Πώς να δημιουργήσετε το Bitmoji σας στο Snapchat

Δεδομένου ότι το Snapchat δεν έχει τυπικές φωτογραφίες προφίλ, ένα Bitmoji επιτρέπει στους ανθρώπους να γνωρίζουν λίγα πράγματα για την εμφάνιση και την προσωπικότητά σας. Αν δεν μπήκατε ποτέ στο τρένο Bitmoji, εδώ είναι πώς να ξεκινήσετε.

Πώς να δημιουργήσετε ένα Snapchat Bitmoji

Υπάρχουν μερικοί τρόποι για να δημιουργήσετε ένα avatar Bitmoji, αλλά ο ευκολότερος τρόπος είναι απευθείας στην εφαρμογή Snapchat.

Μόλις συνδεθείτε στο Snapchat, ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα:

1. Από την οθόνη της αρχικής κάμερας, πατήστε το Story ή το κενό σας avatar στην επάνω αριστερή γωνία (όποιο εμφανίζεται).

  Πώς να διαγράψετε ένα απεσταλμένο μήνυμα στο Snapchat

2. Τώρα στην οθόνη του προφίλ σας, θα πρέπει να σας ζητηθεί ένα κουμπί Create My Avatar προς την κορυφή. Πατήστε το. Εάν δεν σας ζητηθεί, πατήστε το εικονίδιο με το γρανάζι Ρυθμίσεις στην επάνω δεξιά γωνία.

3. Εάν χρειάζεται, στις Ρυθμίσεις, πατήστε Bitmoji και, στη συνέχεια, Create My Avatar.

4. Δημιουργήστε με την κάμερα τοποθετώντας το πρόσωπό σας στο πλαίσιο για να δημιουργήσετε 3 επιλογές

5. Μόλις το avatar σας είναι έτοιμο, πατήστε είτε Edit Avatar είτε Select Outfit για να κάνετε αλλαγές. Ή απλώς πατήστε Τέλος πάνω δεξιά!

Μπορείτε πάντα να αλλάξετε το Bitmoji σας, επομένως μην αγχώνεστε να το δημιουργήσετε τέλεια. Μόλις τελειώσετε, θα δείτε το Bitmoji σας να εμφανίζεται γύρω από το Snapchat, συμπεριλαμβανομένης της επάνω αριστερής γωνίας της αρχικής οθόνης, στον κωδικό Snap σας και στις συνομιλίες με τους φίλους σας. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε το Bitmoji για να αντιδράτε σε μηνύματα.

  Πώς να μεταβείτε προσωρινά στη λειτουργία Ghost στο Snapchat

Πώς να αλλάξετε το Bitmoji σας στο Snapchat

Η επεξεργασία του Bitmoji σας είναι εύκολη και μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή σε λίγα βήματα.

1. Από την οθόνη της αρχικής κάμερας, πατήστε το Story ή το Bitmoji στην επάνω αριστερή γωνία (όποιο εμφανίζεται).

2. Σύρετε προς τα κάτω στη γραμμή στο επάνω μέρος του μενού καρτελών για να αποκτήσετε πρόσβαση στο μενού Bitmoji.

3. Πατήστε Επεξεργασία Avatar και κάντε όποιες αλλαγές θέλετε!

Δεν υπάρχουν όρια στο πόσο συχνά μπορείτε να επεξεργάζεστε το Bitmoji σας ή πώς πρέπει να είναι το Bitmoji σας, γι’ αυτό μη διστάσετε να γίνετε δημιουργικοί και να δοκιμάσετε διαφορετικές επιλογές, όπως χτενίσματα και ρούχα.

  Πώς να αυξήσετε το μέγεθος της πένας στο Snapchat

Μπορείτε επίσης να διαγράψετε εύκολα το Bitmoji σας εάν αλλάξετε γνώμη για αυτό ή θέλετε μια νέα αρχή.

Διασκεδάστε με το νέο σας Bitmoji

Τα Bitmoji είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε το προφίλ σας στο Snapchat πιο διασκεδαστικό και μοναδικό για εσάς. Οι περισσότεροι χρήστες του Snapchat τα έχουν, αλλά δεν είναι πολύ αργά για να φτιάξετε τα δικά σας, επομένως είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε.