Πώς το Web 3.0 αλλάζει το Διαδίκτυο για πάντα

Το Web 3.0 αντιπροσωπεύει το Διαδίκτυο επόμενης γενιάς που κατασκευάστηκε χρησιμοποιώντας τεχνολογία blockchain για να ενδυναμώσει τους χρήστες.

Το Web 3.0 δεν περιορίζεται πλέον μόνο σε μια λέξη-κλειδί κρυπτογράφησης. Αυτή η τελευταία έκδοση ιστού παρέχει έλεγχο στα δεδομένα των χρηστών. Επιπλέον, μπορούν να μοιράζονται τα δεδομένα τους και να κερδίζουν μάρκες από αυτά.

Σύμφωνα με την έκθεση της Grand View Research, το εκτιμώμενο μέγεθος αγοράς του παγκόσμιου blockchain Web 3.0 ήταν 1,73 δισεκατομμύρια δολάρια το 2022. Επιπλέον, αυτή η αγορά έχει τη δυνατότητα για σύνθετη ανάπτυξη με ρυθμό 47,1% μεταξύ 2023 και 2030.

Για να κατανοήσετε το Web 3.0, πρέπει να γνωρίζετε πώς έχει εξελιχθεί ο Ιστός από την έναρξή του.

Εξέλιξη του Ιστού

Ο Ιστός έχει εξελιχθεί ραγδαία την τελευταία δεκαετία. Ας δούμε τις δύο πρώτες εκδόσεις ιστού:

Web 1.0

Η πρώτη έκδοση του Διαδικτύου ονομάζεται Web 1.0. Αυτή η αρχική έκδοση Ιστού με στατικές σελίδες HTML ήταν παρούσα κατά τη δεκαετία του 1990.

Το Web 1.0 υποστήριζε σχεδόν μηδενικές αλληλεπιδράσεις χρηστών και χρησιμοποιήθηκε για την παροχή πληροφοριών. Για παράδειγμα, μπορείτε να θεωρήσετε αυτήν την έκδοση Ιστού ως ηλεκτρονική έκδοση μιας εφημερίδας.

Web 2.0

Μετά την ανάπτυξη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης το 2004, το Web 1.0 μετατράπηκε σε Web 2.0. Η τεχνολογική πρόοδος οδήγησε το Web 2.0 να αναπτύξει μια πιο διαδραστική έκδοση του Διαδικτύου.

Η εισαγωγή του Web 2.0 οδήγησε στη μαζική ανάπτυξη διαδικτυακών πλατφορμών όπως το Facebook, το Twitter και το YouTube, για να αναφέρουμε μερικές. Επιπλέον, αυτή η έκδοση ιστού βοηθά στην απλοποίηση των καθημερινών μας δραστηριοτήτων, όπως η αγορά εισιτηρίων κινηματογράφου ή η παραγγελία φαγητού στο Διαδίκτυο.

Όπως καταλαβαίνετε τώρα τα Web 1.0 και 2.0, ας βουτήξουμε κατευθείαν στο Web 3.0.

Web 3.0

Το Web 3.0 είναι η τρίτη και τελευταία γενιά του Διαδικτύου. Αυτή η έκδοση ιστού στοχεύει να παρέχει στους χρήστες περισσότερο έλεγχο των δεδομένων τους.

Οι τεχνολογικοί γίγαντες του Web 2.0 όπως η Google, η Amazon και η Meta επωφελήθηκαν από τις βάσεις δεδομένων των χρηστών τους. Αντίθετα, το Web 3.0 σάς επιτρέπει να αποφασίζετε για την κοινή χρήση δεδομένων και να κερδίζετε από αυτό.

Ας πάρουμε για παράδειγμα το Brave, ένα πρόγραμμα περιήγησης Web 3.0. Χρησιμοποιώντας αυτό το πρόγραμμα περιήγησης, μπορείτε να αποφασίσετε εάν θέλετε να βλέπετε διαφημίσεις. Επιπλέον, εάν επιλέξετε να δείτε αυτές τις διαφημίσεις, θα λάβετε μάρκες κρυπτογράφησης BAT ως ανταμοιβές. Εντυπωσιακό σωστά;

Η εφαρμογή τεχνολογίας blockchain επιτρέπει στους χρήστες του Web 3.0 να χρησιμοποιούν, να αλληλεπιδρούν και να κερδίζουν κρυπτογράφηση. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον πιο πρόσφατο ιστό χωρίς την υποστήριξη δημοφιλών εταιρειών τεχνολογίας.

Το Web 3.0 είναι μια καινοτόμος ιδέα και βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο. Η τεχνολογική πρόοδος και η υιοθέτηση από τους χρήστες είναι απαραίτητες για να γίνει πλήρως λειτουργική αυτή η έκδοση web.

Δυστυχώς, το Web 3.0 δεν έχει μια καθολικά αποδεκτή δομή ή ορισμό. Ωστόσο, μπορούμε να αναλύσουμε τις κύριες έννοιές του για καλύτερη κατανόηση.

  Διορθώστε τον κωδικό σφάλματος Netflix NW-6-503

Βασικά χαρακτηριστικά του Web 3.0

Τα σημαντικά χαρακτηριστικά που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη και τη λειτουργία του Web 3.0 περιλαμβάνουν:

#1. Blockchain και αποκέντρωση

Κατασκευασμένο με τεχνολογία blockchain, το Web 3.0 λειτουργεί σε ένα αποκεντρωμένο σύστημα. Δεν υπάρχει ανάγκη για τεχνολογικούς γίγαντες ως μεσάζοντες για τον έλεγχο και τη διαχείριση των αιτημάτων των χρηστών.

Οι προηγούμενες εκδόσεις ιστού, όπως το Web 1.0 και το Web 2.0, χρησιμοποιούν ένα σύστημα διακομιστή για την επεξεργασία δεδομένων. Αντίθετα, το Web 3.0 χρησιμοποιεί το αποκεντρωμένο δίκτυό του για την αποθήκευση και τη διαχείριση δεδομένων από πολλαπλά δίκτυα υπολογιστών.

Η απουσία διαμεσολαβητών βοηθά επίσης τους χρήστες του Web 3.0 να έχουν ταχύτερα αποτελέσματα από τις προηγούμενες εκδόσεις ιστού. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις πλατφόρμες DeFi για να εκτελέσετε συναλλαγές χωρίς να πληρώνετε υψηλές τραπεζικές προμήθειες.

#2. Σημασιολογικό Ιστό

Η απλή έννοια του «σημασιολογικού» μπορεί να θεωρηθεί λογική ή γλώσσα. Έχοντας αυτό υπόψη, ένας σημασιολογικός ιστός ενισχύει την τεχνολογία ιστού για να κατανοεί καλύτερα τα ερωτήματα των χρηστών.

Ο σημασιολογικός ιστός μετατρέπει τα περιεχόμενα του Ιστού σε μια δομή πιο κατανοητή από μηχανής. Επιπλέον, αυτός ο ιστός συνδέει επίσης διάφορα δεδομένα ανάλογα με τη σημασία τους.

Για παράδειγμα, εάν κάνετε αναζήτηση για ένα συγκεκριμένο περίπλοκο θέμα σε μια πλατφόρμα Web 3.0. Σε αυτήν την περίπτωση, ο σημασιολογικός ιστός αναλύει πολλές ιστοσελίδες και εξάγει τα απαιτούμενα δεδομένα για να παρέχει το καλύτερο αποτέλεσμα αναζήτησης.

#3. Πανταχού παρουσία

Όσον αφορά την τεχνολογία, το Ubiquity αναφέρεται στην ικανότητα πρόσβασης σε διαφορετικές συσκευές, τοποθεσίες και πλατφόρμες. Εδώ το Web 3.0 σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε διάφορες αποκεντρωμένες λειτουργίες παρέχοντας πρόσβαση σε πολλές πλατφόρμες ή συσκευές.

Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι χρησιμοποιείτε ένα πρόγραμμα περιήγησης Web 3.0 για πρόσβαση σε μια πλατφόρμα DeFi σε συσκευές Android ή iOS. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να μείνετε σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και να απολαύσετε υπηρεσίες που βασίζονται στο Web 3.0.

