Πώς να δημιουργήσετε φίλτρα Restore Health στο Skyrim

Το φίλτρο υγείας είναι αυτό που θα χρειαστείτε περισσότερο στο Skyrim.

Προσωπικά, πιστεύω ότι η αλχημεία είναι μία από αυτές τις δεξιότητες του Skyrim που διατηρούν ένα συγκεκριμένο επίπεδο δυσκολίας ανεξάρτητα από το πόσο έχετε προχωρήσει στο παιχνίδι.

Θεσω απλα; είναι η τέχνη να φτιάχνεις φίλτρα και δηλητήρια. Και ένας από τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να εφαρμόσετε αυτήν την ικανότητα είναι να φτιάξετε φίλτρα για την αποκατάσταση της υγείας.

Αν και φαίνεται δύσκολο να ξεκινήσετε, το μόνο που χρειάζεστε είναι δύο ή περισσότερα συστατικά για να φτιάξετε φίλτρα με δοκιμή και λάθος.

Δημιουργία φίλτρων αποκατάστασης υγείας

Κάθε συστατικό που βρίσκετε έχει τυπικά κάποια αποτελέσματα τα οποία είναι συνήθως άγνωστα εκτός αν αποκαλυφθούν.

Μπορείτε είτε να φάτε (και να υποστείτε καλές ή κακές συνέπειες για την υγεία) είτε να χρησιμοποιήσετε το εργαστήριο αλχημείας για να πειραματιστείτε.

Συνήθως το κάνω με το εργαστήριο αλχημείας καθώς ικανοποιεί την ψυχή του μηχανικού μου ⚗️.

  8 καλύτερα εργαλεία παρακολούθησης εικονικοποίησης για μεσαίες έως μεγάλες επιχειρήσεις

Ωστόσο, η ανάμειξη συστατικών τα καταναλώνει φυσικά, ακόμα κι αν δεν κάνει τίποτα. Έτσι, η μετάβαση σε μια ασταθή σειρά πειραματισμών θα οδηγήσει σε μεγάλη σπατάλη πόρων, ειδικά αν δεν χρησιμοποιείτε cheat.

Μια λύση είναι να επισκεφτείτε τους αλχημιστές του Skyrim για να ανταλλάξετε κάποιες συνταγές εάν έχουν.

Με αυτόν τον τρόπο, ξέρετε τι να αναζητήσετε και να γλιτώσετε από την άσκοπη ανάμειξη.

Εδώ λοιπόν απαρίθμησα μερικά από τα συστατικά (με αποτελέσματα):

BlisterwortDamage StaminaFrenzyRestore HealthFortify SmithingBlue DartwingResist ShockFortify PickpocketRestore HeathFearBlue Mountain FlowerRestore HealthFortify ConjurationFortify HealthDamage Magicka RegenButterfly WingRestore HealthFortify BarterLingering Damage StaminaDamage MagickaCharred Skeever HideRestore StaminaCure DiseaseResist PoisonRestore HealthDaedra HeartRestore HealthDamage Stamina RegenDamage MagickaFearEye of Sabre CatRestore StaminaRavage HealthDamage MagickaRestore HealthImp StoolDamage HealthLingering Damage HealthParalysisRestore HealthRock Warbler EggRestore HealthFortify One-HandedDamage StaminaWeakness to MagicSwamp Fungal PodResist ShockLingering Damage MagickaParalysisRestore HealthWheatRestore HealthFortify HealthDamage Stamina RegenLingering Damage Magicka

Μπορείτε να δείτε το Restore Health είναι ένα κοινό αποτέλεσμα μεταξύ όλων. Έτσι, η ανάμειξη δύο ή τριών θα οδηγήσει σε Restore Health Potions.

  Οδηγός σκλήρυνσης και ασφάλειας Apache Tomcat

Ωστόσο, μπορεί να υπάρχουν και παρενέργειες.

Για παράδειγμα, το να χύνετε μαζί το Wheat και το Swamp Fungal Pod σας προσφέρει παρατεταμένη ζημιά magicka + αποκατάσταση της υγείας, έχοντας τα κοινά αποτελέσματα μεταξύ των συστατικών.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν είναι απολύτως ωφέλιμο.

Στην πραγματικότητα, δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στον εαυτό σας (καθώς είναι δηλητήριο) και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο με το ενεργό όπλο σας. Ακόμη και σε αυτήν την περίπτωση, θα αποκαταστήσετε την υγεία του εχθρού σας εκτός από το να κάνετε τη μαγική ζημιά.

Συμπερασματικά, είναι καλύτερο να λάβετε υπόψη τα αποτελέσματα που αναφέρονται παραπάνω προτού προσπαθήσετε να γίνετε Skyrim Alchemist.

Πού θα βρείτε τα συστατικά;

Υπάρχουν περισσότερα από ένα μέρη που σχετίζονται με το καθένα. Και ο καλύτερος τρόπος για να το βρείτε είναι κάνοντας αναζήτηση στο Skyrim Fandom Wiki.

Έψαξα για Rock Warbler Egg και μου έδωσαν πολλές τοποθεσίες για να ψάξω.

Εναλλακτικά, μπορείτε να ανταλλάξετε ορισμένα συστατικά. Κυρίως, κάθε τοποθεσία Skyrim θα έχει κάποιον που τα πουλάει. Κοινά αντικείμενα όπως το Blisterwort, το σιτάρι, τα σκαμνιά κ.λπ., μπορούν να βρεθούν με…

  • Orgnar of Sleeping Giant Inn στο Riverwood
  • Αρκαδία Αρκαδίας Καζάνι στο Whiterun
  5 Πόροι για να μάθετε Pine Script και να δημιουργήσετε δείκτες Tradingview

Βασικά, θα πρέπει να μπείτε σε κάθε πανδοχείο ή έμπορο όπου κι αν πάτε, να ρωτήσετε τι έχουν προς πώληση και να κάνετε αναζήτηση μέσα στην καρτέλα Συστατικά.

Ωστόσο, μπορείτε επίσης να ανταλλάξετε απευθείας ένα φίλτρο υγείας με έναν αλχημιστή.

Αν δεν θέλετε να φτιάξετε φίλτρα για την υγεία, μπορείτε επίσης να απατήσετε. Για την έκδοση για υπολογιστή, πατήστε ~ ενώ βρίσκεστε στο παιχνίδι και πληκτρολογήστε player.additem 0003eaf2 X. Εδώ, το ‘X’ είναι ο αριθμός των φίλτρων υγείας που θέλετε.

Τύλιξε!

Αυτός λοιπόν ήταν ο οδηγός μας για τα φίλτρα υγείας.

Αλλά το Skyrim έχει πολλά περισσότερα να προσφέρει. Κάθε σεντούκι, αποστολή ή δολοφονία σας δίνει λάφυρα που θέλετε να αποθηκεύσετε σε ασφαλές μέρος.

Και για αυτό, χρειάζεστε κάτι (ένα σπίτι) που έχουμε καλύψει στο πώς να αγοράσετε το πρώτο σας σπίτι στο Skyrim.