Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό κάποιου άλλου στο Facebook

Μερικές φορές, μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι κάποιος λογαριασμός στο Facebook επιχειρεί μη εξουσιοδοτημένες ενέργειες και θέτει σε κίνδυνο τον λογαριασμό σας ή οποιουδήποτε άλλου. Μπορεί να είναι ο λογαριασμός του φίλου σας ή κάποιου άλλου που μπορεί να γνωρίζετε ή όχι. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να καταλήξετε στο ψήφισμα ότι αυτός ο λογαριασμός είναι καλύτερα να διαγραφεί. Αυτό ακριβώς θα συζητήσουμε σε αυτό το άρθρο. Θα απαντήσει στα πιο συχνά ερωτήματα, όπως πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό κάποιου άλλου στο Facebook και να διαγράψετε το Facebook κάποιου άλλου. Επίσης, θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό του φίλου σας και να αναφέρετε κάποιον στο Facebook. Ας βουτήξουμε!

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό κάποιου άλλου στο Facebook

Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό κάποιου άλλου στο Facebook λεπτομερώς με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό κάποιου άλλου στο Facebook;

Εάν γνωρίζετε το email ή τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού κάποιου στο Facebook, μπορείτε να διαγράψετε αυτόν τον λογαριασμό ακολουθώντας τα επόμενα βήματα:

Σημείωση: Για αυτήν τη μέθοδο, πρέπει να γνωρίζετε τα διαπιστευτήρια λογαριασμού (email και κωδικό πρόσβασης) του επιθυμητού λογαριασμού για να συνδεθείτε.

  Πώς να σταματήσετε το φιλτράρισμα σχολίων στο Facebook

1. Πρόσβαση στο Ιστοσελίδα Facebook μέσω του προγράμματος περιήγησής σας και συνδεθείτε στον επιθυμητό λογαριασμό FB.

2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο με το κάτω βέλος από την επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Settings & privacy.

4. Επιλέξτε Ρυθμίσεις.

5. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Οι πληροφορίες σας στο Facebook από το αριστερό παράθυρο.

6. Κάντε κλικ στο Προβολή δίπλα στην επιλογή Απενεργοποίηση και διαγραφή.

7. Επιλέξτε το κουμπί επιλογής Διαγραφή λογαριασμού και κάντε κλικ στο Συνέχεια στη διαγραφή λογαριασμού.

8. Κάντε κλικ στο Διαγραφή λογαριασμού.

9. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης και κάντε κλικ στο Continue.

10. Πάλι, κάντε κλικ στο Διαγραφή λογαριασμού από το αναδυόμενο παράθυρο.

Πώς διαγράφετε τον λογαριασμό του φίλου σας;

Για να διαγράψετε το λογαριασμό του φίλου σας στο Facebook, δεν θα έχετε πρόσβαση στο email/τον αριθμό τηλεφώνου και τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού του. Και αν είναι φίλοι σας, δεν είναι τόσο δύσκολο να αποκτήσετε αυτά τα διαπιστευτήρια. Έτσι, αφού αποκτήσετε τα επιθυμητά διαπιστευτήρια λογαριασμού, πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό τους και να ακολουθήσετε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω για να διαγράψετε με επιτυχία αυτόν τον λογαριασμό οριστικά.

Πόσες αναφορές χρειάζονται για τη διαγραφή ενός λογαριασμού Facebook;

Πραγματικά όλα συνοψίζονται στη σοβαρότητα των αδικημάτων που διαπράχθηκαν και στην εμμονή του αδικήματος. Αν και ένας μεγάλος αριθμός αναφορών προσελκύει την προσοχή του Facebook, μερικές αναφορές αρκούν για να ολοκληρωθεί ένας λογαριασμός από τον ιστότοπο, υπό την προϋπόθεση ότι η πράξη είναι αρκετά οδυνηρή.

Πώς αναφέρετε έναν λογαριασμό Facebook;

Ας δούμε πώς μπορείτε να αναφέρετε έναν λογαριασμό στο Facebook.

1. Επισκεφθείτε το Ιστοσελίδα Facebook και πλοηγηθείτε στο επιθυμητό προφίλ Facebook που θέλετε να αναφέρετε.

2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες > Εύρεση υποστήριξης ή αναφοράς.

3. Επιλέξτε το πρόβλημα που θέλετε με τον συγκεκριμένο λογαριασμό.

4. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να υποβάλετε με επιτυχία την αναφορά.

  Πώς να καθαρίσετε την προσωρινή μνήμη στο Facebook

Θα λάβετε την απάντηση στην αναφορά σας στα Εισερχόμενα Υποστήριξης αφού οι ομάδες ελέγχου του Facebook επαληθεύσουν την αναφορά σας.

Πώς μπορείτε να διαγράψετε το Facebook κάποιου;

Μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω για να αναφέρετε τον λογαριασμό κάποιου και να τον διαγράψετε το συντομότερο δυνατό. Φροντίστε όμως να πείσετε άλλα προφίλ του Facebook να κάνουν το ίδιο, καθώς περισσότερες αναφορές θα αναγκάσουν την τεχνολογία και τις ομάδες ελέγχου του Facebook να ελέγξουν αυτό το προφίλ και να αποφασίσουν εάν θα πρέπει να διαγραφεί ή όχι.