Εν ολίγοις, το Web 3.0 στοχεύει να παρέχει μια προηγμένη εμπειρία Διαδικτύου στους χρήστες σε όλο τον κόσμο χωρίς καμία διάκριση.

#4. 3D γραφικά

Βαρεθήκατε την παραδοσιακή 2D διεπαφή των πλατφορμών Web 2.0; Μην ανησυχείς. Το Web 3.0 εισάγει τρισδιάστατα γραφικά για να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη.

Το εύρος προσοχής των ανθρώπων μειώνεται με την τεχνολογική πρόοδο. Υπό αυτές τις συνθήκες, τα ελκυστικά τρισδιάστατα γραφικά και τα εφέ βοηθούν τους χρήστες να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στο περιεχόμενο ιστού.

Επιπλέον, η εισαγωγή μιας τρισδιάστατης διεπαφής βοηθά τους χρήστες να κατανοήσουν καλύτερα ένα συγκεκριμένο θέμα. Επιπλέον, τα τρισδιάστατα γραφικά απλοποιούν πολύπλοκη ανάλυση δεδομένων.

Εφαρμογές του Web 3.0

Τα βασικά χαρακτηριστικά του Web 3.0 του επιτρέπουν να εμπλουτίζει την εμπειρία των χρηστών στο διαδίκτυο. Ακολουθούν ορισμένες σημαντικές εφαρμογές αυτής της έκδοσης web:

#1. Αποκεντρωμένη χρηματοδότηση (DeFi)

Η αποκεντρωμένη χρηματοδότηση (DeFi) είναι ζωτικής σημασίας για τον μετασχηματισμό των παραδοσιακών χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Επομένως, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πλατφόρμες Web 3.0 για να πραγματοποιήσετε μια ποικιλία οικονομικών συναλλαγών.

Επιπλέον, δεν χρειάζεται να βασίζεστε σε παραδοσιακά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Web 3.0 για να μεταφέρετε περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης με τη βοήθεια πορτοφολιών.

Επιπλέον, μπορείτε επίσης να στείλετε τα κρυπτογράφηση σας σε όλο τον κόσμο χωρίς να ανησυχείτε για τις διαφορετικές συναλλαγματικές ισοτιμίες άλλων χωρών. Επίσης, οι χρεώσεις θα είναι σημαντικά λιγότερες προμήθειες από τις τράπεζες ή άλλες χρηματοοικονομικές συναλλαγές.

Το DeFi δεν περιορίζεται μόνο στις συναλλαγές κρυπτογράφησης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πλατφόρμες Web 3.0 για πρόσβαση σε διάφορες υπηρεσίες DeFi, όπως δανεισμός, ποντάρισμα και δανεισμός.

#2. Μη ανταλλάξιμα διακριτικά (NFT)

Τα NFT συνδέονται με ένα φυσικό ή ψηφιακό στοιχείο και είναι αναντικατάστατα. Αυτά τα στοιχεία μπορεί να περιλαμβάνουν βίντεο, τέχνη, μουσική ή ακόμα και μιμίδια.

  Τι είναι το Adobe Creative Cloud και αξίζει τον κόπο;

Οι πλατφόρμες Web 3.0 επιτρέπουν στους χρήστες να δημιουργούν, να αγοράζουν και να πουλούν NFT. Ως αποτέλεσμα, η αξία των περιουσιακών στοιχείων με ιδιοκτησία αυξάνεται.

Επιπλέον, τα NFT επιτρέπουν σε ταλαντούχους καλλιτέχνες να επιδείξουν τα ταλέντα τους σε αγορές Web 3.0. Επίσης, μπορούν να πουλήσουν τα έργα τέχνης τους απευθείας σε πιθανούς αγοραστές NFT.

#3. Αποκεντρωμένες εφαρμογές (DApps)

Με απλά λόγια, τα DApps είναι ψηφιακές εφαρμογές που λειτουργούν χρησιμοποιώντας τεχνολογία blockchain. Αυτές οι εφαρμογές παρέχουν πρόσβαση σε πολλαπλές αποκεντρωμένες υπηρεσίες.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα DApps για να αγοράσετε, να πουλήσετε και να ανταλλάξετε κρυπτονομίσματα. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτές τις εφαρμογές για να κερδίσετε ανταμοιβές παίζοντας παιχνίδια.

