Πώς να διαγράψετε έναν λογαριασμό Nintendo Switch

Το Nintendo Switch είναι μια υβριδική φορητή και οικιακή κονσόλα που στοχεύει να είναι το μόνο σύστημα παιχνιδιών που θα χρειαστείτε ποτέ. Το Nintendo Switch παρέχει μια εξαιρετική εμπειρία για πολλούς παίκτες χωρίς πρόσθετο κόστος. Για τοπικά παιχνίδια για πολλούς παίκτες, μπορείτε να συνδέσετε έως και οκτώ κονσόλες Switch μαζί, καθώς και να συνδυάσετε έως και τέσσερα Joy-Con με ένα μόνο σύστημα. Επίσης, πολλές vintage και νέες εκδόσεις παλαιότερων παιχνιδιών είναι ήδη διαθέσιμες στο Switch και μπορείτε να αγοράσετε περισσότερα από το Nintendo eStore. Είστε χρήστης του Nintendo Switch που του αρέσει να παίζει vintage και παλαιότερες εκδόσεις παιχνιδιών και αναρωτιέστε πώς να αλλάξετε τον κύριο λογαριασμό στο Nintendo Switch; Ή πώς μπορείτε να αποσυνδέσετε τον λογαριασμό σας Nintendo; Σας προσφέρουμε έναν χρήσιμο οδηγό για να επιλύσετε όλα τα ερωτήματά σας, όπως πώς να διαγράψετε έναν λογαριασμό Nintendo switch και πώς να διαγράψετε έναν χρήστη με διακόπτη διαγράψτε τον λογαριασμό.

Πώς να διαγράψετε έναν λογαριασμό Nintendo Switch

Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν πώς να διαγράψετε έναν λογαριασμό Nintendo Switch λεπτομερώς με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

Πόσες φορές μπορείτε να αλλάξετε τον κύριο διακόπτη σας;

Δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των φορών που μπορείτε να αλλάξετε τον κύριο διακόπτη σας. Ωστόσο, ένας λογαριασμός θα μπορούσε να έχει μόνο μία κύρια κονσόλα Switch και αυτή η κονσόλα έχει πρόσβαση σε αποκλειστικές λειτουργίες που δεν έχουν άλλες κονσόλες του λογαριασμού σας. Τόσο τα προφίλ άλλων ατόμων σε αυτό το Switch όσο και στην κύρια κονσόλα μπορούν να παίξουν τα παιχνίδια που αγοράσατε όταν είστε εκτός σύνδεσης και παίζετε το συγκεκριμένο παιχνίδι. Επίσης, δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των λογαριασμών που μπορεί ο καθένας να έχει ένα μόνο Switch ως κύρια κονσόλα.

  Πώς να διαγράψετε όλες τις φωτογραφίες από το iPhone

Πώς μπορείτε να αλλάξετε τον κύριο λογαριασμό στο Nintendo Switch;

Τα σωματικά παιχνίδια μπορούν εύκολα να μοιραστούν μεταξύ της οικογένειας και των φίλων. Αλλά αν έχετε πολλά Nintendo Switch στο σπίτι σας και ψάχνετε έναν τρόπο να μεταφέρετε παιχνίδια που αγοράσατε online σε άλλο Switch, μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας Κοινή χρήση παιχνιδιού. Και μπορείτε να μοιραστείτε παιχνίδια στο Nintendo Switch ακριβώς όπως στο Xbox One και στο PlayStation 4.

Μπορείτε εύκολα να μοιραστείτε ένα παιχνίδι Switch με έναν φίλο ή απλώς μεταξύ ενός Switch και ενός Switch Lite, αρκεί να έχετε ένα ψηφιακό αντίγραφο του παιχνιδιού στον λογαριασμό σας. Αλλά για να το κάνετε αυτό, πρέπει να αλλάξετε τον κύριο λογαριασμό σας ή να αποσυνδέσετε τον λογαριασμό σας Nintendo που χρησιμοποιείτε για την αγορά παιχνιδιών και να συνδέσετε έναν νέο. Και εδώ είναι ένας οδηγός για το πώς μπορείτε να αλλάξετε τον κύριο λογαριασμό στο Nintendo Switch.

Βήμα I: Αποσύνδεση υπάρχοντος λογαριασμού Nintendo

1. Ενεργοποιήστε τη συσκευή σας Nintendo Switch.

2. Ανοίξτε το Αρχικό μενού και κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι Ρυθμίσεις συστήματος.

3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις χρήστη για να επιλέξετε τον λογαριασμό χρήστη που θέλετε να αποσυνδέσετε.

