Πώς να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας στο Crunchyroll

Το Crunchyroll είναι αυτή τη στιγμή μία από τις κορυφαίες πλατφόρμες ροής anime στον κόσμο. Έχει μια πληθώρα τηλεοπτικών εκπομπών και ταινιών anime, που κυμαίνονται από τα κλασικά έως τις τελευταίες κυκλοφορίες όπως το Chainsaw Man. Ωστόσο, εάν έχετε αποφασίσει να εξαιρεθείτε από τη χρήση του Crunchyroll, σας έχουμε καλύψει. Θα σας διδάξουμε πώς να απενεργοποιήσετε και να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας στο Crunchyroll σε αυτόν τον οδηγό. Ρίξτε μια ματιά σε αυτόν τον οδηγό βήμα προς βήμα εάν χρειάζεστε βοήθεια για το κλείσιμο του λογαριασμού σας στο Crunchyroll.

Διαγραφή του λογαριασμού σας στο Crunchyroll (Δεκέμβριος 2022)

Εάν δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε, θα εξηγήσουμε πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε/διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Crunchyroll σε αυτό το σεμινάριο. Προσθέσαμε επίσης μια ενότητα για τους χρήστες που επιθυμούν να διαγράψουν τον λογαριασμό κάποιου άλλου σε περίπτωση που τους περάσει. Τούτου λεχθέντος, ας δούμε τα βήματα:

Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Crunchyroll

Προτού μπορέσετε να απενεργοποιήσετε (διαβάστε τη διαγραφή, εξηγείται παρακάτω) τον λογαριασμό σας στο Crunchyroll, η πλατφόρμα ροής σας υπενθυμίζει ότι πρέπει να ακυρώσετε την ενεργή συνδρομή σας. Όταν επισκέπτεστε τη σελίδα απενεργοποίησης λογαριασμού για το Crunchyroll, λαμβάνετε ένα μήνυμα που σας ζητά να ακυρώσετε οποιαδήποτε επαναλαμβανόμενη συνδρομή.

Ελέγξτε λοιπόν τον οδηγό μας για το πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Crunchyroll και να τερματίσετε τη συνδρομή σας χωρίς καμία ταλαιπωρία. Θα είχατε ήδη περάσει από αυτήν τη διαδικασία εάν διακόψατε τη χρήση της πλατφόρμας πριν από λίγο. Λοιπόν, αμέσως μετά την ακύρωση της συνδρομής σας, μπορείτε να προχωρήσετε με τα βήματα για τη διαγραφή του λογαριασμού σας.

  Ποιες είναι οι απαιτήσεις Valorant Laptop;

Διαγράψτε τον λογαριασμό σας στο Crunchyroll με 3 εύκολα βήματα

Πριν αναλύσουμε λεπτομερώς τη διαδικασία διαγραφής του λογαριασμού σας, θα θέλαμε να εξηγήσουμε ένα πράγμα που προκαλεί σύγχυση σχετικά με αυτήν τη διαδικασία. Το Crunchyroll στην πραγματικότητα δεν διαθέτει ειδική επιλογή “Διαγραφή λογαριασμού” στις ρυθμίσεις ή οπουδήποτε στον ιστότοπό του. Ωστόσο, η εταιρεία ροής προσφέρει μια σελίδα “Απενεργοποίηση λογαριασμού” που, λοιπόν, δεν απενεργοποιεί τον λογαριασμό σας. Αντίθετα, διαγράφει πραγματικά τον λογαριασμό σας για πάντα. Δεν μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά τον λογαριασμό σας εάν ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα και απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Crunchyroll. Ο λογαριασμός σας θα χαθεί για πάντα, οπότε διαβάστε μόνο εάν έχετε αποφασίσει.

Με αυτό το πρόβλημα, ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Crunchyroll στον επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή Windows, macOS ή Linux:

1. Αρχικά, μεταβείτε στον ιστότοπο του Crunchyroll και συνδεθείτε με τα διαπιστευτήριά σας. Στη συνέχεια, μεταβείτε στο Crunchyroll’s σελίδα απενεργοποίησης λογαριασμού μέσω του συνδέσμου εδώ. Δεν θα έχετε την επιλογή να φτάσετε σε αυτήν τη σελίδα πουθενά στις ρυθμίσεις, επομένως πρέπει να βασιστείτε στον σύνδεσμο που επισυνάψαμε.

2. Μπορείτε να επιλέξετε οποιονδήποτε από τους αναφερόμενους λόγους για την απενεργοποίηση του λογαριασμού σας και να πληκτρολογήσετε τυχόν πρόσθετους συλλογισμούς στο παρακάτω πεδίο. Στη συνέχεια, εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας για επιβεβαίωση πριν κάνετε κλικ στο κουμπί “Απενεργοποίηση τώρα”.

3. Αφού κάνετε κλικ στο κουμπί απενεργοποίησης, θα δείτε ένα αναδυόμενο παράθυρο που ζητά τελική επιβεβαίωση για τη διαγραφή του λογαριασμού σας. Το μήνυμα στο αναδυόμενο παράθυρο σας υπενθυμίζει ότι “δεν μπορείτε να το αναιρέσετε αυτό!” δράση. Μόλις κάνετε κλικ στο OK, ο λογαριασμός σας στο Crunchyroll θα διαγραφεί.