Το DApps περιλαμβάνει προγράμματα περιήγησης Web 3.0 που συνοδεύουν τα κρυπτογραφικά πορτοφόλια του. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να συνδέσετε γρήγορα το πορτοφόλι σας απευθείας από το πρόγραμμα περιήγησης για να πουλήσετε, να αγοράσετε ή να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας κρυπτονομίσματα.

#4. Κρυπτονομίσματα

Τα κρυπτονομίσματα θα διαδραματίσουν κρίσιμο ρόλο στις νομισματικές πτυχές του Web 3.0. Σε αντίθεση με το παραδοσιακό χρηματοπιστωτικό σύστημα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κρυπτογράφηση όπως το Ethereum, το Bitcoin ή το Solana για τη διεξαγωγή συναλλαγών.

Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα κρυπτογράφηση σας για να αγοράσετε ψηφιακά στοιχεία και υπηρεσίες. Επιπλέον, θα λαμβάνετε ανταμοιβές που παρέχονται από τις πλατφόρμες Web 3.0 ως κρυπτονομίσματα.

Τα κρυπτονομίσματα επιτρέπουν στους χρήστες να παρακάμπτουν τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα κατά την εκτέλεση συναλλαγών στο Web 3.0. Αυτή η μορφή συναλλαγής θα βοηθήσει τους χρήστες να μειώσουν το κόστος και τον χρόνο συναλλαγής.

#5. Metaverse

Ο βασικός στόχος του Web 3.0 είναι να παρέχει στους χρήστες του μια εμπειρία διαδικτύου υψηλής ποιότητας. Το Metaverse αποτελεί βασικό στοιχείο της προηγμένης διαδικτυακής έκδοσης.

Η καθηλωτική εμπειρία που προσφέρει η Metaverse κάνει την αλληλεπίδραση με το Web 3.0 ιδιαίτερα ελκυστική και ελκυστική. Επιπλέον, αυτός ο εικονικός κόσμος μεταμορφώνει τα παιχνίδια, το ηλεκτρονικό εμπόριο και τις δραστηριότητες κοινωνικοποίησης.

Εδώ μπορείτε επίσης να συμμετέχετε σε εκδηλώσεις και δραστηριότητες του Metaverse μένοντας ανώνυμος. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε συσκευές επαυξημένης πραγματικότητας (AR) ή εικονικής πραγματικότητας (VR) για καλύτερη οπτική εμπειρία.

#6. Αποκεντρωμένος Αυτόνομος Οργανισμός (DAO)

Με απλά λόγια, το DAO αποτελείται από μια ομάδα ανθρώπων χωρίς κανένα κεντρικό κυβερνητικό όργανο. Επιπλέον, αυτοί οι άνθρωποι μοιράζονται έναν κοινό στόχο ή ενδιαφέρον.

Η απόφαση των περισσότερων μελών του DAO θα βοηθήσει στην προσφορά μιας δομής για πλατφόρμες Web 3.0. Εδώ μπορείτε να ψηφίσετε για τη σημαντική διαδικασία λήψης αποφάσεων. Τέλος, το οικοσύστημα Web 3.0 ακολουθεί την απόφαση με την υψηλότερη ψήφο.

Το πιο σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι το Web 3.0 δεν ελέγχεται από πλούσια ή ισχυρά άτομα. Το DAO λειτουργεί περισσότερο σαν ένα δημοκρατικό σύστημα που αντιμετωπίζει ισότιμα ​​τους χρήστες του.

Πώς σχετίζεται η Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) και το Web 3.0;

Το Web 3.0 ενσωματώνεται με την τεχνητή νοημοσύνη (AI) για να παρέχει στους χρήστες τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Επιπλέον, το AI αναλύει το αίτημά σας χρησιμοποιώντας την προηγμένη τεχνολογία του και βρίσκει γρήγορα το κατάλληλο αποτέλεσμα για εσάς.

