Πώς να δημιουργήσετε το δικό σας Avatar PNGTuber

Εάν προτιμάτε να διατηρήσετε την ταυτότητά σας ιδιωτική στο διαδίκτυο, είναι κατανοητό. Είναι αλήθεια, ωστόσο, ότι οι ροές με κάμερες ιστού που επιτρέπουν στους θεατές να δουν το πρόσωπο του streamer είναι πιο ελκυστικές. Ευτυχώς, όμως, υπάρχουν ακόμα επιλογές. μπορείτε ακόμα να έχετε μια διαδραστική ροή, ακόμη και χωρίς ενεργοποιημένη την κάμερα web.

Τα VTubers έχουν γίνει όλο και πιο δημοφιλή πρόσφατα, αλλά αυτή δεν είναι η μόνη σας επιλογή. Θα μπορούσατε επίσης να γίνετε PNGTuber αν αυτό είναι περισσότερο το στυλ σας.

Τι είναι το PNGTuber;

Ένα PNGTuber μοιάζει πολύ με ένα VTuber, αλλά αντί να χρησιμοποιείτε ένα κινούμενο μοντέλο που παρακολουθεί όλες τις κινήσεις και την ομιλία σας, έχετε 2D εικόνες. Αυτό κάνει τα PNGTubers πιο στατικά από τα VTubers, αλλά είναι ένας πολύ πιο απλός και χαμηλός τρόπος για να δώσετε ένα πρόσωπο στους θεατές σας, ενώ διατηρείτε την ταυτότητά σας ιδιωτική.

Η λήψη στατικών εικόνων μπορεί να ακούγεται λιγότερο ελκυστική από μια κάμερα ή μια εγκατάσταση VTuber, αλλά μπορεί να είναι πολύ εντυπωσιακές. Και στο τέλος της ημέρας, είναι η προσωπικότητά σας που κάνει πραγματικά τη ροή σας να λάμπει. Θα μπορούσατε πάντα να σκέφτεστε μερικές εξαιρετικές ιδέες εξαργύρωσης σημείων καναλιού ή να χρησιμοποιήσετε μερικά από τα καλύτερα bots για τους streamers του Twitch για να διατηρήσετε τη ροή σας ελκυστική, εάν ανησυχείτε για αυτό.

Τι χρειάζεστε για να δημιουργήσετε ένα Avatar PNGTuber;

Το πρώτο και πιο σημαντικό πράγμα που χρειάζεστε για να γίνετε PNGTuber είναι το avatar σας. Το avatar σας θα γίνει ουσιαστικά η νέα σας προσωπικότητα, επομένως θα θέλετε να σκεφτείτε πολύ τι σημαίνει αυτό για εσάς.

  Πώς να αλλάξετε τον οικοδεσπότη μιας σύσκεψης στο ζουμ

Η δημιουργία ενός avatar PNGTuber είναι τόσο απλή όσο η δημιουργία δύο διαφορετικών εικόνων PNG. Το ένα για να προσομοιώνεις τον εαυτό σου όταν μιλάς και το άλλο όταν είσαι σιωπηλός ή ανάμεσα σε λέξεις. Ουσιαστικά, αυτό σημαίνει μια εικόνα PNG με το στόμα του avatar σας ανοιχτό και μια κλειστή. Ενώ μπορείτε να εμπλουτίσετε το avatar σας προσθέτοντας PNG που αναβοσβήνουν ή ακόμα και αυτά που αντικατοπτρίζουν μια συναισθηματική κατάσταση, δύο εικόνες είναι το μόνο που χρειάζεστε.

Το μέγεθος αυτών των εικόνων μπορεί να αλλάξει αργότερα στο λογισμικό ροής σας, αλλά ένα καλό σημείο εκκίνησης είναι κάπου μεταξύ 1000x1000px και 2000x2000px. Αυτό θα σας δώσει την ευελιξία να κάνετε το avatar σας μεγαλύτερο ή μικρότερο χωρίς να χάσετε την ποιότητα.

Το να γίνετε PNGTuber απαιτεί κάποιο εξοπλισμό ροής για το Twitch, όπως ένα καλό μικρόφωνο, για παράδειγμα. Αλλά μπορείτε να ανησυχείτε για αυτό αφού δημιουργήσετε το avatar PNGTuber.

Πώς να φτιάξετε ένα Avatar PNGTuber

Έτσι, το μόνο που χρειάζεστε για να φτιάξετε το avatar PNGTuber είναι δύο εικόνες. Αλλά πώς πηγαίνετε για την προμήθεια ή την παραγωγή αυτών; Θα μπορούσατε να αναθέσετε σε έναν καλλιτέχνη να σχεδιάσει τις δύο εικόνες σας για εσάς, θα μπορούσατε να τις σχεδιάσετε μόνοι σας ή θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε ένα διαδικτυακό εργαλείο δημιουργίας εικόνων ή έναν ιστότοπο δημιουργίας avatar για να φτιάξετε τις εικόνες σας δωρεάν.

1. Αναθέστε σε έναν καλλιτέχνη να δημιουργήσει το Avatar σας PNGTuber

Οι περισσότεροι PNGTuber ακολουθούν αυτή τη διαδρομή και αναθέτουν σε έναν καλλιτέχνη να σχεδιάσει το avatar του PNGTuber για αυτούς. Αυτό σας επιτρέπει να έχετε ένα μοναδικό και επαγγελματικό avatar για να εργαστείτε, σε αντίθεση με ένα από έναν ιστότοπο δημιουργίας avatar που θα μπορούσε να καταλήξει να αναπαραχθεί από κάποιον άλλο.

Ωστόσο, η ανάθεση καλλιτεχνών κοστίζει χρήματα. Η τιμή θα διαφέρει ανάλογα με τον καλλιτέχνη, αλλά μπορεί να κυμαίνεται μεταξύ $20 – $100+ για ένα avatar στη μέση και πιθανώς περισσότερο αν σκέφτεστε να πάρετε μερικές επιπλέον καμπάνες και σφυρίχτρες. Είναι σημαντικό να σημειωθεί κατά τον προϋπολογισμό για μια παραγγελία καλλιτέχνη ότι οι τιμές των καλλιτεχνών ποικίλλουν πολύ ανάλογα με τις δεξιότητές τους και το πόσο καιρό βρίσκονται στο χώρο.

  Πώς να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος 262 στο Roblox

Εάν θέλετε να ακολουθήσετε τη διαδρομή ανάθεσης ενός καλλιτέχνη για το avatar PNGTuber, αλλά δεν ξέρετε πού να το βρείτε, μπορείτε πάντα να αναζητήσετε τον όρο προμήθεια PNGTuber στο Etsy ή στο Fiverr. Εάν υπάρχει κάποιος καλλιτέχνης που ήδη γνωρίζετε ή έχετε δει στο διαδίκτυο, θα μπορούσατε επίσης να τον προσεγγίσετε στο Instagram ή σε άλλο ιστότοπο μέσων κοινωνικής δικτύωσης και να ρωτήσετε αν κάνει παραγγελίες PNGTuber.

2. Σχεδιάστε μόνοι σας το PNGTuber Avatar σας

Πίστωση εικόνας: Παράγω

Εάν δεν έχετε τον προϋπολογισμό να αναθέσετε σε έναν καλλιτέχνη να δημιουργήσει το avatar σας PNGTuber, μπορείτε πάντα να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας και να σχεδιάσετε μόνοι σας ένα εργαλείο ψηφιακής σχεδίασης όπως το Procreate. Αυτή η μέθοδος απαιτεί ένα συγκεκριμένο επίπεδο δεξιοτήτων σχεδίασης, αλλά αν σημειώσετε αυτό το πλαίσιο, αυτή θα ήταν η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Απλώς εκκινήστε το εργαλείο σχεδίασης της επιλογής σας και ξεκινήστε να σχεδιάζετε το avatar σας. Τα περισσότερα avatar του PNGTuber απεικονίζονται από τη μέση και πάνω, αλλά η επιλογή είναι δική σας. Μόλις έχετε τις δύο εικόνες σας, αποθηκεύστε τις ως αρχεία PNG και το avatar σας θα είναι έτοιμο για ρύθμιση.