4. Εδώ, κάντε κλικ στην επιλογή Αποσύνδεση λογαριασμού Nintendo.

5. Κάντε κλικ στο Continue στο αναδυόμενο μήνυμα επιβεβαίωσης.

6. Τώρα, κάντε κλικ στην επιλογή Αποσύνδεση για να επιβεβαιώσετε τη διαδικασία αποσύνδεσης λογαριασμού.

Βήμα II: Συνδέστε τον νέο κύριο λογαριασμό Nintendo

1. Ανοίξτε το Αρχικό μενού.

2. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις χρήστη.

3. Κάντε κλικ στην επιλογή Σύνδεση λογαριασμού Nintendo.

4. Επιλέξτε οποιαδήποτε από τις παρακάτω επιλογές, σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας:

  • Είσοδος και Σύνδεση
  • Δημιουργήστε λογαριασμό

5Α. Εάν επιλέξετε Είσοδος και Σύνδεση, μπορείτε να εισαγάγετε το email και τον κωδικό πρόσβασης του άλλου λογαριασμού σας και να τον συνδέσετε.

5Β. Εάν επιλέξετε Δημιουργία λογαριασμού, θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό με τη βοήθεια της διεύθυνσης email σας και ορισμένων τυπικών πληροφοριών, όπως η ημερομηνία γέννησης. Στη συνέχεια, θα λάβετε ένα email με έναν κωδικό σε αυτό. Πρέπει να εισαγάγετε αυτόν τον κωδικό στη συσκευή μεταγωγής και ο νέος λογαριασμός σας θα συνδεθεί.

  Πώς να κατεβάσετε το Microsoft Office Picture Manager

Πώς μπορείτε να καταργήσετε την εγγραφή ενός διακόπτη στο διαδίκτυο;

Ακολουθούν τα βήματα που δείχνουν πώς να καταργήσετε την εγγραφή ενός Switch στο διαδίκτυο.

1. Ενεργοποιήστε το Nintendo Switch που είναι καταχωρημένο ως Primary Switch.

2. Μόλις βρεθείτε στην Αρχική σελίδα, κάντε κλικ στο εικονίδιο Nintendo eShop.

3. Στη συνέχεια, επιλέξτε τον λογαριασμό που είναι καταχωρημένος ως κύριος διακόπτης.

4. Επιλέξτε το εικονίδιο χρήστη από την επάνω δεξιά γωνία, όπως φαίνεται παρακάτω.

5. Κάντε κλικ στο πορτοκαλί κουμπί που δηλώνει Διαγραφή.

6. Κάντε ξανά κλικ στην Κατάργηση εγγραφής για να επιβεβαιώσετε το αναδυόμενο παράθυρο λέγοντας Είστε βέβαιοι ότι θέλετε να καταργήσετε την εγγραφή αυτής της κονσόλας;

Πώς να διαγράψετε έναν λογαριασμό Nintendo Switch;

Ακολουθεί ο οδηγός για το πώς να διαγράψετε έναν λογαριασμό Nintendo Switch σε μερικά απλά βήματα.

Σημείωση 1: Εάν ο λογαριασμός χρήστη Nintendo Switch είναι συνδεδεμένος με τον λογαριασμό σας στη Nintendo, η διαγραφή του λογαριασμού χρήστη δεν θα επηρεάσει τον λογαριασμό σας στη Nintendo.

Σημείωση 2: Εάν διαγράψετε έναν λογαριασμό χρήστη Nintendo Switch, όλα τα αποθηκευμένα δεδομένα που συνδέονται με έναν λογαριασμό χρήστη διαγράφονται και δεν είναι δυνατή η επαναφορά τους ξανά.

1. Ενεργοποιήστε τη συσκευή σας Nintendo Switch.

2. Ανοίξτε το Αρχικό μενού και επιλέξτε το εικονίδιο με το γρανάζι Ρυθμίσεις συστήματος.

3. Επιλέξτε την καρτέλα Χρήστες από το αριστερό παράθυρο.

4. Εντοπίστε και επιλέξτε το επιθυμητό προφίλ χρήστη που θέλετε να διαγράψετε.

5. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στο Διαγραφή χρήστη.

6. Επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου με την ένδειξη Διαγραφή και επιλέξτε Επόμενο.

7. Τέλος, κάντε κλικ στο Διαγραφή αυτού του χρήστη επιλογή για την ολοκλήρωση της διαδικασίας διαγραφής.

