτιμήσεις σας. Δημιουργεί επίσης επιπλέον προβλήματα. Ένα άλλο πρόβλημα που βλέπουν οι χρήστες των Windows 10 είναι οι λευκές μικρογραφίες φωτογραφιών στην Εξερεύνηση αρχείων. Η επιδιόρθωση για αυτό έγκειται στην επαναφορά των προεπιλογών της εφαρμογής και στην εκ νέου κατασκευή της προσωρινής μνήμης εικονιδίων.

Δεν είναι οριστικό, αλλά είναι πιθανό η ενημέρωση να έσπασε τη δυνατότητα προσωρινής αποθήκευσης του VLC που σας επιτρέπει να θυμάστε τη θέση σας σε ένα αρχείο πολυμέσων. Εάν δεν είστε πολύ πρόθυμοι να απεγκαταστήσετε το VLC και να το εγκαταστήσετε ξανά, δοκιμάστε να επαναφέρετε τις προεπιλογές της εφαρμογής για βίντεο. Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να διορθώσει τη συνέχιση της αναπαραγωγής σε VLC. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής μας, το πρόβλημα δεν εξαφανίστηκε έως ότου επανεγκατασταθεί η εφαρμογή.

  Πώς λειτουργεί η Νέα βιβλιοθήκη εφαρμογών στο iPhone

Το Creators Update έχει σπάσει αρκετά πράγματα, αλλά είναι ως επί το πλείστον μικρά. Η ενημέρωση πρόσθεσε το PowerShell στο μενού Win X, αλλά με αυτόν τον τρόπο, έσπασε τις γραμματοσειρές με ραστεροποίηση. Και πάλι, αυτό είναι ένα μικρό και εύκολα επιλύσιμο πρόβλημα. Απλώς δεν πρέπει να συμβαίνει. Ο Βοηθός αναβάθμισης, ενώ ένας πολύ καλός τρόπος για την αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος πρέπει να σταματήσει να σπάει πράγματα με κάθε σημαντική ενημέρωση.