Πώς να διαγράψετε και να επαναφέρετε τις εφαρμογές Stock στο iOS 10


Όλα τα smartphone και οι φορητοί υπολογιστές συνοδεύονται από στοκ εφαρμογές. Οι εφαρμογές υπάρχουν έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί να εκτελεί βασικές λειτουργίες με μια συσκευή out-of-the-box. Οι περισσότερες εφαρμογές είναι χρήσιμες, π.χ. εφαρμογές καιρού ή προγράμματα-πελάτες email, αλλά μερικές είναι απλώς bloatware. Από το iOS έως το Android και τα Windows 10, μπορείτε να βρείτε μια ολόκληρη σειρά από εφαρμογές προεγκατεστημένες στη συσκευή σας που πιθανότατα δεν θα χρησιμοποιήσετε ποτέ. Αυτές οι στοκ εφαρμογές, αν μη τι άλλο, καταλαμβάνουν χώρο στη συσκευή σας. Στο iOS 10 μπορείτε να αφαιρέσετε τις στοκ εφαρμογές που δεν σας αρέσουν. Εάν αργότερα αλλάξετε γνώμη, μπορείτε να επαναφέρετε την εφαρμογή. Να πώς.

  Πώς να εξαιρέσετε εφαρμογές από την αναζήτηση Spotlight στο iOS 9

Πώς να διαγράψετε εφαρμογές μετοχών

Στο iOS 10, μπορείτε να διαγράψετε 23 στοκ εφαρμογές iOS. Για να το κάνετε αυτό, απλώς αγγίξτε παρατεταμένα ένα εικονίδιο εφαρμογής μέχρι να αρχίσει να στριφογυρίζει. Πατήστε τον μικρό σταυρό στην επάνω δεξιά γωνία του εικονιδίου για να αφαιρέσετε την εφαρμογή. Θα δείτε να εμφανίζεται το συνηθισμένο μήνυμα επιβεβαίωσης που σας ζητά να επιβεβαιώσετε εάν θέλετε ή όχι να διαγράψετε την εφαρμογή. Θα σας προειδοποιήσει επίσης εάν είναι πιθανό να χάσετε δεδομένα εφαρμογής.

Δεν συνιστούμε να προσπαθήσετε να αφαιρέσετε εφαρμογές στοκ που η Apple έχει κρατήσει κλειδωμένες. Κάτι τέτοιο μπορεί να σπάσει το λειτουργικό σύστημα. Η εφαρμογή Υγεία και το Find my Phone είναι εφαρμογές που δεν μπορούν και δεν πρέπει να καταργηθούν.

  Πώς να διαχειριστείτε την ποιότητα αναπαραγωγής μέσω δικτύων κινητής τηλεφωνίας και WiFi για την εφαρμογή TV στο iOS 10

Πώς να επαναφέρετε τις εφαρμογές μετοχών

Για να επαναφέρετε μια εφαρμογή στοκ, πρέπει να την κατεβάσετε ξανά από το App Store. Δεν υπάρχει τίποτα περίπλοκο σε αυτό και είναι λίγο πολύ ακριβώς όπως η λήψη οποιασδήποτε άλλης εφαρμογής. Το μόνο πράγμα που πρέπει να προσέξετε είναι ότι κάνετε λήψη της σωστής εφαρμογής.

Όλες οι εφαρμογές μετοχών έχουν αναπτυχθεί από την Apple. Όταν αναζητάτε μια εφαρμογή, κοιτάξτε το όνομα του εκδότη. Είναι γραμμένο ακριβώς κάτω από το όνομα της εφαρμογής. Βεβαιωθείτε ότι λέει “Apple”. Πατήστε το κουμπί λήψης και η εφαρμογή θα γίνει λήψη στη συσκευή σας.

  iOS 7.1 Διαθέσιμο για λήψη. Εδώ είναι τι νέο υπάρχει

Πολλοί χρήστες ήταν απολύτως ενθουσιασμένοι με τη δυνατότητα διαγραφής εφαρμογών στοκ στο iOS 10. Πόσες από τις εφαρμογές της Apple έχετε καταργήσει;