3. Δημιουργήστε το Avatar σας PNGTuber με ένα διαδικτυακό εργαλείο δημιουργίας εικόνων

Δεν έχουμε όλοι τα χρήματα για να πληρώσουμε έναν καλλιτέχνη ή την ικανότητα που απαιτείται για να σχεδιάσουμε όμορφα έργα τέχνης, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το ταξίδι σας στο PNGTuber πρέπει να τελειώσει πριν καν ξεκινήσει. Υπάρχουν ακόμα μερικές επιλογές για εσάς. Ένα από αυτά είναι να χρησιμοποιήσετε ένα διαδικτυακό εργαλείο δημιουργίας εικόνων όπως το Canva για να δημιουργήσετε τα δύο PNG που χρειάζεστε.

  10 καλύτερα εργαλεία δοκιμής χρηστικότητας για εφαρμογές, ιστότοπους και υπηρεσίες

Για να το κάνετε αυτό, κατευθυνθείτε προς canva.com και δημιουργήστε το έργο σας. Το Canva έχει ατελείωτες παλίρροιες εικόνων για να διαλέξετε στην καρτέλα Στοιχεία στο αριστερό μενού. Μπορείτε να αναζητήσετε οτιδήποτε επιθυμεί η καρδιά σας και να κάνετε κύλιση μέχρι να σας μιλήσει μια εικόνα. Θα μπορούσε να είναι ένα κουνελάκι, μια εικόνα διαβόλου ή μια εικόνα νεράιδας στην περίπτωση του παραδείγματός μας.

Αποθηκεύστε μια εικόνα PNG του avatar σας ως έχει και, στη συνέχεια, προσθέστε ένα ανοιχτό στόμα αναζητώντας τον όρο στο Canva’s Elements. Μόλις βρείτε αυτό που σας αρέσει, τοποθετήστε το στο avatar σας και αποθηκεύστε τη δεύτερη εικόνα σας ως αρχείο PNG.

4. Χρησιμοποιήστε έναν ιστότοπο Avatar-Maker για να δημιουργήσετε το Avatar σας PNG

Η τελευταία επιλογή που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε το avatar PNGTuber είναι ένας ιστότοπος δημιουργίας avatar. Αυτοί είναι ιστότοποι που είναι αφιερωμένοι στη δημιουργία avatar και διαθέτουν μια πληθώρα στοιχείων για να διαλέξετε, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε κάτι που ταιριάζει στην προσωπικότητά σας.

Αυτοί οι ιστότοποι προσφέρουν περισσότερη μοναδικότητα από το Canva, όπου επιλέγετε από μια βασική εικόνα που υπάρχει ήδη. Αν και υπάρχει ακόμα η πιθανότητα κάποιος να δημιουργήσει το ίδιο avatar χρησιμοποιώντας ένα avatar maker, οι πιθανότητες είναι μικρότερες δεδομένου του τεράστιου αριθμού των διαθέσιμων στοιχείων.

Υπάρχουν πολλοί κατασκευαστές avatar που διατίθενται στο διαδίκτυο από τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε, αλλά μια καλή πρόταση είναι χαρατ.με. Το Charat είναι εύκολο και δωρεάν στη χρήση και κατεβάζει αυτόματα εικόνες σε μορφή PNG, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως κατεβάσετε κατά λάθος τον λάθος τύπο αρχείου.

Προστατέψτε το απόρρητό σας ενώ διατηρείτε τη ροή σας ενδιαφέρουσα

Το να γίνετε PNGTuber είναι μια τέλεια επιλογή για όποιον θέλει να κάνει streaming διατηρώντας την ταυτότητά του ιδιωτική ή θέλει να δοκιμάσει τα νερά πριν βουτήξει και αγοράσει μια ακριβή κάμερα web. Το streaming είναι αρκετά νευρικό όπως είναι και το να ανησυχείς για την εμφάνισή σου είναι ένα πρόσθετο άγχος που δεν χρειάζεσαι.

Η δημιουργία ενός avatar PNGTuber είναι γρήγορη, εύκολη και, το πιο σημαντικό, μια διασκεδαστική εμπειρία. Εάν η ρύθμιση της κάμεράς σας σας εμπόδιζε από τη ροή, ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν σε θέση να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε αυτό το εμπόδιο και μπορείτε να ξεκινήσετε την καριέρα σας στο PNGTuber.