Η τεχνητή νοημοσύνη θα κάνει τη χρήση του Διαδικτύου πιο διασυνδεδεμένη και έξυπνη για τους χρήστες του Web 3.0. Επιπλέον, ο συνδυασμός blockchain και AI βοηθά στην παροχή αποτελεσμάτων που μοιάζουν με τον άνθρωπο για τους χρήστες του Διαδικτύου.

Με την πάροδο του χρόνου, με περισσότερη ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης, το Web 3.0 παρέχει μια πιο ποιοτική εμπειρία χρήστη. Αυτή η συνδυασμένη τεχνολογική πρόοδος διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στην επίτευξη των πραγματικών δυνατοτήτων του Web 3.0.

Μερικά σημαντικά παραδείγματα της σημασίας της τεχνητής νοημοσύνης για το Web 3.0 αποτελούνται από τα ακόλουθα:

  • Επεξεργασία δεδομένων: Η τεχνητή νοημοσύνη βοηθά στην ανάλυση των αποκεντρωμένων δεδομένων από χρήστες του Web 3.0. Αυτά τα δεδομένα χρησιμοποιούνται στη συνέχεια για την εκπαίδευση του συστήματος μηχανικής εκμάθησης ώστε να παρέχει στους χρήστες την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο.
  • Ανίχνευση απάτης: Δεν υπάρχει κεντρική αρχή για τον εντοπισμό απάτης σε πλατφόρμες Web 3.0. Ως αποτέλεσμα, η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να αναγνωρίσει δόλια μοτίβα και να λάβει περιοριστικά μέτρα.
  Τι είναι το Backdoor κρυπτογράφησης;

Web 3.0: Ασφάλεια και απόρρητο

Οι κύριες πτυχές ασφάλειας και απορρήτου του Web 3.0 περιλαμβάνουν:

  • Ιδιοκτησία δεδομένων: Η αποκεντρωμένη φύση της πλατφόρμας Web 3.0 παρέχει στους χρήστες της πλήρη ιδιοκτησία δεδομένων. Επιπλέον, οι χρήστες έχουν επίσης τη δυνατότητα να ελέγχουν και να δημιουργούν έσοδα από τα δεδομένα τους.
  • Κρυπτογράφηση δεδομένων: Με τη βοήθεια της τεχνολογίας blockchain, τα δεδομένα χρήστη κρυπτογραφούνται από εξωτερικές επιθέσεις. Επιπλέον, η χρήση έξυπνων συμβολαίων περιορίζει την παραβίαση δεδομένων.
  • Απόρρητο χρήστη: Το Web 3.0 επιτρέπει στους χρήστες να αλληλεπιδρούν με τα DApps χωρίς να αποκαλύπτουν την αρχική τους ταυτότητα. Ως αποτέλεσμα, είναι δύσκολο να χακάρετε τον λογαριασμό του χρήστη.
  • Trustless System: Το Web 3.0 είναι χτισμένο σε ένα σύστημα χωρίς εμπιστοσύνη, όπου δύο μέρη μπορούν να συναλλάσσονται και να αλληλεπιδρούν χωρίς να εμπιστεύονται το ένα το άλλο. Εδώ, οι κρυπτογραφικές επαληθεύσεις διασφαλίζουν ότι κάθε συναλλαγή εκτελείται σωστά.
  • Πώς μπορούν οι επιχειρήσεις να προετοιμαστούν για το Web 3.0;

    Το Web 3.0 και η τεχνολογία blockchain θα γίνουν πιο εμφανή τα επόμενα χρόνια. Για το λόγο αυτό, οι επιχειρήσεις πρέπει να προετοιμαστούν ανάλογα:

    • Διαθεσιμότητα DApps: Η υιοθέτηση του Web 3.0 συνοδεύεται επίσης από ένα ευρύ φάσμα αποκεντρωμένων εφαρμογών (DApps). Αυτές οι εφαρμογές βοηθούν τους χρήστες να κάνουν κράτηση εισιτηρίων, να παρακολουθούν βίντεο ή να κοινωνικοποιούνται χωρίς μεσάζοντες. Ως εκ τούτου, οι επιχειρήσεις πρέπει να διασφαλίζουν ότι τέτοιες εφαρμογές DA είναι άμεσα διαθέσιμες στους χρήστες τους.
    • Τροποποίηση του Marketplace: Το Web 3.0 θα μεταμορφώσει τις παραδοσιακές διαδικτυακές αγορές. Ως αποτέλεσμα, οι πλατφόρμες πρέπει να τροποποιηθούν ώστε να επιτρέπουν στους χρήστες να πραγματοποιούν συναλλαγές χρησιμοποιώντας κρυπτονομίσματα και νομίσματα fiat. Επιπλέον, τα πορτοφόλια κρυπτογράφησης πρέπει να ενσωματωθούν στις πλατφόρμες τους για ομαλές συναλλαγές κρυπτογράφησης.

    • Εκπαιδεύστε την τεχνική ομάδα: Η τεχνολογία Blockchain βρίσκεται στο αρχικό της στάδιο και ακόμη και τα περισσότερα μέλη της τεχνολογίας πρέπει να εξοικειωθούν περισσότερο μαζί της. Για το λόγο αυτό, οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων πρέπει να παρέχουν κατάλληλη εκπαίδευση και εκπαίδευση για αυτή τη νέα τεχνολογία.
    • Δημιουργία κοινότητας Web 3.0: Η δημιουργία και η αλληλεπίδραση με κοινότητες Web 3.0 επιτρέπει στις επιχειρήσεις να παραμένουν ενημερωμένες. Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων πρέπει να γνωρίζουν για τις γρήγορες αλλαγές στον χώρο του Web 3.0 για να παραμείνουν μπροστά από τους ανταγωνιστές.

    Πόροι μάθησης

    Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Web 3.0; Ακολουθούν μερικοί πολύτιμοι πόροι για εσάς:

    #1. Metaverse Web 3.0 και DeFi – Udemy

    Το Metaverse Web 3.0 και το DeFi της Udemy θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε όλες τις σχετικές έννοιες του Web 3.0. Η συνολική διάρκεια αυτού του μαθήματος είναι 6 ώρες και 19 λεπτά.

    Σε αυτό το μάθημα, θα μάθετε για τα ακόλουθα:

    • Web 1.0, Web 2.0 και Web 3.0.
    • Metaverse.
    • NFT, DeFi, Play to Earn και GameFi.
    • Επαυξημένη πραγματικότητα (AR), εικονική πραγματικότητα (VR), εκτεταμένη πραγματικότητα (XR) και μικτή πραγματικότητα (MR).
    • Tokens Metaverse.
    • Βήματα για την αγορά γης στο Metaverse.

    #2. WEB3: Τι είναι το Web3;

    Το βιβλίο «WEB3: What Is Web3» είναι γραμμένο από τον Patrick Ejeke.

    Καλύπτει βασικά έως προχωρημένα θέματα που σχετίζονται με το Web 3.0, όπως:

    • Βασικά στοιχεία και λειτουργία του Web 3.0.
    • Το μέλλον των επιχειρηματικών μοντέλων Web 3.0.
    • Η σημασία του blockchain στο Web 3.0.
    • Προσέγγιση για τη δημιουργία νέων επιχειρήσεων.
    • Κρυπτονομίσματα και Web 3.0

    Διαβάστε επίσης: Μάθετε Web3 και παραμείνετε σχετικοί με αυτούς τους 12 καλύτερους πόρους

    Κλείσιμο Σκέψεων

    Το Web 3.0 θα παίξει σημαντικό ρόλο στη μεταμόρφωση του διαδικτύου που χρησιμοποιούμε σήμερα. Η ευρύτερη υιοθέτηση της τεχνολογίας AI και blockchain θα ενισχύσει τη διαδικασία μετασχηματισμού αυτής της τελευταίας έκδοσης ιστού.

    Τέλος, θα έχουμε την τύχη να παρακολουθήσουμε την επόμενη εξέλιξη του διαδικτύου και της τεχνολογίας του τα επόμενα χρόνια.

    Στη συνέχεια, ελέγξτε τα καλύτερα Web 3.0 Cryptos του 2023.