Σημείωση: Εάν ο λογαριασμός-στόχος έχει παραβιάσει τις οδηγίες της κοινότητας του Facebook ή έχει διαπράξει ενέργειες που απαγορεύονται στο Facebook, η ομάδα ελέγχου του Facebook θα αξιολογήσει το προφίλ σύμφωνα με τη σοβαρότητα της πράξης και θα αποφασίσει τη δίκαιη συνέπεια για αυτό το προφίλ.

Τι συμβαίνει όταν αναφέρετε κάποιον στο Facebook;

Αφού αναφέρετε κάποιον στο Facebook, η αναφορά σας ελέγχεται από την τεχνολογία του Facebook και τις ομάδες ελέγχου για να ελεγχθεί εάν αυτό το προφίλ έχει παραβιάσει οποιαδήποτε καθορισμένα πρότυπα. Στη συνέχεια, οι ομάδες θα αξιολογήσουν και θα λάβουν μια απόφαση σχετικά με αυτό το προφίλ και θα σας στείλουν την ενημέρωση στα Εισερχόμενα Υποστήριξης του λογαριασμού σας.

Πώς αφαιρείτε το email σας από το Facebook κάποιου άλλου;

Ας δούμε τα βήματα για να αφαιρέσετε το email σας από τον λογαριασμό κάποιου άλλου στο Facebook.

Σημείωση 1: Για αυτήν τη μέθοδο, πρέπει να γνωρίζετε τα διαπιστευτήρια λογαριασμού (email και κωδικό πρόσβασης) του επιθυμητού λογαριασμού για να συνδεθείτε.

Σημείωση 2: Βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός έχει ένα άλλο αναγνωριστικό email που έχει οριστεί ως κύριο, καθώς δεν μπορείτε να αφαιρέσετε το μοναδικό κύριο email από έναν λογαριασμό Facebook.

1. Πρόσβαση στο Ιστοσελίδα Facebook μέσω του προγράμματος περιήγησής σας και Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας με τα διαπιστευτήρια λογαριασμού.

2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο με το κάτω βέλος του προφίλ από την επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

  Πώς να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις ζωντανών βίντεο στο Facebook

3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Settings & privacy.

4. Επιλέξτε Ρυθμίσεις.

5. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Γενικά από τον αριστερό πίνακα, όπως φαίνεται παρακάτω.

6. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Επεξεργασία δίπλα στην Επαφή.

7. Κάντε κλικ στο Κατάργηση δίπλα στην επιθυμητή διεύθυνση email που θέλετε να καταργήσετε.

Μπορείτε να διαγράψετε έναν λογαριασμό Facebook χωρίς να γνωρίζετε τον κωδικό πρόσβασης;

Όχι, δεν μπορείτε να διαγράψετε κανένα λογαριασμό στο Facebook χωρίς κωδικό πρόσβασης. Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης, μπορείτε να τον επαναφέρετε και στη συνέχεια να διαγράψετε αυτόν τον λογαριασμό.

Μπορείτε να διαγράψετε έναν παλιό λογαριασμό Facebook χωρίς κωδικό πρόσβασης ή email;

Όχι, δεν μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Facebook χωρίς το email και τον κωδικό πρόσβασής σας. Εάν έχετε ξεχάσει τη διεύθυνση email σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον αριθμό τηλεφώνου για να αναζητήσετε τον λογαριασμό σας και να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας. Αλλά αν δεν έχετε καταχωρήσει κανέναν αριθμό τηλεφώνου, μπορείτε να θεωρήσετε ότι ο λογαριασμός σας έχει χαθεί.

Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τον παλιό σας λογαριασμό στο Facebook χωρίς email και κωδικό πρόσβασης;

Μπορείτε να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας στο Facebook χωρίς email και κωδικό πρόσβασης με τη βοήθεια των παρακάτω βημάτων:

1. Ανοίξτε το επιθυμητό πρόγραμμα περιήγησης στο smartphone σας.

2. Επισκεφθείτε το Σελίδα σύνδεσης στο Facebook και πατήστε Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης;

3. Πληκτρολογήστε τον αριθμό κινητού τηλεφώνου που είναι συνδεδεμένος με τον παλιό σας λογαριασμό και πατήστε Αναζήτηση.

4. Πατήστε στο Δοκιμάστε άλλον τρόπο.

5. Τώρα, πατήστε στο Δεν έχετε πλέον πρόσβαση σε αυτά; όπως φαίνεται.

6. Πατήστε στην επιλογή Δεν μπορώ να έχω πρόσβαση στον λογαριασμό email μου.

7. Τώρα, πληκτρολογήστε τη Νέα διεύθυνση email δύο φορές και πατήστε Συνέχεια.

8. Πληκτρολογήστε το πλήρες όνομά σας, επισυνάψτε μια απόδειξη ταυτότητας και πατήστε Αποστολή.

Σημείωση: Η απόδειξη ταυτότητας πρέπει να είναι επίσημη απόδειξη, όπως διαβατήριο, άδεια οδήγησης ή οποιαδήποτε άλλη επίσημη ταυτότητα στα Αγγλικά.

Μέσα σε μία ή δύο εργάσιμες ημέρες, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την ανάκτηση αυτού του λογαριασμού. Ακολουθήστε τις οδηγίες που αναφέρονται στο email για να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας με νέο κωδικό πρόσβασης.

***

Ελπίζουμε λοιπόν να καταλάβατε πώς μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό κάποιου άλλου στο Facebook με τα λεπτομερή βήματα για τη βοήθειά σας. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες ή προτάσεις σχετικά με οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.