Τι θα συμβεί αν διαγράψετε το αναγνωριστικό Nintendo σας;

Μόλις διαγράψετε τον λογαριασμό σας στη Nintendo, όλα τα υπάρχοντα κεφάλαια Nintendo, το λογισμικό που αγοράσατε, τα παιχνίδια και τα πάσο θα διαγραφούν οριστικά. Επίσης, όλα τα δεδομένα σας, συμπεριλαμβανομένης της προόδου του παιχνιδιού, των πόντων και των ανταμοιβών θα χαθούν. Επίσης, εάν είχατε συγχωνευθεί ένας παιδικός λογαριασμός με τον λογαριασμό σας, και οι δύο λογαριασμοί θα διαγραφούν.

  7 καλύτεροι επεξεργαστές PDF σε Mac για ενίσχυση της παραγωγικότητας

Η διαγραφή χρήστη στο διακόπτη διαγράφει τον λογαριασμό;

Όχι. Όταν διαγράφετε έναν λογαριασμό χρήστη από το Switch, όλα τα αποθηκευμένα δεδομένα που συνδέονται με αυτόν τον λογαριασμό χρήστη διαγράφονται, αλλά δεν επηρεάζει τον λογαριασμό Nintendo με τον οποίο συνδέθηκε. Ο Λογαριασμός Nintendo θα παραμείνει προσβάσιμος σε εσάς και μπορείτε να τον επανασυνδέσετε με οποιονδήποτε άλλο λογαριασμό χρήστη.

Πώς μπορείτε να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας στη Nintendo;

Ας δούμε τα βήματα για να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας στη Nintendo.

Σημείωση: Ο λογαριασμός σας θα διαγραφεί οριστικά μετά από 30 ημέρες από την περίοδο απενεργοποίησης. Βεβαιωθείτε ότι δεν επιχειρήσετε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας για 30 ημέρες.

1. Επισκεφθείτε το Ιστοσελίδα της Nintendo στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στον λογαριασμό σας στη Nintendo τον οποίο θέλετε να διαγράψετε.

2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο προφίλ > Ρυθμίσεις λογαριασμού.

3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Άλλες ρυθμίσεις.

4. Κάντε κλικ στο Διαγραφή λογαριασμού.

5. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Απενεργοποίηση και Διαγραφή για να ξεκινήσει η διαδικασία διαγραφής.

6. Τώρα εισαγάγετε ξανά τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας στη Nintendo και κάντε κλικ στο OK.

7. Για να διαγράψετε τελικά τον λογαριασμό σας στη Nintendo, κάντε κλικ στο Επιβεβαίωση διαγραφής λογαριασμού.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να διαγραφεί ένας λογαριασμός Nintendo;

Ένας λογαριασμός Nintendo που έχει διαγραφεί θα απενεργοποιηθεί πρώτα για 30 ημέρες, κατά τη διάρκεια των οποίων μπορείτε να προσπαθήσετε να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τη καταχωρισμένη διεύθυνση email και τον κωδικό πρόσβασής σας για να ενεργοποιήσετε ξανά τον λογαριασμό. Μόλις ολοκληρωθεί η περίοδος απενεργοποίησης, ο λογαριασμός θα διαγραφεί οριστικά. Έτσι, χρειάζονται 30 ημέρες για να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας στη Nintendo.

Τι συμβαίνει όταν διαγράφετε τον λογαριασμό σας Switch;

Αφού διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Nintendo Switch, όλα τα υπάρχοντα κεφάλαιά σας στη Nintendo, το λογισμικό που αγοράσατε, πάσες παιχνιδιού, πρόοδος παιχνιδιού, πόντοι και ανταμοιβές θα χαθούν.

Μπορείτε να αποσυνδέσετε τον λογαριασμό σας Nintendo από το Switch;

Ναι, μπορείτε να αποσυνδέσετε τον λογαριασμό σας Nintendo από το Nintendo Switch με απλά βήματα. Μπορείτε να αρχικοποιήσετε το σύστημα Nintendo Switch για να αποσυνδέσετε κάθε λογαριασμό Nintendo από αυτό.

Πώς μπορείτε να αποσυνδέσετε τον λογαριασμό σας στη Nintendo;

Μπορείτε να αποσυνδέσετε τον λογαριασμό σας Nintendo από το Switch διαβάζοντας και ακολουθώντας τον οδηγό μας Πώς να αποσυνδέσετε τον λογαριασμό Nintendo από το Switch. Από αυτόν τον οδηγό, όλες οι αμφιβολίες σας σχετικά με τους λογαριασμούς Nintendo που δεν αναβοσβήνουν θα διαγραφούν.

***

Ελπίζουμε λοιπόν να καταλάβατε πώς μπορείτε να διαγράψετε έναν λογαριασμό Nintendo Switch με τα λεπτομερή βήματα που θα σας βοηθήσουν. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες ή προτάσεις σχετικά με οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.