  Πώς να αλλάξετε το στυλ για όλους τους πίνακες στο Microsoft Word

4. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία σας, θα δείτε μια ειδοποίηση με την ένδειξη “Ο λογαριασμός σας έχει διαγραφεί” στο επάνω μέρος της αρχικής σελίδας. Ναι, ο λογαριασμός έχει διαγραφεί και δεν έχει απενεργοποιηθεί, όπως ίσως πιστεύετε στη σελίδα υποστήριξης.

Διαγραφή λογαριασμού Crunchyroll για κάποιον που πέθανε

Αν και η διαδικασία κλεισίματος ενός λογαριασμού Crunchyroll δεν είναι εύκολη, δεν είναι και η πιο δύσκολη. Επομένως, εάν είστε υπεύθυνος για την ψηφιακή κληρονομιά κάποιου μετά το πέρασμά του, ακολουθήστε τα παραπάνω βήματα για να διαγράψετε τον λογαριασμό του στο Crunchyroll, εάν έχετε τα στοιχεία σύνδεσής του.

Από την άλλη πλευρά, εάν δεν έχετε τα διαπιστευτήρια σύνδεσης του αποθανόντος ατόμου, πρέπει να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης του Crunchyroll χρησιμοποιώντας αυτό το Σύνδεσμος «Σελίδα επικοινωνίας». και εξηγήστε τους την κατάστασή σας.

Επιλέξτε «Συνδρομή» ως θέμα, εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας και βάλτε «Αίτημα για διαγραφή λογαριασμού» ή «Αίτημα για διαγραφή λογαριασμού» στην ενότητα θέματος. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε την αίτησή σας και θυμηθείτε να συμπεριλάβετε τη διεύθυνση email του αποθανόντος χρήστη. Η ομάδα υποστήριξης του Crunchyroll θα σας βοηθήσει αμέσως και θα διαγράψει οριστικά τον λογαριασμό και όλα τα δεδομένα που σχετίζονται με αυτόν.

Για να κλείσουμε αυτήν την ενότητα, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι είναι σημαντικό να διαγράψετε τους διαδικτυακούς λογαριασμούς ενός αποθανόντος για να αποτρέψετε την κλοπή ταυτότητας και να προστατέψετε τους λογαριασμούς του από τους χάκερ.

  Τι σημαίνει «IDK» και πώς το χρησιμοποιείτε;

Συχνές Ερωτήσεις

Είναι εύκολο να ακυρωθεί το Crunchyroll;

Ναί! Μπορείτε εύκολα να ακυρώσετε τη συνδρομή σας σε μερικά βήματα. Έχει έναν αριθμό διαφορετικών μεθόδων ανάλογα με τη μέθοδο πληρωμής που χρησιμοποιείτε για να αποκτήσετε τη συνδρομή. Μπορείτε να δείτε τον οδηγό μας για το πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Crunchyroll για να απαλλαγείτε από αυτήν χωρίς καμία ταλαιπωρία.

Είναι το Crunchyroll ασφαλές;

Είναι μια απόλυτα ασφαλής και νόμιμη πλατφόρμα για τη ροή anime καθώς κατέχουν όλες τις απαραίτητες άδειες για όλο το περιεχόμενο στη βιβλιοθήκη τους.

Είναι νόμιμη η παρακολούθηση anime στο Crunchyroll;

Ναι, είναι απολύτως νόμιμη η παρακολούθηση anime στο Crunchyroll, καθώς είναι μια επίσημη πλατφόρμα με όλες τις απαραίτητες άδειες για τη ροή anime όπως Chainsaw Man και One Piece. Επομένως, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για νομικά ζητήματα κατά τη χρήση του Crunchyroll.

Πώς επαναφέρετε έναν διαγραμμένο λογαριασμό Crunchyroll;

Λοιπόν, δεν μπορείτε να επαναφέρετε έναν διαγραμμένο λογαριασμό. Ενώ το Crunchyroll επιτρέπει στους χρήστες να πυροβολούν τους λογαριασμούς τους μέσω της σελίδας “Απενεργοποίηση λογαριασμού”, η πλατφόρμα δεν απενεργοποιεί τον λογαριασμό. Διαγράφει οριστικά τον λογαριασμό σας κατόπιν αιτήματος και, στη συνέχεια, δεν μπορείτε να επαναφέρετε αυτόν τον λογαριασμό. Θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό στο Crunchyroll και να αποκτήσετε νέα συνδρομή για να παρακολουθήσετε anime.

Κλείστε οριστικά τον λογαριασμό σας στο Crunchyroll

Αυτό είναι για τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο διαγραφής του λογαριασμού σας στο Crunchyroll. Ελπίζουμε ότι μπορέσαμε να σας δώσουμε μια λύση με σαφείς οδηγίες βήμα προς βήμα. Μείνετε συντονισμένοι στο Beebom για περισσότερα άρθρα σχετικά με ιστότοπους ροής anime όπως το Crunchyroll, κάλυψη δημοφιλών anime όπως το One Piece, το Jujutsu Kaisen και άλλα. Λοιπόν, φροντίστε να παρακολουθήσετε μερικά από τα δημοφιλή anime προτού διαγράψετε τον λογαριασμό σας. Επίσης, ενημερώστε μας τον λόγο για τον οποίο αποφασίσατε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στα παρακάτω σχόλια.